Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Üdv! Használja valaki a Meccsbox-ot? Ha az RTL+-on is van a meccsek nagy része, miért "tömbösítve" írja ki, hogy Minden mérkőzés élőben bla bla??? Miért nem lehet egyesével, hogy egyáltalán lássam, hogy milyen mérkőzések lesznek? Naptárba is akkor ki lehetne úgy tenni, hogy ott a két csapat, de nem. Ba***uk el ezt is!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Sziasztok! A Google Authenticator-nál nincs feloldási lehetőség? Mármint ha megnyitom, semmit nem kér, ott lennének a kódok. Pl. Microsoftéké mindig kéri az azonosítást megnyitáskor. Beállításokban sem találtam. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Az Egérút alkalmazáshoz lenne szükségem működő, biztonságos elérésre! Honnan tudnám letölteni? Dob találatokat a net, de a fentieknek megfelelő verzió kellene. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Bevált applikáció kellene képek összefűzéséhez. Tehát van 2db kép és azokat egymás alá vagy mellé összeillesztem és elmentem egy 3. fájként. A kollázs alkalmazások nem igazán jók erre, mert ott korlátozva van a képek méretét illetően. Köszönöm a tippeket!
Ha más nem, egy ingyenes, jól működő online oldal is jöhet, ami használható mobilon.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Azt lehet tudni, hogy a Google keresőwidgetet mi alapján frissítik, alakítják? Most néhány napja frissült és megint nem lehet az alakját állítani, ill. színek szintjén is korlátozottabbak a lehetőségek.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Bár tudnám, hogy a Google keresőwidget dizájnbeállítási lehetőségeiről ki dönt és miért változtatgatja időnként érthetetlen módon! Jelenleg formát nem lehet állítani és színben is eléggé le lett korlátozva, ill. ennyi a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Több felhasználó által szerkesztett Google Táblázatok esetében (e-mail alapján férnek hozzá), hogyan tudom (ha tudom) megnézni, hogy ki milyen változtatást hajtott végre benne? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Adott egy mobil, egy okospánt, Google Fitnesz és MillióLépés alkalmazások. A MillióLépést a Fitnesszel kellett összehangolni, elég szeszélyesen működik. Azt kellene elérni, hogy az okospánt lépéseit bekerüljenek a MillióLépésbe! A pánt lépései mennek a Wearable és Health alkalmazásba. Köszi a tippeket!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Szerintetek milyen képmódosítással lehetne megoldani, hogy adott képen lévő szövegen a Google fordító kamerás verziója ne működjön? Vízjellel esetleg, ami bekavar neki? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Közben nézem a fizetési lehetőségeket és csak Telekom számlázás hozzáadása van, gondolom akkor a másik két szolgáltatónál nem játszik.
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Play Áruházból lehet letölteni a mobil előfizetés terhére? Vodafone lenne a szolgáltató. Mit és hol kell állítani? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy sokféle beállítási lehetőséggel bíró, megbízható (digitális) óra widgetre lenne szükségem. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz BitRider #166519 üzenetére
Én pont a Samsung szerkesztőjére esküszöm, csomó apróbb app-et megspórolt már, amit korábban használtam, ez meg beépítve tudja. Pl. objektumok eltávolítása a képről Azóta nem kell a TouchRetouch.
De nyitott vagyok a dologra, csak nem szeretnék millió kollázs appot telepíteni emiatt.
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! Képfájlok összefűzésére keresek applikációt. Pl. ami ezt a funkciót látja el. Köszönöm!
ps: az Áruházban próbálkoztam kereséssel jpg merge és hasonló kifejezésekkel, de nem találtam semmit.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A következő helyzet megoldására keresek alkalmazást: Adott két androidos telefon. Az egyikre offline zenéket másolok és rákötöm egy erősítőre (amit belövök előre, bemenet, hangerő stb.), wifi elérése van a telónak. A másik készülékkel én valahol máshol vagyok, nyilván a közelben, wifi eléréssel, de akár mobilnettel is ÉS erről a készülékről vezérlem a lejátszást. Nem ilyen távoli vezérlésre gondolok, mint PC-n az Anydesk vagy Teamviewer.
Esetleg PC és androidos mobil közé, ahol a PC-ről megy a zene és a telóval vezérlem.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Files by Google jó ideje nem tud frissülni. Használja esetleg valaki és járt hasonlóképpen?
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egérút alkalmazást használja valaki? Azt tapasztalom egy Galaxy A7-en (2018), hogy amikor fut az alkalmazás, totál megkergül a készülék, pl. nem lehet húzással feloldani, ahogy édesanyámnak be van állítva. Csinálja a statisztikai hivatalnak az összeírást és a tanyákra való eljutáshoz ezt javasolták neki. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Igen, gondoltam rá, de OnePlus topikot nem találtam, csak adott típusokhoz. Ez meg ugye inkább OxygenOS téma. A weboldalon nagyon fancy módon be van mutatva, de választ nem mindenre ad. Majd rákérdezek valamelyik frissebb modellnél. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék (ha belefér a topikba), hogy a OnePlus készülékeknél a gyári szoftver tartalmaz-e: jegyzet, naptár, óra, emlékeztető, hangrögzítő, számológép, galéria stb., tehát ezeket az alapvető alkalmazásokat vagy mindenki olyat telepít, amilyet szeretne. Nem igazán találtam videót, amiből ez kiderült volna. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Képfájlok összefűzésére keresek alkalmazást.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Az AccuBattery a vezeték nélküli töltést nem kezeli? Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! AccuBattery-t használja itt valaki? Hónapok óta használom, viszonyításnak jó, de a napokban szerintem frissült és valami kegyetlen tróger adatokat kezdett mutatni, amik szerintem nem jók. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Gondolom használjuk jó néhányan a Google kereső widgetet. Én pl. sokszor hangalapút indítok a mikrofonra nyomva, nagyon tetszik, hogy a képkeresés is külön rákerült jó ideje.
A szituáció: A mikrofonra nyomva a hangalapú keresés visszajelez. Alapból ugye hangot játszik le, ami után beszélhetsz. Ezt én kimondottan kedvelem, mert a hang lejátszása után tuti aktívan figyel. Ezt a hangot egyébként a Home alkalmazásban lehet is kapcsolgatni bizonyos eszközöknél, a telefonon nem találtam ilyet. Viszont volt, hogy hosszú időre eltűnt a hang, csak animációval jelezte, hogy beszélhet az ember, sokszor lemaradt az eleje a szövegnek, mert túl korán kezdtem el mondani. Utána visszajött a hang, szuper. Most néhány napig nem volt hang, viszont rezgett helyette. Egyébként ez is egy tök szimpatikus megoldás. Ma megint hanggal jelez.
A kérdés(ek): a fejlesztő, nyilván a Google, ezt így hogy csinálja? Ez mindenkinél így van? Telefonja válogatja? Android verzió függő? Valahol, valamikor rányomhattam valami beta programra és azért van ez, mert tákolják folyamatosan és próbálkoznak?
Tudom, másnak ez bagatel dolog lehet. Én nagyon szeretek bizonyos szituációkban hanggal keresni, akár vezérelni, ha lehet.
-
tylerddd
veterán
Jött egy FB-frissítés, úgy nézem helyretette ezt a böngészőből nem a poszthoz ugrik vissza hibát.
-
tylerddd
veterán
válasz Winnie The P #160194 üzenetére
Most kipróbáltam, nálam Note 9-en a Firefox-ból és az Edge-ből se a poszthoz jutok. Mást most nem akartam felrakni. Nekem 6GB ramom van, de továbbra se gondolom, hogy ez lenne a probléma.
-
tylerddd
veterán
válasz Viktor0610 #160187 üzenetére
Én voltam a FB topikban Úgy néz ki valami Samsung mizéria lesz. Csak azt nem tudom, hogy ilyenkor ez valami FB hülyeség vagy Samsung. Én a gyári Samsung böngészőt használom, nem tudom mással, pl. Chrome-nál mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy ki és milyen készüléken tapasztalja esetleg a FB alkalmazás esetében azt, hogy link megnyitása esetén (ha a külső, alapértelmezett böngészőben való megnyitás van beállítva), akkor visszalépéskor nem a poszthoz jutsz, hanem újratölti a hírfolyamot. Tizenakárhány gigás készülékeknél is jelentkezik, elvileg nem a kevés ram miatt van. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Milyen alkalmazást javasoltok jegyvásárlásra, Budapesten történő tömegközlekedésre, ha...
1.) a Telekom mobilvásárlás, ami kézenfekvő lenne, nem megy, mert az adott flottás csomag nem engedi a vásárlást(ide nem lehet valami egyenleget tölteni, amiből engedné?)
#update: Univerzális egyenlegét ha feltölteném, akkor tudná használni?!2.) Az illető nem szívesen csatolná bankkártyáját az alkalmazáshoz és ennek pontos lehetőségeit sem ismeri (Takarékbankos, azt se tudom lehetne-e, ill. állítása szerint nem tudott vele neten fizetni, tehát szerintem banki részről is "beállításokra" lenne szükség)
Bármilyen ötletet szívesen fogadok a probléma megoldására! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy létezik-e olyan navigációs app, ami a tanyákat be tudja lőni. Köszönöm!
Esetleg bármi más ötlet, hogy ezeknek a helyét hogy lehetne betájolni? KSH-s munkához kellene majd ismerősnek kimenni idegen település tanyáira.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Instagram videók letöltésére van-e már valami megoldás? A korábban használt app-ek már egy ideje használhatatlanok. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Aki esetleg használja a TVProfil-t előfizetéssel, annak sikerül elfogadnia a magasabb előfizetési díjat? Jött az értesítés, hogy 990/év-re emelkedik, rányomok, hogy elfogadom, bejön egy oldal a Play áruházban, ami vár a banki megerősítésre. OTP alkalmazás jelez, elfogadom, azonosít, írja, hogy tranzakció sikeres, de ezután a Play felület csak néz ki a fejéből. Ott csak egy bezárásra tudok nyomni. Ekkor újabb értesítést küldd az OTP app, megint elfogadom, de megint ugyanez ... és ez menne a végtelenségig, ha csinálnám tovább. Most lemondtam a francba, aztán majd fordulónapon előfizetek újra.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Google kereső alkalmazás (widget) esetében egy ideje a hangalapú keresés elején nincs az ún. Kezdési hang. Ez ugye korábban, amikor a mikrofonra nyomott az ember hangalapú kereséshez csipogott és kezdhetted mondani. Most ez nincs, de úgy veszem észre nem is reagál egyből a gombra nyomva, sokszor lemarad a keresendő kifejezés eleje és gyakrabban hülyeségeket is érzékel. Tehát kb. a hangjelzésig észhez tért és várta a mondandód. Ez a hang pl. még elérhető a Google asszisztensnél, ott meg is van a beállítási lehetőség (ki is lehet kapcsolni). Ezt így akkor kukázták vagy be lehet valahol kapcsolni? Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz mobilizmo #159095 üzenetére
Az alkalmazások még OK, megoldja majd, ha mondom neki. De pl. el tudom képzelni, hogy a telefonszámokat a telóra mentette, nem a Google fiókba. Én ezzel se nagyon szórakoznék, hogy átteszem oda, aztán lehúzzuk. Offline zenéi is vannak, gondolom a képeket, videókat is áttenné az újra. Korábban pl. iOS-Android cserénél a Samsung Switch kábelesen remekül működött. Valami ilyen kellene.
-
tylerddd
veterán
válasz mobilizmo #159093 üzenetére
Én nyilván saját készülékkel 0-ról indulnék, de másnak csinálom "jófejségből", aki csak ilyenkor talál meg. Ebbe pedig nem szeretnék túl sok időt/energiát fektetni. Amennyi ide, annyi oda Gondoltam elindítok egy ilyet, aztán viszlát.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Androidos Nokiáról szeretnék szintén androidos Nokiára költöztetni mindent. Van nekik valami app-juk erre vagy tudtok esetleg valami univerzális applikációt ajánlani? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Egy régebbi androidos telefont szeretnék webkameraként, megfigyelő kameraként (élő kép) használni állvánnyal + másik telefonra/laptopra/táblagépre eljuttatni a képét. Milyen applikációt ajánlanátok a "webkamerához"?! Az sem baj, ha fizetős! Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Milyen alkalmazással lehet jelenleg letölteni videós tartalmakat FB, Instagram, és társairól. Videoder, Advanced Download Manager, 1DM+ már megf**gottak egy ideje, nem tudnak leszedni semmit (Videoder talán megy FB-nál). Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Instagram videók letöltésére mit ájanlotok? Advanced Download Manager, Videoder vagy 1DM+ nem működik Insta esetében egy ideje. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Mobilon több alkalmazást (Advanced Download Manager, 1DM+, Videoder) használnék videók letöltésére. Ezek viszont a korábbiakhoz képest megadták magukat Instagram alatt. Egyikkel sem tudok videót onnan leszedni. Ez valami Instás majomság, mert gondolom a programoknak többek között továbbra is ez lenne a funkciójuk?! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! TVProfil-t használókat kérdezném, hogy nektek is eltűnik-e időnként az Aréna4 a kiválasztott csatornák listájából? Tehát elvileg ki van választva, a lehetőségek között ott van a szolgáltató csatornái között, de a programot nem mutatja, nincs is ott. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Instagramon a videók 2x lemennek, utána feldobja ezt a reel lehetőséget. Ezt hogy lehet eltüntetni? Mármint valahová el kell navigálnom Instán, majd vissza, hogy újra meg tudjam nézni a videót. Az ilyen 4-5mp-es videóknál van, hogy megskubiznám többször. Köszi!
-
tylerddd
veterán
Igen, tudom, sajnos. Értelmetlen és bosszantó szerintem. Csak arra gondoltam, hogy esetleg ez is valami hasonló lesz. Hiszen én elvileg nem állítottam semmit, de mégis bedod egy rakat ilyen találatot. YT-on is rákeresek, beörül a fejem, hogy van róla magyar videó, aztán pofáraesés.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Részben Android téma, de inkább Google: mostanában, ha a keresőben ráguglizok valamire, akkor gyakran külföldi, Google fordító szinten magyarított oldalakat dob be találatnak. Elállíthattam valamit vagy itt is az a fa**ság lesz, mint a Youtube-on, hogy magyarra fordítja a videó címét, miközben nem magyar tartalomról van szó?! Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz Bozek #153736 üzenetére
Nekem az vált szokásommá eddig, hogy átnyálaztam a számomra elérhető csatornákat a TV24-ben és beállítottam értesítést a kezdésről, nekem csak erre kell. Már a Google is tud értesíteni beállított csapatokkal kapcsolatban, csak ott nem igazán testreszabható az értesítés, mert nekem csak a kezdés kell, sárga, csere, gól stb. nem, hiszen nézem. Ha meg nem tudom nézni és annyira érdekel, akkor is a Google élő eredményét teszem ki telóra. Felvételről nem szeretem nézni, ha lemaradok valamennyiről, akkor bekapcsolódom, nem nézném elölről. Az adott bajnokságoknak is van app-je, de ott is értesít mindenről. A Meccsboxot viszont azért megnézem, köszi az ajánlást!
@tomy86 De, "sajnos" nekem is a foci miatt kell, a Bundesliga már ott megy. Viszont a TvProfil tetszik, eddig tudja ami kell és úgy, ahogy számomra megfelel. Köszi még1x! Igaz, Direct One nincs benne, de a Digitől be tudtam húzni mindent, ami nekem kellett!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! TV24-től eltekintve milyen jóféle tévéműsor applikációt ajánlanátok? Ami fontos lenne, hogy ne legyen tele reklámmal, Arena4 elérhető benne és értesít műsorkezdésről, még jobb, ha a naptár app-be fel tudja venni a műsort (Google naptár is lehet). Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Úgy néz ki újra működik a Google keresőnél a képek fül alatti hosszan nyomok/kép letöltése lehetőség.
-
tylerddd
veterán
Üdv! TV24 alkalmazást használja valaki előfizetéssel? Nem tudja elvileg levonni a pénzt a júliusi előfizetésre. Pénz van elég a kártyán, aminek adatai nem változtak, napokban is vásároltam vele a Google Play-en. Pillanatnyi hiba lehet?! Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz Fall-N #153058 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi ilyet. Az Apple Music-kal most futottam össze, ahogy megnéztem a beállításokat. Nekem a Spotify van hozzákapcsolva és azt kínálja fel, ha megvan a zene. Ezenkívül Shazam listát is csinál automatikusan a megtalált zenékből a Spoti.
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Nekem jó néhány éve hibátlanul ment az OTP-s SmartBank. Talán 1-2 hónapja használom az OTP Bank nevű új app-et, ez is teljesen jó, amire nekem kell. Azzal lesz majd bajom, hogy az SMS értesítést ki merjem-e kapcsolni. Jelenleg jön az SMS és az alkalmazás értesítése is pénzmozgáskor. Ha tudnám, hogy az app nem hal be és 1000%, hogy küldi az értesítést, akkor az SMS-t ki lehetne kapcsolni. A havidíj mondjuk fa**ság, de ha működik és nem lesz vele gond, akkor rendben.
-
tylerddd
veterán
válasz kanyi51 #152976 üzenetére
Köszi, hogy megnézted! Remélem valami ideiglenes hiba! Érdekes amúgy, hogy ha feldob egy képtalálatot a Mind fülön, onnan nagyítom és arra nyomok hosszan, akkor ott a kép letöltés opció. Ezzel ugye az a baj, hogy nem minden keresésnél tesz oda képtalálatot.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Mobilon rendszeresen töltöttem le úgy képeket, hogy a Google keresőmodulba beírtam a keresőszót, átmentem a Képek fülre, ott ráböktem a képre és amikor nagyban megjelent, akkor hosszan nyomva előjött a Kép letöltése és a Kép megosztása lehetőség. Jelenleg csak a megosztás jön elő. Másnál mi a helyzet? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Olyan alkalmazást keresek, ami a következőt tudja: kimegyek a "susnyásba" terepre, GPS-t belövöm, "leszúrok egy gombostűt" és az app leköveti az útvonalat árkon-bokron keresztül, utaktól, berögzített turistaútaktól stb. függetlenül, hogy azon vissza is tudjak menni. Google maps tud ilyet? Ha igen, hogy kell csinálni? Internetkapcsolatot is használó app is lehet vagy offline, pl. letöltöm előtte a térképet vagy hasonló. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Nem tudom használja-e itt valaki háttérképek letöltéséhez Wallcraft alkalmazást?! Az utóbbi néhány hétben azt csinálja, hogy letöltés után a galériában 2x szerepel a kép. Egyszer beteszi a Pictures/WallpapersCraft mappába, illetve frissebb verzióként (kis idő után megjelenik) az Android/media/com.wallpaperscraft.wallpaper/Pictures/WallpapersCraft mappába. Találkozott ezzel esetleg valaki? Talán az alkalmazásnál lehet valami bug?! Köszi!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Pl. bútorok méretének a leméréséhez milyen alkalmazást javasoltok. Ez a Mérés nevű cucc nem vált be, totál félremér, megközelítőleg sem jó. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Nem tudom ez milyen app, de azt állítja emberünk, hogy neki a 3 pöttyös menüben van letiltás és szerinte ilyen van weben is gmail-nél, én nem találom. Reagálni nem reagál, hogy írja meg milyen e-mail kliens ez vagy milyen telefon. Engem meg érdekelne, hogy valóban van-e ilyen!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Érdeklődnék, hogy a Gmail app-ben van-e e-mail letiltási funkció és ha igen, akkor ez milyen elven működik? Beteszi a spam mappába az adott címről érkező üzenetet, nem küld értesítést vagy ... ?!
Ismertek-e olyan e-mail klienst (akár gyári Huawei, Xiaomi stb. / Samsungban nincs), ami tudja ezt? Állítólag gmail weben is tudja, néztem, de nem találtam.
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Helló! Létezik-e olyan AR-applikáció, amiben saját 3D vagy bármilyen tartalmat tudok használni? Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Üdv! Korábbi Messenger apk-t honnan lehet/érdemes leszedni? XDA-n néztem, nem találtam, de lehet elsiklottam felette. Köszi!
-
tylerddd
veterán
válasz Fall-N #147995 üzenetére
Elképzelhető. Ugyanakkor a linkelt oldalaknál pont a másiknál ír in-app purchase lehetőséget. Nem tudom, hogy fizetési előzményeket találnék-e valahol évekre visszamenőleg?!
Update: úgy néz ki ez a kifizetett cucc. Én a korábbi alkalmazások esetén mindig a könyvtárba megyek az áruházban és onnan telepítem őket. Most simán rákerestem az app-re az áruház tartalmai között és emellé oda van írva, hogy megvásárolva. Ezzel a jelzéssel a könyvtárban vagy az alkalmazás adataira lépve nem találkoztam vagy béna voltam.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Helló! Valaki meg tudja mondani, hogy melyik Turboscan a fizetős vagy mi a különbség a kettő között?! Ez vagy ez? Én egyszer valamikor fizettem elvileg teljes verzióért, de nem tudom melyik az. Funkcióban nem igazán látok különbséget, az ikon más színű és az egyik verziójának száma kiegészül egy -f jelzéssel, 1.6.2-f lesz így az 1.6.2 helyett. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
Üdv! Audacity-hez hasonló hangszerkesztő, lehetőleg ingyenes, létezik-e androidra? Fizetősre is jöhet tipp! Köszi!
-
tylerddd
veterán
Hali! A Zedge alkalmazásból valamiért nem tudom úgy letölteni a háttérképeket, ahogy eddig. Azt írja, hogy letöltötte, de nincs a telón. Másnál működik?! Csak beállítani tudom közvetlenül az app-ből a háttérképeket. Ezt meg nem szeretem, van, amelyikre rámegyek még valamilyen képszerkesztővel, ha nem felel meg teljesen. Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Helló! Kaptam egy smart keyring-et. A javasolt iTracing2 alkalmazás nem látja, iOS-en egy iTracing nevű azonnal beazonosította.
Tudnátok hozzá javasolni valamit? Elvileg más szoftverrel is mehet, esetleg nem minden funkció fog működni. Ez még mindig jobb lenne, mint most a semmi. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
Helló! Olyan fájltitkosító alkalmazást keresek, amibe át tudok helyezni képeket, videókat, tudok jegyzetet létrehozni stb. és tudok róluk Google Drive-ba mentést csinálni. A Samsung Biztonságos mappája ezt tudja, de csak a Samsung Cloud-ba tud menteni, az meg véges. Nem szeretnék 200GB-os Google Drive mellé ott is előfizetni a nagyobb tárhelyért. Köszi a tippeket!
-
tylerddd
veterán
Helló! Érdeklődnék, hogy valaki így videó alapján ránézésre ráismer-e, hogy milyen videoszerkesztőt használnak a készüléken! Köszi!
-
tylerddd
veterán
Hello! Lehet hülyeség, de van arra megoldás, hogy a kijelzőn megjelenő QR kódhoz tartozó tartalmat, pl. weboldalt meg tudjak nyitni?!
-
tylerddd
veterán
válasz tylerddd #138215 üzenetére
Közben kiderült, hogy ezek a beállítások az én személyes értesítéseimre vonatkoznak, nem a naptárt használókéra összességében. Nekik saját maguknak kell beállítani ezeket. Mondjuk azt nem tudom, hogy milyen jogosultság mellett működik így, mert minden meghívott teljes hozzáférést kapott létrehozásra, módosításra stb.
-
tylerddd
veterán
Üdv! A Google Naptárban egy adott megosztott naptárnál szeretném, hogy a meghívottak e-mailt kapjanak, ha módosítás van a naptárban. Elvileg így be van állítva, de nem kapnak e-mailt.
-
tylerddd
veterán
válasz darvinya #136358 üzenetére
Köszi! Sajnos ebben egyféle áttűnés van és az is gagyi. Ez 5k körül lenne egyszeri fizetéssel, ha minden fel akarnék oldani.
De túrtam és nem értem eddig miért nem futottam bele a Filmora Go-ba, aminek a PC-s verzióját ismerem. Tökéletes arra, amire nekem kell, rengeteg extrával fel lehet dobni, nem drágák a kiegészítők. Egy hátránya, hogy 720p-be exportál csak, de ez még nekem OK. A legtöbb videó, amit ezzel majd összevágok, 3-4 perces cucc lesz youtube-ra és nem szükséges a nagyon komoly minőség. Nyersen úgyis meglesznek a videók fullHD-ben vagy 4K-ban.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hello! Egy egyszerűbb videovágó alkalmazás érdekelne (mint pl. iOS-en az iMovie), amivel a telóval készített felvételeket össze tudnám ollózni, zenével, feliratokkal. Jelenleg a YouCut nevű applikációt használom, mert mindent tud, ami nekem kell, a reklámok korrekt áron eltűntethetőek, de nagyon fájlalom, hogy nincs benne egyáltalán áttűnés. Tehát se a videó elejére-végére nem lehet egy elsötétedő áttűnést tenni, se a "jelenetek" közé.
A Power Director-nál pl. nevetségesen soknak tarom az éves 12k körüli összeget, meg talán kicsit túl sokat is tud. Tényleg csak összeollózni, zenét és feliratot alátenni, ennyi kellene, áttűnésekkel.
Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz Bferibörs #133143 üzenetére
Nem tudom, mennyire van köze a felhasználói fiókhoz. Nálam iPhone 6s esetében nem működik, de Xiaomi Mi A1-nél és Note 9-nél igen, pedig ugyanazzal a fiókkal jelentkeztem be. i6s-sen még a hold animáció sem jelent meg elküldés után.
-
tylerddd
veterán
válasz DonMarco #133126 üzenetére
Találtam külföldi fórumokat, ahol szintén erről a hibáról írnak. Én mivel ma állítottam be újra a CC2-t és próbáltam, most tűnt fel, hogy nem működik. Nem tudom megmondani, hogy mikor használtam küldésre legutóbb (néhány napja lehetett), de akkor úgy emlékszem ment. Ezért hoztam az újraállítással összefüggésbe, de akkor valszeg nem is ez a gond.
Egyébként érdekes, hogy ha az alap Youtube-bal csatlakozol a CC-re, utána már megy az átküldés a Vanced-ből.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Itt is érdeklődnék, hogy valaki használja-e a Youtube Vanced alkalmazást Chromecast-tel?! Ma újra kellett állítanom a CC2-t és azóta nem tudom a YTV-ről kiküldeni a videókat. Alap Youtube megy és minden más erre alkalmas alkalmazás is. Köszönöm!
-
tylerddd
veterán
válasz snowdog #129512 üzenetére
Valami ilyesmire. Ez az aktuális árfolyamok alapján váltja a pénzeket. De ez az app más okból nem jön be. Logikátlan, macerás, nem tetszik a dizájn stb.
A SmartBankot használom, de ezt a lehetőséget nem próbáltam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest