Aktív témák

• Samus

addikt

Tényleg ennyire béna az android, vagy csak én vagyok n00b?

A helyzet a következő. A kedves LG úgy gondolta, hogy alig 100 mega elég lesz a GT540-be, majd a user szépen beosztja. Namost, a hely sűrűn fogy. Tudom, feltalálták az app2sd-t, de jelenleg a kártyán sincs hely egy másik partíciónak. Tehát nem elég, hogyha a hely 14 mega alá csökken, állandóan ott trónol egy ikon az értesítési sávon, de emellett még telepíteni sem lehet semmit. Kártyáról próbálva simán azt mondja, hogy nincs telepítve (nehogy már megossza velem, mi a problémája...), Marketből pedig annyi, hogy miután letöltötte, dob egy hibát, hogy nincs elég hely (nem pont ezt, de lusta vagyok fordítani, mert persze a rendszer még így is félig angol...), és kész. Pont.

Rettentően felhúz. Anno Symbiannál nem volt ilyen. Addig pakoltam, amíg a tárhely bírta, alapból képes volt memóriakártyára telepíteni, ha ez elérhető volt. A 2.1 ehhez még hülye (már bocs), a 2.2-ben ugyan már megoldották, de sokra nem megyek vele, mert arról az LG megint azt gondolja, hogy nem kell az a régi telefon tulajdonosainak...

Tehát, nincs arra mód, hogy lehessen telepíteni akkor is, ha "kevés a hely", vagy azt a nyomorult ikont eltávolítani az értesítési sávról?

Továbbá egy app2sd kérdés: ha kreálok egy például 200 megás partíciót, beállítom az app2sd-t, utána a Beállításokban a Memória kezelés rész alatt összevonva látom a szabad helyet, vagyis van a telefonon 15 mega, kártyán pedig 200, akkor azt írja ki, hogy 215 mega szabad?

Aktív témák