Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz WhiteWalker #170498 üzenetére
Ez így megy már egy ideje...
A reklámok az életünk szerves részévé váltak. A telefon pedig elég sok dologra alkalmas. A TikTok kínai, stb.
A chrome "új lap" oldalán is megjelenik a társalgások fő témája. Beszélgettünk egy társasággal az alvásról, hány fokban szeretnek aludni, pár perc múlva a a chrome-on indítottam új lapot, ott virított a "hány fokban jó aludni az orvosok szerint" clickbait cikk linkje.Nem véletlen, hogy pl. az amerikai nagykövetségre, amikor az ember vízumot/munkavállalóit intéz, akkor semmiféle elektronikus eszköz nem lehet nála.
[dupla-off] Sok konteó van (pl. van konteo topik is a PH!-n). Gyakorlatilag nem kell már az emberekett csippelni, ott az okostelefon, amiért még fizetnek is, hogy az övék legyen, és boldogok is tőle... stb.
[/dupla-off][ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Cs1csó
félisten
válasz WhiteWalker #170498 üzenetére
több
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem szeretnék összeesküvés elméleteket gyártani , de várom a páromat otthon , görgetem a TikTokot.
Párom haza ér , közli , hogy jön az időjárás változás, hidegfront.
Míg 2-3 mondatban értékeztünk erről , utána TikTokon pörgetek egyet és mi volt az első videó?Azért ez több mint érdekes ...
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz #31542528 #170492 üzenetére
Az ebben a formában biztosan nem fog menni mert a csomagban a pkg ID az ugyanúgy com.android.dialer mint a ROM-ban levő tárcsázó (nyilván, hiszen egy másik ROM saját tárcsázóját akarod feltenni). Amit megpróbálhatsz az az hogy apktool-al vagy BatchAPKTool-al APK decompile -> átírod a pkg ID-t bármire -> compile -> sign -> megpróbálod telepíteni a kapott, aláírt APK-t. Hátha megeszi a LineageOS.. csak remélem nincs bedrótozva az eredeti rendszerbe egy csomó lib-el meg egyebekkel mondjuk.. mint a MIUI Dialer.. szóval azért sok jóra ne számíts.
-
törölt tag
Android 14 (Lineage Os 21). Ezt szeretném feltenni. Ezt kapom:
Tudtok segíteni? -
Faby
senior tag
Üdv!
Van arra lehetőség, hogy egy alkalmazást magyar helyett angolul használjak, ha nincs a beállításokban nyelvválasztásra opció? Lehet valahogy kényszeríteni?
Konkrétan:
CamScanner alkalmazást használom évek óta, sőt 10+ éve, működésével teljesen elégedett vagyok, de egy frissítéssel egyszer csak a nyelve átváltott magyarra.
Mivel angolul szoktam meg, így használtam a kezdetek óta, ezért nagyon zavar, ráadásul nincs minden lefordítva, illetve jópár helyen pocsék a fordítás.
Írtam a fejlesztőnek, annyit válaszolt, állítsam át a telefon nyelvét angolra.
Ezt nem szeretném, csak az alkalmazás nyelvét akarom átállítani.
Nem is értem, miért nem lehet egy nyelvválasztó opciót beletenni, hiszen a nyelvek benne vannak, mert ha a telefon nyelvét átállítom, akkor változik. Bár németre állítva maradt angol.
Telefon Redmi Note 9 Pro, BL nyitott, xiaomi.eu 14.0.3.0, root egyelőre nincs.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
crok
Topikgazda
válasz Cs1csó #170488 üzenetére
Android Firefox-ra felmegy a Tampermonkey kiegészítő natívan, abba meg felmegy a Facebook Purity mint userscript (natív bővítménye Android-ra még nincs). Annyi, hogy kapcsold be az asztali nézetet mert akkor tud megjelenni az FBP beállító ikonja (jobb felső sarok). Ha használod már PC-n akkor onnan lehet exportálni a beállításokat és importálni telefonon is. Beállítás vagy beállítás importálás után (úgy emlékszem) ki is lehet kapcsolni az asztali nézetet.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Mostanában volt arról szó, hogy a Facebook app alternatívák ideje lejárt, nem tudják azt amit elvárnánk tőlük.
Hasznosabb böngészőben megnyitni. A kérdésem, hogy pl. Firefox böngészőben megnyitva a Facebook-ot van e valami ajánlott bővítmény amit érdemes telepíteni, szűri a reklámokat stb.
Van erre valami megoldás? -
joelke HU
senior tag
KWGT-vel van némi gondom. Szerettem volna kitteni egy órát, aminek másodperc mutatója is van. A widgetet kirakva a képernyőre viszont nem működik. Ha arrébb rakom vagy lezárás után feloldom a telefont akkor odaugrik ahol éppen tartania kellene, de aztán újra megáll. KWGT-vel megnyitva szépen működik, de képernyőn már nem. Nova lauchert hasznalok.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
fecus
őstag
-
szanozs
aktív tag
Olyan alkalmazást keresek amelyik automatikusan előtagot tud tenni a fájlnevek elé. Konkrétan a fényképek fájlneve elé szeretném hozzárakni a "IMG_" szöveget. Jó volna ha egyből átnevezné a fájlt amikor létrejön, de az is jó lehet ha letöltés előtt a CAMERA mappában manuálisan csoportosan meg tudnám csinálni.
pl.: 20231119_130447.jpg--->IMG_20231119_130447.jpg -
Met
nagyúr
Androidra van valami lehetőség appot kompatibilitási módban futtatni?
Van egy app ami ugyan működik a telefonon (Note 13) de az adatokat nem tudom beimportálni, amit az előző telefonon mentettem (Realme 8).
2019-ben frissült az app utoljára és szerintem már nem fog többet, írtam a fejlesztőnek de nem reagált."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
efi99
őstag
válasz punky10 #170466 üzenetére
Én azon szoktam kiakadni, ha valami cég Facebookon van jelen csak. Sőt, igazából az is nagyon gáz, amikor nagyobb cég mindkettőn jelen van ugyan, de egyszerűen cseszik rá, hogy a friss híreket, értesítéseket stb a webes honlapon tegye közzé. Jellemzően közműcégek, közlekedési cégek. Basszus letörne a kezük, ha oda is feltennék (azonnal)? Nem akarom azt a hülye fb-ot nézegetni (mellesleg regem sincs ott, bár ezekhez többnyire nem is kell), honlapok sokkal jobban áttekinthetők, mint az ilyen odavetett megjegyzések.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Android 13-ra keresek tv távirányító appot.... Ami nem gyűjt adatokat ha nem muszáj,és megbízható a fejlesztő. Barátnőm Samsungjára kellene,nekem gyárilag van a telón. (p30 pro)
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz user26 #170471 üzenetére
"egyedi háttérkép, csengőhang, appok elrendezése az asztalon, stb, ilyen kis-nagy egyedi beállítás"
Ezeket nem fogja megcsinálni. De az appok elrendezése az asztalon például launcher szinten menthető (nova-ban legalábbis így van) és visszaállítható.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
crok
Topikgazda
Egy az egyben de nem úgy egy az egyben ahogy te szeretnéd, persze felveheted a mentett alkalmazások közé a rendszeralkalmazásokat is így mégtöbb info és beállítás menthető ám így se fogod azt kapni amit a példádban elérni akarsz ezért a válasz is off lesz a továbbiakban és inkább Android szakmai.. A rendszerbeállításokat nem fogja átvinni, nem is arra való hiszen a Migrate egy "költöztető" megoldás, egyik ROM-ról a másikra költözés az alkalmazások megtartásával (de a rendszerbeállíásokkal nem mert ugye minden rendszer más és ez a költözésről szól (ROM hopping, mint linux-on a distro hopping)). Olyan, hogy 1:1 csak rá kell flash-elni vissza egy mentést mint a Titanium Backup-ban is volt olyan évek óta nem lehetséges már mert a Droid azóta rengeteget változott rendszervédelem szinten és nem elég már csak odapakolászni könyvtárakba file-okat hogy egy alkalmazás telepítettnek legyen mondható. A Migrate ZIP-je is csak úgy "flash-elhető" hogy a háttérben a zip tartalmát kibontva telepíti az alkalmazást, a PackageManager megcsinál ehhez mindent, onnantól a háttérben a script-ek pedig már megetethetőek a kellő rendszerinformációkkal (uid, file-, könyvtár- és app jogosultságok beállítása, etc).
Amit te csinálni akarsz a példádban arra nem való a Migrate (se a Swift, se a Neo), azt egyébként sem így szokás csinálni hanem így amiben a "kis csavarra" az encryption miatt van szükség: alapvetően annyi, hogy mindenképp olyan recovery kell ami tudja kezelni a /data encryption-t és legyen kéznél a ROM zip USB OTG-n vagy microSD-n (esetleg adb sideload vagy Xiaomi.EU esetén a hybrid ROM fastboot metódusa.. mindegy csak legyen kéznél). Mégtöbb info erről tőlem itt és itt és itt és kövesd a linkeket is. Nagy vonalakban úgy néz ki, hogy TWRP-be vagy mondjuk OrangeFox-ba belépsz, decryption-t megcsinálja, /data-t mount-olja, onnan csinálsz egy teljes mentést lehetőleg nem belső tárra (mert úgyis át kell tenned majd valahova) hanem USB OTG vagy microSD (vagy sideload is lehet, onnan is visszaállítható de macerás..). Szórakozol ahogy akarsz a ROM-al amit kinéztél, etc.. majd a visszaállás: tiszta telepítés módszerrel felteszed az eredeti ROM-ot amiről a /data backup történt, igen, format data így is úgy is kell. El kell indítani a ROM-ot és megvárni míg rendben boot-ol (ezalatt megcsinálja a /data encryption-t) és login meg minden nélkül eljutsz addig hogy a launcher elindul és megnézed minden rendben van-e (SIM, WLAN MAC-ek, etc..). Majd reboot, megnézed még mindig jól működik-e minden. Ha igen akkor TWRP vagy OrangeFox vagy amit használsz, ott fel kell tudja mount-olni a /data-t. Ekkor nem format hanem wipe data - az ezért kell mert az encryption marad és visszaállítod a /data mentést. Vagy kompletten dd-zed a /data-t oda-vissza, de az nagy.. és nagyon nagy macera.. én azt semmiképp nem is ajánlom.
-
-
kovacs65
senior tag
Root nélkül szerintem lehetetlen.
Az ősidőkben a Titanium backup tökéletes volt erre. Kb 10 éve nem rootoltam telefont, de ez most is feltétel a teljes mentéshez.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
user26
senior tag
Üdv!
Elnézést, ha félre értem, de ezzel a Migrate (ng verzió) appal, tudok olyan "egy az egyben" mentést csinálni, a rendszerben, amit csak vissza kell flash -ni, ha újra szükségünk van rá.
Backup menüpontban a Select apps alatt melyik opciót kell kiválasztani erre a célra ? Nézegettem, de Bootloop hibára írja fel a figyelmem.
Konkrétan amire szükségem lenne, hogy pl adott egy ROM, amit beállítok, használok, egyedi háttérkép, csengőhang, appok elrendezése az asztalon, stb, ilyen kis-nagy egyedi beállítás. Rendszer csere történik, az nem jön be, tiszta telepítési móddal vissza menne az a ROM amiben a Migrate-vel készítenék mentést törlés előtt, és a mentést vissza tenném, hogy újra minden ott legyen ahogy volt eredetileg. Természetesen a saját tartalmak, képek, zenék ki lenne mentve külön pc, vagy felhőbe, és ezeket utólag vissza lehet állítani, de konkrétan a rendszerbeállítás, appok az asztalon azok visszaállnak oda ahol voltak ?
Ha nem, akkor melyik másik ami ezt tudja ?
A swiftbackup ment és visszaállít, de nem így ahogy szeretném.Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
nagyúr
válasz punky10 #170466 üzenetére
Azta...
Egyébként nem tudom tudjátok-e, hogy az adóbevallás java mivoltát annak köszönhetjük (köszönhettük), hogy egy lelkes magyar fejlesztő saját Linux disztribúcióján nem volt hajlandó az abev exe fájt futtatni. És elérte, hogy java alapú, platformfüggetlen leszen a bevallási program.
(BlackPanther OS)Tehát volna megoldás...
szerk.: És ha már Linux, akkor nem tudom mennyire lehet messze egy manapság sokkal sokkal generálisabb (tán még mindig Linux mikrokernel alapú) operációs rendszer.
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
punky10
addikt
válasz WhiteWalker #170459 üzenetére
Én 2 hete olyan korátozásba futottam bele, hogy a hitelhez szükséges közjegyzői adatlapot csak és kizárólag windows alapon lehet igényelni. Több, mint 10 éve nincs se PC-m, se laptopom. Itt meg se droid, se alma, csak ablak...
Anyjukat...
Bementem a közjegyzőhöz, mondtam, hogy nekem nincs ilyen cuccom, megcsinálta a saját gépén. Kérdeztem, hogy ez miért jó így nekik, azt mondta, hogy eddig még nem találkoztak olyannal, akinek ez probléma...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Tökimanó
senior tag
válasz WhiteWalker #170453 üzenetére
Én sosem használom a Chrome-ot. Az Edge-ben simán belépek.
-
mobilizmo
Topikgazda
Nekem nincs chrome és az Egészségablak teljesen jól működik.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
zeon.hu
nagyúr
Nem tudom.
De pl az Iqos oldalára csak Chrome-al enged be.#?*@&!
-
DS39
nagyúr
Van ez a Google biztonsági mentés, ami elvileg alkalmazások beállításait menti.
Hogyan lehet abból ténylegesen visszaállítani bármit?
Factory reset után abba a fiókba belépve sem ajánlja fel még a Chrome Gmail YouTube stb sem, nemhogy Google-től független appok. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz Rigormortiis #170456 üzenetére
Jah igen , de ott is Chrome-n keresztül volt hajlandó belépni. Pont azon az appon buktam ki ez miatt.
Hányinger komolyan.zeon.hu: én úgy tudom az is chromium alapú , azért lehet belépni. Ha nem így van , javítsatok ki.
[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
Monochrome ikon pakkot tud valaki ajánlani?
Egyszerű pixel style, fehér alapon fekete?
Olyat keresek, mint a Nothing OS-ben van.
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
zeon.hu
nagyúr
Samsung böngészőből (nem Samsung telefon) léptem be ma is.
(De fent van a Chrome is, nem mindenhová jó a Samu)#?*@&!
-
Rigormortiis
veterán
Az Egészségablak alkalmazást kell használni, az teljesen jó!
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
crok
Topikgazda
Egyik-masik alkalmazas sajnos ugy van megirva, hogy a login-ra nem a default browser-t (es nem is egy WebView-t) hanem kifejezetten a Chrome-ot nyitna meg.. ilyen volt a Simple is egykor de gyanitom kapott hideget-meleget mikor egy frissitessel behoztak (tobbek kozt en is jelentettem es a Play ertekelesek is tele voltak ezzel) es rovid uton kivizettek ezt a hulyeseget. Szoval lehet kilincselni a fejlesztoknel..
-
WhiteWalker
nagyúr
Nem tudom mennyire ide tartozik a kérdésem , de az ügyfélkapuba miért csak a Chrome böngészőben hajlandó belépni?
Ez igaz az EESZT alkalmazásra is![ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz Winnie The P #170451 üzenetére
Persze, egy sima QR-kód a Lidl kártya. Én kinyomtattam és azt mutogatom.
-
Winnie The P
őstag
Hali! Azt tudja-e valaki, hogy ha pl. a wallet-hez hozzáadom a Lidl kártyát és onnan aktiválom, akkor a Lidl appban attól látható lesz a nyugta?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
-
DrKapocs
őstag
-
fecus
őstag
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy applikációt,mintha rémlik,hogy létezik,csak a neve nincsen meg. Egy appon belül van az összes Osan kártya,Tesco clubcard meg az összes ilyen elérhetősége. Mi a neve?Feltéve,ha tényleg létezik ilyen és nem csak álmodtam pár éve az egészet. KÖszi -
Fall-N
veterán
válasz WhiteWalker #170439 üzenetére
&Met: úgy néz ki akkor kivették az opciót. MIUI 14 alatt még bent volt az opció.
-
user26
senior tag
Szia!
Használ valaki Xiaomi modellt, és azon HyperOS -t.
A rendszerben pedig pl Nova launchert? A launcherbe, ha az ikonok formáit pl kör, vagy egyéb stílúsra teszed, akkor a gyári alap ikonok (alap alklamazások) ikonjai is hozzá változnak, vagy azok maradnak alapok ?Xiaomi fan I 12T Pro I OnePlus 12
-
tabletta
tag
Nem tudja valaki ennek az icon packnak a nevét?
-
crok
Topikgazda
válasz mindenes24 #170368 üzenetére
Felesleges paranoia az egész ha engem kérdezel (én írtam az összefoglaló nagy részét).
A GSM kommunikáció beszűrődését hallod mert olyan frekvencián és modulációval megy ami beszűrődik - pont mint 20+ éve is. 3G-n vagy 4G-n vagy 5G-n vagy WLAN-on történő adatforgalmazásnál ilyen jelenség nem lesz tapasztalható. Monitorozgathatod természetesen mit csinál a készülék ha akarod, akár a csomagokat is átzavarhatod egy local VPN alapú packet capture alkalmazáson* és megnézheted mit forgalmaz de teljesen felesleges.Amikor látszólag nem csinál semmit a készülék attól még a toronnyal kommunikál - de az meg nem IPv4 vagy IPv6 adatforgalom ha ilyen jelenséget hallasz.
Ennél jobb (célravezetőbb) ha húzol egy logcat-et (lehetőleg csak a radio buffer-ből) és|vagy csinálsz egy bugreport-ot és abban nézed meg a logcat radio részben hogy az adott időpontban mit csinált a baseband meg a rendszer.
* Egyébként az ajánlott alkalmazást is megadtam az összefoglalóban erre ha mindenképp bele akarsz nézni az adatforgalmazásba - de imho neked nem erre van szükséged (mert valójában ez egy tipikus XY szituáció):
Hálózati forgalom elkapása és mentése:
PCAPDroid - Hálózati forgalom mentése (kvázi Wireshark) akár root nélkül (+GitHub +F-Droid) -
mindenes24
junior tag
válasz mindenes24 #170368 üzenetére
Latom, vannak tuzfalak, ezekkel ki lehet deriteni, hogy mikor milyen kapcsolodas volt a mobilhoz, vagy csak a telefonszamot ellenoriztek?
Erre tudna valaki valaszolni?
Nem mindegy, hogy vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit.
-
Met
nagyúr
válasz WhiteWalker #170427 üzenetére
Igen, nem azt nézem.
Azt nézem, hogy míg chatfejnek írja, kerek, ha már átvált buborékra akkor lesz szögletes.Két appot találtam ami hasonló DirectChat és Bubble Notification
De egyik sem az igazi."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Viktor0610 #170425 üzenetére
Amikor beállítom a témát, nullázom a messengert, elindítom akkor chatfej.
Újraindítom a telefont, már buborék."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MODERÁTOR
-
Met
nagyúr
válasz WhiteWalker #170422 üzenetére
Poco purple 12 valami, amiben olyan ikonok vannak mint a képen látható, felraktam.
Egy darabig kerek volt, aztán újraindítottam, persze most szögletes."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #170420 üzenetére
Ez lenne:
Nem tudom, hogy gyári laucher ikoncsomagja ( én HyperOs-t használok Poco telefonnal) , vagy kerestem a Téma appban olyat ami kerek , erre nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Viktor0610 #170420 üzenetére
A google másik felét meg én néztem át mióta megvan a telefon
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #170418 üzenetére
Mi a téma neve?
(Kis túlzással) Az egész Google-ön nem találtam megoldást, erre egy témacsere megoldja?Xiaomi 13T
-
Met
nagyúr
válasz WhiteWalker #170416 üzenetére
Gondoltam rá, miután rájöttem (kiírta) hogy a zárképernyőn a duplakoppos ébresztés/zárás téma függő is.
Vissza váltottam a MIUI témára és nem kerekedett ki.
Bár nem tudom hogy melyik pontosan a gyári..."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz Viktor0610 #170414 üzenetére
Néha véletlenül megjelenik.
Most is, miután sokadszor végigjártam ugyan azokat a beállításokat amiket a videóban látok, megjelent a kerek, aztán újraindítottam, hogy hátha sikerült, de maradt a szögletes."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MODERÁTOR
-
Met
nagyúr
Belefáradtam már a keresgélésbe és a YT videók nézegetésébe
MIUI 14.0.3-on nem lehet beállítani a FB Messenger kerek chatfejet csak a négyzetes lehet?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
AEG app folyton offline-nak jelzi tárgyi készüléket. Hálózat törlés, majd ismételt beállítás megtörtént a mosógépen is. És az AEG app is újra lett telepítve és beállítva.
Mégsincs előrelépés.Esetleg egy frissítést kaptunk Google Playstoreban, ami ezt előidézte?
Másnál is van ilyen tapasztalat? -
Oldman2
veterán
-
Jamboo529
senior tag
Sziasztok!
Olyan fájlkezelő appot keresek, ami az otthoni wifire való csatlakozáskor ha töltőn van az eszköz, a DCIM vagy egyéb megjelölt mappákban való fájlokat felmásolja az itthoni NAS-on (authentikációval) egy adott mappába (ha nincs akkor létrehozza), dátum szerint szétszortírozva. Régen volt egy Sweet Home! nevű app, az tudta ezt, de sajnos csak alfa verzióig jutott és már nem tudom telepíteni.
Létezik ilyen? Most egy autosync-et próbálok, de az nem tud szortírozni, mappát létrehozni a NAS-on. -
törölt tag
válasz Viktor0610 #170403 üzenetére
Köszönöm!
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #170401 üzenetére
Mikor rábökök, megkérdezi, hogy a saját érdekemben védve van a gépem, engedélyezem-e a felrakást. Engedélyeztem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest