- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
nfsu17 #172499 üzenetére
De nem tudja:
"A Magyar Nemzeti Bank (MNB) által létrehozott Azonnali Fizetési Rendszer (AFR) szabvány szerint készített QR-kódot kezel az app. A postai csekken nem ilyen található."
Google szó szerint legelső találat.
iCsekk + Simple fiók, abban akármilyen kártya felvéve = hosszú évek óta remekül működik. -
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Anyám telefonja redmi note 10s
Full gyári.
George app.Egyszerűen nem megy a qr kódos csekkfizetés.
Táncolok a csekk fölött, minden irányban, közel, távol, fent, lent, lassan.
Semmit nem csinál.Ez így ennyi?
Vagy csak nálunk? -
crok
Topikgazda
Hát tesztelni így semmit se tudok, a lehetőségek tárháza meg határtalan (és csak ez a pár jutott eszembe 10 másodperen belül) - úgyhogy.. ha pl. már eleve olyan alkalmazás ami Strong integrity-t követel akkor már alapból cseszheted.. egyre nő a számuk.. és egyre valószínűbb is hogy ez a helyzet nálad mert ha már a Play-ben se találod akkor előkövetelmény hiányzik, ahogyan azt írja is.
-
-
crok
Topikgazda
Mondjuk egy nyitott bootloader, egy eltört Play Integrity?
Ahogy látom Xiaomi.EU ROM vagyis a fenti simán meglehet ha nem volt frissítve az injector alkalmazásod. Meg miért titkos hogy ez melyik alkalmazás? Csak nem bugázott APK-ból telepíted? Mert ha komponens hiányzik az nem jó jel úgy alapból se.. az ilyen alkalmazás általában néz saját aláírást IS meg telepítés módját is (apk vagy playstore) és ugrik a szerver oldalról is ha nem talál minden helyesnek. -
Faby
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy lehet kideríteni, hogy egy alkalmazásnak mi a baja a telefonnal, miért nem kompatibilis?
Telepítve van, nagyon régóta nem használtam, most, amikor indítottam volna, ez fogadott:
Reinstallra kattintva bedob a Play áruházba, ahol ezt írja:
Direktben rákeresve az alkalmazás nevére már a fenti képernyőig sem jutok el, csak azt írja, ez az alkalmazás nem fog futni az eszközödönElvileg a rendszerkövetelményeknek megfelel a telefon:
Mi lehet a gond? -
-
user26
senior tag
Sziasztok!
A DriverSync alkalmazást használom elég régóta, nekem 10/10. Nem is foglalkoztam vele különösen soha, de most jobban előtérbe került, és mindig van az ikonon egy értesítési pötty. (Elméletileg értesítési számok vannak be állítva... na de ez mindegy is) Ezt a pöttyöt hogy tudnám eltávolítani, és nyilván akkor jelezzen, ha valami változás van. Vagy hogy kell értelmezni ezt az állandó értesítését ? Akku, és egyéb engedélyek megadva, nem ír semmit sem az app, hogy szüksége lenne bármire. -
zeon.hu
nagyúr
Létezik olyan Walkie-talkie alkalmazás, amivel rá tudok csatlakozni már működő céleszközökre?
Tehát beírom a frekvenciát, amit használnak.
Vagy eleve kizárt a mobil megoldás így?
Nem lesz elég eszköz munkához, arra kéne megoldás. -
svgyula
addikt
válasz
pube111 #172479 üzenetére
Szia! Az RDS hardver függő! Ugyanis azok az információk egy másik sávon jönnek az adó felől(digitális formában) és a vevőnek képesnek kell lenni ezeket szétválasztani. Tehát nem alkalmazás hanem hardver. Ha nem tudja a gyári akkor más sem fogja nagy eséllyel ezt kezelni. Azért ez egy igen jó reklám fogás szokott lenni és ha nincs a leírásban akkor bizony nem tudja........
-
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Realme telefon mostanság azt csinálja, hogy videófelvétel közben 1-2 perc után automatikusan lelassítja a felvételt és lassitva veszi fel.Semmi ilyen beállítást nem látok, mi lehet ez? Régen nem csinált ilyet.
-
pube111
senior tag
válasz
pube111 #172479 üzenetére
Eddig a Daily Tunes a legjobb. A kormány last, next gombja lépteti a kedvenceket, egyszerü felület, minimális reklám.
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Rigormortiis #172471 üzenetére
Én pl. néha szoktam rádiót hallgatni fegyverrel való kényszerítés nélkül is
, de mivel nincsen korlátlan netem, ezért én is örülnék egy FM vevőnek a készülékemben.
Rádiót meg azért hallgat az ember önszántából, mert különbözőek vagyunk.
Biztosan van neked is olyan tevékenységed, amit nem tudnék elképzelni, hogy bármilyen körülmény között csináljam, hacsak nem az életem múlik rajta.Nagy ügy, emiatt vagyunk mások és mások. Dög unalom lenne a Földön, ha mind a majd' 8 milliárd ember ugyanazt szeretné és csinálná.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #172474 üzenetére
Igaza van a kollégának most!
Ez csak egy transmitter.
Ami egyébként hasznos kütyü, én is használok ilyet. -
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #172474 üzenetére
Biztosan van androidos valami az autóban mert másképpen nem androidos alkalmazást keresett volna.
Ugye az autó egy zárt fém doboz. Az a kütyü még a szabadban sem tud normálisan rádió adás venni nehogy a kocsiban a váltóbox mellett. Mert ha ez így működne akkor nem raknák tele az autók tetejét antennával, sőt nagyon sok autóban az antennajel erősített vagyis fent a tetőn még van antenna jelerősítő is! Többek között az enyémben is! A fülkében álló helyzetben is egy belső dróttal csak a helyi adók jönnek zajosan! Az a vevőrész a kütyüben egy teljesen felesleges valami!
De ha el is olvasod a linked leírását sehol nem ír FM rádió vételi lehetőséget! Az FM átviteli tartomány az nem rádióvétel hanem rádióadó! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
svgyula #172473 üzenetére
Nem néztem be semmit , mivel ismerem a készüléket, nekem is van hasonló!
De köszi a kioktató hangnemet!De mivel nem tudni , hogy egyébként van e rádió a kocsiban vagy nincs , vagy mindenképpen az app+telefon kombóhoz ragaszkodik e.
Ezért ajánlottam , mert ezen van beépített FM rádió legalább. -
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #172472 üzenetére
Hááát ezt benézted! Ez nem rádió hanem a zenét alakítjaja az FM frekvenciára! Így az autórádióban úgy állítod be mint egy rádió adót! Valójában ezeket olyan eszközökhöz tervezték amiben nincs MP3 lejátszó de van rádió. Ebbe berakod a kis zenédet és az autórádión a beállított csatornán(állítható) megszólal a codda.
-
svgyula
addikt
válasz
pube111 #172461 üzenetére
Autós fejegységbe kellene? Mert akkor nem lesz könnyű inkább a lehetetlen kategória. Azoknál vagy használod azt ami be van építve vagy elfelejted a rádió részt és használsz egy pendrive-ot.
Esetleg ha van rajta wifi és telóról tudsz megosztást akkor meg bármelyik net rádió megfelel. Azt az "álmot", hogy jobbat találsz mint ami az adott fejegységen van felejtsd el!A sima alkalmazásokat nem fogod tudni beforgatni, nem lesznek megfelelő kezelő felületei ahhoz, hogy az autóban használni tudjad. Futottam pár éve köröket vele eredménytelenül.
-
woodworm
veterán
válasz
DrKapocs #172467 üzenetére
Kimondottan rossz vételi viszonyok vannak nálunk, mind a házban, mind az udvaron. Évek óta egy routeren fut a lejátszó. Régen a 90-es évekbeli music center bemenetére kötve, idén kapott egy modern mindent bele erősítőt. Hogy ontopic legyek, mindezt egy androidos appról vezérlem.
-
-
DrKapocs
őstag
válasz
ollie #172462 üzenetére
Kövezzetek meg érte, de nekem nagyon nem hiányzik az FM vevő. Online rádiót hallgatok telefonnal, de van otthon rendes netrádiónk is. Ha valahol sima FM (régi magnó, autórádió) szól sisteregve, agyf@szt kapok tőle rövid időn belül. Minden tiszteletem ezen régi technológiáé, de nem szeretnék visszatérni rá. Amikor elromlott az előző netrádiónk, fel sem merült bennem, hogy visszategyem a helyére a kétkazettást.
-
crok
Topikgazda
válasz
Bferibörs #172463 üzenetére
Bármelyik jobb file kezelő tudja. De azzal nem lesz előrébb mert majdnem biztosan nem fogja kezelni a chip-et (elég nagy mázli kellene hozzá) valamint a gyári ROM-ban levő alkalmazás jogosultsága is speciális ami nem tudsz hókuszpókolással se megadni root nélkül egy apk-nak. A linkelt alkalmazást illetően meg legalább vedd a fáradtságot és olvasd el mit tud meg mit írnak róla (meg milyen értékeléssel) mert ez egy ordenáré scam amit egy sima Play kereséssel kaptál..
-
crok
Topikgazda
válasz
ollie #172462 üzenetére
Errr ez durván nem igaz, rögtön itt van 3 méteren belül 3 ilyen készülék és egyik sincs több 3..5 évesnél.. csak az a baj hogy nincs rá rendes API amivel meg lehet szólítani a chip-et így ha van chip akkor van gyári alkalmazás is de ha nincs chip akkor nincs mihez alkalmazást feltenni.
-
pube111
senior tag
Ismertek olyan fm rádió appot, amihez nem kell net?
Autóba kéne. -
vacs
veterán
A tv a hiba, én egy ChromeCast képes eszközt vennék a helyedben.
Kérdezz rá a Milyen asztali médialejátszót? topikban.
Írd le, hogy mit szeretnél és milyen eszközeid vannak most! -
Klon
aktív tag
galaxy a50, android 11, samsung TV-re küldeném a screen mirror appal de nem jó mert szaggat. A gyári tükrözési lehetőségtől jobb, de nem élvezhető ez sem.
-
Nashville
tag
válasz
Donki Hóte #172451 üzenetére
Ha erre gondolsz akkor ez egy remek alkalmazás és a fejlesztők is nagyon aktívak: [Photo & Picture Resizer]
Ha még mást is kipróbálnál akkor ez is egy remek app: [Photo Puma] -
Klon
aktív tag
Sziasztok!
Screen mirroring appot keresek, ami nem szaggat/laggol film tükrözés közben. Próbáltam már sokat, de az igazit még nem találtam meg.
Köszi -
Végül egy nagyon találó nevű, Photo & Picture Resize appot telepítettem, működésileg OK, majd meglátjuk, hogy mennyi reklámot dobál fel.
-
-
Dr.NX
addikt
válasz
Donki Hóte #172448 üzenetére
Bocs, benéztem a topikot.
Megzavart, hogy programot keresel. -
-
Dr.NX
addikt
válasz
Donki Hóte #172446 üzenetére
-
120-150 fényképnek kellene a (pixelben értett) méretét mondjuk a felére csökkenteni.
Mi a legjobb program erre?
Olyan kellene, ami az átméretezés után ment is és nem kérdezi meg 150-szer, hogy hova és milyen néven mentsen
-
dokee78
félisten
Olyan alkalmazást keresek ami logolja esetleg jelzi is ha az internet kapcsolat megszakad.
-
AssAssynn
addikt
Van ugye az alap androidos sms küldő alkalmazás, ami tudja az RCS chatet. Na most ugye ez kiírja, ha az üzenet kézbesítve lett, és azt is, ha a partner látta azt. Van egy partner, akivel rendszeresen használjuk az RCS chatet, de egy két hete elkezdte, hogy nem mutatja nekem, ha ő látta. Azt még írja, hogy megkapta, de azt már nem jelzi, ha ő látta, csak akkor jelenik meg a láttam, ha elkezd írni.
A kérdésem, hogy ezt a hibát mi okozza?
Vagy a partner átállított valamit?Szóljatok, ha másik topik.
Köszönöm. -
vacs
veterán
válasz
Oryctolagus #172440 üzenetére
A Chromecast with Google TV-re lehet letölteni alkalmazásokat!
Erre ha letöltöd a vlc-t, akkor igen, látni fogod a dlna-n megosztott tartalmat! -
Oryctolagus
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy, a google chrome cast 3 estében, ha letöltöm rá a vlc appot akkor fogom látni a DLNA hálozatom?
Képes lesz lejátszani médiatartalamat? -
Simivok
senior tag
Sziasztok,
Nem tudom biztosan megfelelő-e a topik.
Na szóval múlthéten le kellett töltenem a NordVPN-t, és elkezdtem a próbaidőszakot.
Sajnos nem jutott eszembe, hogy Play-en egyből le kéne mondanom az előfizetést.Most 10 perce vonta le a 22 ezret. Ezután Play-en rányomtam hogy lemondás.
Gondolom már nincs esélyem visszakapni a pénzt? -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ASUS ROG PHONE 5s telefon amivel majd tükrözni szeretnék projektorra videót, zenét stb. Kell-e külön app-ot letölteni, hogy majd működjön ez a funkció?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola -
crok
Topikgazda
válasz
Aurig@ #172432 üzenetére
Forrás: Tubular GitHub oldal első sor:
A fork of NewPipe (Github) that implements SponsorBlock (Github) and ReturnYouTubeDislike (Github).
Meg az adatbázisban egyelőre pl. mindenképp (egyelőre nem tudod a Tubular exportot NewPipe-ban importálni pl. de ezen változtatni akarnak). De röviden a Tubular NewPipe alapú, annak a fork-ja de van benne SponsorBlock (amit a NewPipe direkt nem tesz bele ezért és ezért) és ReturnYoutubeDislike.Érdekességképp a ott volt a NewPipeX with SponsorBlock - ami szintén NewPipe alapú alternatíva volt, ingyenes és nyílt forrású de volt benne SponsorBlock de pl. a ReturnYoutubeDisklike nem volt benne. De már le is álltak vele, ők is a Tubular-t ajánlják helyette.
Meg nyilván a kinézetben lehetnek még eltérések. De szerintem ezek a lényegesebbek.
-
-B-
senior tag
Van valami megoldás arra, hogy a Facebook app-ban külső böngészőben nyiljanak meg a hivatkozások?
Hiába teszek fel egy régebbi verziót, már belépésnél rögtön a frissítést kéri, ami után persze már nem működik a külső böngészőben megnyitás. -
zoltanz
nagyúr
Gmaps Go helymehatározás nem működik, sima Gmaps-szal működik a készüléken. (engedélyezve van a beállításokban a Gps.)
Xiaomi Redmi S2 Android 9
Köszönöm! -
zolikaDB
veterán
válasz
DrKapocs #172425 üzenetére
Én aznap este végigpróbáltam ezeket az appokat, egyik sem ment.
Gondolom, a Google/Youtube változtatott valamit. Azóta Newpipe kapott fixet. MŰKÖDIK!!! 0.27.1 verzió jó.
Egy működött akkor: Libretube. De ennek nem tudom, mi a működési elve, mert amit letöltött, az csak az alkalmazásban volt elérhető - de a youtube-os könyvjelzőkkel (timestamp vagy mi ez tkp) együtt! Szóval, amúgy ez is jó cucc. -
vacs
veterán
válasz
user26 #172413 üzenetére
Látom tudod mi a jóóó ... a képeden látható Sydney Sweeney-ra gondolok!
-
Probert75
addikt
válasz
woodworm #172415 üzenetére
Csak ezt a mondat töredéket vetted le belőle.
"valamint, hogy annak szolgáltatásait kizárólag a google.com domain alatti weblapok vehetik igénybe, más szájtok azonban nem férhetnek hozzá funkcióihoz."
Neem! Egyáltalán ne használja ez sem, sem a chromium alapú böngészők! -
Probert75
addikt
Úgy gyűjt adatot a Google, hogy nem is tudsz róla!
Csak annyit fűznék még hozzá, hogy akkor ne csodálkozzon, ha a Youtube-val kapcsolatban meg mi azt csináljuk, amit!
-
user26
senior tag
Nem, nem. Kékszínű jópárhete, monetet sem babráltam. Kicsit furi, hogy ilyen szép "bugyi rózsaszín", ha világos a háttér, ha pedig sötét/fekete akkor is rózsszín csak más árnyalat. A gyári beállítások pedig rendes fekete, ahogy volt, a google hívás app is rendben van, viszont az üzenetek, kapcsolatok, playsore, (gemini ez most így hírtelen jött elő véletlen), keep, driver. Ahogy nézem a "google" appok színe lett ilyen.
xD
-
user26
senior tag
Üdv!
A jelenséget két napja fedeztem fel.
App: Google Chrome
Verzió: 126.0.6478.122
Valami miatt rózsaszínű lett, megszokott kékes színű a hátterem több hete, most jobban megnézve, több appnál is észrevehető :/ -
crok
Topikgazda
válasz
zolikaDB #172407 üzenetére
Kint is van a frissites: NewPipe v0.27.1
PS: meg nem tokeletes de a legtobb http403 problemat megoldja. De dolgoznak a teljes megoldason es nemsoka lesz hotfix. -
Bferibörs
addikt
Sziasztok,ahányszor megnyitom a Bravet,mindig ez fogad.
Nem az utoljára megnyitott oldal,hanem egy új oldal.
Áttúrtam a beállításokat,de nem sikerült rájönni,hogy mi okozza.
Ott van az utolsó megnyitott oldal is,de üres + lappal indít.
[kép] -
fogselyem
senior tag
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Newpipe-ról mit lehet tudni mostanság? A 0.27.0 verzió van letöltve innen -> [link]
Minden engedély, amit kért, megadva, minden akkukímélő opció kilőve a telefon beállításaiban.
Galaxy S23-asom van, Android 14, One UI 6.1, és 2-3 napja bármit akarok letölteni, nem lehet. Megy a homokóra, kiírja, hogy várakozik/sorban áll és nem tölt le.
Rádióműsort szoktam előző este lerántani és másnap offline hallgatni meg izgulni a nyereményjátékon, de mondom, most semmi...
Vasárnap még asszem tudtam letölteni vele.Ha behalt a cucc, tudnátok ajánlani mást, amivel lehet letölteni és netán kezeli is a Newpipe-os/Youtube-os feliratkozásokat?
Vagy van megoldás meggyógyítani a Newpipe-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CYBORG 15 A13V
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest