Hirdetés
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez kicsit elszomorít, hogy nincs erre app. De még azt is észrevettem, hogy az sem egységes, hogy melyik app milyen megnevezést ír, van amelyik kiírja a Google+-t, a másikban meg meg sem találom, mert valószínűleg ilyen 'com.akármicsoda.nemtudommi' formában adja meg... Hihetetlen.
Amúgy a fagyasztásra a NoBloat Free-t használom. Erre van jobb alternatíva ingyenes?Az Autostarts-ra ránéztem, nekem csak annyi bajom van, hogy fizetős. Gyűlnek az appok, amikre szívesen befizetnék, csak az általános kártyámat nem merem ilyenre használni. Mostmár csináltatnom kell internetes vásárlós kártyát... Milyen kártya ajánlott amúgy? MasterCard dombornyomottat szoktam hallani, hogy nem szokott vele gond lenni. (OTP-s vagyok) Illetve az mindegy, hogy csak bankkártya vagy hitelkártya is?
Jha, és persze köszi a választ!
Aktív témák
- Hamarosan "kémkedhet" az NVIDIA a saját GPU-i után?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest