Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Aktív témák
-
AceOwner
csendes tag
rendben, köszi skacok, de a GPS használata viszont már generál adatforgalmat (vagyis számla emelkedést) ugye?
Vagyis a Mobilos számlámon megjelenik plusz költségként? Nem régóta van Androidos telóm, nnna. És egyelőre mobil internet előfizetésem sincs, otthoni vagy máshol elérhető szabad Wifire szoktam csatizni. Amúgy akkor faterom kocsijában levő GPS készülék is -ami hagyományos, csak GPS készülék- folyamatosan a műholdak alapján irányít? Értem én hogy a mozgás így érzékelhető, de akkor ha az, ami a kocsiban működik GPS készülék, ha annak működése (kapcsolat) ingyenes, akkor a telómon is az lehet? Mármint a GPS használata? Bocsi de kezdő vok nnna, ha gáz a kérdésem akkor ide is jöhet magyarázó: bagira88@freemail.hu
Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest