Aktív témák

• spiritex

veterán

Mint "nagy akksi-üzemidő kutató", elmesélném nektek legújabb felfedezésemet, amit az androidos telók akksi-használatával kapcsolatban tettem. Mikor legutóbb írtam, hogy tesztelem a telót, mennyit bír ki az akksija normál használat mellett (napi kb. 10 perc telefon, pár sms, pár perc wifi), a végeredmény 9 nap 10 óra és 37 perc lett. 4%-on tehát feltettem tölteni. Miután feltöltődött ugyanúgy kezdtem használni, mint előtte, tehát az idő nagy részében a tokban volt, és csak akkor vettem elő, ha telefonálnom kellett, vagy írnom egy sms-t. Szomorúan tapasztaltam, hogy ezúttal valamiért nem úgy működik az akksi-merülés, mint korábban, valami megváltozott. A 100%-ból 93% maradt mire beértem a munkahelyemre, a nap végére pedig már csak 65% körül mozgott. Teltek a napok és furcsa módon 2 naponta kellett töltenem a telómat úgy hogy alig használtam, és nem sikerült rájönnöm mi történt. Mindent ugyanúgy csináltam, mint korábban, megvártam amíg szólt a teló, hogy most már kihúzhatom a töltőt, nem telepítettem semmi új app-ot, nem használtam task killert, stb., kevés telefon, kevés wifi, kevés kijelző világítás. Aztán tegnap, amikor megint 100%-ról 85%-ra csökkent az akksi pár óra alatt, gondoltam egyet és kikapcsoltam hátha segít. És láss csodát, a visszakapcsolás óta, másfél nap alatt 9%-ot merült, visszaállt a régi rend! Tehát annyi történhetett, hogy valami beakadt az op.rendszerben, és zabálni kezdte az akksit. Egy a lényeg, ilyen esetekben, amikor látom, hogy indokolatlanul és folyamatosan merül a teló, most már ki és visszakapcsolom a telót! ;)

Aktív témák