Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
válasz aprokaroka87 #87688 üzenetére
Peggo egy jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
draco31
veterán
Hello!
Olyan progit keresek, amivel a WiFi MAC címét tudom egy bizonyos másikra átírni, de csak addig amíg erre van szükségem, utána meg vissza az eredetire, vagyis kapcsolgatni, hogy egyszer azt használja, amit akarok, aztán meg mint ha mi sem történt volna.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Palos
tag
Sziasztok! Van egy xperia E4G telefonom, és egy xiaomi speaker bluetooth hangszóróm. A problémám az, hogy ha zenehallgatás közben bejövő hívásom van, akkor automatikusan a bluetooth hangszórót és annak a mikrofonját használja. Én viszont a telefonét szeretném használni! Ezt csak úgy tudom, ha hívás fogadása után az opciók közül kiválasztom a kézibeszélő funkciót. Ez beletelik egy pár másodpercbe, míg közben már a hívó a vonalban van. Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, amivel a hívásfogadás felületén, még a hívás fogadása előtt, ki tudnám kapcsolni a bluetooth kapcsolatot, mert ilyenkor az értesítési felület sem húzható le. Vagy valami megoldást a problémámra. Előre is köszönöm!
-
kuksa90
őstag
válasz aprokaroka87 #87688 üzenetére
Biztosan valamelyik haverjának (google, youtube) beleturkáltál a lelkivilágába...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
törölt tag
Ha már meg lett említve a DD és az Open, akkor a Tomato se maradjon ki a lehetőségek felsorolásából! Mivel nem szeretem a TP-Linket ezért én alapból el vagyok szakadva tőle (nincs is rájuk Tomato). Szóval, hogy tovább gyarapítsuk a "különleges eszközök" sorát, itt a Shibby Tomato kompatibilitási listája.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
úgy néz ki hogy nállam a tubemate alkalmazás sztrájkot hirdetett
ha újra telepitem sem működik
-
vicze
félisten
válasz unravel #87567 üzenetére
Még mielőtt tovább menne a szenvedés...
Csinálj egy local usert, Windows-ban valami tök alapot, adj jogot neki az adott mappára vagyhát share-re és akkor simán belép.
Háttér:
Ha Windows accounttal lépsz be akkor NTLM autentikáció van a háttérben, ezt nem sok alkalmazás kezeli, a Windows egyszerűsítettet viszont igen, local user estén ezt használja. -
Jakuu
őstag
Csak neked, hogy vegre befejezd a kukacoskodast.
How to setup a VPN server on your home router using DD-WRT
vagy
-
-
kovisoft
őstag
válasz kaciokos #87679 üzenetére
Mondok egy értelmét az oldalszámnak: ha azt látod, hogy 90%, akkor nem tudhatod, hogy ténylegesen mennyi olvasnivaló van még hátra, mivel nincs információd a teljes könyv méretéről. Ha viszont azt látod, hogy az 500-ból a 450. oldalnál jársz, akkor ugyanúgy tudod, hogy 90%-nál jársz, de azt is tudod, hogy még 50 oldal van hátra. És mivel látod magad előtt, hogy az adott beállításokkal mennyi szöveg egy oldal, ezért pontosabb fogalmad lesz a hátralévő szövegmennyiségről.
-
kaciokos
őstag
válasz lacuska74 #87649 üzenetére
Én most is az FBReadert használom, és az is írja a százalékot az oldalszám mellett (ez utóbbinak sose láttam értelmét, de mivel ott a százalék, nem foglalkoztam vele ).
(#87672) nyuszi123456 - Nem kötekedésképpen, de mit értesz valódi összoldalszám alatt? A nyomtatásban megjelent könyv összoldalszámát? Ez is általában eltérő a különböző kiadásoknál.
-
fecus
őstag
Ha ilyen egyszerű lenne, de amikor felhúztuk akkor is órákat kínlódott az informatikus, míg végre létrejött a kapcsolat. Ezt tudnám megspórolni, ha egy visszatöltéssel minden az MS szerverre vonatkozó beállítás (tartományi beléptetés, stb.) egyből jó lenne.
Szóval lehet valamivel az MS fiók minden adatát menteni és visszaállítani?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Bozek
nagyúr
válasz nyuszi123456 #87672 üzenetére
Tedd hozzá, hogy "szerintem". Mert szerintem meg a Moon+ Reader Pro. Az is kiírja az oldalszámot, bár ha a könyv fejezetekre van osztva, akkor azt, hogy a fejezeten belül éppen hol tartasz.
-
pok.tom
aktív tag
Milyen alkalmazással tudok zártképernyőre szöveget kiiratni?
-
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz lacuska74 #87649 üzenetére
A két legjobb ebook olvasó app, melyek párban minden ebook formátumot megnyitnak, az AlReader és az EBook Reader Pro. Mindkettő kijelzi a könyv valódi öszzoldalszámát, az aktuális oldalszámot, és a nagyítástól függő virtuális tördelést ettől elkülönítve kezeli, és számolja.
Emellett mindkettő magától, borítóval együtt létrehozza a drpidon található könyvek listáját, és képes automatikusan fekvő módban, fekete alapon fehér betűkkel megjeleníteni a könyveket.A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
beg
veterán
válasz gery2123 #87668 üzenetére
Kivéve, mikor nem Nekem volt kb 1 hónapos csörtém velük ez ügyben, mikor kiderítették, hogy a Google hibája. Megoldás azóta sincs, csak ígéret, hogy javítják a bugot.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Oldman2
veterán
Lecserélni nem szükséges, igényelj egy ún. Webkártyát.
Ez egy virtuális bankkártya, amire át tudod tenni a szükséges összeget és online ugyanúgy fizethetsz róla, mint egy valódi bankkártyával. Ezek direkt olyan típusúak, hogy elfogadják online fizetésre (az enyém pl. Mastercard).
-
MODERÁTOR
-
beg
veterán
Maestro-t nem fogad el a google wallet.
Ezekkel tudsz fizetni jelenleg:
American Express
MasterCard
Visa
Discover (US only)
JCB (Japan and US only)
Visa Electron (Outside the US only)
Elo (Brazil only)You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
Bozek
nagyúr
Akkor vissza is viszem a boltba a 842ND-t, mert nem kellene rajta USB-nek lennie. Tudom, Somatom a 841-et linkelte, de az eredeti kérdésben az említett router szerepel.
Na meg nem is belső hálóról volt szó, azt csak hozzátettem. A router-re dugott pendrive-ot hidd el, hogy eléred bárhonnan dinamikus DNS segítségével. Komolyan nem hiszed el, hogy VPN nélkül is megcsináltam régebben? A router amúgy mióta speciális eszköz? Van rá DD-WRT, amit nem is nehéz feltelepíteni. Onnantól meg már akkor állítasz be VPN-t, amikor akarsz.
"Nagyon sok router nem tud ilyet. Én konkrétan eddig eggyel sem találkoztam."
Akkor nézegesd az emulátort: [link]. Ott van az USB Settings és azon belül az FTP Server.Szerk: Egyébként a gyári FW-vel is tudja az említett router a VPN-t, ahogy látom. Bár ezzel sose próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
Sziasztok.
A play-en szeretném megvenni a Nova Launcher Prime-ot, mert most csak 125Ft.
A problémám az, hogy csak Maestro kártyám van (bár paypass-os), de ezt nem fogadja el a rendszer, szolgáltatómra sem tudom terhelni, paypal-t nem fogad el.
Ti hogyan vásároltok?Tudom, hogy kifejezetten ebbe a topikba tartozik, de nem találtam jobbat.
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
air
nagyúr
válasz #79335424 #87651 üzenetére
A port forwarding és a VPN nem ugyanaz. Ezt gondolom te is tudod. Port forwarddal nem jutsz be a belső hálóba. Tehát sajnos nem vagy varázsló.
Bőven elég "speciális eszköz" az a router, ami kiforgatja a saját SMB megosztását kívülre. Nagyon sok router nem tud ilyet. Én konkrétan eddig eggyel sem találkoztam.
A konkrétan linkelt eszközön nem is látok USB portot. Hogyan forgatja ki a rádugott pendrive-ot?
A "szinte minden router -hez van vmilyen custom firmwre", egy semmitmondó kijelentés.
Nincs mindegyikhez. Tehát megint ott tartunk, hogy "speciálisan" olyan eszköz kell amivel meg lehet oldani.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Ha látja belső hálón, akkor vannak megosztó szerver szolgáltatásai a router -nek. SMB és FTP szokott lenni. Az FTP -t egyszerűen forwardolja kifelé. De, más lehetőség is van. Egy VPN -hez sem kell "különleges eszköz". Szinte minden router -hez van vmilyen custom firmwre, ami lehetővé teszi a VPN szervert.
Egy leírás a "különleges" TP-Link TL-WR841 -hez, gyári firmware -rel.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
Ne szójjá bé!
Tudom nagyon jól, hogy speciális eszközökkel meg lehet oldani. De ezt egy mezei júzer nem fogja.
Ezért mondtam, hogy az egyszerűbb válasz a nem.
Szerinted hány embernek van otthon VPN-je?
Márpedig anélkül nem jutsz be az otthoni belső hálózatba.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
válasz zeon.hu #87643 üzenetére
Félreértesz. Az "okos tok" önmagában kevés. Teló is kell hozzá, ami érzékeli. Nálam mindkettő adott és eleinte nagyon jópofa megoldásnak tűnt, de később rájöttem, hogy korlátoz. Ezért megszüntettem a tokban az "okosságot". Innentől a teló nem érzékelte és így átvehettem az irányítást.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz ignisz #87617 üzenetére
Megoldható, de ahhoz tudnod kell a router IP-címét (nem a 192.168.0.1-re gondolok). Ha nem tudod, akkor meg valamely dinamikus DNS szolgáltatóra kell ránézned (pl.: DynDNS, No-IP), amelyiket kezeli is a TP-Link. Ha jól emlékszem, a két említettet épp tudja, de nem biztos, hogy jók az emlékeim, már ezer éve DD-WRT-t használok. Általában a szolgáltatótól nem statikus IP-t kapsz (persze elérhető plusz pénzért majdnem mindegyiknél), így szerintem ez utóbbi megoldás lesz a nyerő a számodra.
Van még egy megoldás, de az a router-en lévő gyári firmware-el nem kivitelezhető.
(#87618) air: Bölcsebb maradtál volna, ha hallgatsz. Azért, mert Te nem tudsz rá megoldást, még igenis létezik. Már régóta így használom a router-re dugott pendrive-ot, hogy a fontos fájlokat bárhonnan elérhessem. Igaz, nálam VPN van, amire rácsatlakozok mobilnettel és onnantól fogva a teljes itthoni hálózatot látom, akár az ország másik végében is. Onnantól meg már mehet a belső IP is, a 192.168.1.1.
[ Szerkesztve ]
-
kaciokos
őstag
válasz lacuska74 #87622 üzenetére
Normális e-könyvnél nincs fix oldalszám, attól függ, hány oldalra tördeli az app, hogy mennyi fér a kijelzőre (kijelző mérete, felbontása, betűméret függvénye). Innentől nem értem, miért lenne jó, hogy tudd, hogy a 162. oldalon jársz, mert ha kicsit nagyítasz a betűméreten, máris a 217. oldalon jársz, vagy ha a tableteden olvasod, akkor ott csak a 104. oldalon. A százalék az fix.
-
őstag
Nova Launcher Prime ~1600 Ft helyett 125 Ft, elvileg december 15-ig.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
fecus
őstag
Samsung S3 4.3
Visszaolvasva arra jutottam, hogy root nélkül a Helium-mal tudnám legjobban visszaállítani néhány alkalmazás beállításait gyári visszaállítás után.
A kérdésem, hogy mivel lehetne a Fiókok részt visszaállítani még offline, hogy azonnal elkezdje a céges outlookból szinkronizálni a névjegyeket, leveleket, teendőket, naptárt amint visszakapcsolódom a wifire, hogy pl. reggelre benne legyen minden?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
TIstvan4
tag
További jó forumozást!
léptem.Viszlát.
-
beg
veterán
válasz aprokaroka87 #87625 üzenetére
NáLam és náLunk is jól működik.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kuksa90
őstag
válasz aprokaroka87 #87621 üzenetére
2.2.6- nak semmi baja, megy, tölt...
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
törölt tag
válasz zeon.hu #87614 üzenetére
C locker pro + ablakos tok. Zooper Widget -ben rakom ki az órát. Én csak ezt használom, de a locker tud különböző profilokat, amikhez más-más widget rendelhető.
Ignisz:
Ha belső hálón látod, akkor külsőn is lehet. Mármint technikailag. Az más kérdés, hogy Te be tudod -e konfigolni a külső elérést (dyndns, portforward). -
lacuska74
tag
Moon reader-ben hol tudom beállítani, hogy alul ne százalékot mutasson, hanem az oldalszámokat.
Már egy órája keresem de egyszerűen nem találom... -
kisspall
aktív tag
válasz aprokaroka87 #87619 üzenetére
Nálam megy.
-
aprokaroka87
nagyúr
csak nállam van nem jó a tubemate?
-
ignisz
senior tag
Megint az ES-sel kísérleteztem. Lehet, hogy buta a kérdésem. A routeren, TL-WR842ND, van egy pendriv. A pendriv tartalmát wifi kapcsolatnál látom, mobilnetnél nem. Átnézem amit gondoltam,de semmi. Lehet egyáltalán mobilneten keresztül láthatóvá tenni?
-
TIstvan4
tag
Szép napot mindenkinek!
Létezik jobb a Screen Stream Mirroring app tól?
Valaki ismeri?Sajnos késleltetve küldi ki a képet a tvre (
Lelekesen várom válaszaitokat! -
nababika
aktív tag
válasz nyuszi123456 #87594 üzenetére
Megnézem az Uc-s megoldást. A fast for facebookot Probaltam, de jöttek reklámok. Köszi neked is.
-
zeon.hu
nagyúr
Van olyan locker (vagy egyéb) alkalmazás, amivel variálható a betekintő ablakos okos tokok kis képernyőjének megjelenése?
Óra változtatás, widget kirakás, egyéb testre szabás.#?*@&!
-
SharpSA
veterán
válasz aprokaroka87 #87611 üzenetére
Az lehet, mert korábban néha volt hasonló, hogy nem települt elsőre az app, vagy el sem indult a letöltés, a 6.0-val eddig még nem.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
SharpSA
veterán
válasz aprokaroka87 #87596 üzenetére
Egyáltalán nem volt még ilyen nálam. Minden rendben működik.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Narxis #87608 üzenetére
nálam amióta 6.0.0 van,csinált olyat nem is egyszer
mobilinternet esetén mág pláne jól eset amikor egy appot 3x kezdett el letölteni...letöltötte és 99%-nál megállt,nem csinált semmit...majd kb 1 perc múlva újra kezdte a letöltést...majd megint ugyanez..harmadjára csak sikerült
ezt eljátszotta eddig 5 alkalmazás esetén
-
Narxis
nagyúr
lol. ilyenről még csak nem is hallottam
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Már az 5.0 óra ilyen nálam.
Siralmas design újítások vannak.
De egy rendesen működő playt, egy szűrőt, saját alkalmazások közti keresőt, stb. képtelenek csinálni.Olyan képkezelővel próbáltad, ami a rejtett képeket is megjeleníti?
QuickPic ilyen, de tele lett reklámmal, régi verziót javaslom.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
droti25
őstag
Sziasztok
Appokat hogyan tudok Sd-re tenni hogy az működjön is?
Telóm rootolt, Kitkat van rajta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest