- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.létezhet olyan app ami este 10 kor kikapcsolja reggel 7 kor pedig be a tabletet? A tab saját beállításai közt csak időzített ujraindítás van.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Ismer valaki olyan alkalmazást amelyik megmondja nekem hogy B20 t használ e a telefon?
Már egy rakat System s network infós appot megnéztem, de egyik sem írja ezt az infót.Köszönöm előre is
-
Taktoj
aktív tag
sziasztok lebego orosz billentyuzet kellene , de nem rendszeralkalmazásként, szerintetek van rá esélyem?
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
Történt , hogy szülői alkalmazás lett telepítve eszközkezelői engedélyekkel a gyerek készülékére. A szülői teló meghalt...úszott eggyet. Nahh s ezután a gyerek készülékén levő alkalmazást sem módosítani sem törölni nem tudom.
Tehetek bármit is vagy kuka a gyerek telója is?
Nem rootolt a készülék , bár lehet azzal sem lennék előrébb -
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Ismer valaki olyan appot, ami a fülhallgató csak egyik felében szólaltatja meg a zenét. Egy balancer t keresek amivel tudnám szabályozni hogy mind kettőben szóljon vagy csak az egyikben.
-
Taktoj
aktív tag
Helló, telefonváltásnál mindent figyeltem kivéve hogy a dupla koppintásos ébresztés ezen nem működik. Valaki bármilyen alternatív megoldást tud javasolni amit elölről meg lehet oldani s nem kell matatnom a hátsó ujjlenyomat olvasót?
-
Taktoj
aktív tag
Hello. Kimeno hivas s sms tiltó alkalmazast keresnék. Létezik ilyen? Barmilyen megoldas erdekel akar fizetos is. Kosz
-
Taktoj
aktív tag
Hello. Van olyan alkalmazas amivel a mobilnetsebesseget letudnam korlatozni kb 80-100 KB/s re?
-
Taktoj
aktív tag
4.3 ra nem engedi telepíteni a nova launchert... van megoldás rá?
-
Taktoj
aktív tag
Remélem nem "warez" megkérdezni, hogy valaki tudna e ajánlani szakit root ügyben / tehát elviszem neki ráteszi, én padig fizetem a szolgáltatást /a nemrég tárgyalt root call blocker nagyon kellene nekem is ... sajnos...
-
Taktoj
aktív tag
Hello , volna egy kis problemam, 4.4.2 alatt nem találom a gps bekapcsolasa lehetoseget sem a beallitasokban sem az ertesítési panelon. Online navigaciók sem ugrasztják fel a bekapcsolasi lehetőséget :-(. Valami direkt program nincs erre?
-
Taktoj
aktív tag
üdv.
olyan alkalmazásra volna szükségem, amivel tudok piszkozatokat vagy vázlatokat készíteni egy emberkének különböző időpontokban különböző tartalommal kellene küldenem.
Itthon megcsinálnám a piszkozatokat, s amikor kell kell elküldözgetném.
vázlatban - üzenet irásánal ha kilépek- mindig csak az utoljára szerkesztett tartalom marad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Óra topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Politika
- Nintendo Switch
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest