- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
poirot #174968 üzenetére
Olyan gépre dugtam, amire még biztosan nem volt, hogy megnézzem, hogy szűzként mit reagál a Win11. Pont az történt, mint aminek amúgy kellene nálad is. Simán látható a teló tárhelye bármiféle driver telepítése nélkül. Hozd át a telót és teszteljük.
driver verzió
fájlkezelő -
ggeleven
őstag
-
Márton
nagyúr
válasz
poirot #174957 üzenetére
Akkor mobilizmo a szerencsés nyertes, te pedig lehettél volna egyértelműbb
Látod, hányan kerestük a megoldást arra, hogy _ne töltse_ON: mindenképp kábelezni akarsz? Mióta az eszemet tudom a free wifi file transfer appot használom. Egy kattintás és máris elérem a telót total commanderből. 5ghz-en még gyors is!
-
crok
Topikgazda
válasz
poirot #174957 üzenetére
Win eszközkezelő -> ott minden rendben van? Ilyenkor szokott az lenni hogy kis sárga háromszöggel jelöli a készüléket mert az MTP driver nem tud betöltődni.. esetleg eleve rossz. A szakmai topik összefoglalójában ez az első dolog. Ez nem segít?
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
poirot #174936 üzenetére
Fejlesztői beállítások között van az "Alapértelmezett USB-beállítás", itt válaszd a Fájlátvitelt.
Egyébként ha ez nincs alapból "Nincs adatátvitel" beállításon van (csak töltés), de minden alkalommal amikor PC-vel összekapcsolod ez a beállítás feljön és átállíthatod arra az alkalomra. -
-
punky10
addikt
válasz
poirot #174299 üzenetére
Így van.Viszont kb 1 hónapja az egyik frissítés után jelentősen megnőtt nálam a fogyasztása.Hiába állítottam vissza, továbbá is éhes maradt.Megpróbáltam az OneUI-t beállìtani,több-kevesebb sikerrel,úgy néz ki maradok ennél.Hiányzik a görgethető dock(megoldottam:a mappák az oldallal együtt gördülnek)a szinte minden widget átmérezhetősége,átfedhetősége.De nem merült,mint a Titanic..
-
Probert75
addikt
válasz
poirot #168667 üzenetére
Valóban a dokk marad, csak elforgatja az ikonokat fekvőhöz, valamint a kezdőképernyő fordul el. Csak ő másik irányba fekteti a tabot, mint az emberek 90%-a, ezért kerül neki balra.
Írni kell a fejlesztőknek, ahogy zeon.hu fórumtárs javasolja! Hátha tesznek a Beta-ba olyan opciót, hogy áthelyezhető legyen a dokk.
#168665 Donki Hóte
Én egyébként nem használok dokkot. -
-
efi99
őstag
válasz
poirot #168468 üzenetére
Valamin változtattak. Nekem is volt ilyen appom, ellenben olyan is történt ami még soha:
vannak appjaim, amiket magam fordítgattam magyar nyelvre az apk studioval (mert a fejlesztő nem biztosított rá lehetőséget, hogy bekerüljön), azzal is írtam alá, így aztán úgy vette évekig, hogy az nem GP-s telepítés volt és soha nem is ajánlgatta a frissítéseiket. Na kb 1 hete ezekre is jelez.
A másik meg, hogy egyszerűen nem értem miért nincs olyan funkció, hogy ki lehessen zárni valamelyiket a frissítésből, vagyis az erről szóló értesítésből? És az sem tűnik fel senkinek idestova 3 éve, hogy nem fér ki álló tájolásban a WiFi kapcsolaton történő auto frissítés bekapcsolására vonatkozó figyelmeztetés, marha ronda. -
Tökimanó
senior tag
válasz
poirot #168468 üzenetére
Irigyellek. Engem személy szerint idegesítenek a frissítések. Persze nem mind. Amit havonta vagy több idő elteltével frissítenek azokat én is frissítem. Legalábbis amit használok. A telefonon alapból fentlévőket, de soha nem használtakat hagyom ahogy van. Viszont a Google appoktól agyf@szt kapok. Frissítek 16 appot, erre már vagy aznap vagy másnap megkezdi és egy héten belül már megint mind a 16 darabot frissíteni kellene. Tudom hogy néha sürgős biztonsági javítást kell végezni, de akkor azt jelezzék! Ráadásul azt sem tudom mi változott mert vagy a fejlesztő nem ad információt, vagy programhiba javítások, vagy stabilitást éríntő fejlesztések, vagy ez a kettő együtt amit megadnak. Ez mire jó, vagy mi az oka hogy kétnaponta frissítések jönnek? Azt jelenti hogy amúgy az app egy nagy sz@r, amit állandóan foltozni kell? Vagy hozzá nem értő fejlesztők össze-vissza kapkodnak mindennel? Miért nem lehet tovább dolgozni rajta, de rendesen mindenre figyelve megcsinálni? Ezért én inkább nagyjából 2-3 havonta egyszer frissítem őket. Megjegyzem nem ritka hogy frissítés után rosszabb lett mint volt.
-
válasz
poirot #167052 üzenetére
Xiaominál három dolgot szükséges megtenned:
- az alkalmazás adatai között az akkukímélőt kapcsold ki,
- az automata indulást kapcsold be,
- plusz le is lakatolhatod az appot, hogy ne dobja ki a memóriából.
Bővebb infó: MIUI topik Téma összefoglaló. -
válasz
poirot #167050 üzenetére
Azt nem tudom, de azt megtanultam a droidos évek alatt, hogy azokat az appokat, amiket szeretnék futtatni rendben, azokat szükséges további beállításokkal is megtámogatni.
(Nem, nem csak a MIUI-ra jellemző.Mint a linkelt oldal is mutatja, plusz ezt tapasztalom jelenleg a Samsung Galaxy A54-en is.)
-
svgyula
addikt
válasz
poirot #167044 üzenetére
Szia! Az alkalmazásnál(beállítások-alkalmazások->adott alkalmazás adatlap) nincs "véletlenül" bekapcsolva a diszkrét jelzés? Olyankor szokott ilyet csinálni! Lehet nálad másképpen van fordítva. Nálam ezt minden esetben ki kell venni mert akkor csak addig van jelzés amíg aktív a kijelző. Utána csak akkor ha feloldom, olyankor a görgetősávon jelzi az értesítést de hangot már nem ad.Ja meg kimaradt az engedélyeknél nálam megvan az "Az app szüneteltetése ha nem használja" itt ki kell ezt a lehetőséget kapcsolni mert konkrétan ez is letiltja az alkalmazást mivel gondolom nem bújod állandóan a "naptárat",
-
válasz
poirot #167044 üzenetére
Tippre itt nem az appal van baj, pláne, ha több sem jó.
A gyártók előszeretettel tiltják meg az appoknak a háttérben futást.
Amennyiben azt megoldod, 99%, hogy hibátlanul fog futni bármelyik program.
Bővebb infó: Don't kill my app! -
vacs
veterán
válasz
poirot #167044 üzenetére
A sima gyári google ébresztőóra is tud olyat, hogy lehet ütemezni, akár hónapokkal előre is.
Ez miért nem felel meg? -
ggeleven
őstag
-
Oldman2
nagyúr
válasz
poirot #167030 üzenetére
Meglepett, hogy a Just Reminder nem jó...
Én ezt az egyetlen app-ot találtam eddig, ami pontosan megfelel a kívánságodnak.
-
vacs
veterán
válasz
poirot #167030 üzenetére
Sima gyári google ébresztőóra is tud olyat, hogy lehet ütemezni, akár hónapokkal előre is, de akár egy xy naptár app is jó lehet, nem?
Az NFC fizetés topikban nem válaszoltál.
-
ggeleven
őstag
válasz
poirot #166902 üzenetére
Nova Beállítások/Haladó/Képernyő zárolási módszer és ott Kisegítő lehetőségek. Néha nekem eldobja mindkét teló ezt (talán frissítés után?) és akkor kell egy Kisegítő lehetőség újra ki és bekapcsolás a teló beállításai között. Ezután tudsz ujjlenyomattal is feloldani. Más launchernél is ezt kell használni, ha ujjlenyomattal akarunk feloldani.
-
Tökimanó
senior tag
-
-
-
-
totron
addikt
válasz
poirot #164955 üzenetére
hogy mire jó, nem tudom.
A szolgáltató/kereskedő zsebében marad mindig egy kis plusz.(#164954) bringasisti, a futár szolgálat nem gondol arra, hogy ez esetleg rontja az üzletet?
Nem a futárszolgálat írja a módszereket, de a kérdés jó: van üzlet ahol komolyan elvárják, hogy te elkezdj regisztrálj, e-mailt adj meg, visszaigazolj, anyám kínja, mókolj-szüttyögj egy általuk preferált technológiával amit nem ismersz, joggal, mert épp nem rég lett bevezetve, a bizalmatlanság tehát jogos - mármint személyes jelenlét esetén! Arra meg majd ők is rájönnek, hogy ez nem pálya. Az ilyen szüttyögős, extra nyitottságot (naivságot?) megkívánó ráerőltetés helyett én inkább sarkon fordulok, mert röhej egyszerűen, pedig nem vagyok technikaellenes. A gombamód szaporodásnak indult shitcoinok története jut eszembe.. A technológiát mindenki saját előnyére (zsebére) gondolja fordítani. Az abszolút pofátlan része onnan kezdődik amikor energiát sem fektetnek abba, hogy szimpatikussá tegyék, csak közlik, hogy ez van.A bizalom az egységességben, közelfogadásban/közmegegyezésben rejlik. -
kaciokos
őstag
válasz
poirot #164947 üzenetére
Egyébként nem értek a bankkártyás vásárlás folyamatához, de ha egy kicsit is adtak a biztonságra, akkor egy NFC érintéssel csak egy vásárlást fogadna el a kártyakibocsájtó, vagyis ha az a fizetés adott összegben megtörtént, akkor hiába tárolja el az eladó az információt, amit a te telefonodtól kap NFC-n keresztül, nem tudja felhasználni újabb vásárlásra.
-
-
-
törölt tag
válasz
poirot #162837 üzenetére
jó ötlet. köszi.
Közben ugy nézki, a telefonoknál romolhatott el vki, mert másik (3.) xiaomi telefonnal ami ilyesmire nem volt még használva végig ment a folyamat. Elsőre, minden a videó is.
Hol lehet vhol az nfc-t nullázni alap állapotba állítani? (telefon teljes gyári állapotba állítása nélkül). Találtam egy androidos apk-t ami ezérelheti ott törölte gyorsitótárt, felhasználói adatokat, de ez sem app újra rakása sem oldotta meg...
lehet későbbiekben is gondjaim lennének az nfc-vel pl fizetésnél (?)
Ha vmiért nem megy jól.találkozott már vki ilyesmi problémákkal?
-
-
svgyula
addikt
válasz
poirot #159394 üzenetére
Szia! Mint előttem is írták kell a telefonra létrehozni a gyökérbe három könyvtárat az értesítésnek egy notifikation, a csengőhangoknak egy ringtones, ha kell az ébresztés hangoknak pedig egy alarm nevű könyvtárat ide kell bepakolni a kívánt hangot/zenét a megfelelőt a megfelelő helyre. Másképpen az SD kártyán lévő ilyen tartalmat simán lecseréli egy újraindításkor. Ez azért van mert induláskor az SD tartalmat már akkor adja hozzá mikor a rendszer már elindult. Ezért nem találja azon az útvonalon a megadott hang file-t így nem tölti be és nem lesz hang, vagy visszaáll az alapértelmezett hangra.
-
svgyula
addikt
válasz
poirot #158660 üzenetére
Meg ugye lehet élet a kugli áruház nélkül is! Vannak más oldalak is ahol lehet alkalmazásokat keresni! A play áruház nem az isten-vége-menyország-netovább! Csak az 1bit-es luzereknek kényelmes megoldás! Ezt ki is használja például ilyen megoldásokkal, ahol célzottan tukmálja az alkalmazásokat! Ez olyan "kicsit szar de legalább tele van reklámmal még nektek jó lesz" filing! Mert mindenki tudja azt még a fizetősekről is, hogy "szinte" mindegyik a luzerek szórakoztatására, hobbijára, szolgáló szoftver. Kérek még egy csokit! Most a piros papírosból mert az "szebb"
-
svgyula
addikt
válasz
poirot #158653 üzenetére
Ez egy nagyon egyszerű marketing fogás! Aki fizet annak feldobja az alkalmazását és nyilván az összeg nagyságától függően sorolja. Aki nem fizet a plusz szolgáltatásért annak meg nem jelzi, a keresőben! Megtalálod, de megszenvedsz vele. Pont olyan taktika mint az internet keresőjük! Ha fizetsz akkor a céged bent lesz az elsők között. Természetesen azért is plusz összeget kérnek ha a találatok között az első oldalra akarsz lépni. Ez már régen így működik ott! Most betették ide is.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged