- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Nikon DSLR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
orkati
tag
Új vagyok az okostelefonok világában, így baromi láma dolgokat fogok kérdezni, előre is bocs, ha valakinél kivágom a biztosítékot
Szóval vasárnap vettem egy Galaxy 3-ast, remek teló, de ugye megy netre agyba főbe. Feltettem az APndroidot, szépen le is lehet tiltani, működik.
Csakhogy. Ez ugye teljesen letiltja a 3g-s netet. Ha veszek netes előfizut, akkor viszont olyan érdekesség lesz, hogy ha engedélyezem, akkor ő maga ismét nekiáll felmászkálni olyan helyekre, ahová nem szeretném (hiszen alapból is ezt csinálja), így plusz adatforgalmat fog nekem generálni.
Megoldható az valahogyan, hogy legyen rajta net, de csak akkor és oda menjen, amikor és ahová én azt szeretném?
(Igazából azt sem tudom, hová mászkál, miket firssít magától vagy mit csinál, de elég bosszantó a dolog.)
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest