- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #84995 üzenetére
Hogy távolítható el?
-
ZeratulX
tag
válasz
Probert75 #84996 üzenetére
A cikkre reagálva: A Cheetah Mobile eleve egy makacs malware gyár. Nem csodálkoznék rajta, ha ők írták volna a szóban forgó cuccot is, amit véletlen épp ők fedeztek fel. Sokkal inkább rámenős marketingesek, mint jó fejlesztők. Ahány appot eddig elcsesztek... Ott volt a Clean Master (az az ultraröhej, hogy winre is kihozták), most meg már a QuickPic is áldozatul esett nekik. Alig várom, hogy beletúrják a farpofájukat a további kedvenc programjaimba is, úgy feldobnák a dolgokat...
-
Probert75
addikt
A sok kéretlen reklámot ez is okozhatja. Gondoltam megosztom, ha esetleg valakit érdekel.
-
-
dokee78
félisten
válasz
Viktor0610 #84992 üzenetére
Telóról be enged lépni.
Asztali Chrommal nem. -
-
Morris
veterán
Üdv.
Van olyan app, amivel módosítani lehet a billentyűk érintésénél a rezgés erősségét vagy a hosszát?
Olyanra gondolok mint amit a swype használ.
(LG G4) -
ZeratulX
tag
-
S e t h
nagyúr
-
filipo
csendes tag
válasz
Szmeby #84947 üzenetére
Sajnos 4 nap után azt hittem minden lehetőséget végigkutattam időjárás ügyben.Tévedtem.Rá kellett jönnöm,hogy lehetetlen megjósolni hol mennyi eső esik,az autóval közlekedők biztos tudják ezt.Rossz irányban mentem el.Az új irány a Radar.Nyugat Magyarorzág radarképe nem a legjobb.Szétnéztem a környező országokéban és találtam egy egészen kiválót.Play áruházból letölthető.StormWatcher.
Ez egy Horváth alkalmazás ami lefedi fél Magyarországot,bár engem csak Zalaegerszeg érdekel.A lényeg tehát inkább az,hogy HOL esik épp és ,hogy Merre tart.Vigyázz,mindig kevesebbet mutat az órájuk 2 órával!A videó animáció nagyítható!!Tehát minden más parasztvakítás!!
-
Narxis
nagyúr
-
törölt tag
Akkor én biztosan bele fogok szaladni és előre szólok, hogy nem szándékosan. Ugyanis, halvány dunsztom sincs arról, hogy mi az a kritérium, ami miatt OFF -ba került néhány hsz. Sokszor felmerült, hogy az Androidos Play alkalmazásban nem lehet szelektálni, hogy mely Android alkalmazások frissítését ajánlja fel. Ha ennek a problémának az orvoslása itt nem ON topik, akkor igazán nem tudom, hogy mi lenne az.
-
Túl sok az off hsz mostanában! Ha ez így marad, nem csak offba fogom azokat tenni, hanem törölgetni is fogok.
-
sbe561
tag
Üdv!
Létezik olyan app ami letiltja a power gomb müködését? (elromlott és állandóan feldobja a kikapcsoló menüt) -
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #84972 üzenetére
Ha a teló a támogatott eszközök között van, akkor a TeamViewer Quick Support működik. A Webkey is működik, csak az automatikus csatlakozást segítő webkey.cc szerver nem megy. Közvetlen kapcsolódással (manuális beállítás, portforward) működik. Egyébként nem értem a dolgot. Nem hiszem el, hogy nincs erre egy olyan alkalmazás, ami egy közös Gdrive, vagy Dropbox fiókon keresztül tud kapcsolatot teremteni két droid között a távoli asztal eléréshez.
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! Lollipop 5.1.1-es rendszeren létezik olyan alkalmazás amivel át lehet tenni a játékok data fájljait a micro SD-re. Próbáltam, kirootoltam de semmivel sem sikerült.
-
Üdv!
Létezik a Team Viewernek valami Androidos megfelelője?
Két telefon között kellene kommunikálni, belépni, és elindítani programo(ka)t.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
darvinya #84968 üzenetére
nekem is csak mobilnet van.
le van tiltva az automatikus frissítés, éjjel belefér a keretbe, olyankor csinálom.
figyelmen kívül is hagyhatnám, de már így is elég kerülgetni azokat, amit nem fogok frissíteni.erről jut eszembe:
xda-n próbáltam re-signed verziókat kérni pár alkalmazáshoz (így a play nem akarja frissíteni), de 1-2-höz nem kaptam. nincs valaki, aki ilyet tudna csinálni? -
janosibaja
őstag
válasz
Illusion1010 #84966 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom.
-
Illusion1010
senior tag
válasz
janosibaja #84965 üzenetére
[link] Úgy emlékszem, ennek van ilyen kis widgetje a fizetős verzióban.
-
janosibaja
őstag
Az Evernote megszüntette
azt az egy ikon méretű widgetjét, ami közvetlenül a speech to text funkciót indította el, s most hosszasan kell kotorásznom utána egy ikonsorban. Olyan a munkám, hogy időnként akár a kocsiban, lámpánál állva azonnal fel kell jegyeznem valamit, s eddig nagyon kényelmes volt, hogy egy tap, s már diktáltam, leírta. (Nem hibátlanul, hálózat kellett, de leírta.)
Ha vki adna egy tippet, hogy melyik speech to text szoftver tudná kiváltani, olyan, amelyik egy ikon/ikonnyi widget érintésére, szintén egy tapra közvetlen indul.
-
Pzoli2
tag
ZOPO ZP920 4.4
-
aprokaroka87
nagyúr
hogy lett a hozzászolásom "off"?
-
darvinya
titán
Tiszta hülye ez a Play app, olyat frissítet amit már lefrissítettem.
-
Pzoli2
tag
Tárcsázónál rollot lehúzom és ott pipa az adat alkalmazásnál ami elvileg tiltja a mobilnet használatát , de a későbbi ellenőrzésnél mégis van adatforgalom némelyik alkalmazásnál pl :play áruház vagy CM Browser .
-
Pzoli2
tag
Sajnos az nekem nem jó mert akkor elveszik a garancia .
-
Pzoli2
tag
Keresek egy olyan programot amivel alkalmazásonként lehet engedélyezni a mobilnet ki be kapcsolását .
Sajnos most a beállítások ,adathasználat,(dual simes telefon) kártya kiválasztása után program pipa , és ezután mégis használja mobilnet az adot program némelyike . -
g_g_g
őstag
válasz
Sanyi.mTs #84946 üzenetére
Szerintem meg ebben ellentmondás van. Mert ha bekapcsoltam a képernyőt és felcsatlakozott, akkor már nem dobja el a wifi-t kikapcsolt képernyő mellett sem amíg pl. otthon vagyok.
Szóval csak első kapcsolódás nincs automatikusan.Egyébként önmagában ha be van kapcsolva a wifi nagyon keveset eszik, nem amiatt merült le szerintem a tablet.
-
paolinho
őstag
válasz
aprokaroka87 #84927 üzenetére
Sajna rendszerben nincs arra beállítási lehetőség, hogy a két kártya közül fixen mondjuk az 1-es kártya legyen a kimenő hívások alapértelmezett kártyája. Legalább is a Honor-okéban nincs erre mód.
(#84929) SharpSA : Köszi megnézem ezt is!
-
Szmeby
tag
válasz
filipo #84942 üzenetére
Olyat nem találtál, ami napon belüli várható csapadékot jelzi widgeten. Olyasmi, mint a Meteogram widget-je. Meg valami AIX Weather is tudott ilyet. Olyat keresek, ami képes relatíve pontosan megjósolni, hogy mikor kezd esni, és mikor hagyja abba, és persze nem eszi az akksit.
Sajnos a Meteogram nem olyam pontos, mint amennyire szeretném, így az Időkép radarjából szoktam kitalálni, pedig ez automatizálható is lenne. -
Sanyi.mTs
addikt
szerintem normális.
nálam úgy van beállítva, h a wifi csak akkor menjen kikapcsolt képernyő mellett, ha töltőre van dugva. így pár perccel a képernyő kikapcsolása után "standby-ba megy" és nem fogyaszt.új tableteimmel szoktam megszívni, h ott a "wifi mindig be van kapcsolva" van beállítva és csodálkozok, h miért merül le a tablet egy nap alatt az asztalon, kikapcsolt kijelzővel.
-
unravel
őstag
Ki lehet tenni a kezdőoldalra mennyi mobilnetet hasznaltam az adott hónapban?
-
filipo
csendes tag
Az elmúlt esős napokat -pont ilyenkor kellett szabadságra mennem-azzal töltöttem,hogy időjárás előrejelző programokat teszteltem,rengeteget.Volt olyan-YoWindow - ami nagyon ötletesnek tűnt de ugyan ilyen pontatlannak is,amit nagyon sajnáltam.Rá kellett jönnöm,hogy a radar az a nagy mennyiségű esőt jelzi,a többit nem(ez is hasznos persze).Aprorpó radar.Itthon csak a Magyar radar megbízható,ne is próbálkozzatok "világradarral".Amit teszteltem az az órára lebontott előrejelzés.Voltak gyönyörűek és rondák is de pontosságban gyenge volt mind amit nem is értek.Tehát a végeredmény!!!Yahoo időjárás app lett az egyik győztes.Mert órai előrejelzése a legpontosabb és van külön 90 perces is amit sehol nem láttam ami szintén nagy százalékban eltalálta még a szitáló esőt is.Nem mellesleg egy képernyőn van mindez és nem kell keresgélni.A másik győztes az Időkép.A felhő és a radarkép a nyitó oldalon telitalálat,főleg úgy ,hogy aki unatkozik még észlelést is küldhet.(a reklám és a legfrissebb hír csúfitja a képet.)Azt,hogy 7 napnál több előrejelzést vállal meg nevetséges.
tehát a győztes:Időkép +Yahoo időjárás. -
dokee78
félisten
válasz
szatocs1981 #84934 üzenetére
Nem hiszem,hogy letiltja,de egérrel én pl kipróbáltam annak idején az Xperia Minit.
-
törölt tag
válasz
szatocs1981 #84938 üzenetére
E-Robottal tudsz touch inputot tiltani. De, óvatosan! Nehogy kizárd magad!
-
kaciokos
őstag
válasz
szatocs1981 #84934 üzenetére
Az jó kérdés, hogy letiltja-e, de amúgy tényleg csak annyi, hogy rádugod.
-
törölt tag
válasz
RootRulez #84923 üzenetére
Sztem a lehetőségeid:
Quickclick
Button Savior
Xposed+Xposed Additionsszatocs1981:
Sztem ez nem fog menni. Az egér is a touchot használja. Csatlakoztatott egérrel is megmarad a touch input. Ha letiltod, akkor egér sem lesz. -
dokee78
félisten
válasz
szatocs1981 #84931 üzenetére
Ha tudja az OTG-t akkor OTG kábel+egér.
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
olyan alkalmazást keresek (mivel a touchscreen meghibásodott és mérhetetlenül sok ghosttouch-t produkál), ami letiltja a touchscreent, DE emellett egérrel vezérelhetö a tablet.
Létezik ilyen?elöre is köszi
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Egy játékról szeretnék kérdezni.
Angry birds 2minden indításnál netet kér és ez nagyon bosszantó főleg ha nincs a közelben wi-fi.Ezt hol lehet kikapcsolni ha egyáltalán ki lehet, mert már minden körbenéztem és nem nagyon találom?
-
g_g_g
őstag
válasz
csipuka #84922 üzenetére
Nekem ez már régi problémám, hogy ha elmegyek egy olyan helyre ahol a WIFI be van állítva, magától nem kapcsolódik fel, de ha a képernyőt bekapcsolom, abban a pillanatban felpattan.
5.0.2. Moto G. Már néztem, hogy a titkosítás mikéntje vagy esetleg a UPC Wi-Free okozhatja-e, de nem találtam megoldást. -
paolinho
őstag
Tudnátok ajánlani olyan megbízható tárcsázós alkalmazást, amely dual-sim kompatibilis, beállítható fixre a kimenőhívás indítása, hogy melyik kártyáról menjen? Jelenleg a Truedialer-t használom, de kipróbálnék mást is. Azt sem baj, ha fizetős. Próbáltam az ExDialer-t, a True Phone Dialer-t, és még egy két mást is, csak most nem ugrik már be a nevük, de vagy nem tudott a dual sim-mel bánni, vagy nem tetszett a dizájn. Van esetleg valakinek valamilyen javaslata? KÖszi
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Felraktam a telefonra a Smartphone Connect alkalmazást. Kérdésem az lenne, hogy lehet beállítani, hogy ne szaggasson a beszélgetés?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van olyan app, amivel a kikapcsoló vagy hangerő gombokat lehet használni a 3 alsó főgomb helyett?
Van egy teló, ami kezd tönkremenni, az alsó 3 gombot már nem érzékeli és pár napig még használhatónak kéne lennie... Tudtok-e erre alkalmazást?
Köszi: RR
-
RaZroX
addikt
Sziasztok! Fleksy Keyboard-nál, olyan gondom van, hogyha nyomva tartom pl az O betűt, akkor először a számok jelennek meg és még tovább kell nyomva tartani hogy feldobja az Ő Ö Ó vetűket. Be lehet ezt valahogy állítani ? én nem találtam rá megoldást.
-
unravel
őstag
Heló
Hazaértem és látom a telefonon hogy nem csatlakozott a wifire. Bepötyögtem a biztonsági, feloldó pin kódom és abban a pillanatban találta meg a hálózatot, frissített az email kliens, kezdett el tölteni a spority stb.
Ez milyen feature? Zárolva nem keres wifit? -
torrentmalac
újonc
Halló, segítségre lenne szükség:
HTC Wildfire S telefonon 2.3-as Android fut, és arra még Market volt gyárilag telepítve. 6 hónapja le lett töltve a Google Playről a Google Play-szolgáltatások alkalmazás, de az most eltűnt a telefonról. Azóta nem lehet letölteni, frissíteni alkalmazásokat, a Google Play-szolgáltatásokra és másra is írja a Google Play, hogy telepítve, de nem találhatók meg a telefonon. Google Play-szolgáltatásokat nem lehetett ismét telepíteni – ahogy mást sem. Mit lehet tenni, hogy újra lehessen alkalmazást telepíteni? Nincs fájlkezelő sem apk letöltésére. Van erre diagnózis, mással is történt ilyen? -
soultrapp
senior tag
Hello!
Honor 6 telón meglehet azt oldani,hogy amikor többkèpernyős módra teszem a telót akkor indîtok egy filmet mxplayerrel ès azt látnám a tv-n.??
A gyári videó lejátszó tudná ,de az pl avit nem is mutatja.
Eredeti ötlet az volt ,hogy teljesen ugyanaz legyen tv-n mint a telefonon játèk miatt,de az sehogy nem jott össze.
Valakinek ,ha lenne ötlete szîvesen meghallgatnám.
Köszi! -
teo77
őstag
Sziasztok!
Nagyon zavar, hogy nem tudom a hangerőt lejjebb venni, mikor Whatsapp - on beszélek. A minimum hangerő is igen bántja a fülemet. Létezik valami megoldás, hogy ezt a minimumon csökkentsem? Köszönöm! -
basaja
senior tag
Sziasztok.Cimborám felrakta a Premium Wallpapper alkalmazást.Letörölte,de a reklámok maradtak...Hogy lehetne eltüntetni ezeket?Persze root nincs...Köszi a válaszokat
-
törölt tag
Sziasztok!
Gyári naptár helyett az aCalendar alkalmazást használom. kérdezném hogy hogy lehet kikapcsolni a riasztásnak azon részét hogy csak az aCalendar értesítsen,a gyári naptár ne?
Köszi előre is a segítséget! -
NandorHUN
addikt
Cerberus app-nak csak én nem találom többet a flash-elhető verzióját?
Leszedték a honlapról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged