Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
róland #42016 üzenetére
és (#42017) atillaahun
Ezek vannak:
ATV, M1, M2, Duna1, Autonomia, Melitta TV, Bp TV, Sio TV, Miskolc TV, Revita TV, Cartoon Network, 1 Music Channel, Cinebox,
de ezek közül csak 5 Flash-es (ATV, Miskolc TV, Cartoon Network, Music Channel, Cinebox),
a többi valami Vitamio plugin-es, ami ARMv7+NEON-ra való, még nem mertem letölteni az ARM8-as procimhoz, úgyhogy nem tudom nálatok menni fognak-e.
Emellett az ATV-nél azt írja 1 órával késleltetett adás, Miskolc most nem megy, Cartoon-on nincs adás, csak cinemascope van, Music channel megy, Cinebox nem megy, úgyhogy nem tudom megéri-e feltenni.. Hát ha a Vitamio-val megy a többi adó, akkor esetleg.
Aktív témák
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest