- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Hoi all!
Vettem egy Xiaomi Redmi Note 2 Prime-ot és meg vagyok lőve az Airdroiddal. Konkrétan a webes felületen már eleve nem enged csatlakozni, míg a telefonon el nem indítom az alkalmazást. A régin ez úgy ment, hogy a webes felületen beléptem, és a telón automatikusan csatlakozott hozzá. A másik probléma, hogy weben behúzok egy fájlt, hogy áthelyezzem a telóra és addig nem kezdi el másolni rá, amíg nem nyúlok a telóhoz, tehát fel kell oldanom a képernyőt, fel kell ébresztenem a telót. A régin (LG Optimus L9, bár szerintem ez nem releváns) simán behúztam, fel se villant semmi a telón, átmásolta, aztán, amikor legközelebb ellenőriztem, már ott volt.
Valaki tud tanáccsal szolgálni?
-
Jazz
veterán
Mit, bekapcsolni az internetmegosztást? Aktív hot-spot? Miért?
Mindenesetre bekapcsoltam. Semmi.
Feltettem a kies-t is. Azzal is semmi....
Kezdek agybajt kapni. Másik telefonnal (régebbi android), simán usb mód, aztán ott a meghajtó, kész, nem kell sz*kodni semmivel. Látom vele az ext. sd-t, a belső sd-t. MyPhone explorerrel meg az internal storage-ot is. Itt meg szívok már nem tudom hány órája és nem akar működni....
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, hogy a telefonom beállított időben halkítsa le a hangokat(csörgés, értesítési hang).
Este amikor elmegyek aludni, mindig halkítgatom, reggel pedig hangosítom a telefont.
Ezt szeretném megspórolni valahogy ha lehetséges -
Mr.C
őstag
Üdv! létezik olyan program, melyben megtalálható a bankok aktuális ajánlatai (hitel, betét, takarékpénztár, nyugdíj, stb...)? Nem találtam eddig ilyet, de hátha. Főleg ha tudna még várható értéket is számolni.
Köszönöm! -
Jazz
veterán
Sziasztok,
adott egy Galaxy A3, amit XP-s oprendszerhez kéne csatlakoztatni, hogy lehessen böngészni a telefonon PC-n keresztül (nem csak az ext. sd-t.)
A gond az, hogy "digitális fényképezőgép"-ként akarja felismerni, mint SM-A300FU.
A telefonon megjelenő USB mód is csak két opciót kínál fel: MPT, meg PPT (média átvitel meg képek átvitele).De még a "digitális fényképező" installálása sem hoz eredményt, semmit nem jelenít meg a telefon mappából.
A samsung USB driver-e fel lett telepítve innen, ez: [link], de semmi, ugyan úgy, rácsatlakoztatást követően az oprendszer digitális fényképzőként akarja telepíteni az illesztőprogit.
Köszi!
-
cris78
őstag
válasz
Quasi_modo #86487 üzenetére
Neked és Quasi_modo köszönöm.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #86486 üzenetére
Az FB lite nem kér Messengert de kezel üzeneteket. [link]
-
-
cris78
őstag
Sziasztok!
Tudtok kis helyigényű használható facebook messenger appot? -
Sas madár
őstag
Olyan alkalmazást keresek ami érzékeli a mozgást és nem engedi elsötétedni a kijelzőt,de ne akarjon mindenhez hozzáérni a telefonomon.
Esetleg ha kereső szavakban tudtok segíteni mivel lenne találat akkor magam is keresném a megfelelőt. -
Mzombi
aktív tag
Email app-ok közül melyiket használjátok (gmail-t használom a privát emailekre, de cégeshez kellene egy külön app) és miért? Lollipop (5.0.2) alá kellene.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Véreshurka #86473 üzenetére
"Akkor nem lenne logikus, hogy csak fekete lista legyen ahol ezt tilthatom pipával? Ehhez minek külön fehér lista, hiszen ott amit bepipálok azt kiengedem"
Ha Neked van 30 alkalmazásod és 10-et le akarsz tiltani, akkor megfelel a fekete lista. De ha a 30-ból csak 10-et akarsz a NET-re engedni, akkor szerinted jobb megoldás, hogy 20-at tiltasz?
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Lenne még egy pár kérdésem, + újra megkérdezném az ezelőttieket:
1. Ismeri valaki a WiFi Master Key app-ot, csak adatlopásra van, vagy tényleg arra való amire kitalálták? [link]
2. Az AdAway-ben be lehet azt állítani, hogy bizonyos appokban, vagy weboldalakon menjenek a reklámok? Nyomkodtam kicsit és láttam olyat, hogy saját listáim --> fekete v. fehér lista. Gondolom itt lehet mókolni vele, de jól gondolom, hogy először is meg kéne tudnom, hogy az apphoz vagy oldalhoz milyen host tartozik majd ezt kellene engedélyeznem? Ha igen akkor van valami olyan progi amivel ezt meg tudom határozni?
3. Boat Browser már tényleg nem tudja a nagyítás tördelés funkciót? Van olyan böngésző ami tudja?
4. Aki használja az Elixir Widget-et és be van állítva neki a mobiladat kapcsoló annak frissül az állapot rendesen (jelzi, hogy be vagy ki), vagy csak widget frissítéssel? Nálam sajnos egy külön gombot kellett betenni a widget frissítésére, és csak megnyomás után vált át, egyébként kapcsolja rendesen.
5. Balról jobbra haladva az AFWall+-ban mit jelentenek az oszlopok?
Ez láma kérdés lesz, de felteszem: ha van egy olyan alkalmazás, amiben van fekete és fehér lista, melyiket érdemes használni? Pl. AFWall-ban ugye meg akarod tiltani vmelyik app-nak, hogy kimenjen a netre. Akkor nem lenne logikus, hogy csak fekete lista legyen ahol ezt tilthatom pipával? Ehhez minek külön fehér lista, hiszen ott amit bepipálok azt kiengedem.
Köszi előre is!
-
vigyori78
őstag
válasz
mobilizmo #86460 üzenetére
Köszi sikerült + ez az app kiváló.
Többieknek is köszi.
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #86467 üzenetére
Azért itt van egy régebbi is.
-
törölt tag
Tasker-t kukázta a Google a Store-ból.
-
törölt tag
-
Dottore
addikt
válasz
vigyori78 #86457 üzenetére
Csak abban az esetben ha az adott alkalmazásnál ki tudod választani a kívánt nyelvet a beállításban, vagy egy erőforrás szerkesztővel kicseréled a nyelvi csomagot. Így viszont nem fog automatikusan frissülni és ez még csak a kisebb probléma, úgyhogy azt hiszem a válasz, nem.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Mivel kimondottan alkalmazással kapcsolatos itt tenném fel a kérdésem.
Olyan kérdésem lenne ,hogy angol rendszerre valahogy meglehet oldani ,hogy a letöltött alkalmazások magyar nyelvűen települjenek ?
Köszi.
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Először is: AppZapp szerint le van értékelve a PowerAmp akit érdekel. Ezenkívül viszont lenne pár kérdésem:
1. Hallottatok, már a WiFi master key alkalmazásról, használja vki? Egy pár szót igazán írhatnátok róla.
2. AFWall+-ban látok 3 oszlopot: LAN, WiFi?, fel le nyíl. Meg tudnátok mondani, hogy melyik mi?
Köszi
-
aprokaroka87
nagyúr
a Superbeamen megosztott "key"-nek van valamilyen lejárati ideje?
Illetve ha a küldő félnél mindig mennie kell az appnak ameddig a másik fél nem fogadja,vagy van lehetőség arra is hogy amikor a fogadó fél fogadást kezdeményez akkor aktiválodjon?
-
air
nagyúr
válasz
Vadászmenyét #86451 üzenetére
"miert AT&T halozaton keresztul intezi?"
Itthon? Hogyan?
Ezt fogalmazd újra!"Valamint van rajta egy valag At&t s alkalmazas is, ami nem torolheto."
Root után minden törölhető, de minek.
Elég ha egyszerűen letiltod azt, ami nem kell. -
Vadászmenyét
aktív tag
Sziasztok. Vasaroltam egy fuggetlenitett galaxy note 5ot. Befogadja a magyar sim kartyat, ezzelsemmi gond. Engem az idegesit, hogy a telefon frissiteset miert AT&T halozaton keresztul intezi? Ez kikuszobolheto valahogy? Valamint van rajta egy valag At&t s alkalmazas is, ami nem torolheto. A valaszt elore is koszonom.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
StarKiller89 #86448 üzenetére
rootolás nélkül sosem lesz normális reklámblokkolás.
ugyanis ahozz a system/etc/hosts fájlhoz kell hozzáférni
az tudom hogy a lucky patcher "reklámblokkolás az eszközön" opció iszonyat mennyiségű reklámoldalt tud blokkolni...a hosts fájlt modositsa
-
-
zhata
senior tag
válasz
StarKiller89 #86443 üzenetére
Természetesen. De nem blokkol rendesen, és / vagy mindent -, vagy semmit se.
-
StarKiller89
senior tag
root nélküli telefonra létezik adblocker?
-
nubiai
tag
válasz
kaciokos #86434 üzenetére
Próbálom, de valamiért egyirányú a dolog. Az történik, hogy maga a céleszköz (ahova telepítenem kellene) látja az én könyvtáraimat (bluetooth kapcsolat, az alatt beépített FTP kliensen keresztül), elvileg le is tudtam kérni az apk fájlt. Sikeres másolást ír ki, de ugye nem tudom, hogy tényleg sikeres volt-e, mert nem tudom mivel megnézni, telepíteni meg pláne. Viszont az én Lenovo P70-emen az ES File Explorer csak homokórázik, mikor a céleszköz könyvtárát próbálom beolvasni. Másolás is sikertelen lesz odafele.
Elkértem a készüléket, hazaviszem, felrakom wifire, beregisztrálom a gugliba, oszt megoldódik minden. Remélem telefonkártya nélkül menni fog. Nagyon köszönöm a segítséget. -
harcikoca
senior tag
Udv. Youtube backround lejatszashoz letezik app?
-
sanszika1
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült egy érdekes helyzetbe kerülnöm, amire egyenlőre még nem találtam megoldást, de remélem, hogy itt olvassa majd valaki, aki sokkal okosabb, mint én és lesz valami ötlete.
Egy Galaxy S5 tulaj vagyok, amit legelőször egy régebbi Google accounttal használtam, de egy pár hónapja új címről működik a telefon.
A problémám, illetve kérdés az, hogy a Szülinapp nevű iGo alkalmazást azóta nem tudom használni, hogy új Google fiókot használok, mert ugyebár korlátozott ideig lehetett csak letölteni.
Van valami mód arra, hogy használni tudjam az új címemről az alkalmazást?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kaciokos
őstag
-
atosan
veterán
válasz
Kommandír #86427 üzenetére
Mióta sokan nem találták lollinál úgy, hogy Google keresés, azóta írom, hogy Google alkalmazás, mert így van. Nem kötekedés akar lenni.
-
törölt tag
válasz
Kommandír #86427 üzenetére
+1
Nem értem, hogy miért nem jó ez a megoldás. Az Apex (vagy Nova) tud olyan lenni, mint a gyári launcher, de a gyári launcherek lehetőségei sehol sincsenek az Apexéhez képest (kivéve a Samu Note -ok egyes funkciói). Ezt egyébként nevetségesnek tartom. Kis kijelzőn (mármint egy monitorhoz képest) nagyon fontos a jó helykihasználás. Erre oda vannak betonozva az ikonok az alsó sávra. Miért nem scrollozhatók? Vicc. Veszek negyed milláért egy atomerőművet, de még az sem képes elég kraftot adni a TW -hez, ami az erőforrásigényéhez képest buta, mint a főd. Még a főképernyőt sem képes fekvőbe forgatni. Egy flagshipen! Nesze neked screen mirroring, egérrel! Vicc. Minden droid felületének kezelését külön tanuljam meg/emlékezzek rá? Lóf...t! Apex telepít, beállítások alkalmazáson belüli mentésből visszaállít és már "otthon is vagyok".
Sztem nem az a jó megoldás, hogy egy GUI probléma miatt, rendszeralkalmazások működését akadályozzuk. Pont azért cserélhető a főképernyő és az app drawer felületkezelője, hogy ezzel orvosoljuk a GUI -val kapcsolatos problémáinkat. -
-
nubiai
tag
Köszönöm a válaszokat. Nem az enyém a telefon, egy kollégámé, akinek ilyen céges telefont adtak internet nélkül és abszolút csak telefonálásra használja, valójában nem is vágyik másra. Szíve mélyén egy butatelefonra vágyna. Nem paranoia, csak gondoltam nem hajszolom semmi olyanba, amit eddig nem tett meg, csak most elirigyelt tőlem egy funkciót és azt szerettem volna neki átadni. Megpróbálkozom azzal, amit írtatok, aztán ha másképp nem megy, marad a normál ügymenet.
-
Kommandír
csendes tag
válasz
nubiai #86418 üzenetére
1. ha nincs mivel elindítanod, akkor a csomagkezelő sem fogja telepíteni magától
2. kétlem, hogy ne lenne viszont valami alap rajta - legalábbis durva így a hiányosság
3. semmibe nem kerülne valami friss google-regisztrációval használni a telefont, azzal úgysem kötődne hozzád semmi... továbbra sem kell belépned a személyes accountjaidba, de legalább a telefont tudnád arra is használni, amire még való, és frissíthetnéd nyugodtan azt, amire szükséged van
-
mgy
senior tag
Fall-N, Kommandír,
köszi a válaszokat, bár többüket ismertem, nem jutott eszembe újra rápróbálni, de így ment. -
-
nubiai
tag
Adott egy Vodafone Smart First, ami soha életében nem látott internetet, nincs Google fiók hozzárendelve, nincs Play Áruház. Csak úgy lóg a nagy büdös semmiben.
Szerintem gyárilag nincs rajta semmilyen fájlkezelő, legalábbis én nem találtam. Továbbra sincs igény a Nagytestvérhez való csatlakozásra. Ha kábellel felmásolok egy apk fájlt, tudom-e azt majd telepíteni fájlkezelő nélkül?
-
Kommandír
csendes tag
A válasz továbbra is Apex vagy Nova. Én Apex pári vagyok, illetve ha nem tervezed egyiket sem megvenni, akkor az Apex ingyenese egyébként is többet tud. Jobban kezeli az átlátszóságokat, és a fölös feliratoktól is meg lehet szabadítani a felületet. A programlista is sokkal értelmesebben állítgatható benne.
kuksa90: Ezt akkor sem tudom értelmezni. Ha egy 3rd party launcheren megváltoztatod a felület elrendezését, az nincs hatással az alapra - és vice versa (kivéve, ha kifejezetten importálod a gyári elrendezést - már ha lehetséges).
-
Kommandír
csendes tag
Teljesen rosszul értelmezed a dolgot. Ha egy 3rd party launchert futtatsz, akkor azt nem úgy kell elképzelni, hogy az alapra ráhúzza magát pluszban, hanem kicserélődnek (az Apex pl, amint belépsz elsőre a beállításaiba, kéri is, hogy töröld az utolsó appok közül a gyári launchert - merthogy olyankor az meg fog jelenni a listában). Tehát nem foglalja pluszban a memóriát. Sokkal személyreszabhatóbbak és gyorsabbak is sok esetben, mint az alapok. Ez az egyetlen normális megoldás, ráadásul egy csomó más előnnyel is jár, ha rendes launchert használsz.
A lényeg: Használd nyugodtan az Apexet és felejtsd el az alap UI-t!
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Quasi_modo #86404 üzenetére
M4 sport kellene hollandiában egy ismerősnek.
-
Boxi88
őstag
válasz
Kommandír #86399 üzenetére
"nyilván ki kell próbálni" ezzel nem is lenne gondom, ha lenne ekkora vinyóm, de mivel most tervezem a vételét így próbálni nem tudom... Feleslegesen meg nem akarom megvenni ha úgyse tudom használni mind a 4TB-ot akkor inkább 2db 2TB-at vennék. Azért lenne fontos tudnom, hogy hogy viszonyul az (MXQ) android a 4TB-os vinyókhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged