- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- ASUS notebook topic
- HAF 912 Plus - a legkisebb nagyfiú
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
dokee78
félisten
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezt nem értem. Ha letiltod a szinkronizálást, frissítést stb. mi okozza ezt a hatalmas adatforgalmat? Én pl. a havi 20 MB-ba simán beleférek, persze csak leveleket olvasok, meg nagyritkán 1-2 weboldalt nézek meg rajta. Ezek szerint feltettél más programokat is, amik igénylik a netet (pl. állandó időjárás frissítés, hírek stb.). De ez már nem az okostelefon hibája... Azért mászkál fel a netre, mert feltettél ilyen programokat.
Magától nem mászkál fel csak azért, mert jókedve van...
-
pepe1970
tag
Nekem az 500 megás csomagot még sohasem sikerült túllépnem, sőt általában 200 körül van egy hónap. Minden frissítés be van kapcsolva, mondjuk netezni csak akkor szoktam ha konkrétan meg akarok nézni valamit, akkor is operával. Szóval ne aggódj a háttér adatforgalom miatt, nem olyan sok az.
-
Rickazoid
addikt
Minden program, aminek az engedélyei közt szerepel a Network communication, felmegy a netre a háttérben, ha így van megírva, erre azonban nincs szabályozási lehetőség (régen én is emlékszem, hogy voltak olyanok, hogy megkérdezte a rendszer, hogy engedélyezem-e a programnak a kapcsolatot, amikor kapcsolódni akart, na az az idő rég elmúlt, ezek a telefonok nem épp a magyar árviszonyokhoz vannak állítva és állandó internet elérésre tervezték az egész op.rendszert, valamint a hozzá írt programok egy részét is).
Van viszont egy olyan, hogy Settings/Account & sync/Background data. Ha ezt kikapcsolod, elvileg megakadályozza a programok többségét a háttérben történő internet elérésre, de ilyenkor például a Market nem használható, mert az ugye a háttérben tölti le a programokat, de nincs időjárás frissítés, semmi, ami ezt igényli.
A legjobb amit tudok mondani, hogy ne aggódj az adatforgalom miatt, ha nem arról netezel állandóan (értsd: minden nap órákon keresztül), akkor pár száz MB-ba biztosan belefér az adatforgalmad, én 1 GB-os csomagot se szoktam túllépni, pedig régebben VoIP hívások is voltak a repertoárban, valamint állandó netkapcsolat, az adatkapcsolatot is csak igen ritkán kapcsolom ki, akkor is az akku üzemideje miatt.Egy kérdés: van olyan program, ami a hívásfogadást is a lockscreen-hez hasonló módon teszi lehetővé, vagyis ne fizikai/virtuális gombokat kelljen nyomkodni, ne is csúszkák legyenek, hanem egy "berajzolandó minta"?
Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- AMD Radeon RX 6700 XT 12GB
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged