Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Arc Battlemage B570/B580
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Mi történhetett a Tab S8on a Youtube appal? Sehogy sem hajlandó landscape módba fordulni hiába fordul a rendszer maga (sem automatikusan, sem manuálisan)? Eddig jól működött...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
dethroner
veterán
-
Dolphine
addikt
válasz GEPESZ66 #172892 üzenetére
Az applikációt használod, vagy próbáltad böngészőben megnyitni? Az applikáció megy, a böngészőnél (Chrome) kiírja, hogy az oldal nem található!
Az összes szűrőt kiszedtem, akkor sem volt jó, csak úgy, hogyha kikapcsolom a NextDNS-t.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
NextDNS-t használ közületek valaki? Az Aliexpresst valamiért tiltja és nem jövök rá, hogy miért, illetve melyik listában került tiltásra! Csak a teljes kikapcsolás segít!
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
dethroner
veterán
válasz géeles #172887 üzenetére
Motorola G72 telót használok, gyári minden rajta. Megszoktam a mostani kinézetet, jó volna így hagyni, csak az alternatív Yt appot szeretném valahogy könnyen megkülönböztetni a hivatalostól
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Van lehetőség alkalmazás nevének megváltoztatására? Vagy kifejezetten csak egy alkalmazás indító ikonnak a megváltoztatására, úgy hogy a többi ikon változatlan maradjon?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
GEPESZ66
veterán
válasz Cs1csó #172884 üzenetére
A ket profil között tudok váltani,de a személyest használom.
Abszolút nincs telepítgetve össze vissza minden.
Mar legalább 4 éve így használom a telefonjaimat!
Az A53-nál jött ez elő pár hónapja.
A51-nél nem volt ilyen.
Ahogy írtam,egy ideig jó a RAM mérete,egyszer csak valami történi.
Csak érdekességképpen írtam le!
Ha meglesz az újratelepítés,megírom,hogy jó lett-e a RAM. -
Cs1csó
félisten
-
fogselyem
aktív tag
válasz WhiteWalker #172882 üzenetére
Ha céges akkor lehet, hogy a cég kötelezheti rá, hogy a telefonon fent legyen a "mindenféle vírusirtó, VPN és hasonló sz@rok".
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
GEPESZ66
veterán
Sajnos nálam Samsung A53-nál szinte naponra 1 GB-ra lecsökken a szabad RAM,s ilyenkor csak az újraindítás segít.
Amúgy laggol,használhatatlan a telefon.
A sajat karbantartó azt írja,hogy Remek az állapot.
Ha engedi futtatni,akkor sem nő a szabad RAM ilyenkor
Amúgy 1,7 GB szokott lenni,s ha engedi futtatni,akkor 2,4 GB-ra nő.
Mivel céges telefon,beszéltem az informatikával.
Lehet,hogy egy alaphelyzetbe állítás segít majd -
GEPESZ66
veterán
Melyik a legjobb memória tisztító alkalmazás?
Samsung telefonnál a gyári néha nem csinál semmit. -
Foose
addikt
Sziasztok! Anysoft keyboard használható még? Nekem régóta telepítve van a Google play-en elérhető utolsó verzió, de ha most engedélyezni akarom, akkor azt írja hogy a készülék újraindítása után oldjam fel az appot. Emiatt újraindítani a telefont hogy a menüben ki tudjam választani az anysoftot? Illetve most olvasom hogy a 4 soros magyar nyelv már nem elérhető a kiegészítővel sem.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
DrKapocs
őstag
válasz Tökimanó #172869 üzenetére
Nálunk nem, páromnál is megvan a hiba (Android 14 és 12 Samsung A52s, Android 14 Motorola Edge 30 Ultra).
A Bitwarden ilyen hibát nem produkál, tesztelem egy ideig. Safeincloud exportot simán áthozta, ez már pozitívum. Ha jól teszi a dolgát, 10 USD/év nem a világ a prémiumért.
-
DrKapocs
őstag
vacs & Cs1csó:
Igen, ez a másik opció nálam is.
Safeincloudot használok, korábban elégedett voltam, de van egy komoly problémám vele jóideje. Az automatikus lezárás funkció régóta nem tökéletes benne. Feloldod az appot, home gombbal leteszed a háttérbe. Elméletileg le kellene zárnia ekkor az én beállításbim szerint. De ez nem vagy nem mindig történik meg. Alkalmazásváltóval simán visszahívható az app, nem zár le. De olyan is van, hogy az oldalsó kikapcsoló gombbal kikapcsolva a képernyőt, majd feloldva a telefont, simán ott figyel lezáratlanul a Safeincloud. Ilyen gond a régi verziókkal nincs, viszont az újabbakban régebb óta benne van ez a bug. Jeleztem többször a fejlesztőnek, de semmi. Nincs fix. Mindig megpróbálom az újabb verziót, hátha, de sajnos nem. Így mindig megy vissza a régebbi. Samsung A52s-en és Motorola Edge 30 Ultrán is mégvan a hiba. Kezdem megunni, váltáson gondolkozom.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
Van androidra olyan video felvevő ami lezárt kepernyőnél is keszit videót rootolás nélkül?
-
DrKapocs
őstag
eWallet jelszókezelőt ismeri valaki? Igazából az érdekelne, hogy muzsikál, mennyire megbízható? Windowsos gépeket (2 db) és Androidon (2 db) kellene szuperálnia. Cloud sync megbízhatósága kritikusan fontos.
-
DrBubo77
veterán
válasz andrisbandi #172860 üzenetére
Követelmény: Android 9 és újabb
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
andrisbandi
őstag
Specialized bike app
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.specialized.android
- Minimum Android igénye?Ezt meg lehet vajon szakérteni?
Van egy 2018-as ebicajom, Samu S7-en, Android 8-al szépen működött a bringa appja, amivel diagnosztizálni, hangolni lehet a vasat.Sajna frissítették az appot, ez már nem megy fel az S7-re. (A régit meg lebénították.)
Lehet vennék valami olcsó használt telót ennek az appnak. De nem találom minimum hányas Androidos kellene.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
V.Stryker
nagyúr
válasz janakbacsi #172853 üzenetére
Köszi az ötletet. A Car Scanner fizetős verziója mivel tud többet? Egyszerűen nem találom sehol.
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Autó hibakód olvasásra, törlésre, stb. milyen ajánlott OBD olvasó app van?
-
-
vacs
veterán
válasz [CS]Blade2 #172849 üzenetére
Így van, a Google Névjegyek app kezeli a sim kártyán lévő számokat is!
(^)(>.<)(^)
-
[CS]Blade2
addikt
válasz [CS]Blade2 #172848 üzenetére
Ja, megvan. Én alul a tárcsázóról próbálkoztam végig , miközben van olyan app, hogy névjegyek, és ott már van olyan, amit írsz.
-
ggeleven
őstag
válasz [CS]Blade2 #172846 üzenetére
Nem biztos, hogy ugyanolyan OS van fent nekem a 13T-n, mint nálad, de nálam így nézhető meg: a Névjegyek/Contacts alkalmazásban a keresőmező alatt van egy lenyitható fül (nálam e-mailcím van ott megnyitáskor), majd ott Nézet személyre szabása, majd kikapcsolsz mindent kivéve legalul a megnézni kívánt SIM-et.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
[CS]Blade2
addikt
Redmi Note 11
Hogy tudom megnézni a SIM kártyán tárolt telefonszámokat, egyáltalán, hogy van-e rajta, ill. melyik van ott tárolva?
SIM kártya alakú ikonoknak kellene lennie gondolom, ami csak azon van. Van amelyiknél látok olyat, hogy importálva ekkor, vagy olyat, hogy hozzáadva dátum és e-mail cím, de ezek kör alakú ikon-al vannak.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan appot ami értesítéskor villogtatja a képernyőt? Nem a vakut, hanem a kepernyőt.
Tudom, a kisegítő lehetőségekben eleve van ilyen, de az nem konfigolható. Csak kettőt villan.
Samu s10e -
svgyula
addikt
válasz pube111 #172838 üzenetére
Hát a "tablet" felület csak azoknál amik nem fejegységhez vannak megírva! Ha letöltesz és külső forrásból telepítesz akkor szokott előjönni a felbontás, elforgatás, kicsi érintő pont, stb hibák. Ebből adódóan nem minden van "tabletre" megírva, rengeteg van módosítva fejegységre! Nyilván az indítás mindegy de az autós fejegységhez tervezett indítók nem azonosak a telefon-táblagép indítóival. Van olyan funkció bennük amit hiába keresel egy sima táblagépben vagy akár telefonban. De azt használsz amit akarsz!
Segíteni próbáltam..........
Én a részemről 6éve túlléptem ezen a gyerekes dolgon.[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
svgyula
addikt
válasz pube111 #172833 üzenetére
Szia! Autós fejegységhez nem telefonra/tabletre írt launchert kéne használni. Azoknak a funkcióhoz nehéz vezetés közben hozzáférni, ezzel nem csak magadat hanem másokat is veszélyeztetsz. A legjobb az autós fejegységben a gyári az adott egységhez írt, vagy direkt autóba használatos pl agama launcher.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
pube111
senior tag
Autós fejegységen használom a MS launchert.
Háttérkép beállításnál választható saját kép, vagy bing.
A saját képet honnan tudja beolvasni?
Picture mappából nem látja. Data/com.microsoft.launher mappából sem látja. -
vacs
veterán
válasz user26 #172831 üzenetére
Szia.
Én ezer éve SwiftKey-t használok, nekem majdnem hibátlan.
Én használom az Automatikus javítást, nagyon ritkán téveszt, az évek alatt tök jól megtanulta a szóhasználatomat, sorra ajánlja fel azokat a szavakat, amiket szerinte írni akarok és ez elég jól működik is!
Ha valami butaságot jegyez meg, akkor hosszú klikk a szóra és törlés!
Párom Gboard-ot használ, ha az ő telefonján kell írnom, akkor mindig morgok, hogy mi az a f*s billentyűzet!(^)(>.<)(^)
-
user26
senior tag
válasz ggeleven #172827 üzenetére
Szia!
Automatikus javítás ki van kacsolva, de nincs változás. Ma jobban oda figyeltem, és lassabban írok, és nem volt félre ütés, mégis ugyan úgy borzalmas olyan értelmbe, hogy érthetetlen szavak keletkeznek, megpróbálok 1-2 napig más billt használni.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Probert75
addikt
Mi a legegyszerűbb módja gyerek nyomkövetésének?
-
ggeleven
őstag
válasz user26 #172826 üzenetére
Én is ezt használom elég régóta, de nálam nem feltűnő, hogy többet ütnék félre, mint régebben. Nálad félreütés lehet avagy az automata javítás nyúlna bele (rossz adatok miatt pedig rosszra cseréli)? Teszt miatt kikalcsolhatod egy időre és kiderül.
-
user26
senior tag
Üdv!
Vannak itt olyanok, akik a SwiftKey billenytűt használják ? Én mióta MIUIHU létezik azóta ezt használom szertem a telefonokon, kb pár hete szerintem frissítés után, de tévedhetek, nem követtem ezt soha nyomon, nagyon kellemetlenné vált az írás vele. Ismert, nem ismert szavakat, vagy szavaimat sorra elront, értelmetlen, rossz karakterek kerülnek 1-1 szóba írás közbe. Elképzelhető, hogy gyorsabban írok, ilyenkor megeshet, de mivel tényleg nagyon régóta használom túlságosan feltűnő lett, hogy sokat hibázok/hibázik. Az a legrosszabb, amikor 1-2 mondatot le írok, és utána javítgatni kell bőven, vagy elkezdtem írni és 4-5-6-szor is újra kell írni, és kellemetlen. Egy privitim példa.. a "Szia" szót kb soha nem szoktam félre írni, de vagy "shia", siva" "si" ... lesz belőle. Néztem mit lehet ki/be kapcsolni, de különös dolgot nem találtam, de ettől függetlenül a telepítése után csak téma váltás, és a számsorbekapcsolása volt mindig, mást nem szoktam rajt soha állítani.Tudom, hogy itt sokan a Gbordra esküsznek, nem tudom, hogy miért favorit, régebben hagytam, mivel sok esetbe alap, de akkor mindig gondom volt vele, hogy az ékezetes karaktereknél az összeset megjeleníti és az ékezetes betű mindkét irányba megjelenik, ami zavaró volt. (jobbra, balra dölő vonal) Most átfutottam félkómásan a beállításait, de erre opciót nem találtam, de lehet ma már van...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
Nashville
tag
Tudnátok segíteni így látatlanban, hogy hogyan fordulhat elő egy Honor 90-esnél, hogy minden fasza a telóval, de a Messenger - és csakis az, a WhatsApp tökéletes- hanggal hívás közben időnként a szavak egy-egy részletét nem érteni elnémul, mintha megszakadna a kapcsolat.
Nincs nálam a teló, de TeamViewer-el tudok telepített applistát szerezni, ha valaki szívesen ránézne. Nagyon sok munkaórám benne van már a telefon beüzemelésében, de ez a hiba teljesen megakasztott míg el nem kezdetem felpakolni az appokat tökéletes volt a hang csak a végén jött a feketeleves.
Előre is köszi, ha van ötlet. Hozok majd egy applistát, hátha beugrik valakinek, hogy mivel akadhat össze a Messenger. -
tylerddd
veterán
Üdv! Azt lehet tudni, hogy a Google keresőwidgetet mi alapján frissítik, alakítják? Most néhány napja frissült és megint nem lehet az alakját állítani, ill. színek szintjén is korlátozottabbak a lehetőségek.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Nashville
tag
Érdekes dologba futottam bele, hátha másnak is segítség lehet.
A Tubmate app már több éve sokadik telómon végzi rendesen a dolgát, de a Honor 200 Pro-ra nem bírtam installálni az apk-t (Play Áruházban nem található). A szokásos telepítési kérdés az elején, semmi hibaüzenet vagy figyelmeztetés, mintha települne a háttérben, de végül mégsem.
Megtaláltam a megoldást a Play Áruházból az XAKP Installer-t. Végre sikerült! Nem gondoltam volna, hogy egyszer egy apk installálásához egy külön appot fogok használni, de a cél szentesítette az eszközt. -
sopruk
senior tag
válasz sopruk #172770 üzenetére
Szóval Mi 10T Pro-n tényleg tökéletes a Map2geo, de szerettem volna felrakni a régi Redmi 4X-re (7.1.2 Android, 11.0.2 MIUI), de a következő hibaüzenetet írja:
"The MIUI system has miui optimization disabled, but the installation returns user canceled immediately."
A 6.14. -es verzió felment rá, de az nem működik
APKPure-al frissíteni próbáltam a 6.15.r1.-re, de akkor is a fenti hibát írja...Mi lehet a gondja?
-
Fall-N
veterán
válasz Nashville #172810 üzenetére
A gyári Android nem tiltja a gesztusvezérlést, Motorolán is használom bármilyen indítóval. Volt Xiaomi telefonom, Poco is, utána döntöttem, hogy soha többet olyan telefon, amin nem módosítatlan Android fut. Emlékszem, hogy Poco X3 Pro-n is csak a gyári Poco launcherrel működött a gesztusvezérlés, a többin a 3 gombos csak.
Smart Launcher minden fontos dolgot tud amit a Nova, pedig azt is használtam évekig. Niagara szándékosan minimalista, de bejön. Felváltva használom a kettőt a gyári Motorola (Pixel) launcherrel.
-
ggeleven
őstag
válasz fogselyem #172812 üzenetére
Amúgy van benne igazság, hogy emiatt az üzleti modell miatt sem tudják magukat fenntartani. Én is 125 Ft-ért vettem meg 8 éve akcóban és azóta nem látnak belőlem egy fillért sem. Nagyon elment a heti/havi/évi/élettartam prémium liszenszek felé a világ, miközben kapunk egy erős alap appot. Persze nyilván az is borzasztó nagy hátrány, hogy a rendszergesztusok 3. feles appoknak rendszerszinten tiltva vannak. Pedig imádnivaló a Nova és mindig is reklámoztam ismerősi körben.
-
fogselyem
aktív tag
En ameddig lehet maradok a Nova Lauchernel, megszoktam, kifizettem, majd 10 eve hasznalom.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
ggeleven
őstag
válasz Nashville #172810 üzenetére
Én az egyik telómon a Smart Launchert használom (Xiaomi 13T), a másikon a Novát (Samu A33). Pont azt tesztelem hónapok óta, hogy mennyire más a kettő, de igazából fel sem tűnik, hogy két különbözőm van. Smartból az ingyenesem van, Novából Prime (2016ban vettem meg). Nem témázgatok, csak nehány kézmozdulat, alkalmazástár, mappák az asztalon és átméretezett widget van. Valamint a rendszer gesztusait sem használom, hanem a klasszik menü-home-vissza hármast.
[ Szerkesztve ]
-
Nashville
tag
válasz Fall-N #172808 üzenetére
Akkor érdekelne egy olyan valaki véleménye aki kb. 10 évet használta a Novát és át tudott állni az általad említett Smart vagy Niagara Launcherre vagy bármi másra és meg is van elégedve vele. Többet próbáltam már Android 14-en, úgy emlékszem, hogy a Smart Launchernek is a gesztusokkal volt baja. Honor 200 Pro a teló szóval várom az ajánlásokat. Igazán kíváncsi vagyok, kipróbálnám és szívesen visszajelzek. Köszi előre is.
Ja és simán lehet a felvásárlás hátsó szándéka, hogy tönkretegyék és ne legyen konkurenciája annak az appnak amit ők akarnak nyomatni.
[ Szerkesztve ]
-
Nashville
tag
válasz Probert75 #172802 üzenetére
Szomorú volt olvasni, csodálkoztam is hogy nem tudnak megfelelően reagálni az Android 14-en jelentkező gesztusvezérlési problémákra. Most már tudjuk, hogy miért. Kevesebb ember kevesebb ráforditott munkaidő kis pénz kis foci.
Mondjuk biztos vagyunk egy páran akik akár egy magasabb havidíjat is fizetnének érte csak visszakapjuk a jól működő Novát. Június végétől mióta megvan a Honor 200 Pro szenvedek a gyári launcher fogyatékosságával. Ami nem olyan szar csak tizedét sem tudja mint a Nova. -
phrenetiX
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy magyarországi offline turistatérképre, mert jövőhét csütörtökön olyan helyre megyünk, ahol szinte biztos, hogy hálózati lefedettség nem lesz. Melyik a legjobb alkalmazás erre a célra?
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Probert75
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok