- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Aktív témák
-
orkati
tag
Új vagyok az okostelefonok világában, így baromi láma dolgokat fogok kérdezni, előre is bocs, ha valakinél kivágom a biztosítékot
Szóval vasárnap vettem egy Galaxy 3-ast, remek teló, de ugye megy netre agyba főbe. Feltettem az APndroidot, szépen le is lehet tiltani, működik.
Csakhogy. Ez ugye teljesen letiltja a 3g-s netet. Ha veszek netes előfizut, akkor viszont olyan érdekesség lesz, hogy ha engedélyezem, akkor ő maga ismét nekiáll felmászkálni olyan helyekre, ahová nem szeretném (hiszen alapból is ezt csinálja), így plusz adatforgalmat fog nekem generálni.
Megoldható az valahogyan, hogy legyen rajta net, de csak akkor és oda menjen, amikor és ahová én azt szeretném?
(Igazából azt sem tudom, hová mászkál, miket firssít magától vagy mit csinál, de elég bosszantó a dolog.)
Aktív témák
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest