Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszönöm az infokat.
Keytool-t linux-on használtam már Apache Tomcat rsa kulcs készítéshez. Meg is próbálom majd vele a saját kulcs készítést.
AppManager-t feltettem, de kicsit elakadtam a használatával, hogy hol tudok kulcsot csinálni vele és aláírást változtatni. Az aktuális kulcsot mutatja, de egyelőre ennyit láttam belőle.
Majd megpróbálom behatóbban kiismerni. Gondolom ez a része megy root- nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz #91856384 #166697 üzenetére
Persze, mondjuk keytool-al generálhatsz saját kulcsot is magadnak és használhatod utána azt aláírásra.
Gyahh.. de hülye vagyok: az AppManager! Hát az mindent is tud neked egyben szerintem ehhez a melóhoz, csinál saját kulcsot is ha kell meg alá is ír bármit.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
A nyomorult Google megint magától állítgat a frissítési beállításokon?
Látom, hogy fél órája frissült pár alkalmazás, de nem én voltam.
Be volt állítva, hogy soha ne frissítsen automatikusan, erre ezt látom:#?*@&!
-
törölt tag
Szuper, köszönöm.
Az XDA tényleg gyengélkedik, így az APKToolGUI-t választottam. ( [link] )
Sima ügy volt. Felraktam a signed verziót és most nem akarja frissíteni.
Nem túl fontos gondolom, de lehet valahogy saját kulcsot létrehozni és azzal aláírni az ehhez hasonló apk-kat a jövőben? [kép][ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz #91856384 #166695 üzenetére
Van, persze, kismillió. Csak hogy párat említesek:
Batch APKTool
APK Tool GUI
APK Tool
APKLab
Tickle my Android
INZ APK tool 2Ha mindenképp a készüléken kell mókolni mert nincs PC pl. akkor Termux + Termux-apktool ([link] vagy [link] vagy [link] && [link])
PS: az XDA jelenleg köhög.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.
Van egy paid Solitarie app a play store-ban, ami par ev utan frissult. Valami sajat megoldassal elkezdett reklamkent mas alkalmazasokat ajanlgatni. Fizetoskent erre nem szamitottam es kenyelmetlen is.
Megvan az eredeti apk (masik eszkozrol, amin nem frissitettem)
Elmeletben vissza is teheto a regi helyere, de figyelmetlensegbol hajlamos vagyok ujra frissiteni.Nem mai app, de a leirasban levo ZipSigner olyan apk-t csinal belole, amit aztan Android 13-ra nem tudok feltenni.
Van esetleg valami masik kulcsot lecserelo app, amivel megoldhato lenne, hogy a play store fel se ajanlja frissitesre?
-
tibike8
őstag
Sziasztok! Ha már a Wallet a téma, arra van-e valami ötlet, hogy hogy lehetne a vásárlási előzményt megnézni benne. 2 kártya van hozzárendelve, az egyiken látom, a másikra ha rányomok, csak homokóráik. A frissítéseket eltávolítását már próbáltam. Régebben láttam mindkét kártya vásárlási előzményét. Így ebben az állapotban, ha a jól működőt beállítom alapértelmezettnek és vissza szeretném a másikra később állítani az alapértelmezést, már nem lehet mert csak homokórázik. Ilyenkor törlöm a jól működő kártyát és így száll vissza a jog a másik kártyára. Majd hozzáadom megint a másik kártyát és így marad az elsődleges jog a homokórázó kártyán. Fizetni amúgy tudok így is vele.
-
poirot
őstag
válasz Tökimanó #166688 üzenetére
Vagyis a Walet-et, ami egy keretprogram. Azt elindítod és ott találod a kártyádat, illetve a fizetési előzményeket. Nekem berakta a Wallett ikonját az alapikonok közé (NFC, Wifi, stb. mellé).
(Az utolsó kérdésedre a válasz igen.)
Persze, csak ha fizetni akarsz és alapértelmezett Google Pay, akkor feloldod a telót és oda érinted a kártya elfogadó helyhez. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
Met
nagyúr
Miért jobb az Aegis mint a Google appja?
Mennyire elterjedt?"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
DrKapocs
őstag
válasz sopruk #166680 üzenetére
Én is itteni ajánlatra kezdtem el használni a Google Hitelesítő helyett az Aegist. 5 csillagos app, backup is készíthető vele (bár nekem 2 telefonom van, így nincs gond), szóval én nem verném 26 eFt-os költségbe magam emiatt. Hardveres hitelesítésre más, ingyenes megoldások is vannak, nem csak a Yubi. Jó lehet akár egy ujjlenyomat olvasó is a laptopra. De szoftveresen is vannak jó megoldások a kódolásra, pl. Veracrypt, ami Android alatt is játszik. Nyilván nem államtitok szintre, de nem kell egyből két Yubit venni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Jim74 #166676 üzenetére
Yubikey-ből is kettőt kell venned, ami az olcsóbból (csak FIDO) is 26 ezer vagy a telefonra felrakod a Yubico Authenticator és összeszinkronizálod Yubikey 5 szériából egy darab kulccsal, ami szintén 26 ezer.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
consono
nagyúr
válasz Jim74 #166678 üzenetére
Igen, pontosan. Az Android -> iPhone irány mintha megoldható lenne, de iPhone-on csak iCloudba backupol jelenleg (még ha meg is lehet adni MS accountot backup címnek). Ha csak Doidon használnád, akkor nincs probléma.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
-
consono
nagyúr
válasz Jim74 #166672 üzenetére
Én az MS authentikátort használom évek óta (iPhone-on és Androidon is). Semmi gond nincs vele a használatban, jól működik. Egyetlen nyűgöm volt vele: nincs átjárhatóság a backupok kapcsán iPhone->Android irányban. Ha ez nem zavar, akkor hajrá!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
nagyúr
válasz Dluinet #166673 üzenetére
Köszönöm a választ
Akkor lehet, hogy YubiKey-t kellene inkább venni.
Ez tartott vissza eddig is a 2FA-tól, hogyha a telefonnal van valami, akkor meg vagyok lőve...
Playstation-ből már zártam ki magam sajnos és csak szigorú azonosítást követően kapcsolta ki az ügyfélszolgálat. -
nagyúr
válasz Rigormortiis #166674 üzenetére
Valószínűleg marginális az esetek száma, így költség/haszon elemzésben még az jött ki, hogy nem érdemes vele foglalkozni.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Rigormortiis
veterán
Én csak azt nem értem a Google(Alphabet) oldaláról, miért nem végzi ki egyetlen gombnyomással az ilyen YT prémium-megkerülő alkalmazásokat/szolgáltatásokat. Hiszen nem csak az adott alkalmazás/szolgáltatás az övék, hanem a platform is, amin fut. Kizártnak tartom, hogy ha akarnák, akkor ne tudnák ellehetetleníteni ezeket...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
nagyúr
válasz Jim74 #166672 üzenetére
Nincs semmi baj a Google megoldásával. Ráadásul ha nem tudod használni a telefont, amire telepítetted, akkor biztonsági mentésből visszaállíthatod a google rendszeréből.
Én viszont azt javaslom, ha van egy régi készüléked a fiokban, akkor arra is rakd fel, mert 2FA azonosításnál az azonosító elveszik, akkor nagyon meg vagy lőve.
Yubico ezért szokta párban adni a hardver kulcsait. Viszont a YubiKey 5 szériáját már lehet szinkronizálni a Google Authenticator-ral, így abból elég egy kulcs a telepített alkalmazás mellett."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
nagyúr
Sziasztok!
Két faktoros azonosításhoz tudnátok ajánlani appot? Playstasion, Synology DSM lenne a fő funkció, de lehet, hogy szépen lassan mindenhol áttérnék rá.
A Google Authenticator-t eléggé lehúzták a Play-ben. Elsőre a Microsoft Authenticator volt szimpatikus, mert van microsoft fiókom, viszont egyáltalán nincs tapasztalatom ilyen appokkal. Cél lenne, hogy a legtöbb platformhoz használható legyen.
Köszönöm a segítséget .[ Szerkesztve ]
-
vacs
veterán
válasz galervin93 #166670 üzenetére
Nem csak elvileg, hanem hivatalosan is végre az OTP támogatja a Google Pay-t kedd vagy szerda óta!
(^)(>.<)(^)
-
-
vacs
veterán
-
DrKapocs
őstag
válasz Winnie The P #166665 üzenetére
Nem (bár nem próbáltam, de Mo-on nem működik). Indonéz régiókódos firmware van fenn a készüléken, így van gyári hívásrögzítőm. És lett Samsung Pay is.
-
DrKapocs
őstag
válasz Winnie The P #166658 üzenetére
Nem probléma. Be tudod állítani, hogy mivel történjen a fizetés.
-
gyulank
addikt
Wifi-s kamera alkalmazás kéne amit tudok használni OBS-ben, de nem az IP Webcam, mert az valamiért kilépeget azon a telefonon amin használnám. És szempont, hogy ingyenes, és ne ~240p-ben csinálja, mint amiket találtam.
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
-
BalanceR
addikt
Ipari adatgyűjtő kézi eszközökről van szó(Honeywell / Zebra /Motorola...) ezekben van beépített Vonalkód olvasó, BT,Wifi,Nfc, Ant+, Gps... Lényegében Android 10-13 alapú eszközök. Van rajtuk fizikai PTT gomb, de sajnos Speciális licence kell a gyári WlakieTalkie apphoz, és nem is local hálón mennek ...
A házon belül a hálózat megoldott, egy rakat AP-val, mesh rendszerben.
Találtam már pár appot. De sajnos mindegyiknek van valami hiányossága. Eddig a legjobb a Slide2talk, de ez sajnos pont a PTT gombot nem támogatja, legalábbis a szóban forgó eszköz nincs a támogatott eszközök között.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
poirot
őstag
válasz Winnie The P #166658 üzenetére
Szerintem semmi. Amelyikkel fizetsz, az "veszi" le az ellenértéket. Nekem is fent van mindkettő, most alapértelmezett a beállításoknál a GPay, vagyis csak oda tartva a telefont a GPay veszi le. Viszont ha elindítanám a Simple-t, és kiválasztanám a bankkártya fizetést, akkor venné le. Viszont fordítva is igaz lehet, elindítva a Wallet-et, akkor ott fizetnél, ha mondjuk a Simple lenne az alapértelmezett. Nem hiszem, hogy összevesznének. De mondjuk így még nem próbáltam, mindig az alapértelmezettel fizetek.
-
vacs
veterán
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Kérdezném, hogy lehet-e abból probléma, ha a telón a Simple alkalmazást használom kártyás fizetéshez és mellette a Gpay is megy?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
addikt
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Létezik olyan videó szerkesztő, ahol le lehet úgy menteni egy videót, hogy visszafele forogjon a jelenet?Boldog Karácsonyt
-
tobias40
veterán
-
crok
Topikgazda
válasz BalanceR #166647 üzenetére
"..és támogassa az androidos eszközön a fizikai PTT gombot." -- nem nagyon emlékszem hogy láttam volna Android-os bármilyen készüléket fizikai dedikált PTT gombbal, ha láttam is 10 éve minimum (azok a droidok már nem is támogatottak egyáltalán) de leginkább még mikor Nokiákon volt PTT (Nokia 5140 meg talán E71, dehát azok is 15..20 évesek..). Local-ban hogy gondoltátok? Házon belül van elérhető WLAN mindenhol egyébként? Vagy Bluetooth-on? Vagy valamilyen WLAN peer-to-peer?
De PTT meg Walkie Talkie alkalmazás ami mondjuk tudna működni az lehet épp lenne, főleg olyan ami peer-to-peer. Általában természeti katasztrófáknál használnak ilyet de a teljes mesh (átjátszás) lefedettséghez sok és nem túl távoli készülék kell..
-
crok
Topikgazda
válasz tobias40 #166649 üzenetére
Mit értesz "fél világ" alatt? Ha egy WLAN-on vagy a készülékkel akkor (legjobb tudomásom szerint) ki se megy a forgalom neten mert felesleges, ha nem vagy vele egy WLAN-on (vagy legalább egy Layer2 hálózaton) akkor majd kimegy neten.. átmegy a szerverükön.. és úgy tudod nézni, és mindezt természetesen SSL-el védetten - de ettől még nem lát(hat)ja a fél világ telibe mint mikor a szarul beállított IP kamerát lehet nézni neten mert ostobán ki van engedve (portforward-al) pass nélkül random porton a kamera képe. Ennyi erővel a Google/Amazon/bármi kamerás okoscsengők képét is látja boldog-boldogtalan szerinted, csak mert a szerveren megfordul a forgalom amíg nézed (hiszen nem egyszerű megoldani hogy a kamera a LAN-odon van a készüléked meg egy random helyen - és kb. úgy működik kb. mint régesrégen egy Hamachi)?
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Köszi!
Jó lett volna ez a NAS-ra való rögzítés is mert van nasom,van ugyan kültéri rendszerem is de bentre nem akartam kamerát feltenni,bőven elég lett volna a mobilom kamerája.De ha nem rögzítem a felvételeket csak néha"nézem" és nem akarom visszanézni,akkor is a "fél világ" látja a kamerám képét?(nem fontos a rögzítés...)
-
crok
Topikgazda
válasz tobias40 #166646 üzenetére
Ha be van kapcsolva hogy rögzítsen akkor a szervereiken tárolják de van data retention. Most ez így neked vagy tetszik vagy nem. Ha nincs sehol tárolva akkor nehézkes elérni is, olyanról nem tudok ami NAS-ra tárol és ingyen one-click megoldja neked hogy kívülről elérhető legyen annak akinek megosztod a megoldást.
Privacy policy - van a lap tetején automata fordító is ha kellene:
https://support.alfred.camera/hc/en-us/articles/360034522931-Privacy-PolicyMore details on the information we collect:
Provide, develop, and improve our products and services for you. For example, we store your data on our servers in order to allow you to stream videos, save content and share it with others with your permission.
[...]
We take data security very seriously and keep the information obtained from you safe and secure in line with industry standards. Your personal information is encrypted while it is transmitted to our servers in order to prevent any unauthorized third parties or threats from accessing the data. Please note that we may process your personal information on servers not necessarily located in your home country.
[...]
International Data Transmission
We may store your personal data in data centers outside the country you live in. The data may be transferred internationally depending on the service operation requirements. We do not store your personal data in China.
[...]
Information Sharing
We will never share your information for any commercial and marketing purpose unrelated to the delivery of our products and services without receiving your consent first. We will never sell or rent our user list or any other related information that can possibly be associated with you. We are dedicated to minimizing the exposure of our users’ identities and may only share your personal information in the following limited situations:
We may share some of your personal information with the individuals you invite to join the trust circle (a feature allowing you to share your cameras with others). These authorized individuals have access to the visual and audio data captured and streamed on the device, information of the device such as the status and power level. They are also authorized to generate additional data (recordings).
[...]
Our products and services are designed to provide you with the ability to see, hear, and speak to anyone on your monitoring device. In order for our products and services to function properly, we obtain content and related information that is captured and recorded when you use our products and services. For example, we store the events captured by the motion detector in our servers in order to provide evidence to identify the suspect.
[...]
Retention Policy
The retention period for storing personal data is depending on the purpose of data processed:
[...]
Event videos: free user’s content will be kept for 7 days. Premium users’ content will be kept from 14 to 30 days, depending on the service package.Most ez (+Terms of Service) neked vagy elfogadható vagy nem.
A Google okoscsengője meg az összes hasonló valami is így csinálja egyébként.Rémlik hogy egyébként van lehetőség rögzítésre helyben a kamerás eszközre is (meg talán NAS-ra is?) de régen használtam már, elképzelhető hogy nincs vagy rosszul emlékszem.
-
BalanceR
addikt
Talán tud valaki segíteni.
Keresek egy appot ami CB rádió szerű hangátvitelt tesz lehetővé, lokális hálózaton, több androidos eszköz között (PTT)
A cél egy nagyobb épületben való kommunikáció.
Nem szeretném, hogy az adat (hang) körbemenjen a világhálón, localban kellene mennie.
Ami még fontos, hogy fusson teljesen a háttérben, és támogassa az androidos eszközön a fizikai PTT gombot.
Találkozott már valaki ilyennel?[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
tobias40
veterán
Sziasztok!
Ajánlották vhol az Alfréd camera app-ot mint otthoni biztonsági kamera megoldás.
Kérdésem az lenne hogy ez vhol a tudtomon kívül rögzít serverre ha akarom ha nem?(sztem igen,de biztosra mennék...)
Mert akkor nem annyira jó megoldás ha a fél világ láthatja az otthoni telefon képét.
Amúgy bejárati ajtó megfigyelésére keresnék ilyen egyszerű megoldást,de ha nem csak én vagy a hozzámtartozók látják a képeket akkor nem kérem ezt a szolgáltatást! -
-
efi99
őstag
válasz dellfanboy #166622 üzenetére
Caynax Sports Trackerben van összes emelkedés, ha ezt a paramétert keresed.
Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
-
efi99
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz 7Sony7 #166634 üzenetére
Nekünk (koppkopp) szerintem másfél éve nem volt gondunk vele (akkor is csak valami apróság amit valami két nappal később egy frissítés meg is oldott), pedig MIUI-n (is) van használva (most meg egy Samsung-on is meg egy Huawei-en még ami mindhárom előkelő helyen szerepel a dontkillmyapp.com-on).
-
-
crok
Topikgazda
válasz 7Sony7 #166632 üzenetére
10..12 percenként mindenképp csinál egy mintavételt és a körben levő emberekre lehet "pingelni" is (kérni egy helyzetmeghatározást igény szerint) meg van saját üzenetküldő része is. Egyébként 10 éve is ajánlották már neked
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Lasersailing #166629 üzenetére
Life360, megy almán is, mi droidokon használjuk.
-
consono
nagyúr
válasz Lasersailing #166629 üzenetére
Google Family link? Az megy mindegyik platformon és a helyet leszámítva egy csomó okosságot tud (alkalmazások szűrése, idő korlátozás, stb.)
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Olyan alkalmazást keresek, amivel gyerek telefonjáról látom, hogy merre jár. Jelenleg a FindMyKids-et használnánk, de néha pár órát késik... ez így nagyjából semmit sem ér. - Ha beállításokra van valakinek javaslata azt is szívesen veszem.
Telefonom S23
gyereké: A54
Feleségemé: Iphone SE (2020)szóval platformfüggetlen kellene. Csak a helyét szeretném látni, más nem fontos. Ha ingyenes lenne az plusz pont lenne
köszi
-
AssAssynn
őstag
Hívásrögzítőre érdekelnének ötletek. CubeACR-t ajánlották, de nálam az van, hogy a saját hangerőm giga hangos, a másiké meg alig érthető. Végigzongoráztam rengeteg beállítást, de nem lett jobb. Ti a "felvétel" menüben milyen beállítások mellett használjátok?
Más ötlet esetleg?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Tökimanó
senior tag
válasz dellfanboy #166626 üzenetére
Próbáld ki ezt! Caynax sport tracker [link] Szerintem nagyon jó.
-
dellfanboy
őstag
a gyari samsung health-en kivul semmit nem toltottem meg le, de akkor rafekszek koszi
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
cidalain
veterán
Sports Tracker app biztosan tudja a magasságot
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ggeleven
őstag
Ezt tudja Strava és a többi sporttracker app is elég nagy valószínűséggel. Ezeket nézted már?
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
-
kisspall
aktív tag
A Természetjáró többek között magasságot is kiír.
-
dellfanboy
őstag
android-ra keresnek olyan ingyenes appot ami meg tudja mondani, hogy futas/gyaloglas soran mennyit valtozott a magassag, ahol futottam. marmint elkezdem tengerszint felett 500m van itt egy ket domb es mennyi lett a vege
legutoljara a tour de france kozvetitesnel lattam ilyet, hasonlot keresnek
jelenleg a gyari samsung health van ez tok jol szamolta a lepeseimet is de nem latok benne ilyet, hogy nem a vertikalis futasom/gyaloglasom mutassa csak a horizontalis. vagy van benne ilyen opcio? ha igen hol lelem?eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
karldergroße
senior tag
válasz WhiteWalker #166614 üzenetére
Azért, mert itt a fórumon egyesek vallásos módon rettegnek bizonyos szabályoktól, amelyeket beképzelnek maguknak.
-
nababika
aktív tag
Nekem sincsen semmi szenvedés a revanceddel, működik ahogy kell. Ezúton is köszönöm. Remélem így is marad.
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #166617 üzenetére
Ez valami átmeneti hiba vagy beállítási gond lesz, nálam (Chrome) csak egyszer kérdezte, elfogadtam, békénhagy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
aelod
veterán
Hátha valaki tudja. Nem jelez már egy ideje a gmail app bejövő email esetén így hagytam a francba és felraktam a blue-mailt. Szépen működött is a legutolsó frissítés után az sem jelzi, hogy jött volna valami.
Minden értesítés be van kapcsolva a telefonon. Valaki esetleg tudja mi lehet a gond?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
BitRider
senior tag
válasz kaciokos #166604 üzenetére
Mire? Gondolom, Chromium alapú és semmit se adtak hozzá, ugyanaz a ripoff, mint az Avast Browser és társai, csak jövevény bugokkal és inkompatibilitásokkal, cserébe az adataid kiszolgáltatásáért és egy logóért, amit belehegesztettek. Ez persze csak tipp. Meg hát Samsung... ismerjük. Bottal se piszkálnám (max az SSD-iket veszem használtan).
[ Szerkesztve ]
-
pavika
tag
-
pavika
tag
Olvasom, hogy a Youtube prémiumról és a revanced-ről megy a beszélgetés. Az alábbi képet csak érdekesség képen teszem be. Az itthoni prémium és a revanced mellett van még egy lehetőség. Aki kicsit utána néz az interneten megtalálja a kiskaput. A 12 hónap prémium jelenlegi árfolyamon 4050 forint volt.
-
cidalain
veterán
válasz Dluinet #166595 üzenetére
igen, tök jó a családi csomag. már majdnem elcsábultam.
aztán ott van az apróbetűben, hogy 13 év feletti tag vonható be.
két opcióm van: behazudom a gyerek születési dámutát a google accountjába úgy hogy 13 feletti legyen, de akkor meg elbukom a family link életkor-korlátozás szűrését.
vagy nem fizetek elő. most miért gond ez a YT-nak, hogy egy acc 13 év alatti gyereket takar? ő nem érdemli meg a reklámmentességet?
Ha a gyereket nem tudom bevonni, akkor meg magamnak minek fizessek elő, hisz alapvetően pont én nem használom.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz scott_free #166572 üzenetére
Nem tudom, mit értesz "rendszer" alatt, de ha azt, amit kellene (az Android maga), akkor nem jó helyen vagy. A Messenger alkalmazás saját értesítési beállításain belül kell megkeresni az adott tevékenység (funkció) értesítési beállításait, és ott némára állítani. Nem emlékszem, hogy a 12-es verzióban ez hogyan nézett ki, de 13 alatt külön van beállítás minden egyes alkalmazásfunkcióhoz, így például el lehet némítani csak a chat értesítéseket, miközben megmarad mondjuk a hívások hangja.
:a:
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Fall-N #166603 üzenetére
"de ha egyik napról a másikra tönkremennének"
Én nem tartozom a Google-t kötelezően utálók táborába, de szerintem te sem gondolod, hogy belátható időn belül ennek lenne 0-nál észrevehetően nagyobb esélye.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Fall-N
veterán
válasz BitRider #166596 üzenetére
A tartalomgyértól csak egy része a dolognak. A Googlenek is rengeteg pénzbe kerül fenntartani a szervereket. Nem véletlenül adták el nekik az eredeti kitalálói, mert masszívan veszteséges volt. Tudom nem divat a Googlet támogatni és "utálni kéne" őket, de ha egyik napról a másikra tönkremennének, kíváncsi lennék, hogy állna a többség szája.
[ Szerkesztve ]
-
BitRider
senior tag
válasz Winnie The P #166598 üzenetére
Talán érdemes lenne normális böngészőt használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest