Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz #79335424 #94299 üzenetére
Köszi ez eddig furcsa mód fel sem tűnt, hogy a Sony úgy oldotta ezt meg korábban, hogy hiába ékezettel írtam be az üzenetet továbbítani már csak azokat az ékezeteket továbbította, amik beleférnek korábbi listádba. A címzettnek se nagyon tűnik ez fel, mert bizonyos élkezetek maradtak... trükkös. Ilyen mondjuk lehetne a MIUI-ban is...
-
csubuka
addikt
válasz #79335424 #94296 üzenetére
Köszi, akkor semmi extra beállítás nem kell csak valami specit használhattam, ami nem volt ebben benne...
*Mondjuk az automata szöveg kiegészítő is helyes irányba dönti a magyar "ú"-t pl, aminek a használata eszerint azonnali felezést hoz, mert csak a fordított ékezetes "ù" volna megengedett...
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
válasz karldergroße #94294 üzenetére
És még ezzel kapcsolatos: a tippmixpro.hu oldalt ti tudjátok normálisan nézni ucbrowserrel?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
MIUI-n nem lehetséges ilyen Unicode-GSM konvertálást állítani SMS-ek esetében? Jelenleg az SMS-nél ékezetek használatával 70 karakteres limitem lett, ami elég idegesítő és anyagilag sem túl jó. Az ékezeteket továbbra is szeretném megtartani, ámde a 160-as karakter limit sem lenne rossz... 3rd party SMS appal fog csak menni? MIUI 7.1.1.0 és 5.1.1 Android van a Redmi 3-on.
-
karldergroße
senior tag
Tudja valaki, milyen beállításokkal tördeli az UC Browser az oldalakat normálisan? Köszi.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz Wolfskin #94290 üzenetére
Te itt most a több ablakra gondolsz vagy az alsó részen lévő teljes sávra (ami "lesimítással " jelenik meg)
vagy... ?!
Előbbi ugye egy remek fejlesztés: több ablakot és abban több alkalmazást is használhatsz, láthatsz egyszerre,
utóbbi meg a képernyő méretének növelésére van.
Nekem 10.1 N-8010, 4.4.2 még semmi gondot nem okozott ez.Firefox-ot is használok...
(és igen, nagyon szeretem az Opera-t a kezdetektől fogva, sőt, 64 bites 12.x-et PC-n - Windows, Linux - még mindig használok, igaz, javarészt már nem böngészésre: hanem email, chat, Notes, ...)Ui.: nem szűnt meg az Opera csak ***###@@@ Chrome alapú lett és minden remek addigi funkciót kikaptak belőle, így kb. "teljesen feleslegessé vált".
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
aktív tag
Sziasztok.
Androidon Chrome-ban meg lehet csinálni azt hogy teljes képernyős legyen a lap.Asztalin az F11 el lehet. Értem ezt úgy hogy a böngészősáv se legyen felül. Dolphin böngészőn meg lehet tenni,. Még firefox is jó lenne, de egyszerűen nem találok ilyen beállítást.[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
amióta megszűnt asztali gépre az opera, áttértem a Firefoxra és 90%-ban tudja is, amit amaz tudott. megszoktam és felfedeztem, hogy androidra is van és ez az, amelyik tableten leginkább hasonlít egy asztali böngészőhöz.
viszont van a tableten egy rákfene (samsung note 10.1 N-8020), egy szándékos bug, a képernyőmegosztó, vagy képernyő-felező alkalmazás, amit a fejlesztők gondolom a userek szívatására találtak ki. más értelmét nem látom.
elfoglalja lent, középen a HOME gomb helyét, feleslegesen felugrál és kapcsolhatatlan.
és ami a legrosszabb, hogy a firefoxban (mivel az is kompatibilis vele) folyamatosan egy lebegő gombot tart a jobb alsó sarokban, amivel épp kitakarja a képernyő billentyűzet (Hacker keyboard) egyik gombját (jobb nyíl) ezzel tulajdonképpen lehetetlenné teszi a használatát, a gépelést, így végső soron a firefox használatát is. a beállításokban sajnos semmilyen opció nincs, sem a gép, sem a böngésző menüjében.kérdésem: kikapcsolható (akár törléssel, letiltással) ez képernyőfelező baromság, vagy legalább eltüntethető-e a lebegő gombja?
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
tknof1871
őstag
válasz #50751744 #94288 üzenetére
Ha az asztali gépről a két alkalmazást (amik az alkalmazásaim között vannak már) újra telepítem a telefonra a telefonon Hibakód:489 üzenetet kapok. Ha a telefonon a Google Play-ből akarom telepíteni, akkor meg az a hibaüzenet a telefonon, hogy A kapcsolat túllépte a megadott időkorlátot. Accuweather legalább megy. . Azt hiszem 32 kbit/s ennyire elég.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
tknof1871
őstag
Üdv! Feltöltős a telefon. Kimerítettem az adatforgalmat és eszerint 32 kbit/s le- és feltöltési sebességre állítottak. Ez az oka, hogy nem tudok alkalmazásokat telepíteni a telefonra?
2 alkalmazást akartam telepíteni. Ha asztali gépen nézem a telepített alkalmazásaimat, akkor az a 2 is telepítve van, de a telefonon nincsenek meg.Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
vigyori78
őstag
válasz tordaitibi #94248 üzenetére
Valami van ,de majd százezerért nem ezt vettem volna azért 2Gb rammal az az intel nem valami jó soc ,pl. ezt vettem volna : Samsung T710
A régebbi Kindle HDX 7 tabja Snapdragon 800-as volt azért nem volt vele baja 4.4 alatt ,az android 5-6 minimum 1GB-ot bezabál indulásból.
-
Sungoo
addikt
válasz SimonJanos #94277 üzenetére
A gyári naptártól hányingerem van. Most találtam alternatívát, elleszek vele.
A többieknek is köszönöm!
-
-
törölt tag
válasz Mikemend #94269 üzenetére
Update:
Megvan! Megnyitottam a gyári böngészőt, behoztam a kívánt oldalt, majd elmentettem helyi könyvjelzőként. Aztán a főképernyőn kiválasztottam a Parancsikonok -> könyvjelző -> amit elmentettem. Ez megjelent a főképernyőn és mivel nálam nincs alapértelmezett böngésző, ezért a rendszer dobta az alkalmazásválasztót. De, ha neked a Chrome az alapértelmezett, akkor egyből azzal fogja nyitni a megadott oldalt, függetlenül a Chrome beállításaitól.Sungoo:
Ezt sem értem. Mire való egy ébresztő alkalmazás, ha nem arra, hogy konkrét időpontban jelezzen?
Ha ezt nem tudja,akkor kb. értelmetlen a létezése.[ Szerkesztve ]
-
SimonJanos
aktív tag
Sziasztok!
lista nézet ikonok megváltoztatása:
Tudtok olyan applikációt/megoldást amivel a lista (!) nézetben látható ikonokat tudom módosítani?
Tehát pl. amik pl. fájlkezelővel nézve megjelennek - ld. Windows shortcut ikonok ill. azok egyszerű megváltoztatásának lehetősége!
Jellemzően google keresésre vagy azt találom hogyan lehet egy app ikonját megváltoztatni (erre van is több megoldás - de nem ezt akarom) vagy hogyan tudom azt programozás közben megtenni.ugrás a képernyő lezárásának módjához:
Tudtok olyan applikációt (!) amivel a képernyő lezárásának módjához tudok ugrás?
Egy kis applikációt (akár nem hivatalos APK-t) - nem akarok scriptet ill. azt kezelő app'ot!
Van ilyen pl. a mobilhálózat váltáshoz, na az remek...
Ugyanígy a cél az lenne: gyorsan tudjak váltani: itthon elég a "húzás", ha elmegyek akkor legyen PIN, stb.Kérlek magánban is válaszoljatok!
[ Szerkesztve ]
stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html
-
Sungoo
addikt
Tudnátok ajánlani valami egyszerű, de használható emlékeztető progit? Párat kipróbáltam, de nekem valahogy egyik sem jelez. "A hiba az Ön készülékében van?"
-
törölt tag
válasz Mikemend #94269 üzenetére
Próbáltam külön külső alkalmazás nélkül összehozni úgy, hogy egyetlen bökéssel hívja be a kívánt weboldalt, de nem megy. Szégyen, hogy egy ilyen piti és egyébként az Androidban alap dologra nem képes egy launcher. Az Apex legalábbis biztosan nem. Ha a böngésző (pl. Dolphin) támogatja a főképernyős parancsikont, akkor megy. Meg, persze parancsikon konfigoló alkalmazással is (pl. XShortcuts). De csak launcher -rel nem tudok uri -t társítani parancsikonhoz, hiába van "parancsikon szerkesztése" opció.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Opera Minire gondoltam, több mint 10 éve használom az Opera böngészőt, ismerem a fejlődését. Nekem mindig tördelte a szöveget, ezért is szerettem meg. Szerintem nem szántál rá időt, hogy beállítsd.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
G@ben
addikt
Keresek olyan naptárat, mint amilyen a gyári volt a Sony Ericsson 2.3-ban, mert a mostani nem jön be.
Feltételek:
- fekete háttér
- napi nézetben ha rányomok egy időpontra, ahol még nincs jegyzet, akkor automatikusan indítsa el az új jegyzet írását
- jegyzet szerkesztése közben elérhető legyen a törlése is, ne kelljen külön kilépni hozzáAzt hiszem, ennyi.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
fulton
addikt
Értem köszönöm az eddigi válaszotokat.
Még pár dolgot szeretnék megkérdezni:
1, Látom van olyan is ami az órát is ki tudja helyezni, ezeknek lehet állítani a fény erejét nem?
Ha csak azt szeretném hogy halványan jelenítse meg. Így videón elég erősnek tűnik.
2,Nem lehet azt beállítani hogy ne ugráljon a kijelzőn a megjelenítés? Hanem pl középen egyhelyben legyen, az értesítéssel együtt ? vagy ugyis megfelelne ha időközönként felvillanna az értesítő ikon, de egy adott helyen.
Jól látom ez a progi tudja ezt?[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Sziasztok
-Szeretném megérdeklődni, a samsung A5 2016 (super amoled) készüléken ugyebár nincs értesítő led, nincs erre valami alkalmazás, amivel pl ha jött egy sms-em, akkor kigyullad a 2 billentyű gomb (pl) ?
-Illetve, láttam van hozzá "clear flip" tok, amivel mint1 a kijelző át vált "always on"/"glance screen" hasonló idő kijelzésre. Erre -esetleg valami app? (hogy anélkül is működjön a történet? )
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Rosszul megírt, optimalizált rendszer sokat ront a használhatóságon.
Ez a gyártó hibája, ha nem tud a saját vasára rendesen rendszert szabni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
ctibor
senior tag
Ha a Huawei telód támogatja, akkor: Beállítások >> Adatforgalom kezelés >> Csomagbeállítások >> ott a legalsó sorban: Hálózati sebesség mutatása.
Legalábbis a G8-on így van.
És akkor semmilyen külön alkalmazás nem kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #94253 üzenetére
Ráadásul a térerő megléte nem jelent használható adatforgalmat is. Szerintem is hasznos dolog a sebesség megjelenítése. Ha látom a kétirányú adatforgalmat, akkor tudom, hogy a kapcsolat alapjai megvannak.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Black_Raven #94227 üzenetére
Tetszik a Xender, de még egy böngésző nélküli pc kliens jól jönne hozzá.
(Vagy csak én nem találom...)#?*@&!
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #94245 üzenetére
1. Minek? Attól, mert látod a sebességet, még nem lesz gyorsabb...
2. Tudsz mondani olyan OS-t, amiben ez alapból benne van? -
Narxis
nagyúr
Valami kis igazságod mindenképp van szvsz.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tordaitibi
veterán
Nem akarok offtopicot a ram es applikaciok rossz iranyba haladasarol, de:
mobilarena.hu/tema/android-os_tablet-ek/hsz_67508-67508.html
ha egy majd szazezres ujnak szamito eszkoz ezt csinalja, akkor?
A fennti tabletbe 5.1, 2g ram, eleg jo soc, akkor?
Lehet, valami kis igazsagom megiscsak van?Reszemrol itt akkor be is fejeztem a temat.
-
jemy
tag
válasz aprokaroka87 #94240 üzenetére
köszi, találtam!
-
bendess7891
csendes tag
Hali,
Nem tudom konkrétan mit szeretnél elérni, de nekem az naptáresemény alapján ébresztésre az AlarmPad nevű app jött be. Ez tudja azt, hogy figyeli a naptáradat és a #-el kezdődő különböző nevű eseményekhez különböző ébresztéseket lehet beállítani.
Én a munka beosztásomat tartom naprakészen a google naptáramban és attól függően ébreszt a teló 2 órával korábban. Így soha nem felejtem el az ébresztőt beállítani, mert mikor a beosztás elkészül egyből felvezetem a naptáramba is. Be van állítva egy "#munka" nevű esemény minden hétköznapra 8-16 -ig és azt "húzogatom" fel-le. Ha törlöm az eseményt pl. szabadság miatt nincs ébresztés.
Ingyenes verzióban azt hiszem a különböző kulcsszavak száma van korlátozva, de nekem kettőnél több nem kellett még
-
jemy
tag
sziasztok!
olyan alkalmazást keresek, ami kijelzi az állapotsávon a wifi/mobilnet letöltési/feltöltési sebességét. -
air
nagyúr
válasz Mikemend #94229 üzenetére
Húzd ki a recent apps-ból!
(#94232) misee85
Én is lecseréltem, mert Dolphinban az írás Swype-pal valami borzalmasan lassú lett.
Egy pár hónapig Chrome-ot használtam, néhány hete újra Operát. Szerintem mindkettő jó, Opera már tud tördelni, így az jobban használható számomra.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Hali! Szerintetek melyik a legjobb böngésző? Dolphint használok de le akarom cserélni.
-
siva
aktív tag
Sziasztok
Nekem olyan megoldás kellene, ami az ébresztőórát és a naptárat ötvözi. Tehát naptárban ne csak figyelmeztetést, e-mait lehessen beállítani, hanem masszív nem egyszeres hangot jelzést, riasztást, ismétlődéssel vagy lenyomásig. Vagy ébresztőben több időpontot, dátumot beállítani.
Már elkezdtem nézegetni az automatizálási progikat is, de root nélkül kéne, meg egy kicsit egyszerűbben.
Kicsit keveset keresgéltem még, lehet rá kell szánom 1 napot, hogy megtaláljam -
Mikemend
senior tag
Tudja valaki, hogyan beszélhető le a Chrome arról, hogy mindig a legutoljára megnyitott oldallal induljon? Mert mondjuk wifin néztem egyet, aztán ha mobilnettel indítom, nem lenne jó, ha hirtelen pár megát leszedne, mert így indul.
A Kezdőlap opció be van kapcsolva és about:blank-ra van állítva, de semmi hatása, akkor is a legutóbbi lappal indul a Chrome. -
adsl
aktív tag
Sziasztok!Már írtam egyszer erről a problémáról de egyre többször jelentkezik.Ha rezgő módba van a telóm egyre gyakrabban elfelejt rezegni ha hívnak stb. Gyári JB van rajt és nincs Root.LG F6 a készülék.Mitől lehet ez?
-
zeon.hu
nagyúr
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Black_Raven #94224 üzenetére
zapya 4.5 értékelést kap a playen
lehet megnézem -
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #94222 üzenetére
A küldés el se indul Telefon->Noti irányba.
Legfrissebb verzió mindkettőn.#?*@&!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz zeon.hu #94221 üzenetére
ha a két telefonon a legfrisebb verzió van fent akkor nem szakad meg az átküldés/fogadás.
szerencse hogy az apk tartalmazza magát az apk-t is(na ez szép),így ha a fogadó oldalon nem a legfrisebb verzió van,akkor is van lehetőség arra hogy átvegye az appot a küldő féltől.
Superbeamet nézted már?
Én azt is használom -
zeon.hu
nagyúr
válasz aprokaroka87 #94218 üzenetére
Nálam addig frissültek, hogy már csak az egyik irányba (Noti->Telefon) tudok küldeni, fordítva nem.
Kellene valami helyette, ami szintén nem terheli az adatforgalmat.#?*@&!
-
aprokaroka87
nagyúr
aki használ shareit alkalmazást esetleg van olyan tapasztalata hogy mind küldő mind fogadó oldalon az épp legfrisebb verzió "szereti" egymást?
-
törölt tag
Igen, a FB -hoz már lehet, hogy kevés az X10. Lehet, hogy csak azért vagyok elégedett a régebbi, még 32 bites 6595 -höz társított 3GB RAM -mal, mert nem Facebookozom. Szerencsére, a többi 270 telepített alkalmazást símán viszi. Igaz, nem 50 volt, hanem 70. Cirka másfél éve. Egyszer cseréltem ROM -ot a root és deodex miatt és semmilyen memóriatisztítót, meg folyamatkorlátozót nem használok és a telóm soha nincs kikapcsolva, reszetelve, újraindítgatva.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Black_Raven #94215 üzenetére
Lehet olyan alkalmazás, amit nem bír. Az a 8 mag szépen hangzik, de egy szintén 8 magos Snapi 810 megeszi reggelire. A memória órajele is jóval nagyobb a Snapi-ban.
-
w4dk0rt3
tag
válasz kidnou #94205 üzenetére
Igen, azt megtalaltam. Be is allitottam, hogy legyen led. Meg a szinet is (bar ketlem, hogy azt a szint tudja produkalni a telefonom). Ennek ellenere se hang se led se vbralas se semmi...
Wow... Ezt most latom a beerkezes utan ujrainditom akkor mar mutatja hogy melyik level uj...
[ Szerkesztve ]
jiayu f1 - "az e'let a legjobb me'reg..."
-
vigyori78
őstag
válasz tordaitibi #94200 üzenetére
Lányomnak szintén 1GB -os tablet van nála megy rendesen minden ,játék videók stb.. nincs letiltva semmi, fut 3-4 játék meg a youtube, közbe chrome. Droid 4.4.2 -vel.
Persze ennél régebbi androiddal vannak problémák ,főleg még opera ,fb ,insta kell még az 1GB-os cuccra és akkor meg is döglik.[ Szerkesztve ]
-
w4dk0rt3
tag
Sziasztok! Kene egy kis help... Feltettem a blue mailt. Feltem tole es igazam is lett, mert mindenki azt irja rola , hogy egyszeru... (En minden egyszeru progival megszivom) Hat en nem talalom benne, hogy szoljon ha uj mailem jon. Sot mi tobb a frissiben letoltott me'g meg nem nezett leveleknel sem jelzi, hogy ujak lennenek... En vagyok a huly3 vagy ez ilyen?
Koszijiayu f1 - "az e'let a legjobb me'reg..."
-
air
nagyúr
Nem vicc. Ez a valóság.
Úgy hívják fogyasztói társadalom.
Tetszik, nem tetszik ilyen ma a világ.
Megszoksz vagy megszöksz.
Nem kötelező semmit sem használni.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Narxis
nagyúr
Egyszer kell normális telót venni az adott árkategóriában és akár 3-4 évig is jó lehet. Idén nyáron lesz 2 éves a G2 minim de a seggemet a földhöz vertem volna(már bocsánat) ha akkor mikor vettem ilyen Meizu m2 meg Doogee X5 telók lettek volna ezen az áron. 60ezerért vettem akkor vatta újan most meg 35-ért 2GB-os telót adnak, 50-60-ért már 3GB-ost is.
Szóval amikor vásárolunk nagyon utána kell olvasni, hogy mi a best buy és akkor sokáig jó kell, hogy legyen.
Az átlagos használati ideje Európában egy okostelefonnak kb. 3 év.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest