Hirdetés
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
K9 Mail-ből hogy tudom törölni az aktuális fiókot?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Üdv,
K9-mail esetén be lehet állítani, olyan ütemezést a szinkronizálásra, hogy hétköznap 8 és 5 között 5 percenként, ezen kívül óránként menjen?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz gipsztigris #49293 üzenetére
Megnéztem én is.
Nagyon jó.!Mit evett amúgy?
-
MrSealRD
veterán
válasz Kékes525 #46893 üzenetére
Szerintem inkább az adott app optimalizáltságára gondolt ő.
-
MrSealRD
veterán
Látom most pont aktuális a kérdés. Említettétek itt a 3G watchdog és a Call Meter programokat. Nos én 1 olyan alkalmazást keresek ami mind az adatforgalmat mind pedig a hívásokat naplózza. Fontos, hogy kevés erőforrást egyen, tehát kevés ébresztés és kis terheléssel tudjon üzemelni. Ilyen szempontot is nézve melyik ajánlható?
-
MrSealRD
veterán
Xperia Mini-re feltettem a CM10.2-t. Mivel a CyberShot-ot nem működik rajta ezért keresnék valami alternatív kamera programot. Igazából a CyberShot-ból lenne jó egy 4.3 kompatibilis verzió ami felmegy a mini-re. De ha nincs akkor más is jó lenne, csak legyen benne sok beállítási lehetőség, és jó lenne valami automatikus mód jellegű képesség.
Van erre valami jó kis app?
-
MrSealRD
veterán
Továbbra is keresem azt a gyári Sony időjárás widget-et amit CM10.2-re is fel tudok telepíteni...már ha van ilyen
-
MrSealRD
veterán
A Sony-nak van ez a gyári időjárás widget-je. Ami az accuweather szolgáltatását használja. Tudtok olyan verziót amit CM 10.2-re fel tudok tenni egy xperia mini-re?
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz petipetya #37426 üzenetére
Köszi. Csak érdeklődtem. Közvetlenül nem érint...Majd a tapasztalatokra leszek kíváncsi.
-
MrSealRD
veterán
Elvileg kijött a Nexus 4-re a KitKat? (ma reggel)
-
MrSealRD
veterán
Tud valaki olyan programot amivel megosztható a mobil képernyője akár neten keresztül?
Távsegítség témát képzeljetek el. Az alapján ami az illető képernyőjén látok távolról, mondanám mit állítson be.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Xperia X8-ra tudtok ajánlani valami gyorshívó app-ot? (2.1-es Andorid)
Kb olyasmi kellene, hogy vagy a gombra hosszan nyomva, vagy a widgetre nyomva hív egy számot.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz zsoltzsolt #35943 üzenetére
Ok. Köszi a visszajelzést. Közben nekem is sikerült...
-
MrSealRD
veterán
Elvileg megérkezett a BBM for andorid: [link]
De valami nincs teljesen rendben mert letölteni már nem tudtam mivel nincs semmi a linken...szerintem a Google lenyírta...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Olyan programot keresek amivel biztonságosan lehet takarítani a szemet. A biztonság alatt arra gondolok, hogy mondjuk nem töröl olyasmit ami miatt összeesik a telefon és újra kellene húzni. A szemét pedig a böngésző cache-től...egészen a különböző ideiglenes fájlokig bármi lehet ami nem feltétlenül szükséges...
Tudtok ajánlani egy ilyen megbízható kis app-ot?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz kovisoft #34996 üzenetére
Köszi és a többieknek is. Igazából azt elfelejtettem írni, hogy 1-2GB-ig mehet felőlem a méret...meg amúgy is kb elég lenne Pécs környéki vagy Baranyára szűkített turista térképek...
-
MrSealRD
veterán
válasz kovisoft #34987 üzenetére
Leszedtem a Locus free verziót. Próbáltam megkeresni egyértelműen a különbségeket a fizetős verzióval szemben de nem találtam. Hol tudom ezt megnézni?
A turistautak.hu-s térkepe a Locus-nak nagyon tetszik, tényleg jó részletes, viszont olyat keresek amit lehet offline is használni. Melyek ezek?
-
MrSealRD
veterán
Epic Citadel
Sony Xperia SP : Qualcomm MSM8960T (2x1,7Ghz Krait, Adreno 320)
Average FPS: 56.9
Resolution: 1200x720
Performance Level: High PerformanceAverage FPS: 56.2
Performance Level: High QualityAverage FPS: 52.2
Performance Level: Ultra High Quality (Render 100%)[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
35 perc. Ami nem egy verseny idő.
De tudni kell, hogy nem ez volt a célja. Egy ideig nem futottunk és most újrakezdtük. Az elején meg nem akartam szétcsapatni magunkat. A fokozatosságban hiszünk.
Plusz még keressük a megfelelő terepet ahol nincsenek kutyák, gyerekek, öregnéni aki megkérdezi az időt...stb.[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
Ebben nem gondoltam bele, de érdekes szempont...a futást viszont ma délután jól rögzítette. Eddig elégedettek vagyunk vele. Remélem továbbra is így lesz.
Kalória végülis mellékes...csak jópofa volt.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
(#31865) vgyuri: Utolsó tippem nekem is ez. De ezen nem tudok nagyon változtatni. Xperia mini 4.0.4, míg SP-n 4.1.2 van.
Már eleve a kijelzőméret miatt is más volt a felület elrendezése...(#31866) Tyer: Biztos. Én tettem fel egymás után mindkét telefonra. Verziószám is stimmel.
Igazából mindegy is. Ha valahogy fel tudom rögzíteni utólag nekem az is jó...Bár a kalória értéket nem fogom tudni...Runkeeper - GPS Track Run Walk néven szerepel a play-en.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz vgyuri #31859 üzenetére
Ez jutott eszembe az előbb. Átállítottam. Ideiglenesen nő lettem ...de semmi változás...
Mondjuk nem értem, a súlyemelés például mióta számít inkább női edzésnek mint férfinek....Nekem a strength training hiányzik csak. Ha "gyúrok", azt hogy a vigyem fel??
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Köszi. Ki is próbáltuk. Elsőre a Runkeeper-t néztük meg. Jónak tűnik, bár van egy bosszantó rész amit nem értek. Páromnak Xperia mini-n. Az Activity típusok között egy csomó minden van. Erőnléti edzéstől kezdve a zumbáig minden. Nekem alig van valami. Nálam nincs pl se pilates, se jóga, se erőnléti edzés...stb.. Ez miért lehet?
-
MrSealRD
veterán
Köszi mindenkinek!
Ki fogjuk próbálni mindkettőt. Közben előjött két apróság:
- méter, kilométer ismert mindkettő számára?
- szeretném ha egyik sem "kényszerítene" a közösségi oldalak bármelyikén történő megosztásra. Ez fontos. Tehát ne ez legyen a középpontban egyiknél sem.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
Üdv,
Én sport appot keresek. Tudom van annyi mint égen a csillag, pont ezért nem is nagyon tudom melyik lenne a jó.
Ami szempont:
- futáshoz szeretnénk használni.
- képes legyen tárolni az egyes futások adatait, tipikusan megtett táv, meg egy átlagsebesség jó lenne.
- minimális erőforrás igény. stabil működés legyen.
- nem kell űrhajó legyen. egyszerű használat előny.
- adott esetben tudjak biztonsági mentést csinálni az eredményekről ha a telefonnal gond van, és ezt később vissz tudjam tölteni
- ingyenes (ha nincs akkor nincs...de első körben ilyesmit keresek.)
- xperia mini és xperia sp-n lenne használva.Előre is köszi.
-
MrSealRD
veterán
-
MrSealRD
veterán
válasz darvinya #29148 üzenetére
A facebook app ami gyárilag rajta volt kb az első perctől le van tilva. Telefonról soha nem használtam még a facookot, sem bönészőben sem natív app-on keresztül.
-
MrSealRD
veterán
(#29144) darvinya De gyárilag volt rajta...T függő...így gurult ki a futár vele...bármilyen hihetetlen is.
(#29146) Mr X Így van. Simán törölhető. Valószínűleg ez is lesz egyébként a sorsa...csak azt nem tudom, hogy a telefont milyen módon tudta összehozni a facebook profilommal amikor a kettő között semmi kapcsolat nincs soha....
-
MrSealRD
veterán
Lookout Mobile Security-ről mit tudtok mondani?
Xperia SP-re gyárilag telepítve kaptam. Tegnap reggel gondoltam kipróbálom mit tud és a telefonon megcsináltam a regisztrációt az ingyenes változatra...
Ami még ide tartozik, hogy telefonon tiltva van a facebook. Soha nem is lépek be innen és más e-mail-ről használom.Este mikor a gépről beléptem akkor javasolt oldalként a hírfolyamom elején ott virított a Lookout Security ajánlása...
Ezt nem tudom, hogy csinálták...De nagyon nem tetszik.
Esetleg tipp, ötlet, hogy mitől lehetett ez? Illetve, hogyan lehet védekezni az ilyesmi ellen?
-
-
MrSealRD
veterán
Lehet volt már...ha felteszem a Hangouts app-ot és mégsem tudok vele együtt élni akkor vissza tudok varázsolni a Talk-ot?
-
MrSealRD
veterán
SMS programra tipp aki ilyesmit keres: Sliding Messaging illetve
Messaging 7 Nekem utóbb jobban bejön, csak az értesítése nem tetszik.
-
MrSealRD
veterán
válasz St3ven #21210 üzenetére
Ez nagyon kellemetlen. Bár nekem meg Skype okozott bosszúságot...jól elkúrták.
-
MrSealRD
veterán
válasz St3ven #21175 üzenetére
Nálunk ilyen még nem fordult elő...szinte azonnal jelez a telefon ha üzenet jön...
-
MrSealRD
veterán
Skype utolsó frissítéséről nem tudtok valamit minden oké video hivásnál?
Két telefon között nincs vele gond. De amikor gépet hívok akkor nem ad képet...
-
MrSealRD
veterán
válasz St3ven #20968 üzenetére
Nálam még nem volt ilyen. Minden oké volt vele...Egyik kérdésedre sem tudok negatív választ adni.
-
-
MrSealRD
veterán
Üdv
Szeretnénk 3G-n skype hívásokat bonyolítani. Wifi hálózaton már kipróbáltuk szépen megy.
A 3G-s verziót még nem. Tudja valaki esetleg mekkora adatforgalmat generál egy hívás ilyen? Persze tudom, hogy ez a hívástól is függ de kb x kbyte/perc vagy y kbyte/10 perc...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest