Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Aktív témák
- 

aggleány addikt Mindenkinek köszönöm a PostIt-es segítséget. Az lenne az, amit linkeltetek, de sajnos nem hajlandó települni.  Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá. Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá. Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű. Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű.
Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá.
 Szépen felpakoltam mindent, ami kellhet egy céges telefonra, de ez az egy, ami nagyon kellene, nem megy fel rá.  Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű.
 Majd keresek valami nagyon hasonlót, mert ez nagyon bejön. Egyszerű, de nagyszerű.