- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aurig@
őstag
-
-
vacs
veterán
válasz
boborján2 #173895 üzenetére
Csak a Youtube miatt váltotok fiókot?
Ha igen a reklámmentes SmartTube app-ot ajánlom, itt appon belül lehet váltani a fiókok között pár másodperc alatt!
Mi is így használjuk. -
boborján2
senior tag
Van egy TCL65C835 google tv és egy xiaomi mi box 2.gen.
Mindkettőn ugyanaz a két google profil van és szoktuk váltogatni , annak fügbényében ki használja.
Kb. 2hete a profilváltás egyszerre mindét eszközön 20-30 másodpercre nőtt. A google tv-n bekapcsolás után a profil betöltése ugyanennyi lett.
Mivel tudtomman nem állítottam el semmit egyiken sem, főleg nem egyszerre mindkettőn ,így ezek tudatában kérdezném ,hogy mi lehet a hiba és mi erre a megoldás?
Mielőtt ez a probléma jelentkezett volna , a profil váltása 5-6 másodperc volt mindkét eszközön.
-
svgyula
addikt
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Regebben hasznaltam a Facebook Lite alkalmazast, de volt egy szamomra nagy hibaja, hogy nem lehetett nagy felbontasban feltolteni kepet. Tehat ha megneztem PC-n a feltöltött kepet, akkor kis felbontasban volt, kinagyitva kisebb volt a merete, mint egy korabban normal facebook appon keresztul feltoltott kepnek. Azt kerdeznem azoktol, akik esetlegmost használják a lite-ot, ez azota valtozott? (Nincs kedvem szórakozni vele, hogy kiprobaljam.)
-
blendész
tag
Sziasztok!
Rokonomnak kellene Facebook messengert (vagy esetleg ha az nagyon nem megy, akkor vmi hasonló képességű appot) feltelepítenem androidra. Az elvárása viszont némileg rendhagyó: nincs fent semmilyen közösségi oldalon, nincs semmilyen üzenetküldő alkalmazása és fél, hogy ha regisztráljuk vhová, akkor a munkatársainak, ismerőseinek is láthatóvá válik. Nem szeretné, hogy online is elérjék, de túl udvarias ahhoz, hogy ne igazoljon vissza bárkit vagy ne válaszoljon egy üzenetre.
Szóval a kérdés: lehet-e úgy messengert telepíteni, Facebookra regisztrálni (gondolom az kell hozzá), hogy az ismerőseinek semmiképp ne ajánlja fel a rendszer őt, szigorúan csak a megcélzott emberek láthassák, hogy van accountja? -
svgyula
addikt
válasz
sinick #173883 üzenetére
A régi telefonodon lépj be a google fiókodba. Utána a telefonon töröl ezt a fiókot. Nyilván elkövetted azt a hibát, hogy úgy csináltál gyári visszaállítást, hogy előtte nem törölted a telefonról a google fiókot! A törlés nem a fiókot törli hanem eltávolítja az adott eszközről! Utána jöhet a reset...
-
kovacsit
tag
válasz
Des1gnR #173842 üzenetére
Köszi, ez az én telefonomra jó lenne, de a nagymama rákattint itt valamire, akkor baj van. Valami ennél is egyszerűbb faék kell..
A FreeForward előnye az volt, hogy a párosítás után semmit nem kellett állítani, és én is láttam a nagymama telefonjáának töltöttségét, és elérhetőségét...
Ez volt az:
https://play.google.com/store/apps/detailsid=com.jf.callforward&ref=apkcombo.com&pli=1
-
Oldman2
nagyúr
válasz
sinick #173879 üzenetére
https://play.google.com/library/devices
Innen nem fog eltűnni azonnal, nálam egy legutóbb 2024 januárban használt eszköz még megjelenik, a régebbiek már nem.
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Google Play Áruház (vagy Google fiók) kérdésem lenne. Telefont cseréltem. A Google Play Áruházban az "Alkalmazások és eszközök" kezelésében, a "Kezelés"-ben az "Ez az eszköz" alatt látom a régi telefonomat is. Ezen kívül minden olyan felületen látom a régi telefonomat, ahol valami eszköz-hozzárendelés van.Ez elég zavaró nekem.
A régi telefonomat hogyan tudom kitörölni az egész Google-fiókom alól? Google-fiókban csak bejelentkezéseket lehet törölni. Az új teló teljesen be van lakva, nincs szükségem a régi telóról semmire sem (belépések, alkalmazások, stb.). A régi teló már gyári visszaállítást is kapott.
Köszi, sinick
-
vacs
veterán
válasz
Fall-N #173870 üzenetére
Nekem az Adguard for android hónapok óta meg van hülyülve!
Vodafone mobilnetet használok, nap közben sokszor ki-be kapcsolom és ilyenkor csak akkor jönnek meg az értesítések, ha előtte ki-be kapcsolom az Adguard-ot, de pl a PH! app mindig működik! -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
instantwater #173874 üzenetére
Én pedig ajánlom a Soult!
Adblocker importálható , könyvjelzők szintén. SafeInCloud kompatibilis és még lehetne sorolni. -
-
Sziasztok. Kicsit off.
Facebookos kérdés, de face topikban senki nem válaszol, gondoltam itt is felteszem, hátha tud valaki válszolni.
Ez mi és meddig tart:
"A közösség kéretlen tartalmakkal szembeni védelme érdekében korlátozzuk, hogy adott időn belül milyen gyakran tudsz bejegyzéseket közzétenni, hozzászólni, illetve egyéb műveleteket végrehajtani. Később újra megpróbálhatod. "Csak bejegyzéseket nem enged lájkolni.
Posztolni tudok, hozzászólást tudok lájkolni, hozzá is tudok szólni bármihez, minden mást tudok.
Valaki felvilágosítana?
Előre is köszönöm. -
DrKapocs
őstag
válasz
ggeleven #173867 üzenetére
Szerintem a Brave már nem olyan jó, mint régebben volt. VPN, pénztárca, minden van már, csak éppen a sebesség kárára hízik az app. Az észrevételekre pedig tesznek magasról. Külső jelszókezelő sem az igazi vele; értesítősávból kell kitöltetni. Windowson is hasonló a helyzet. Mostanában áttértem Win11-en az Edge-re, komolyan mondom, szerintem gyorsabb, mint a Brave. A Drop feature pedig kifejezetten jó benne. Androidon mondjuk nem a legjobb az Edge (a sötét mód nem az igazi, külső jelszókezelővel hasonló a Brave-hez), de sokat fejlődött.
Androidon Vivaldi és Soul, de nekem fenn több is. Edge, Brave, Kiwi, mindegyikben van valami jó. Jah, 1DM+ a letöltésekhez. Van itt minden kérem szépen.
-
Fall-N
veterán
válasz
instantwater #173866 üzenetére
Sima Chrome + AdGuard program (privát VPN). Ez azért jó, mert függetlenül bármilyen böngészőtől működik. Még régen vettem rubel valutával, olcsósítva a liszenszet hozzá.
-
válasz
Soul browser és Blokada 4.15-ös páros. Utóbbit az automatizálhatóság miatt. (kell hozzá egy automatizáló app)
Maximális elégedettség a részemről és a családban is. -
mizoli
addikt
válasz
AdAway root-tal.
Adblock Plus és AdGuard browser bővitmények. -
ggeleven
őstag
válasz
Weboldalak reklámjai ellen? Brave böngésző és adguard privát DNS esetleg? Crok mester szokott az utóbbiról írni, keress rá és lesznek jó tippek egyéni szűrőkre, stb.
-
Ki milyen megoldást használ adblockra?
Jelenleg egy Kiwi browsert AdGuard Extensionnel.Viszont úgy tudom, hogy a Kiwi nem a legfrissebb, és nem is teljesen nyílt forrású.
Az elmúlt időben szembe jött a Chromite, ebben ugyan van beépített adblocker, de kevésbé stabilnak tűnt mint a Kiwi.
Kipróbáltam a Mull-t is, ez inkább Chrome helyett ajánlott, mert nincs benne adblocker.
Külön telepíthető az AdAway és RethinkDNS, de nem nagyon használok reklámmal teletűzdelt programokat, ezért erre nem biztos, hogy szükségem van egy Adblockeres böngésző mellett.
Kinek milyen kombináció vált be?
-
F.E.K..
senior tag
válasz
WhiteWalker #173863 üzenetére
Mert ahhoz van hozzárendelve...
A beállítások között az alkalmazásoknál töröld a Soul esetén a hozzárendeléseket (cserében ha weblinkeket is ez nyitotta meg, akkor azokat újra meg kell adnod az első alkalommal)
-
vacs
veterán
-
ggeleven
őstag
válasz
instantwater #173859 üzenetére
Nem vagyok ebben olyan biztos, hogy e-mailt sokan lekövetnek/rendesen figyelnek rá. Aki irodai vagy multikörnyezetben dolgozik, annak tök természetes az e-mailezés, de azt látom, hogy aki ezen kívül dolgozik, az nagyon felületesen nézi a leveleket, ódzkodik is tőle kicsit (nem ismeri, nem használja, túl sok a feliratkozott spam, ami között elveszik a lényeg?). Social media viszont ezerrel pörög a legtöbb embernél sajnos. A baj inkább (de ez már szociológiai és gazdasági kérdés), hogy szolgálató részről sem kedv, sem energia, sem emberi,- és anyagi erőforrás nincs, hogy a fogyasztói szempontból jól csinálják. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldást választják. Kérdés, hogy erre ne lenne egy jogszabály, hogy hogyan is lenne kötelező értesíteni a fogyasztókat?
Biztosan van egyébként, de hogy az nincs betartva, ellenőrizve és mulasztás esetén szankciónálva az biztos.
-
válasz
pietrrr #173850 üzenetére
2024-ben azért az email sem űrtechnológia, és az többeknél jelez, mint akik a fosbúkot simogatják és az sem valós elvárás, hogy minden nap megnézd a vízszolgáltató oldalát, hogy holnap lesz-e melegvíz.
Kicsit több erőfeszítés és pénz, SMS-t küldeni az ügyfélnek, de az még biztosabban célba ér.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Az általam tesztelt egyik naptár widget alkalmazás sem jeleníti meg az Outlook naptárban lévő eseményeket.
Mi a túró lehet az oka?
Korábban (olykor)még a Google Naptár is mutatta, de egy ideje semmi.Tudtok olyat, ami működik?
-
pietrrr
aktív tag
válasz
efi99 #173849 üzenetére
Valójában mindkettő helyen kellene, pont a minél nagyobb elérés érdekében.
Én amúgy pont amiatt tértem át a böngészős fbra, mert az app nagyon be tudott szippantani. Böngészőben kevésbé kényelmes pörgetni, így a céltudatos infószerzéseken kívül nem sokat időzöm ott. Plusz így nem a fostos fb-böngészőben nyílnak meg a linkek -
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173847 üzenetére
Ez is igaz, vannak hasznos részek is. Sajnos már nem egyszer beszívtuk pl olyannal, hogy a vízközműszolgáltató csak egy FB posztban jelezte, hogy X napon mondjuk 8-16 óra között nem lesz víz. Se szórólap, se hírlevél, se saját honlapon hír, se semmi más.
Na ez kisgyerekek mellett különösen izgalmas/bosszantó tud lenni, de nem fészbúkozó idősként is tud kellemetlen lenni. De attól még valahogy egyáltalán nem áll rá a kezem, hogy megnyitogassam az oldalt és ellenőrizgessem.
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173844 üzenetére
Nem vitatkozom, tényeken nincs mit.
Igazából nem kell használni és nincs is gond. Csak nekem nem hiányzik, hogy más kirakatéletét, cikkek alatti nyomorúságos kommenteket és fotelhuszárkodást nézzek?
-
vacs
veterán
válasz
WhiteWalker #173844 üzenetére
"egy normális Facebook alternatíva kellene"
Tudomásom szerint már nincs működő!
-
Des1gnR
őstag
válasz
ollie #173835 üzenetére
Ez a link megvan, csak ugye ehhez be kell lépned a google fiókodba, amit nem tudtunk a telefonja nélkül akkor ott helyben az én telefonomról.
Amúgy meglett akkor a telefon, egy kávézóban hagyta és visszamentünk érte.
Csak a későbbiekre gondolkodom valami ilyesmi megoldásban.Egyébként Samsungosok vagyunk.
kovacsit: A Te problémád lényegében megoldható azzal amit most én is próbálgatok.
[link]
Csinálsz egy olyan flow-t ami minden bejövő sms-t továbbít neked sms-ben. Nem kell hozzá különösebb tudás. -
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #173840 üzenetére
Böngészőből kell használni és akkor tuti ott nyílik meg.
Bár persze fapadosabb, nem olyan fancy, de legalább megy. Különösen szeretem, hogy elkezdem beírni pl hogy "fűző..." és egyből fel is ajánlja a Fűzővel kifelé saját FB oldalát a böngésző és egyből az nyílik meg és egyáltalán nem látom a hírfolyamot. Vagy másik példa a marketplace.
Mondjuk én nagyon keveset használom, szóval nem hiányzik a böngészősből semmilyen funkció, de egy heavy FB felhasználónak lehet nem elég jó. -
kovacsit
tag
válasz
DrKapocs #173836 üzenetére
Köszi,
nem szeretnék verébre ágyúval lőni, (nagymama telefonjára érkező SMS-eket szeretném olvasni az én készülékemen is - mert ő rendre félrenyomogatja, meg régi SMS-eket olvas frissen érkezettként) és egy nagyon alap androidos telefonon futna.. Rootolva sincs (nem is lesz)
Úgyhogy rém egyszerű, háttérben futó "nyúlfarknyi" kis alkalmazás kellene...
Köszi!
-
kovacsit
tag
Sziasztok,
Újfent átböngésztem a téma összefoglalót, de nem találtam benne SMS forwardert.
Évekig használtam a FreeForward-ot de úgy tűnik az mára megdöglött, nem találja az egyik készülék a másikat...
Tudtok ajánlani valami egyszerű, jó forwardert??
Köszi! -
DrKapocs
őstag
válasz
Des1gnR #173831 üzenetére
"Arra gondoltam, hogy egy automatizálási programmal bizonyos szövegű sms-re vissza küldetem a telefonnal a lokációt sms-ben, de hátha van erre valami bevált, kiforrott app-ja valakinek."
Macrodroid tud ilyet, nekem be is van állítva, de ez most nem fog működni. Ha nincs fenn az elvesztett készüléken a Macrodroid, nincs beállítva rajta ez a makró, akkor hogyan küldené vissza a pozícióját?
-
ggeleven
őstag
válasz
Des1gnR #173831 üzenetére
Xiaominak van készülékkereső funkciója az i.mi.com oldalon, már ha nem régebbi teló és nincs két faktoros hitelesítés bekapcsolva és nálad be tudtok lépni. De Murphyt ismerve valamelyik feltétel nem fog teljesülni.
Szerk: azt mondod, hogy a hetekben, szóval lehet már le is van merülve?
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok,
A hetekben a párom elhagyta a telefonját és hirtelen nem jutott semmi eszembe, hogy-hogy nézhetném meg, hogy merre van. Nincs beállítva folyamatos google maps-os megosztás egymásnak, mivel durván szívja az akkut. Google belépéshez az én telefonomról kellett volna autentikálnia magát a saját telefonján, szóval az se jött össze.
Arra gondoltam, hogy egy automatizálási programmal bizonyos szövegű sms-re vissza küldetem a telefonnal a lokációt sms-ben, de hátha van erre valami bevált, kiforrott app-ja valakinek.
-
-
Próbálkoztam vele, de sajnos vannak app-ok, amiket nem lehet a csoportba tenni.
Nem is értem, hogy eddig ezt nem tudták megoldani (vagy nem is akarták): Feltelepítek egy korábban megvásárolt appot, és ha a telefonon lévő fiókok közül bármelyikhez is köthető, akkor az alá települjön és aktiválódjon.
-
fogselyem
senior tag
-
user26
senior tag
Üdv! Nem vagyok benne biztos, hogy ide tartozik, de úgy értelmezem, hogy ez a levonás, egy Play Áruházi app, vagy szolgáltatás lenne, de se email, se egyéb további infót nem tudok róla, és nem emlékszek, hogy bármit is vásároltam volna mostanában. Valaki érdemben tud mondani valamit, vagy hova forduljak ?
A google fiókomba a Fizetések és előfizetések/Költségkeret és előzmények részben vannak appok, amik nulla Ft -s appok, illetve 4 van, ami összeggel rendelkezik (FairEmail - All pro feature, Autosync for Google Drive - Ultimate Upgrade, Nova Launcher Prime, Swiftbackup)
Az előfizetések menüben pedig csak a Swift backup van.
Ez a levonás nem tudom, hogy mi akar lenni :/
-
Indiant
addikt
válasz
svgyula #173816 üzenetére
Jó lehet ,hogy pont fiókkezelő van. (bár nem tudom minek, ha a fiókok váltását nem tudja kezelni - mert ugye ezért kell törölni az elsődleges fiókot) Az android max. fiókszámról nem találtam adatot, csak hogy a készülékgyártók 5-10 között limitálják. "a kifizetett alkalmazásokat csak azzal a fiókkal használhatod" ..amin megvetted, az normális lenne. De mivel 5-10 fiókod is lehet legálisan a telefonon és azokban mind lehet megvett app, így ha a fiók a telefonon van, akkor kéne működnie, akárhányadik fiókkal vetted is meg. Mert fiókváltó viszont nincs az androidon. De a lényeg, hogy jó lenne megoldás a témaindító problémára.
instantwater: telepíteni bármit enged, de nem látja hogy megvetted. -
pietrrr
aktív tag
válasz
kertelek #173818 üzenetére
Erre én csak ezt a workaroundot ismerem:
"
- uninstall Facebook
- install old version of Facebook from apkmirror (i installed some from February 2023) https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/facebook/facebook-401-0-0-24-77-release/facebook-401-0-0-24-77-11-android-apk-download/
- set this old version and set to open links externally
- check if working okay
- if everything works, feel free to update to the latest facebook app from google store
- everything should work now
Somehow the fresh installed new version doesn't store this setting properly, but it migrates okay from older ver.
" -
-
kertelek
kezdő
👋
FB alkalmazás beépített böngészőjét hogy lehetne kikerülni és a saját böngészőt nyissa meg? 3xx-as verziókban még benne volt a kikapcsolás lehetősége de kivették.
-
svgyula
addikt
válasz
Indiant #173815 üzenetére
Hát ezt rosszul tudod van fiókkezelő. Az enyémben "vendég" néven lehet felvenni új fiókot! DE! azon biztosan nem használod a fő fiókon megvett alkalmazásokat. Soha nem lesz minden fiók "egyenrangú" valamint a telepített alkalmazások terén átjárható. Az ingyenesnél még lehet mert annak nincs semmi jelentősége. De a kifizetett alkalmazásokat csak azzal a fiókkal használhatod amit megvettél. Persze lehet közöttük olyan amit vásárlás után telepíthetsz több az ott meghatározott számú eszközre. De pl a telón biztosan nem lesz ugyanabból 2db. Ezt a rendszer ha jól emlékszem tiltja. Azt hiszem a sima és a pró verziókat sem lehet külön-külön telepíteni. Legalább is amiket én próbáltam ott hibára futott a második telepítés vagy simán felülírta a másikat. Ez még mindig nem egy windows
ahol lehet több felhasználót is felvenni és mindegyik el van a rendszergazdai fióktól különítve.
Ne értsd félre nem akarom védeni a kuglit! Én a részemről mindent is tiltok ami vele kapcsolatos és még nem akadályozza a rendszer működést. Azt nem tudom, hogy hány fiókot lehet felvenni egy eszközre de kizárt, hogy végtelen db-ot -
Indiant
addikt
válasz
svgyula #173812 üzenetére
Köszi, de szerintem a hasonlatod nem állja meg a helyét.
Megírom szerintem miért. A fiókok a google-hoz tartoznak, a play store a google-hoz tartozik. Tehát mindkettő szabályait a google hozta. A telefonokra, amin google oprendszer fut, szinte korlátlan fiókot fel lehet venni. Nehezen tudom elképzelni, hogy ha a névjegyeket nem tudja külön kezelni az android és összemossa, a vásárlásokat nem tudja lekezelni. Még fiókkezelő sincs az androidban. (ha jól tudom, már..)
Illetve Oldman2 felvetése is jogos lehet, de az appok szabályait (ami az áruházat érinti) is a google hozta. -
svgyula
addikt
válasz
Indiant #173811 üzenetére
Az ok egyszerű! Gondold úgy, hogy 2db bevásárló kocsival mész egy üzletbe ahol mindegyik másik ajtón tud bemenni! Szerinted képes leszel valaha egyszerre betolni minkét kocsit? Lesz egy amit betolsz elsőre és lesz egy ami pedig másodikra. Ezen nem fogsz tudni változtatni!
Az senkit nem érdekel, hogy kint te szeretnéd keverni a termékeket mert mindegyik hozzá lesz láncolva az adott kocsihoz amivel kihoztad az üzletből! Ha nem így működne akkor nem kellene fiókot sem nyitni.
-
Indiant
addikt
válasz
Mcrazy #173805 üzenetére
Erre engem is érdekelne a megoldás. Én a 2. fiók appjának megvásároltá tételéhez törölni szoktam az 1. fiókot és utána újra felveszem, de értelemszerűen így a 2. lesz az elsődleges és az 1. a másodlagos. Ami egy csomó mindenben hátrány. Mi a fenéért csak az elsődleges accokat nézik a vásárlások???
-
vacs
veterán
válasz
atosan #173808 üzenetére
Ha jobb választ nem kapsz, akkor:
Pc-n böngészővel belépsz a Xiaomi Cloud-ba és onnét ki tudod másolni a xiaomi jegyzeteket! -
atosan
veterán
Üdv,
Létezik olyan alkalmazás amivel Xiaomi jegyzetből át lehet menteni a dolgokat peldául Keep jegyzetbe? -
Sziasztok!
Régóta küzdök a következő problémával és még mindig nem találtam rá "normális" megoldást. A problémát ugyan megoldottam, de az nem a "normális" megoldás.
Gondoltam felelevenítem, hátha már más is járt azóta igy.Szóval van 2 fiók a telefonomon, amelyekre korábban már vásároltam különböző app-okat, de akkor még a két fiók külön eszközökön volt.
A probléma ott van, hogy app telepítéskor mindig az elsődleges fiók alá lesz telepítve az app (függetlenül attól, hogy a Play áruházban átlépek a másik fiókra, kikeresem az appot és úgy telepítem) és ez által nem is lesz megvásároltként jelölve és ezzel a prémium funkciók ugye elvesznek.
Na most abban a pillanatban, hogy egy másik eszközön, ahol a 2. fiók van csak egyedüliként (igy ott elsődleges lesz), telepítem az appot, akkor azonnal mindkét eszközön megvásároltként érzékeli az áruház és minden rendben.
Járt már valaki így, van esetleg valami 5-let?
Jó lenne, ha a jövőben nem így kellene ezzel játszani. -
NYPD
aktív tag
válasz
ollie #173798 üzenetére
Szia. Nem ma kezdtem
. Szóval nem a telefonnal van a gond és nem is annak beállításaival. Ez, hogy nem lesz más app pontosabb, meg nem igaz. Pl. frissítési időköz, GPS pontosság, stb.. Érdekesmód pl a motoros app ha indítok rajta túrát, faszán rajzolja merre mentem. Csak azt nem tudja, amit keresek.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Dottore #173801 üzenetére
Shizuku play áruházból tölthető, Canta a github.com elérhető.
Ezzel rendszer alkalmazásokat is el tudsz távolítani és vissza.
Canta listázza az alkalmazásokat, mellettük kis megjegyzésben látod, hogy mennyire biztonságos (vagy nem biztonságos) az adott app eltávolítása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged