- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szevasztok!
Újraraktam az android 12-es okostelefonomat két és fél év után. Meglepődve látom, hogy a Holo Launcher már nem kompatibilis. Akkor eddig hogy működött (méghozzá kifogástalanul)? Szerintetek azért felrakhatom? Mert hogy még megtalálható.
-
Aurig@
őstag
válasz
WhiteWalker #170394 üzenetére
Köszi szépen mindkettőtöknek!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
svgyula #170393 üzenetére
Az Androidos verziót két appal lehet megoldani root nélkül:
Elsőnek:
Shizuku - Apps on Google Playaztán pedig:
Ice Box - Apps freezer - Apps on Google Play
Hála crok
-
svgyula
addikt
válasz
Aurig@ #170392 üzenetére
Szia! ADBAppControl
Tiltani, törölni, visszaállítani tudod vele.Nem kell root és bármit letilthatsz-törölhetsz tehát csak óvatosan! PC-Telefon között egyszerű. Ezzel kb 2 perc......Van androidos de azt nem próbáltam. -
Aurig@
őstag
Üdv!
Ma ismét frissülni akart a Digitális jóllét alkalmazás.
Egyáltalán nincs szükségem rá. Le lehet valahogyan tiltani, esetleg törölni? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
cettlee #170380 üzenetére
Lehet ezt csak külső appal Screen Alive - keep screen on - Apps on Google Play fogod tudni megoldani. Vagy valami hasonlóval.
-
törölt tag
válasz
Érdemes lehet megnézni az Eszközadminisztrátor beállításainál, hátha ott lehet adni neki olyan engedélyt, ami felülbírálja a rendszert. Én persze ezt nem adnám meg neki, de hátha te igen.
Egyébként az alkalmazáson belül kellene még olyan beállításnak lennie, hogy zárolt képernyőn kívüli megjelenés, vagy a rendszerbeállításoknál, hogy megjelenés legfelül. -
svgyula
addikt
válasz
Az alkalmazásnál beállítod a háttérben futás engedélyt. A futó alkalmazások(alul "gomboknál" a vízszintes három vonal) között pedig lelakatolod. Ezt úgy, hogy rátapizol és kicsit meghúzod lefele, vagy ha van a jobb felsó sarokban(még mindig a futó alkalmazások között vagyunk) három pötty ott találsz olyan opciót, hogy zárolás vagy lock. Ha sikerült akkor megjelenik egy kis zárt lakat az alkalmazás mellett és nem dobja ki a rendszer a memóriából. Ha ezek nem segítenek akkor az alkalmazás nem tartja életben a kijelzőt és ez applikációs hiba.
-
törölt tag
válasz
stingy2 #170378 üzenetére
Jó, hát azt mi nem tudtuk, hogy mennyi ideje használsz telefont. Én abból indultam ki, hogy az emberek 70%-a még ott tart, hogy nem tud csengőhangot beállítani.
Félinformációból mindenki csak találgatni tud. Szóval sokat lendítene a segítségnyújtásban, ha leírtad volna a pontos típust és hogy miket próbáltál.
Egyébként még akkor is halk szokott lenni a hívás, ha pl csak 2G a kapcsolat, de ez megint csak találgatás. Én visszavinném a telefont a boltba ha nem lehet vele telefonálni és visszakérném a pénzt. -
cettlee
őstag
helo!
hogy tudom beállitani hogy a Komoot alkalmazás ébren tartsa a telefont? 30s tétlenség után kikapcsol a kijelző miközben nagyban kirándulok. -
svgyula
addikt
válasz
stingy2 #170378 üzenetére
Szia! Lehet elkerülte a figyelmedet, de amikor hívás közben állítod a hangerőt ott alul kell lenni három pöttynek. Ott lehet még a szétbontott média, csengőhang, értesítések, riasztások, választani külön hangerőt. Ha csak felhúzod akkor mindent megemel. Ez az opció nálam már 4 különböző típusnál megvolt a 6-os droidtól. Elméletileg nem gyártó függő. Hacsak nem valami alap androidos telefont vettél, mert ugye a típust nem írtad. Azok szoktam ilyen beállításokkal szenvedni mert az alap android nem tartalmaz ilyen kényelmi beállításokat. De amúgy a beállítások között a hangok beállításánál is meg kellene ugyanígy jelenni ezeknek. Ha nincs akkor az gond. Akkor majd motorola tulajok segítenek ha megoldották valahogyan.
-
stingy2
senior tag
válasz
Bferibörs #170377 üzenetére
Ezen már túl vagyok, ezért is írtam: "ha max-ra húzom a hangerőt, de néha még úgy is halk, pl. zajos környezetben"- köszi, hogy segíteni próbáltok ilyen tisztítsd ki a hangszórót, meg húzd beszélgetés közben feljebb, de nyilván nem kezdő 5 évesként kérdeztem, hogy ADB-vel lehet-e? Esetleg van vmilyen szerviz menü, amit tárcsázóból elő lehet hívni ilyen esetre, vagy a fejlesztői beállításokban netán? Szóval a lényeg, hogy az alapvető telefon beállítások módosításán már túl vagyok, vmi droid sw. guru kellene.
Most túrom a netet, eddig itt tartok:adb shell service call audio 7 i32 3 i32 0 i32 1
Vmi ilyesmi kellene, csak az én problémámra és A14-re .
-
stingy2
senior tag
válasz
#64638144 #170375 üzenetére
Biztos nincs eltömődve, most vettem. A csengőhang mindkét hangszóróból szól. Hívásnál tökéletesen tiszta a hang, csak halk. A csevegő appok hangja tökéletes: whatsapp, telegram, valamint a MobileVoip is jó, ott ugye szabadon állíthatom a hangerőt alkalmazáson belül. Szóval minden tökéletes, kivéve a hívó fél hangja sima telefonhívásnál.
-
törölt tag
válasz
stingy2 #170373 üzenetére
Sztereo a telefonod? Mert ha igen, akkor szerintem el van tömődve hallgatói hangszóró. Ezért van, hogy a csengőhang az hangos, a beszéd pedig halk. A csengőhang valószínűleg a másik hangszóróból szól.
Ha korábban jól lehetett hallani, most meg nem, akkor hardveres változás történhetett.
Érdemes lenne a szervizmenüben letesztelni a hangszórókat. -
stingy2
senior tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem: az a gond, hogy telefonhívás alatt csak akkor halom megfelelő hangerővel a másik felet, ha max-ra húzom a hangerőt, de néha még úgy is halk, pl. zajos környezetben. Ha meg max-on marad, akkor olyan hangosan cseng ki hívásnál, hogy a szomszéd városban is hallani.
Külön meg nem lehet állítani a csengés és a beszéd hangerejét.
Feltettem vmi hangerő növelő appot, de az meg folyamatosan fut, és meríti az akksit.
Az lenne a kérdés, hogy meg lehet-e valamilyen módszerrel növelni a gyárilag beállított max hangerőt? Pl. vmi ADB paranccsal? (Root nem játszik.)
Esetleg olyan tárcsázó, ahol ezt lehet állítani? (pl. MobileVoip appban van ilyen). Most Google Phone gyári app a tárcsázó. Köszi, ha vkinek van megoldása.
-
törölt tag
válasz
mindenes24 #170368 üzenetére
Ez a ciripelő hang esemény nélkül szerintem nem kémkedés. Ezt a régi nem okostelefonok is csinálták 25 évvel ezelőtt. Szerintem csak a telefon és a torony kommunikációja.
-
rjg
őstag
válasz
mindenes24 #170369 üzenetére
És jóval gyengébb hardverre teszik, tehát a használata erősen kompromisszumos.
-
mindenes24
junior tag
Most erdekelne, de sehol se talalom, hogy mi a lenyeges problema az Android Go rendszerrel?
wiki-n azt olvasni, hogy csak "konnyitett" alkalmazasokat lehet ra telepiteni, tehat erosen korlatozott a telepitheto app-ok kore?
-
mindenes24
junior tag
Nagyon koszonom az erintetteknek az osszefoglalot, bar nincs info, hogy kik kovettek el.
Latom, vannak tuzfalak, ezekkel ki lehet deriteni, hogy mikor milyen kapcsolodas volt a mobilhoz, vagy csak a telefonszamot ellenoriztek?
Egy ideje van egy regi radiom, es amikor sms-t kuldok, vagy kapok, akkor a radioban hallani egy jellegzetes es egyre gyorsabban ciripelo hangot.
Ugyan ez a hang hallhato kozvetlenul azelott, mielott a mobilom csorogni kezdene, hogy valaki hiv.
De ugyan ezt a hangot hallom kb. 4-6 orankent anelkul, hogy barmi tortenne a mobillal, feltetelezem, valakik ellenorzik, hogy az adott telefonszam elerheto, vagy esetleg lekerdeznek valamilyen adatot a keszulekrol? -
törölt tag
válasz
Oldman2 #170365 üzenetére
És miért nem удобный?
Ha valaki semennyire nem akar vele foglalkozni, de bedől a gyártói "csak a friss a biztonságos" dumának, akkor bekapcsolja. Ha viszont tapasztalt a felhasználó és csak akkor akar frissíteni, ha egy új funkciót szeretne vagy hibás amit használ, akkor meg frissíti.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DrKapocs #170364 üzenetére
Sajnos az a baj ezzel a megoldással, hogy ez esetben csak úgy tudsz frissíteni, hogy egyenként indítod el a frissítéseket, ui. ha az „Összes frissítése” gombra kattintasz, akkor azt is lefrissíti, amin letiltottad a frissítést.
Nem az automatikus frissítést kellene letilthatóvá tenni, hanem am block a Frissítést.A mostani állapot nem éppen user friendly...
-
DrKapocs
őstag
Az ügyesebb kollégák majd pontosítanak, de úgy, hogy módosítod az apk aláírását. Részletek a fórum összefoglalójában a hasznos holmik résznél.
De szerintem egyszerűbb megoldás letiltani az automatikus frissítést a Play áruházban, amit pedig szeretnél, azt manuálisan frissíted.
-
Jazz
veterán
Azt hogy lehet megoldani hogy csak biz. alkalmazások frissüljenek automatikusan?
Köszi -
szimi57
őstag
válasz
Fall-N #170360 üzenetére
Én sem vetem meg őket, sőt! Az első dolgom, hogy lecserélem a gyári launchert [link], a billentyűzetet [link], az SMS alkalmazást [link] és a böngészőt [link]. A többit, amit nem használok, pedig törlöm, tiltom. Nem azért mert nem jók a gyári megoldások, nem azért, mert ki akarok tűnni a tömegből, és főleg nem biztonsági okokból, mert azzal akár mellé is nyúlhatok.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy ideje azt vettem észre, hogy minden reggel ~10 frissítést talál a teló. Ok, ez egyenes arányban van a feltett alkalmazásokkal, de régebben nem napi szinten volt ennyi frissítés.
Feltételezem, hogy Google-éknál hegesztenek valamit (na de majd' napi szinten?), amihez igazítaniuk kell magukat a fejlesztőknek. Jól látom?
Csak érteni szeretném az okát. -
Fall-N
veterán
válasz
szimi57 #170338 üzenetére
Én általában szeretem a külső fejlesztők munkáit, de alapvető dolgokra nem használok. SMS-t szökőévente küldök, inkább a kapott kódok miatt fontos csak. Arra meg bőven megfelel a Google Messages. Ugyanígy vagyok a tárcsázó/névjegy alkalmazásokkal is.
Viszont adatvédelmi dolgok miatt lwhet jobb is így.
-
törölt tag
válasz
szimi57 #170356 üzenetére
Számára igen. Bár én már rájöttem, hogy neki igazából az a baja, hogy látja az igazságot abban amit írtam és amit páran meg is erősítettek, csak már kellemetlen neki elismernie, hogy ő rosszul gondolta, vagy egyáltalán nem gondolt arra, amit írtunk.
Még ezzel sem lenne bajom, próbálom ignorálni, de gyakorlatilag minden mondatomba beleköt a haverjával együtt. Már jeleztem a moderátoroknak, de legfeljebb törlik az írását, nem tiltják. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #170355 üzenetére
Itt te vagy a legnagyobb troll a folyamatos kötekedéseddel.
-
szimi57
őstag
válasz
WhiteWalker #170355 üzenetére
De mégis milyen trollról beszéltek? Aki nem érti a mások hülyeségeit és kifejti róla a véleményét az már troll? Akkor aki a trollt eteti az mi? A trollnak a trollja?
-
Rigormortiis
veterán
válasz
svgyula #170349 üzenetére
A fórumtárs azt nem értette, miért használsz egy kb ismeretlen féltől származó, gyanúsan üzemelő alkalmazást egy olyan alap feladatra, mint az sms-ek kezelése (ezzel együtt jónéhány jogot megadva neki). Hozzáteszem én sem. Belassul, sok adatot forgalmaz a hátterben ok nélkül, ezeket te mondtad. Ilyet nekem még sem a Google, sem a Samsung megoldása nem tett, ezért jegyeztük meg, hogy van, amire ezek tökéletesek. A választás joga persze adott
-
DrKapocs
őstag
PM olvasatlanul törölve, feladó tiltva. Felesleges, már egyszer megmondtam.
-
svgyula
addikt
válasz
#64638144 #170343 üzenetére
Már megbocsáss de honnan a fenéből veszel ilyen sületlenséget?
Nyilván tudom használni de nem akarom! Ez azért igen nagy különbség! Megoldottam azt is ami gondot jelentett! Nem panaszkodtam csak leírtam amit tapasztaltam! DE! már megint jössz a kioktatóan lekezelő hozzászólásoddal!
Most én is megkérdezem mert ez már engem is érdekel:
TE! Mennyi jutalékot kapsz azért, hogy itt a kugli applikációit reklámozod és vérpistike módjára szajkózod, hogy ha valaki nem azt használja az ......lye?
Amióta itt megjelentél folyamatosan mindenkit kioktatsz és "csak a samsung és a google amit használni lehet" DE nem veszed észre, hogy ez csak szerinted van így? Azt sem érted mi az android lényege! Pedig 2003-óta már rájöhettél volna!! Mert annak az alapja az, hogy mindenki olyanra formálja a telefonját amilyenre akarja! Olyan alkalmazásokat használ amilyet akar! De azért még sok olyan van aki mint a birka megy a tömeg után. Csak nem kellene beszólogatni azoknak akik nem mennek utánuk! Pont ebben tér el a harapott almától! Nyilván vannak hibái de ezt a lehetőséget még nem veszítette el SŐT! az almásokat is kezdik ebbe az irányba terelni az új EU rendelettel(persze csak itt fogy egyenlőre működni). -
Ha törlöm a Cache-t és a Dalvik Cache-t elvesznek a játékok állásai?
-
törölt tag
válasz
svgyula #170334 üzenetére
De a jelek szerint te mégis tévedtél, hiszen nem tudod használni a gyári üzenetküldő alkalmazást, amit letöltöttél, az pedig belassult, kinlódni kell vele. Ezeket te írtad. Akkor véleményed szerint ki tévedett?
Abba már bele se megyek, hogy ki küld 2024-ben még SMS-t? Ezt ne is firtassuk, mert megint azzal jöttök majd, hogy vitát generálok. -
törölt tag
válasz
Rigormortiis #170335 üzenetére
Én 2003 óta használok okostelefont, de sosem éreztem szükségét, hogy az üzenetkezelő alkalmazást lecseréljem. Ezért mertem megkérdezni, hogy mégis mi az oka ami miatt váltani kell. De ez a WhiteWalker mindjárt meg akart lincselni. És hát kiderült most is, hogy user error miatt van szükség cserére, kizárólag.
-
szimi57
őstag
válasz
#64638144 #170333 üzenetére
Szerintem az átlag userek nem is tudnak róla, hogy vannak nem gyári megoldások is. Ők vannak többen, összehasonlíthatatlanul többen. DE vannak akik átlag fölötti usernek minősítik magukat, és hogy ezt bizonyítsák is (saját maguk számára) minden szarral telepakolják a telefonjukat. Persze tisztelet a kivételnek.
-
vacs
veterán
Megkérdeztem a Google Pixel topikban és ők is azt írták, hogy nem tudnak apk-t küldeni bt-n!
"Google Play-ben van a Manage apps alatt olyan hogy Share"
Itt csak a telepített appokat lehet megosztani. -
-
törölt tag
válasz
svgyula #170331 üzenetére
Oké, oké, onnan kezdve, hogy egy sms alkalmazás kifog rajtad, minden világossá vált.
További sok szerencsét! És kellemes időtöltést az izraeli alkalmazáshoz, amit már 1 millióan letöltöttek. Valószínűleg nincs beépítve a Pegasus, mert őket legalább nem az EU irányítja, mert nem tagok. És valószínűleg jobb és biztonságosabb alkalmazás, mint amit 5 milliárdan töltöttek le. -
svgyula
addikt
válasz
#64638144 #170320 üzenetére
170310 válaszom! Soha nem lesz samsung telefonom! Nekem az ami megfordult a kezemben és láttam a rendszert elég volt erre az életre!
Már azt is említettem nincs bank használat a telefonról!
Azt pedig, hogy miért használok bárkinek az alkalmazását szívesebben mint a kugli alkalmazását NA! ehhez se neked se másnak semmi köze! Vagy úgy is írhatnám azért mert csak!
#170315 crok
Igen olvastam azt a hozzászólást. Ahogy nézem a mostani frissítést pakolták tele rendesen a saját szemetükkel. Nem is akárhogyan! Legalább 100 különböző hirdető jogait lapoztam végig csak ennél. Vagyis nagyjából az összes simple lassan már nem lesz ajánlott. Nyilván így a frissítés már az összesnél ami fent van felejtős! Ha megint elkezdi akkor keresek mást. Most a régi verzióval még teljesen jó. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #170327 üzenetére
És neked nem mindegy, hogy mással miről beszélek?
-
vacs
veterán
Apk fájl nem lehet Bluetooth-on átküldeni mostanság?
Próbáltam Solid Explorer, Files be Google, CX file Explorer-t, de bt lehetőség nincs, csak millió másik!
Android 14, Google Pixel 7. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #170323 üzenetére
Te! Miért kell neked állandóan belémkötnöd?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#64638144 #170320 üzenetére
Lépj már túl azon , hogy mások nem ragaszkodnak a Google/Samsung applikációihoz! Azokon túl is van ám élet.
Én pl a Textra SMS - Apps on Google Play SMS appot használom.
-
stingy2
senior tag
válasz
mizoli #170317 üzenetére
Play-en is fenn vannak az alkalmazásaik: Android Apps by Fossify on Google Play.
-
törölt tag
válasz
svgyula #170316 üzenetére
Ez azért van, mert aki használta, az nem értett hozzá... Ugyanis azt be lehet állítani, hogy normál SMS-t szeretnél küldeni, vagy azt a bizonyos általad is említett internet alapú üzenetet, ami egyébként teljesen ingyenes és extra szolgáltatásnak számít (annak aki ért hozzá)... Ezért nem kapta meg az illető, illetve ezért nem küldte el. Ez sima felhasználói hozzánemértésből adódó hiba... Röviden nem ért hozzá aki használja.
Az pedig számomra teljesen furcsa, hogy biztonsági okokra hivatkozol, de a Googke-ban nem bízol annak ellenére, hogy Google rendszerű a telefonod és ígyis meg úgyis mindent tud rólad, akkor is ha nem használod az üzenet alkalmazását. És hát semmi bajod nem lett, nem éltek vissza az adataiddal.
Erre felteszel egy teljesen ismeretlen alkalmazást, aminek a gyártóját nem is ismered, azt se tudod kiféle miféle és teljes hozzáférést adsz neki a telefonodhoz, az üzeneteidhez, amikben banki üzenetek és kódok lehetnek.
Ráadásul ha jól emlékszem neked Samsung telefonod van, amihez tartozik egy kiváló gyári üzenetalkalmazás.
Szóval csak ezért kérdeztem. -
vacs
veterán
válasz
dzsordzs69 #170312 üzenetére
A Simple Social Browser by Creative Trends nem működik, a Google február 1-én lelőtte!
Pár hete beszéltünk róla, Crok se tudott egyéb működő appot ajánlani, én azóta sima böngészővel használom... -
svgyula
addikt
válasz
#64638144 #170314 üzenetére
Semmivel. Egy egyszerű üzenetküldő. A kugli meg mindig variál és ha nem figyelsz lenyeli a mobilnetedet, vagy nem kapsz üzenetet. Ugyanis belekeverte az SMS-hez az egyéb üzenetküldő rendszert ami csak internet hozzáféréssel működik(nyilván) és az SMS-ek is a saját szerverükön keresztül mennek ilyenkor! Soknak volt gondja ha a csetelési funkciót nem kapcsolta ki és nem volt internet elérés, akkor az SMS-t sem kapta meg amíg nem jutott valamilyen net közelébe! Vagyis az általa küldött vagy neki küldött üzenet egy kugli szerveren várta a kapcsolatot. Nos nekem ezzel több biztonsági kifogásom is van. Nyilván a sima SMS továbbító szolgáltatást is meg lehetne kifogásolni, de miért kellene még egy legyen az akárki tároló?
De most visszaraktam egy régebbi verziót a simle sms-ből és pikk-pakk érdekes működik. -
crok
Topikgazda
válasz
svgyula #170313 üzenetére
Ha erről a Simple SMS-ről van szó akkor ez lehet a háttérben..
-
svgyula
addikt
válasz
dzsordzs69 #170312 üzenetére
Szia! Nálam a simple sms alkalmazás szórakozik. Kb két hete csinálja azt, hogy nagyon lassan tölt be van 10-30mp! Olyan mintha a háttérben az összes reklám küldő oldalt végigzongorázná. Nyilván hiba volt engedni a frissítést! A privát DNS be van állítva és ha lekapcsolom akkor gyorsabb. De úgy döntöttem megvonom a teljes wifi és mobilnet engedélyt, hiszen SMS-ről van szó és nem akarom semmilyen egyéb hálózaton átengedni csak a sima GSM-en ha már fizetek érte! Így kicsit gyorsabban tölt. De lehet repül a telefonról.....
Én kezdem úgy érezni egyre agresszívebben tologatnak az egyes alkalmazások olyan irányba amit én nem szeretnék. -
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Csak nálam adta meg magát a Simple Social Browser? Csak 6-8 posztot tölt be, és azok között is van reklám. Lassan két hónapja csinálja, addig rendben ment. Próbáltam régebbi verzióval, ugyanez a helyzet ott is.
Nem egy nagy veszteség, nem vagyok hárdkór Facebook használó, de néha azért ránézek. Esetleg valami más megoldás, más app?
Köszönöm!
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Tudtok olyan PDF szerkesztő alkalmazást ajánlani ami boldogul kódolt PDF dokumentummal, ingyenes és nem kell semmi féle fiókot regisztrálni? Csak Google Play és Samsung Storeban elérhető alkalmazás érdekelne. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gurulunk, WAZE?!
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged