Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
Köszönöm a fáradozásodat, de ezt a keresést én is megcsináltam, sőt ezt meg is vettem, és használtam is, viszont nem találtam olyat ami egyáltalán nem jelzi nekem a tiltott személy hívását.
Hétvégén megjött a telómra az ICS és ezért már tudtam rootolni.
A kérdésemet azért tettem fel mert nemrég (sajnos már nem tudom mikor) valaki belinkelt egy olyan appot amit keresek és írta, hogy csak rootolt telón működik, viszont sajnos nem találtam, meg a hozzászólását.
-
cris78
őstag
A Glass Widget-ben, hogy tudok magyar rss csatornát hozzáadni?
-
jopjop
csendes tag
sziasztok valaki tud olyan camera appot ami egymásután csinál gyorsan egy rakat képet?
-
kariad
senior tag
Még mindig keresem......
Azt a progit, amivel nem csak ki be kapcsolhatom a mobil internetet, de ehhez jelszót kódot valamit pluszba kér!? (Nem rootolt telóhoz) -
Van olyan böngésző android-ra ami extension-okkal (kiterjesztések / kiegészítők) bővíthető? mint minden desktop böngésző... nekem az adblock és flashblock (reklám / flash blokkoló) ami marhára hiányzik. Évek óta használom ezeket desktop-on (linux / FF) és nem kicsit idegesít, h mobilon ott a sok sz@rság amit nem szeretnék látni...
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Androidra van-e olyan alkalmazás, amivel PC képernyőjén látható a telefon képernyője? Olyan megoldás kellene, amivel látszik az androidos telefon képernyője a gépen teljesen ugyanúgy, és egérrel is tudok navigálni kattintani rajta. Lehetőleg root nélkül. Szóval létezik ilyen?
Köszi!
-
qamu74
őstag
HI!
Van olyan alkalmazás, ami mutatja hogy hány emilem(gmail) jött?
Az állapotsávom rejtve van, a telo ott jelzi az értesítéseket.
Apexet használok -
macilacus
senior tag
Sziasztok szeretnék segítséget kérni.
Olyan appot keresek ami teljesen le tudja tiltani az általam kiválasztott hívókat, hívócsoportokat.
Tehát ha valakit beállítok akkor még értesítést sem akarok kapni arról, hogy keresett. A hívó félnél is jó lenne állítani, hogy ő mit halljon, akár foglalt jelzést, vagy csak kicsengést hall, de a legjobb az lenne ha azt hallaná, hogy a hívott fél nem kapcsolhatóElőre is köszönöm a segítséget
Ja a telefon rootolt
-
kutga
félisten
Az adótornyok cellánként kapcsolódnak egymáshoz, mindegyik egy területet fed le, a teló ahhoz kapcsolódik épp amelyik adókörzetében van (innen az angol cell phone elnevezés).
A 3G-t a mobilhálózat működteti, ez a nagysebességű mobilhálózathoz biztosít elérhetőséget, ami jobb letöltési és feltöltési sebességet és multimédiás tartalmak átvitelét is lehetővé teszi, ahol ki van építve az ehhez szükséges infrastruktúra, ott elérhető a 3G hálózat, ha a telón engedélyezed ennek a használatát, az automatikusan fel is lép erre, nem szükséges tovább automatizálni.
MOD
kovsol
Én csak az EA féle Wormst találtam ami a PC-s Worms 2-re hajaz, egyébként ebben a topikban érdeklődhetsz: -
kovsol
titán
Melyik Worms játék a legjobban sikerült verzió ?
-
kutga
félisten
válasz
r6man123 #5166 üzenetére
Keress egy stabil romot.
MOD
flash-
Ezt nem teljesen értem. Ha engedélyezed a telón a 3G használatát, akkor mindig azt fogja használni ahol van megfelelő térerősség. A wifit pedig ha bekapcsolod és van használható hálózat akkor arra fog kapcsolódni. Nyilván ha nem aktív a wifi akkor nem fog menni. -
flash-
veterán
érdeklődnék hogy van e olyan program ami az adókörzet alapján kapcsolja be-ki a wifit,3g-t?
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
A telefonomon béta JB fut (és ennek hiányossága képen) lassan találja meg a telefonom a GPS jelet, ami nem is zavarna, ha nem használnám rendszeresen a SportTrackert. Esetleg tudtok ajánlani olyan appot, amivel fel lehetne turbózni a GPS-t? -
kutga
félisten
válasz
SziberTomi #5163 üzenetére
-
SziberTomi
tag
-
Dottore
addikt
Rossz helyre ment.
-
libus
őstag
Üdv Urak!
Nem lehet valamivel szabályozni a Wifi keresőjét? Azt szeretném elérni, hogy ne 5mp-ként keressen jelet.
Ezt szeretném átállítani valami nagyobb időre, s így talán az aksi is tovább bírná.
Ezt egy Samsung i9000-en akarom megoldani. -
kutga
félisten
válasz
dark_funeral #5157 üzenetére
Lap alján ami téged leginkább érdekel.
-
dark_funeral
csendes tag
Az lenne a kérdésem hogy az opera mini és opera mobil miben különbözik egymástól?
-
kutga
félisten
-
BeerBier
senior tag
Tisztelt Urak!
Két kérdésem lenne felétek..
Az egyik hogy érnek e egyáltalán valamit a különböző task killer programok?
A másik pedig hogy a dolphin browser-ből létezik e magyar nyelvü változat vagy letölthető nyelvi kiegészités?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest