Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Aktív témák
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo
üzenetére
Szívesen. Nem nagyon zavarna, ha nem kiabálnál, amikor éppen próbálok rendes gyerek lenni. Azért használok ékezeteket a fájlneveknél, mert amikor az ember beteszi a könyveket a könyvolvasó progiban a mappába, akkor az tudja kezelni, és nem kell minden egyes címet magában a telefonban átírogatni, mert az kicsit macerás. (Ráadásul nem mindegy, hogy "Veres nap" vagy "Véres nap".)
Lehet, hogy ez alap az informatikában, de én nem vagyok informatikus, nekem senki sem mondta - bár igazad van, mondták, de az még pár évvel ezelőtt volt, és akkor a gépek tényleg nem tudták kezelni az ilyesmit. Tudomásom szerint azóta odáig fejlődött a világ, hogy már használhatóak az ékezetes karakterek is.
Mellesleg a letöltés fakultatív, ha Neked nem felel meg így, akkor nem kell letölteni, és nem kell miatta idegeskedni.
delbarta: Az első bekezdésben leírtak miatt használok ékezeteket, egyébként mappáknál és fájlneveknél én sem szoktam, ha nem muszáj. Örülök, hogy számodra használhatóak a könyvek
Nekem XP-m van, és az is simán kezeli.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazon Kindle
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Call of Duty: Black Ops 7
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem XP-m van, és az is simán kezeli.