- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Fujifilm X
- Azonnali fotós kérdések órája
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Nem tom h ide illő kérdés e, de azért felteszem, hátha vki tudja a megoldást.
Szval, ugye az android szinkronizál a gmailfiókkal. Hogyan tudnám megoldani azt, h az érkezett levelek küldői ne kerüljenek be a telón a címtárba. (Kicsit idegesítő hogy szépen kiválogattam és rendszereztem a telszámokat, és most a gmail/android teleszemeteli a névjegyzékemet. pl kapok emailt, és az megjelenik a kontaktokban a küldő nevével, meg emailjával.) szval van vmi beállítás arra, h pl az a névjegyzék maradjon, amit én anno beállítottam? hogy tom beállítani, h a gmailos alkalmi levelezőpartnerek ne jelenjenek meg a telóm címtárában. Ezt telón kell beállítani vagy a gmail fiókban? Igazából azt akarom elérni, h a gmail ne adjon mostmár kontaktokat hozzá a telefonkönyvemhez, vagy legalább kérdezzen rá, h hozzá akarom e adni... majd ha én új számot, kontaktot akarok, azt beírom magam... ti ezt hogy oldjátok meg?
Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VR topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest