Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarth
aktív tag
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #91230 üzenetére
-
kuksa90
őstag
válasz Quasi_modo #91192 üzenetére
Újabban talán jobb is, hogy nem frissül...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
nyisziati
veterán
válasz Quasi_modo #91144 üzenetére
Az első Huaweit másfél év után ajándékoztam el, és én is használtan kaptam fél évesen. Az új tulajnál kb. fél év után dobta be a törülközőt az aksi. Ez 2,5 év, szerintem nem rossz, főleg a THL-hez képest. Itt már inkább a gyártói minőség számít. Nem véletlenül kerül egy Huawei a vele egy kategóriájú THL-nél jóval többe (1,5-2-szeres ár).
-
nyisziati
veterán
válasz Quasi_modo #91117 üzenetére
Az én telójaim szinte folyamatosan töltőn vannak/voltak. 90 % alá ritkán kerültek.
Az első hárommal semmi gond nem volt, de a 4. aksija 6 hónap után felfúvódott. Gondolom a márka minősége sokat nyomott a latban. (THL)
A csereaksi már 8 hónapos, úgyhogy egyre gyakrabban nézegetem... -
törölt tag
válasz Quasi_modo #91090 üzenetére
Itt az eredeti cikk erről a tesztről, kutatásról. Majd ha hasonlót fel tud valaki mutatni ellenérvként miszerint hülyeség akkor ne tartsa vissza.
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #90505 üzenetére
Szerintem igen, nálam már ez az elsődleges képnézegető.
-
huan
őstag
válasz Quasi_modo #89991 üzenetére
Mobiltelefonra szeretném.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #89608 üzenetére
Nem megy Magyar IP -s VPN szerveren keresztül? Honnan tudja az alkalmazás, hogy hol csatlakozol a VPN -hez? Talán van egy feketelistájuk az ismert hazai VPN szolgáltatók IP -ivel?
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #89163 üzenetére
Nekem azért van annyi. Mondjuk sokkal több nincs, hiába van 128 GB-os memóriakártya a telefonomban.
-
MODERÁTOR
válasz Quasi_modo #89156 üzenetére
Nem írta, hogy nem rendelkezik pl. 200 GB-os micro SD-kártyával.
Én valami timelapse programot keresnék a Playen.
(Hogy válaszoljak is. )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
drmotto
őstag
válasz Quasi_modo #88352 üzenetére
Köszi
-
Flexy90
senior tag
-
air
nagyúr
válasz Quasi_modo #87827 üzenetére
Fotók, Fordító, Nova.
Stimmel.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
rjg
őstag
válasz Quasi_modo #87819 üzenetére
Ez erős tévedés. A végső válasz: 42
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
punky10
addikt
válasz Quasi_modo #87815 üzenetére
Csak ami hirtelen eszembe jutott...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Quasi_modo #87490 üzenetére
ahogy néztem van 6.0.5 verzió,majd holnap letöltöm és felrakom...hátha észhez tér
-
cris78
őstag
válasz Quasi_modo #86487 üzenetére
Neked és Quasi_modo köszönöm.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
zeon.hu
nagyúr
-
air
nagyúr
válasz Quasi_modo #85981 üzenetére
Dehogynem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
kaciokos
őstag
válasz Quasi_modo #85097 üzenetére
A "Define file name pattern" részben lehet beállítani, hogy nézzen ki az új név, valszeg ez állítódott el.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #85028 üzenetére
Pedig, nem kéne annak lennie. Én Xposed + Xposed Additions pro -val csinálom a remapot, de nem hiszem, hogy ebben akkora különbségek lennének. Egy hardvergombnál a legegyszerűbb megoldani az energiatakarékos üzemmódot. A hangerőgombot ugy remapoltam, hogy a - nyomvatartásra némít, a + nyomvatartásra pedig oldja a némítást. Így akár zsebben, tapintással is lehet kapcsolni a némítást.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #85025 üzenetére
Azt nem teszteltem. Akkor, QuickClick ajánlás visszavonva.
-
DonMarco
aktív tag
válasz Quasi_modo #84357 üzenetére
Azt nemtudom hogy külföldről műkxik-e,próba cseresznye : Mx player az kell hozzá (ha esetleg nem tudnád)
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz Quasi_modo #84331 üzenetére
Üdv ! Próbáld meg ezt [link]
-
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #84331 üzenetére
Mikor volt jó?
-
olivera88
veterán
válasz Quasi_modo #83941 üzenetére
Köszi.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
Probert75
addikt
válasz Quasi_modo #83088 üzenetére
Én is ollie-val értek egyet. Mind a 3 androidos telómnál több volt a ki/bekapcsolásos fogyasztás, mint az egész estés repcsi mód.
-
válasz Quasi_modo #83084 üzenetére
Többet merül a telefon egy ki/bekapcsolás alatt, mint egész éjszaka repülő üzemmódban, szóval semmi értelme a kapcsolgatásnak.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
beg
veterán
válasz Quasi_modo #83084 üzenetére
Persze, de én 1% merülést is elfogadhatónak tartanék ennyi idő alatt.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Quasi_modo #82262 üzenetére
inkább fogalmazzunk ugy hogy elvesznek és hozzá adnak funkciókat minden eggyes újabb frissités során.
Namost ha egy olyan opciót vesznek ki ami hasznos volt...az sok usernek fájhat. -
törölt tag
válasz Quasi_modo #82262 üzenetére
Kb. mindent, amihez Xposed kell, mivel nem nagyon kompatibilis vele.
-
air
nagyúr
válasz Quasi_modo #81542 üzenetére
Előbb törölni, aztán másolni.
-
dave0825
őstag
válasz Quasi_modo #81518 üzenetére
Nem biztos, hogy War ez... XDA-n is csomó .apk van, ami nem War ez... Meg Play-ről is le lehet szedni gépre .apk-ban, de akár másik telóról is át lehet küldeni .apk-t, ami egy telepített app-ból van (pl. Android Assistant-tal) backup-olva.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #81262 üzenetére
Nálam se jelenik meg, csak jelez, hogy elkészült. Ha törlöm, akkor az alkalmazásból is eltűnik.
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #81259 üzenetére
Vagy csak nem küld értesítéseket. Egyébként ha nem fotózok, akkor ez se csinál semmit, de amint nekiállok, már el is kezd dolgozni.
-
R19
senior tag
válasz Quasi_modo #81148 üzenetére
Az ES App Locker-t próbáltad már?
-
Mr Dini
addikt
válasz Quasi_modo #81148 üzenetére
Rootod van/volt?
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Quasi_modo #80347 üzenetére
Csakhogy nekem HTC-m van.
-
Norbi095HUN
aktív tag
válasz Quasi_modo #80338 üzenetére
Szia!
És tudnál nekem esetleg adni egyet ami Lollipop-os kinézetet adna a Soft keyeknek?
Nagyon köszi előre is! -
kásás
tag
válasz Quasi_modo #79930 üzenetére
QuickPic-ben hogy tudom ezt megtenni?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Quasi_modo #79208 üzenetére
Köszi a választ. Úgy tűnik nem nyert.
Nincs valami lista az UC Browser hivatalos verzióiról? Egy kicsit régebbi verziót feltéve talán tudom rendesen használni.
A mostani 10.5.0.0 vagy mennyi, ha feltennék egy 10.0.0.-át vagy mennyit működhet a dolog.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
888Zoli
csendes tag
válasz Quasi_modo #78424 üzenetére
Köszi, de a munkám miatt kell a dátum, tehát szerepelnie kell a képen.
-
Vertigo18
addikt
válasz Quasi_modo #78232 üzenetére
Persze, konvertálni már szinte bármilyen hangformátumot lehet mp3-ba.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Vertigo18
addikt
válasz Quasi_modo #78225 üzenetére
nejemnél sem jelenik meg a választható formátumok között... én sem értem, hogy miért.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Narxis
nagyúr
válasz Quasi_modo #77999 üzenetére
Lehet sok volt az offolás.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #77719 üzenetére
Ez csak akkor problémás, ha a játék NET-en keresztül ellenőrzi, hogy tényleg az használja-e, aki megvette.
-
Indy
tag
válasz Quasi_modo #77712 üzenetére
Ez esetben a leveleimhez is hozzáférhet, nem?
--- Wang Federal XTS300 ---
-
zhata
senior tag
válasz Quasi_modo #77520 üzenetére
Nem. De köszönöm.
(Bár szerintem logikátlan.) -
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #75948 üzenetére
Hát, sajnos a Novában megmaradt a bétában megtapasztalt háttérkép állítási módszer... Egyelőre mentésből felment a 3.3, aztán majd meglátjuk. Írok a fejlesztőnek.
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
válasz Quasi_modo #76171 üzenetére
Nekem kiteszi. CPU-Z értékeivel összevetve.
CM12.1, ZTE V5.
Direkt kipróbáltam előtte, ha nem működött volna, akkor nem ajánlom.Mmm'kay?
-
Bozek
nagyúr
válasz Quasi_modo #75943 üzenetére
Most még igen. De mint írtam, leszedtem a bétát és abban már nem a megszokott háttérkép beállítás van... Közben egy telefon újraindítás megoldotta, megint a 3.3-as Nova van, nem is fogok frissíteni.
-
atike
nagyúr
válasz Quasi_modo #75873 üzenetére
"A fenti videóból kiderül, hogy az NNG újra nyitni óhajt a végfelhasználók felé, lesz iGO Androidra még idén, jogtiszta, terméktámogatott és modulárisan, in-app fizetési modellel bővíthető módon. "
Hát na. Mint ahogy azt sejtettem...
-
R19
senior tag
válasz Quasi_modo #75656 üzenetére
Esetleg a WeatherPro?
-
Dottore
addikt
válasz Quasi_modo #75550 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Gondolom a szoftver a háttérben fellép a hálózatra, vagy csupán emulálja a kikapcsolást.
Egyébként könnyen meglehet, hogy ehhez sokat hozzátett az ügy legendává válása is. Próbáltam utánanézni ennek, de az eredeti cikkben azt mondják nincs szó arról, hogy pont így csinálták. Azt viszont nem találtam meg mert halott volt a link. Persze ettől még technikailag meg lehet tenni ahogy fent írtam. Kérdés mennyire történt ez meg ebben a formában, vagy sem.
-
Dottore
addikt
válasz Quasi_modo #75544 üzenetére
Az adó nem kell a mikrofonhoz. Mikrofon meg lehallgatáshoz kell.
Somatom
Igen ez a dolog legenda része, ezt még úgy tudom senki nem tudta bizonyítani hitelt érdemlően. -
paolinho
őstag
válasz Quasi_modo #75211 üzenetére
Oksa. Köszi mindenkinek. Nagyjából én is azt mondtam az öregnek, hogy ez így egy f.szság, de ő kötötte az ebet a karóhoz.
-
Probert75
addikt
válasz Quasi_modo #75244 üzenetére
THX! Az úgy akkor jó, ha a térkép majd frissül. De hogyan, ha nem lesz fenn a Play-en és a navigáció meg offline?
(#75246) gipsztigris
"/sdcard/Android/data/com.nng.igo.primong.hun10th/files/Content" Nekem ez nincs sehol, pedig Root Explorerrel nézem.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #75227 üzenetére
Én csak azt vázoltam, hogy mi lehet a módszer. Ami a háromszöget illeti, mintha lenne vmi összefüggés az oldalak és a szögek aránya között.
Nem tudom, hogy Te hogyan szoktál öltözködni. Én nem szoktam magassarkú körömcipőt hordani, ezért a szemmagasságom viszonylag konstans érték. Elég egyszer lemérni.
-
vadászcsiga
félisten
-
gacsoi
senior tag
válasz Quasi_modo #75217 üzenetére
Meg mondom őszintén, nem próbáltam még, csak a keresésre feldobta a play, és jókat írnak az elején.
-
jegenye77
addikt
válasz Quasi_modo #74962 üzenetére
Igen a keepsafe lett a befutó!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
burny
aktív tag
válasz Quasi_modo #74924 üzenetére
Köszi!
Okosabb lettem ebben a topicban!
Legközelebb inkább http://www.gyakorikerdesek.hu-ra megyek! -
burny
aktív tag
válasz Quasi_modo #74920 üzenetére
Tudod, időjárás előre jelzés, pl. ami tévében megy, ott sem interneten keresztül mutatják hogy holnap hány fok várható, és nem is időgéppel. Nem mondtam hogy frissítse net nélkül, csak hogy váltsa át; délben ne mutassa a reggeli 7-10 fokot az aktuális (előrejelezhető) ~20 fok helyett.
(#74922) Edi77: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Quasi_modo #74527 üzenetére
Nem sikerült szerkeszteni a gyorskapcsolókat a Z3C-n?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
csipuka
senior tag
Ez nekem mukodott anno: Toggle data
-
etooo
senior tag
válasz Quasi_modo #74530 üzenetére
Nem vették ki, csak "két klikkes" lett, a gyorskapcsolók között a térerő ikonra nyomva, a jobb felső sarokban megjelenik adatkapcsolat ki-be kapcsolója.
-
vadászcsiga
félisten
Ez érdekes. G2 pár napja kapta meg a lollit, rögtön feltettem a régi appjaimat, közte a triggert is amivel automatikusan kapcsoltattam ki a mobilnetet amikor az otthoni wifire csatlakoztam de hiába állítgatom már nem mukodik, nem végzi el a feladatot.
-
gipsztigris
addikt
válasz Quasi_modo #74484 üzenetére
De én azért beszélhetek róla?
Ugyanis javasolhatnánk a gravitybox-t is a célra, de ahhoz root kell, ez pedig működik gyári állapotú készüléken is."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Quasi_modo #74482 üzenetére
Lehet, hogy készülékfüggő a dolog, mert anno Nexus4-en nem volt vele semmi baj..... és root nélkül is működik.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #74054 üzenetére
A Sleep As Droidot próbáltam miniPC -n. Nekem tetszett. Azt nem tudom, hogy mennyivel ébredtem optimálisabban, de egész más feeling volt, hogy a hangrendszerről, tengerparti hangokra ébredtem. Első pillanatokban tényleg olyan volt, mintha a barátnőmnél lettem volna, Alicante -ban. Plusz rögzítette az éjszakai "előadásomat".
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #74054 üzenetére
Akik írták De lehet ők sem. Nem tudom, én például már eleve nem tenném a fejem alá
-
beg
veterán
válasz Quasi_modo #73864 üzenetére
De, úgy.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zseko
veterán
válasz Quasi_modo #73544 üzenetére
Igen, így a pontos hogy "valami ilyesmit." Imádom a Total Commandert - pc-n, de droidon nem véletlenül nem azt használom. Külön plugin lan-hoz, külön plugin ftp-hez, külön plugin cloud-hoz, külön plugin wifi fájlküldéshez... Apropó wifi fájlküldés, rámentem és bekapcsolta a kamerát Igaz, Xplore-ban meg támogatni kell valamennyivel (600Ft ha jól emlékszem) ha használni akarod.Onnantól kezdve viszont böngészőből is lehet kezelni és a telefonhoz hozzá sem kell nyúlni ha wifin van, be lehet kapcsoltatni neten keresztül a hozzáférést a progiban, külön jelszóval védve is. Ha meg két telefon között kell akkor is automatikusan csatlakozik a másikhoz, onnantól pedig úgy lehet tallózni a másik telefonon mintha saját meghajtó lenne.
Másik, próbálj meg egy saját, vagy ismeretlen lan hálózatban beállítani egy megosztott mappát. Gyötrelem. Eleve onnan indul a játék, hogy add meg a hozzáférési utat. Aztán vagy tudod az ip címet és a mappa nevét, vagy így jártál. Xplore-ban rányomok hogy 'Scan' és megkeresi az elérhető megosztásokat.
Kezeli a legismertebb felhő tárhelyeket, összesen 11-et - beépítve. Nem külön pluginek.Szeretem a TC-t, ez volt az első app amit letöltöttem a telefonra, de droidon nem ez a legjobb. Egyedül amit irigylek belőle az a Könyvjelzők.
HR24.hu
-
Kátai
senior tag
válasz Quasi_modo #73473 üzenetére
Ha más nem lesz akkor ezt fogom tenni.
-
jopika
tag
válasz Quasi_modo #73451 üzenetére
csak nem tetszik, és úgy vettem észre hogy többet eszik a ram-bol
nagyon megszoktam a Go-t de néha szarakodik és ha az van fent akkor nem frissít a telóm, semmire, se gmail se másra, de lehet ez véletlen, fene tudja„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
blt.62
őstag
-
rjg
őstag
válasz Quasi_modo #72991 üzenetére
Akkor twine hozzászólása feletted eggyel, vagy a többi xposed modulus tippünk.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
aelod
veterán
válasz Quasi_modo #72258 üzenetére
Az, hogy gravity boxal használom a virtuális gombokat és idegesít, hogy állandóan megnyomom véletlen a vissza vagy a legutóbbi alkalmazások kapacitív gombot...
(#72259) Somatom
Nem biztos, hogy érted mit akarok. On screen gombokat használok a galaxy ace 4-en ami rootolva van. Egy kezes használatnál a tenyerem mindig megnyomja a "fizikai" vissza gombot...ezért akarom egy alkalmazással tetszőlegesen letiltani ezeket.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
draco31
veterán
válasz Quasi_modo #71914 üzenetére
Köszönöm, de sajnos ez nem jó, visszamenőleg nem tudja megmondani, csak onnan számol, amikor telepítve lett.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bigdady
nagyúr
válasz Quasi_modo #70913 üzenetére
Nincs androidom azt akarom kideríteni hogy annak akinek van és írok neki figyelhetik-e a billentyűzetét ergo van-e rá mégis mód.
-
€uro
őstag
válasz Quasi_modo #70589 üzenetére
#70589 Quasi_mod:
Honnan tudtad, hogy Z3C-m van?!#70590 Flind:
Értem. Szuper!#70597 Bozek:
Köszi srácok!
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #70408 üzenetére
Opera Classic-ot kivéve szerintem mindegyikben.
Legalábbis vagy 6db-ot próbáltam és egyikkel se volt semmi ilyen problémám. -
törölt tag
válasz Quasi_modo #70408 üzenetére
Dolphin -ban ez működik. Nagyitás után, két koppra áttördel. Vagy, aktív Jetpack -kal, koppok nélkül, realtime áttördel.
Bferibörs:
Régóta használok 3rd. party böngészőket, úgyhogy hozzászoktam ahhoz, hogy külön alkalmazásban is mentsem a könyvjelzőimet. -
vicze
félisten
válasz Quasi_modo #70398 üzenetére
Basszus igazad van, már közben kivették.
Akkor hülyeséget írtam. -
törölt tag
válasz Quasi_modo #69110 üzenetére
Köszi!
air neked is köszi!
Launcher váltáskor a beállításokban kell alapértelmezettként kiválasztani amit szeretnék és ennyi? A másik pedig leáll? Vagy hogyan kell váltani úgy hogy csak egy launcher fusson egyszerre?És valami jó időjárás widgetet tudtok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Quasi_modo #69110 üzenetére
Igazából több is fut(hat), de csak egy lehet előtérben.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #67276 üzenetére
Ahhoz, hogy slideshow legyen, előbb látnia kéne. Nyisd meg a QuickPicet és a folder -hez add hozzá az SMB megosztás mappáját! Ott kéne legyen a Cloud drive -ok között, mint SMB, vagy Samba. De nincs ott!!! Ha fájlkezelővel megnyitod az SMB -t és úgy adod át a QuickPic -nek, akkor előbb letölti, aztán jeleníti meg.
[ Szerkesztve ]
-
Navaze
tag
válasz Quasi_modo #67167 üzenetére
Köszi, meg nézem.
(............(o)...............(o)..............)
-
Tyer
őstag
válasz Quasi_modo #66287 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy hogy méri a mély alvást, akkor az alapján, hogymennyit forgolodsz, azaz mennyire mozog a telo alvás közben. Nem tudom mennyire valódi adat... Én jol szorakozom rajta, de mostanság nem nagoyn mérem, mert a polcon van a telo alvás közben, ott meg nem mozog egyltalán
De egyéb funkciók hasznosak lehetnek, nekem a szundi miatt van fenn másik app, nem a gyári.Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
TODI1111
veterán
válasz Quasi_modo #66292 üzenetére
Az a baj, hogy csak xposed modul segítségével tudják kapcsolni a repülő üzemmódot, az xposed pedig nem kompatibilis a lollipopal.
-
ux1
addikt
válasz Quasi_modo #64790 üzenetére
Több giga e-mailt ki a f... tárol?
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
pikszel
addikt
válasz Quasi_modo #64790 üzenetére
Ha jól emlékszem dinamikus a google tárhely, így elvileg nem tud betelni a gmail fiók. A kérdéstől függetlenül. Vagy nem?
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
Baku
aktív tag
válasz Quasi_modo #64709 üzenetére
Hmmmm. ... Úgy még nem jártam vele. ..
-
Baku
aktív tag
válasz Quasi_modo #64704 üzenetére
Nálam is előfordul de nagyon ritkán és file átnevezéssel megoldható.
Mégcsak más nevet sem kell adni csak 1 karaktert törölni majd ugyanazt visszaírni...
Ettől eltekintve nálam a legjobb...
Jó, elfogult vagyok mert anno még Norton Commander volt az első filekezelőm,
és ez a kétablakos innen-oda felület egy életre bejött ...
A Windows intézőt sosem tudtam megszokni és az ilyen típusú file kezelőket máig is kerülöm. ...[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Quasi_modo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest