Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
törölt tag
Hahó. Kérem szépen szóljon hozzá az aki használja/-ta a ESET Security aplikációt.
Az a harci helyzet, hogy nagyjából minden rendben lenne vele, csakhogy a beállításokban van egy pont ahol nem igazán értem, hogy mit kér, vagyis nem tudom hogy pontosan mit kell oda beírni.Van egy a következő képpen feliratozott "cella", amit ki kellene tölteni: "Define trusted SIM card (Defining a Trusted SIM card prevents unauthorized SIM removal and is required for SIM matching)". Innen tovább lépve megnyílik az ablak ahol az "Add" mezőre tappintva megjelenik "Choose method" kiválasztottam hogy "Add Current" és utána már nem tudom mit kell beírni, mert nem igazán tudom mit ért a "SIM card alias" mező-cím alatt.

Itt találtam leírást, de ettől sem lettem okosabb: How do I resolve the Security Risk warning after installing ESET Mobile Security for Android?
Megelőlegezetten köszi.

Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xbox Series X|S
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest