- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
LyonnaisFan1 #19795 üzenetére
Kb. majdnem mindegyik fájlkezelőben van root explorer is. Total Commander is tudja.
-
hoffman_
nagyúr
köszi a válaszokat!
-
LonGleY
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #19792 üzenetére
Elsőként ezzel kezdtem. Letisztult, egyszerű,
és miután megismertem a többit, mosolyogva
töröltem le még a linkgyűjteményemből is. :] -
LyonnaisFan1
őstag
Szia! Én a File Managert használom fájlkezelőként (Miután a Sony Tipomon anno nem volt alapból)
Akkor rákerestem Playen, elsőként kidobta.
Felraktam és azóta is ezt használom. Semmi gond nincs vele.Vannak hálózati funkciói. Az otthoni géppel remekül tud kommunikálni a telefon a LAN kapcsolatnak köszönhetően.
-
LonGleY
veterán
válasz
hoffman_ #19787 üzenetére
Sokaknál a Solid Explorer viszi a prímet.
Ízléses, ésszerű, nem kell szétpluginozni
mint a TC-t, hogy tudjon mindent... -
hoffman_
nagyúr
eddig astro file manager-t használtam. van jobb, ajánlott alternatíva?
-
-
fatal`
titán
Próbáljátok ki Viber helyett a FooTalkot, szerintem egész jó, a Viber állandóan bugos volt.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #19770 üzenetére
Hát nekem jobban tetszik mint a Swiftkey még igy magyar szótár és hosszú ô,û stb. nélkül.
-
artiny
őstag
válasz
quailstorm #19769 üzenetére
ok. ha csak ily modon akkor inkabb maradok a quickpicnel
-
harry3
őstag
Valaki tudna ajánlani szervező alkalmazást? Az Evernote és az Any.Do-t néztem, de nekem offline kellene. Annyi lenne az elvárás, hogy beállítom a teendőket bizonyos időpontokra és hanggal jelezne.
-
vadászcsiga
félisten
Ezt most talaltam ismeritek? Thumb Keyboard. Keresobe irva meg nem volt. Egesz jol testreszabhato bar magyar szotar egyelore nincs, viszont van vagy 8 bill layout telefonra meg tabra.
-
artiny
őstag
Az alap galeria a 4.1 es androidban.... meg lehet csinalni benne hogy csak bizonyos mappakat mutasson valamint azt hogy lehessen mozogni,csusztatni tovabb a kepeket?
-
törölt tag
A Gplay-ben mennyi időnként frissül a legjobb fizetős programok listája? Tegnapig a Swiftkey pl az első volt, hetekig, most meg negyedik...
-
Foose
addikt
válasz
St3ven #19763 üzenetére
Tudom hogy nem állítottad,csak egyre többször futok bele,ezért érdekelt
Köszi,lehet így is meg fogom nézni...!
Play: "Útvonaltervezés [BETA] (internetkapcsolat szükséges hozzá)" Szóval feltételezem hogy ha csak sima bámuláson kívül másra is kellene,akkor net nélkül nem működik... -
hoffman_
nagyúr
válasz
Peaceliker #19748 üzenetére
remek...
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #19737 üzenetére
Eddig az 1Weather-t próbáltam fent is volt egy hónapig majdnem, majd az időképet, a Yahoo W-t, és most ezt. Az 1W-t leszedtem, mivel az állapotsoros kikapcsolást nem találtam és kicsit már sok volt három egyszerre... A Yahoo második helyezett, az Időképet pedig nem szedtem le, mert annál be lehet állítani, hogy ne jelenjen meg az állapotsoron... de összességében az időképé nekem nem tetszett. A Yahoo!-nál is kikapcsoltam.
A Yahoo! egyébként régi kedvenc, de a Widget része annyira nem tetszett, mint ennek. A Yahoo 22C-ot mutatott, ez pedig 20C-ot. Kimentem megnéztem a higanyos hőmérőn mennyi az annyi. 20C-nak adódott. Persze a Yahoo óránként frissít így lehet, hogy akkor tényleg annyi volt.
(#19713) darvinya: igen, ez így járás, de legalább örök licences a cucc, szóval androidos mobilra átpakolható. Ez a GPS egy irányba kommunikál.
(#19714) bacus: én is így vagyok ezzel az a legbiztosabb módszer. De legalább írt volna ki egy figyelmeztetést, hogy nem teljes körű a dolog. Viber pl nyomja, hogy nem kompatibilis, miközben ugyanúgy működhetne mint a Skype, az is tud videóhívást. Csak ugye a Viber úgy van vele, hogy ez nem érdeke.
-
draco31
veterán
Hello!
Olyat keresek, amivel a Youtube videót tudom mp3-ban letölteni. Egy ismerősömnek nincs türelme letölteni géppel, és átmásolni telefonra. Van ilyen alkalmazás Androidra?
-
air
nagyúr
válasz
gipsztigris #19751 üzenetére
Ez pontosan így van.
(#19752) dantre
Nekem is volt már túra GPS-em, ami hírből sem ismeri a mobilnetet, és 20 mp. alatt fixet ad. de abban olyan GPS modul is van. Az okos telefonokban lévő modullal köszönő viszonyban sincs. -
club1
veterán
A GPS mobilnet nélkül nem használhatatlan. Az első pozíció megtalálása autóban valóban kb. 5-10 perc (ha nem mondjuk egy wlan AP mellől indul az ember, mert akkor ez a folyamat jelentősen rövidül). Viszont a megtalált pozíciót már tartják a GPS-ek, tehát onnantól kezdve már használhatóak rendesen. Ráadásul kikapcsolva, majd később visszakapcsolva a GPS-t, az utolsó pozíció környékén éppen akkor található műholdak megkeresésével kezdik a pozicionálást, így pl. futárként (címről címre haladva) egészen jól használhatóak a mobilnetes rásegítés nélküli GPS-ek is.
Persze aki ritkán használja őket, és bekapcsolva azonnal kell a pozíció, ráadásul nem is wlan ap környékéről indulunk, akkor tényleg idegörlő lehet az első pozíció megtalálása. -
air
nagyúr
Ez nem teljesen igaz. A sima GPS valóban nem generál adatforgalmat. Viszont A-GPS nélkül min. 5-10 perc mozdulatlanság árán fog fixet. Az A-GPS 5-6kB forgalommal néhány másodperc után pozíciót talál. Tehát valóban működik a GPS adatkapcsolat nélkül, de használhatatlan.
A wifi tényleg korlátlan, már ahol van. De nincs mindenhol.
Egy szó, mint száz, okostelefon mobilnet nélkül olyan, mint az autó benzin nélkül. -
Peaceliker
addikt
válasz
hoffman_ #19736 üzenetére
pont ma jártam így...eddig ez a szolgáltatás sehol sem volt, most meg a 30% alkalmazás energia fogyasztásból 10% ot ez csinál... gsambattery sem írja mi is ez pontosan...újraindítás után is ott van és zabál... :S
most ott tart, hogy kb 3 óra alatt 113 szor ébresztette fel a telót...nem telepítettem semmi 1-2 napja :S
-
DS39
nagyúr
a helymeghatározás vagyis GPS-nek semmi köze a szolgáltatóhoz azt a készülék vagy tudja vagy nem (de ezt mind tudja már). adatforgalmat ez önmagában nem generál. de pl a Google Maps igen, hiszen letölti a legfrissebb térkép adatokat. viszont használhatsz olyan térkép szoftvert ami offline. (pl HuMap)
ha az mobilnetet nem használod (le van tiltva/ki van kapcsolva) akkor sehogy nem fog a szolgáltató nálad adatforgalmat generálni
a Wifi meg korlátlan többnyire. -
vadászcsiga
félisten
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok,
csupa minőségi program van a telefonon, 5 napos a ketyere(desire x), és a legutóbbi app-letöltő-turnus és sync beállítás után nagyon zabálja valami az akksit. mediaserver név alatt fut a usage menüben, de nem tudom mi lehet az. google drive és dropbox snyc is le lett lőve.
egy minőségi programot keresek arra, amivel ki tudnám deríteni, hogy mi eszi meg akkut. előre is köszi!
-
sajtc5
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan Weather widget ami hatalmas időjárás ikont meg hőfokot mutat csak de nem kell óra meg dátum? Ja és nincs háttere!
Például ilyen:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2079957Már szinte mindent megnéztem, de nem lehet az órát kiiktatni!
-
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás ami bizonyos billentyű megnyomására (mondjuk a vissza gombot hosszan nyomva) bezárja az éppen futó alkalmazást?
Bizonyos főzött romokon láttam ilyet, de én azokkal nem kísérletezem.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
Úgy értem, hogy telefonszolgáltatói adatforgalmat. Ha pl otthoni wifin nézem vagy valahol free wifin, akkor oké, de szolgáltató szintűt? (Net csomagom nincs, központilag le is tiltottuk mobilról.
(#19725) air: de remélem igen.
Azonban a régi 5230-as nokiámon, ha nem kapcsoltam ki a csomagkapcsoltat, akkor számlázott navigációnál úgy mintha plussz beszélgetés lett volna a helymeghatározás miatt... -
bacus
őstag
válasz
#41133696 #19711 üzenetére
Annak idején én is nézegettem a cerberust, de tulajdonképpen minden funkcióját meg tudom csinálni TASKER-el, sőt, amint SIM kártyát cserél, akkor már az ő SIM-jéről is tudok SMS-t küldeni.
A poziciót is lekéri és elküldi nekem a telefon emailben v. smsben, fényképezni is tudok vele.
De ami eddig a legjobban bejött, hogy vigyázok a telefonjaimra, nem hagyom el őket
-
darvinya
titán
válasz
#41133696 #19711 üzenetére
Igen és ezt net nélkül hogyan?
SIM nincs, tehát mobilnet nincs.
Így marad a WiFi, de ez csak akkor működik, mikor olyan hálózat van a közelben amit már használt, és persze van rajta internet.Kétoldalú katonai GPS-t meg nem raknak ilyenbe.
Meg nem is hiszem, hogy havi 100eFt-ot fizetnél ennek a használatért. -
törölt tag
válasz
darvinya #19699 üzenetére
Látszik GPS-en, pontosan nyomon követhető. Lefényképezi az esetleges tolvajt tetszőleges alkalommal. Lehet neki üzenni is, bár ezt nem javaslom, még kárt tenne benne...
A lényeg, hogy amennyiben illetéktelen személyhez kerül, és az nem teszi használhatatlanná rögtön, nem sikerül a GPS-t kikapcsolni, sőt valószínűleg ha nem profi fel sem merül benne, hogy lopásgátló szoftver van benne, egyből lehet hívni a rendőrséget, hogy valaki elhagyta, besétálni, és a pontos helyét megmutatni, akár úgy, hogy másik mobil eszközt viszünk be a rendőrségre, vagy az ottani Internetre kötött gépen nézik meg a mi bejelentkezési adatunkkal, és már indulnak is házkutatásra, mert megalapozott a gyanú.
-
blt.62
őstag
Létezik olyan program ami az angol szöveget automatikusan lefordítja magyarra? Mondjuk egy játékon belül lévő angol szavakat?
-
gatto_
senior tag
Végre elindult a Street View Magyarországon. Tök jó...
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Jó jegyzetelő progit tudnátok ajánlani?Evernote a legjobb erre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest