Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- CPU léghűtés kibeszélő
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Szandekomban áll írni neki más ügyben is,(már írtam is mert tőle vettem,szóval nem warez,és elvileg friss verzio), a, a baj hogy nem látok benne szabalyszeruseget ....
Kipróbáltam egy régebbi mappával is (3gwatchdog mentesi mappaja) és egy új dropbox mappával, ekkor nem törölte.
Gondoltam esetleg az időeltolodasra, de az sem nyert mert van amikor egy két perces mappat sem torol...Illetve úgy tűnik, ha már egyszer ki volt jelolve szinkronra,a helyi mappa (bar utána törlöm a kijelolest )
,akkor ha újra kijelölöm régi vagy új dropbox mappával, nem törlődnek a fájlok ....
Aktív témák
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest