Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Szandekomban áll írni neki más ügyben is,(már írtam is mert tőle vettem,szóval nem warez,és elvileg friss verzio), a, a baj hogy nem látok benne szabalyszeruseget ....
Kipróbáltam egy régebbi mappával is (3gwatchdog mentesi mappaja) és egy új dropbox mappával, ekkor nem törölte.
Gondoltam esetleg az időeltolodasra, de az sem nyert mert van amikor egy két perces mappat sem torol...Illetve úgy tűnik, ha már egyszer ki volt jelolve szinkronra,a helyi mappa (bar utána törlöm a kijelolest )
,akkor ha újra kijelölöm régi vagy új dropbox mappával, nem törlődnek a fájlok ....
Aktív témák
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Adóbevallás
- iPhone topik
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 16GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 SUPER 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest