Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz aprokaroka87 #93481 üzenetére
Ezt a szoftveres "visszabutítást" (főleg az értelmét) kifejtenéd részletesebben ?
-
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz szabacsik #93472 üzenetére
Az Üzenetküldési beállításoknál vannak a Nyelvi beállítások. Ha az összes nyelvet kikapcsolod, lehet, hogy nem nyúl bele (de ekkor rövidebb SMS-eket küldhetsz ugyanannyi pénzért!).
Egyébként ezen kár aggódni, mi van, ha valaki olyan régi telóról küld SMS-t, ahol tényleg nincs hosszú ő, vagy egyáltalán nem használ ékezetes betűket? -
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #93491 üzenetére
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Van olyan YT alkalmazás, ami a háttérben is működik?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #93486 üzenetére
Az volt a téma, hogy alapból, EQ nélkül egyik zenelejátszónak sem jobb a hangja, mint bármelyik másiknak. Erre te jössz a driverrel és a viper4android-al, amiknek az alap témához semmi közül.
Megpróbálsz okosnak látszani és még mindig nem tűnt fel, hogy már senki nem vesz komolyan...
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz aprokaroka87 #93481 üzenetére
És ezen változtat bármelyik zenelejátszó? Nem. Innentől fogva ismét egy értelmetlen beböfögés volt te "kódekhuszár".
-
beg
veterán
válasz Stevan87 #93482 üzenetére
Root kell hozzá:
/data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf fájlban van elmentve.Root nélkül ADB eléréssel:
adb pull /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf c:/wpa_supplicant.confDe ez már szakmai terület
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Stevan87
tag
Valaki tudna olyanban segíteni, hogy egy előre elmentett wifi jelszót hogyan lehet visszafejteni?
/ nem rootolt a telefon/ -
Fall-N
veterán
válasz #73959936 #93408 üzenetére
De van rá alkalmazás. Én a Persist+t hangprofilok miatt használom, de jó arra is amire te is szeretnéd. Van ingyenes változata is.
(#93475) karldergroße
Viszont a hangja a Neutronnak és a powerampnak a legjobb.Ez így konkrétan nem igaz. EQ nélkül ugyanolyan hangja van mindnek, mert ez inkább a hangchiptől függ. EQ-val persze más a helyzet. Nekem például a GoneMAD a befutó. PowerAmpot én is megvettem, de sokszor torzít a basszus, ezen a téren nekem a GMMP jobb.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz SharpSA #93474 üzenetére
milyen flac fájlok vannak azon a fejegységen?
mert tudomásom szerint az alap google codec max 48khz/16bit támogatást nyújt a flac-re
tehát ha pl 96khz/24bit azt már nem tudja alapesetben,kivéve ha maga a gyártó írja meg hozzá a kódeket,mint ahogy esetemben is 2 kódek van a flac-re[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
válasz karldergroße #93475 üzenetére
Hogyan, milyen módon jobb azok hangja? Flat állásban, eq és minden egyéb hangmódosítók nélkül is? Mert az autóban nem hallok közöttük különbséget, a bennük levő mindenféle hangszín és egyéb hangmódosítókat nem használom.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
szabacsik
őstag
Handcent sms-t használok és gyakran a hosszú ő-t röviddé alakítja. Nem találom mit kéne beállítani és tök bénán fest amikor hivatalosabb sms-t írok. Valaki tudja mi a módja hogy ne alakítsa át?
/\____/\
-
SharpSA
veterán
válasz aprokaroka87 #93462 üzenetére
És valóban, közben meg is találtam, csak ide nem tudta írni. Köszönöm.
Ugyanakkor érdekes, hogy a telefonon nincs telepítve a dps pack, mégis lejátssza a flac-ot. Talán maga a rendszer tudja és azért?[ Szerkesztve ]
-
Honkydoo
őstag
Köszi srácok!
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
PofaJenö
senior tag
válasz #20749568 #93464 üzenetére
Hali
Csak annyi hogy hívásnál teljes kép legyen és fogadásnál is , mert már vagy 6 félét teszteltünk már ,és nem igazán működött . idő korlátos majdnem mind vagy hívás.Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Skilly
aktív tag
Sziasztok!
Tudnatok mondani hasznalhato, ingyenes offline gps programot?
Nezegettem en is, ezt a MapFactor-t talaltam ami esetleg jo lehet. Valakinek errol esetleg velemeny?
Valaszokat elore is koszi!
Udv Skilly
HyperX
-
PofaJenö
senior tag
Sziasztok
Samu J5-re kellene egy teljes hívás kijelző app,mert a gyári nem annyira bejövős , ki próbáltunk egy párat ami ingyenes az áruházból de egyik sem jött be , valaki mondjon már egy jobb alkalmazást .Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
SharpSA
veterán
Van egy nagy kérdésem: az autóba egy androidos fejegység került. A PlayerPro azon nem játssza le a flac-ot, a PowerAmp viszont lejátssza. Telefonon mindkettő lejátssza a flac-ot. Mi lehet a különbség? Előbbi app nekem jobban tetszik. Van valakinek ötlete, hogy ez miért van így?
-
őstag
Használja valaki a TouchDown-t? 6.0.1 alaatt neki sem jelenik meg a naptár és bejjegyzés,task,névjegyek?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Rinita
tag
Én is a nagyot használom, de a régi widgetet. Azzal meg az a baj hogy fissítem azáltal hogy bemegyek rendesen az Időkép appba és a widget meg azt írja hogy 3 órája frissített, de a valós időjárást mutatja csak a frissítési időnél ír hülyeséget. Egyébként nem tetszenek a widgetek és nekem a régebbi Időkép is jobban bejött.
[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
válasz Honkydoo #93455 üzenetére
Meg kell nézni a kompatibilitási listát, behazudni egy támogatottnak a készüléket, lerántani az APK-t és kipróbálni.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
beg
veterán
válasz Honkydoo #93455 üzenetére
Vélemények: 1,7
Frissítve: 2015. szeptember 18.Fejlesztő
E-mail küldése: newyuofficial@gmail.comEzen csak ő tud segíteni, de az értékelést és a frissítési dátumot elnézve sok jóra ne számíts.
-
Honkydoo
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Omron M6 Comfort IT vérnyomásmérőt és le akarom tölteni hozzá az appot, de azt mondja nem kompatibilis a készülékemmel.
Lenovo Vibe P1 dual sim-es készülékem van.
Android 5.1 van rajta, és tudja az usb otg-t.Lehet erre valami megoldás?
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
fdisk
őstag
De tud root nélkül is.
Nekem ugyan ezt az üzenetet dobta fel. (tab s2, 5.0.2 alatt)
Valahol a biztonsági beállítások környékén kell keresgélni , hogy menjen az automata hibernálás.
(sajnos fejből most nem tudom az útvonalat)
De nekem most már működik az automatikus hibernálás.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
w4dk0rt3
tag
Sziasztok! Ismeri valaki a rainlendert? Ahhoz hasonlo alkalmazast keresek androidra... Koszonom
jiayu f1 - "az e'let a legjobb me'reg..."
-
törölt tag
válasz WhiteWalker #93447 üzenetére
Köszi! Akkor ennyi.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #93417 üzenetére
-
majestic
őstag
Nem tudja valaki, hogy melyik az az aplikáció ami az új szuper trafipaxokat jeleníti meg a térképen. A híradóban volt róla szó, de természetesen nem mondták meg melyik az...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
air
nagyúr
válasz Tesztelo.hu #93437 üzenetére
Ezt azért erősen kétlem.
Egy normális launchert sem képesek csinálni. A TW-nél nagyobb erőforrás zabáló launcher nincs.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
tonyrulez
őstag
válasz sztanozs #93309 üzenetére
Én a Qustodio ingyenes verzióját használom. Napokra bontva lehet időlimitet beállítani, ami után vagy a netet lehet lezárni, vagy a teljes telefont. 1 hétre visszamenőleg napi használati statisztika, melyik app mennyit ment, weben mi volt megnyitva. Ezekhez a funkciókhoz root-ot még nem kért.
Fizetős bbiztosan többet tud, hogy mit azt nem néztem.[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
Narxis
nagyúr
Mit szóltok az új időkép apphoz?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
beg
veterán
válasz TODI1111 #93430 üzenetére
Pin, minta, arc, ujj, stb.
Telefonzár, ahogy azt a régi kor gyermekei megismerhették. Ez a keyguard.
"Class that can be used to lock and unlock the keyboard."Ilyen esetben a greenify nem tud automata hibernálást (hogy miért azt nem tudom, talán rúttal tudna), de ott írja alternatívaként a hibernálás+képernyőzár parancsikont. Ezt kiteheted az asztalra is, vagy custom launcherben (vesszen a tw ) dupla kopphoz társítod és voálá.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Az ilyen jellegű kérdés szerintem mehet két helyre ( ide és a készülék topikjába). Azt gondoltam nem biztos, hogy készülékspecifikus kérdés mert esetleg másnál más készüléknél is előfordulhatott már ez a "probléma". Válaszod második része viszont sokkal épitőbb jellegű volt. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Bozek
nagyúr
válasz TODI1111 #93425 üzenetére
Ezt úgy hány helyre fogod beírni. Készülékspecifikus kérdés, szóval ott a helye az S7 topic-ban.
Egyébként állítsd angolra a nyelvet és nézd meg, hogy akkor milyen üzenetet dob fel. Úgy talán több esélyed lesz a segítségre, mivel a magyar fordítások nem feltétlenül azt takarják, ami ki van írva.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zhata
senior tag
válasz aprokaroka87 #93417 üzenetére
"tasker vagy e-robot app"
választ várnak, ezt mindenki tudja, hogy hogyan, azt kihagytad, meg kellett volna mondanod."de a playen nincs olyan hangprofilozó app ami tudja külön állitani a hangsávokat?"
Ez volt a kérdés -, kérdésre nem kérdéssel kell válaszolni.Hihetetlenül nagy az arcod, Rókuci, vedd vissza!
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Bazsee71 #93397 üzenetére
Neked is javaslom a Contact VCF alkalmazást,ha megveszed,akkor kapsz egy névjegyszerkesztőt,vcf kezelőt
bele tud olvasni a vcf fájlba,amihez te adhatsz hozzá névjegyet,maga a névjegy hozzáadtható a telefonhoz+te választhatod ki melyik google fiokhoz adja hozzá.de tud exportálni html-be vagy txt-be is.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz DrojDtroll #93416 üzenetére
G-sensor Logger
csv-be is ki tudod exportálni, akár dropboxra is.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
DrojDtroll
veterán
Olyan alkalmazás van, amellyel a G-szenzort lehet log-olni?
-
válasz Black_Raven #93360 üzenetére
Nem minden telefonon működik ez az opció. Hogy miért? Kérdezd meg a telefon gyártóját.
(#93332) Old Gyfland: próbáld meg playről telepíteni a játékot, majd Titaniumból csak az appdata-t visszaállítani (először a 4.4-es mentésből, majd a 6.0-sból, ha előbbi nem működött). Így sincs rá garancia, hogy jó lesz, de nagyobb az esélye. Az app maga nyilván azért nem működik, mert valszeg más binary van minden android verzió alatt.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
air
nagyúr
válasz Probert75 #93400 üzenetére
Ugye, ezt te sem gondolod komolyan?
Ha nem tudná lekövetni rendesen, hogy mi a változás, akkor élő netkapcsolat mellett is a szerverről kellene letöltenie a régi kapcsolatokat, és a készülékről azonnal törölni a frissen beirt új névjegyet.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
Sziasztok, még mindig keresek olyan szoftvert, amivel a hívásjelző hangerejét be lehet fixen állítani és soha nem mászik el szinte a nullára ...
5.1 Lollipop, ha számít és root...
-
Bazsee71
őstag
-
galaxys80
veterán
válasz kuksa90 #93402 üzenetére
Áh. Tehát a biztonsági mentésekről mindig kell csinálni biztonsági mentést?
(#93406) atike
Azért az több, mint vicces lenne, hogy az elvileg betonbiztos google címjegyzékben tárolt kontaktjaimat máshol is mentegetni kelljen.
Az emberek 99%-a pont ezért tárolja ott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest