Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMarco
aktív tag
-
Taci
addikt
Samsung Galaxy Note8-on használnám a hangdiktálást, és nagyon szépen megért mindent (átállítottam Google-re), viszont nem tudom, hogyan lehet pontot, vesszőt, kérdőjelet, felkiáltójelet stb-t diktálni. Ha azt mondom, "kérdőjel", "?" helyett azt írja, "kérdőjel". Hogyan tudok neki írásjeleket diktálni?
Köszi! -
mobilizmo
Topikgazda
válasz darvinya #130488 üzenetére
Nincs ilyen frissítési funkció benne, hiába próbálom lehúzni, nem frissít. Ez FB Lite app, lehet Official FB appban van ilyen funkció. Az app gyorsítótárának ürítése sem oldotta meg a problémát.
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
Topikgazda
Facebook Lite-ban ha egy poszthoz fényképet vagy videót akarok hozzátenni akkor nyílik meg a Képtár nevű valami. Ebben van egy fotó amit a mobillal csináltam ugyan, de miután elküldtem a célszemélynek (nem FB Lite-on) töröltem és a felhő szinkron is ki volt kapcsolva közben. Nem tudom a Képtár hogy/honnan szedi össze, mert én nem találom sehol a telefonon (az FB Lite mappájában sem). Nyilván nem szeretném ezt itt látni, van valakinek ötlete hol keressem?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Keresek egy olyan pénzügyi appot, amit ha felrakok a saját, és párom telójára, akkor mind a ketten tudjuk egy helyen látni a pénzügyeinket (mennyit költöttünk, mire ment el a fizu, stb.). Néztem az ajánlóban lévőket, de nem láttam egyiknél se, hogy tud-e ilyen opciót, bár lehet csak nekem kerülte el a figyelmem.
Szóval: van erre opció valamelyikben?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz macilaci78 #130475 üzenetére
És tud szinkronizálni is? Vagy magad másolgatsz?
-
margithid
veterán
Hogy tudok úgy törölni egy alkalmazást, hogy a beállításait is töröljem?
-
csipuka
senior tag
válasz sopruk #130458 üzenetére
En a Foldersync-et hasznalom, hogy a telo es a NAS kozott szinkronizaljon. Ha a NAS-t lecsereled a mondatban PC-re akkor mennie kell.
-
TomPack
őstag
-
MODERÁTOR
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
A Chrome felfelé görgetésnél nem rejti el a címsort. Újratelepítve sem, a beta, a dev sem, flags resetelve, fiókból kilépve sem. Másik azonos típusú telón oké. Mit tudok még tenni a teljes gyalulás előtt?
Nagyon köszönöm!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Somatom
veterán
válasz turbulencia8 #130463 üzenetére
Pont azért sorolja azokat a letöltőhelyeket, mert azok az ajánlottak. A TubeMate nem azért nincs a Playen, mert nem lenne megbízható. Régen Play alkalmazás volt. Aztán a Google kitalálta, hogy nem lehet a Playen olyan alkalmazás, ami képes a YT -ról letölteni. Sok app -ból ekkor került ki ez a funkció. Mivel a TubeMate fejlesztője nem volt hajlandó fejet hajtani, ezért a Google kitiltotta.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
DonMarco
aktív tag
válasz margithid #130465 üzenetére
Ha túl sok bass-t teszel rá akkor könnyen torzithat. Vedd vissza a bemeneti jelet (elő erősítés) Ne legyen hangosabb a "kikevert" hangszin a normál,(mintha nem állítottál volna semmit se) hangerőnél . Egy biztos,lehet szórakozni a neutron jó beállításával
[ Szerkesztve ]
-
turbulencia8
őstag
válasz Somatom #130461 üzenetére
A TubeMate linken melyik letolto oldal hasznalata ajanlott? Mennyire megbizhato az app es a letolto oldal? (Kartevok kapcsan kerdezem, a NewPipe idokozben nalam is bekrepalt, utobbit anno a github-os, nyilt kodolas miatt azt iteltem a legmegbizhatobbnak.)
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Neutron playert használ valaki?
Nekem sajnos bizonyos helyzetekben recseg rajta a zene, míg MIUI Zene alkalmazásával nem.
Próbálgattam beállításokat, de maradt ugyanaz a rossz hang.
Nincs ötletetek beállításhoz? -
Znupi
csendes tag
Sziasztok Urak!
Megpróbálok itt segítséget kérni hátha tud valaki valami megoldást a problémámra. Van egy sony A6500 fényképező gépem, amiben van egy olyan funkció hogy össze lehet párosítani android rendszerrel a fényképezőt, és ezáltal lehet geo infót áttenni az elkészült fotókra. Ehhez kell egy program aminek a neve Playmemories mobile. A problémám az hogy telefont cseréltem, a régi készülékemen Marshmallow futott és ott nem volt gond. Ha a telefon alvó állapotban is volt akkor is le tudta kérni a geo infót, ami bluetooth-on keresztül történik meg. Tehát bekepcsolom a fényképezőt látom a kijelzőn hogy bluetooth kapcsolat létrejött, és már jön is a geo cimke a képre.
Amióta Pie rendszer van a telefonon az alvó készüléken keresztül nem hajlandó kommunikálni a bluetooth-al. Akkor ha megnyomom a készüléket hogy jöjjön vissza alvóból rögtön kommunikál. Már mindent próbáltam! Energia gazálkodás beállítás, Bluetooth cache memória törlés, Bluethoot AVRCP verzióját 1.4-re tenni mert alapból 1.6-on van de nem történik változás.
Már mindent szét kutattam, de nem jövök rá a megoldásra. Tudtok segíteni nekem??
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Régebben volt egy olyan opció Chrome-ban, hogy kezdokepernyore tudtal kirakni egy weblap shortcutot es nem uj lapkent nyitotta meg, hanem app kinezetet adott neki.
Ez hova lett? Van még rá lehetőség? -
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan app amivel telefon és PC között tudnék mappákat szinkronizálni wifin keresztül? Felhő kihagyásval szeretném megoldani, ha lehetséges...
Előre is köszönöm a segítséget! -
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan alkalmazást ajánlani android készülékre, ami youtube letöltő?
Videót és mp3 anyagot szeretnék egyaránt letölteni.Válaszotokat előre is köszönöm!
Samsung S9
-
andreas49
senior tag
-
MikeWazowski
veterán
Üdv! A Google fotók alkalmazásba a videókat is lehet korlátlan menteni? A képeket ugye tömöríti, bár a minőség elvileg nem romlik. Videókkal mi a helyzet? Feltehetek egy 4k-s 5 gigás videót is?
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
feket663
tag
válasz Viktor0610 #130447 üzenetére
Nem találtam azt a dupla nyilat, de közben javasolták a MortPlayert, ez végre olyan, amilyet mindig is szerettem volna!
-
woodworm
veterán
válasz Viktor0610 #130447 üzenetére
Nézetfüggő, és az új verzióval nem egyszerűsödött a használata.
-
MODERÁTOR
-
snowdog
veterán
Szerintem máshonnan közelítsd meg a problémát, ne program oldalról. Magát a töltési műveletet ellenőrizd.
Az eBay-en is lehet olcsón kapni olyan töltőkábelt, aminek a tápegység felőli oldalán kijelzős mérőfej található. Mint pl. ez, bár ennek a gép felőli végén nem WayteQ xTAB-100qcr-hez való csatlakozó van, ez csak egy példa. Gondolom ahhoz megfelelőt is találsz. [link]Így pontosan nyomon követheted, hogy töltés közben mekkora áramot vesz fel az akkumulátor.
Ha viszont magát a töltőt szeretnéd tesztelni, akkor ahhoz is találsz megfelelő eszközöket. Így néz ki a mérő eszköz. [link]
De akár műterhelést is vehetsz hozzá. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
válasz Viktor0610 #130442 üzenetére
Ettől félek.
Ugyan olyan akku csak nem 10000mAh-es hanem 11000, de szerintem ez nem indokolja hogy nem tölti."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MODERÁTOR
-
Met
nagyúr
Akku infó programot keresek.
WayteQ xTAB-100qcr-ben akkut cseréltem, 45%-ról lemerítettem 16%-ra, töltőre dugtam és 3 óra alatt 10%-ot töltött és nem is megy feljebb.
Arra lennék kíváncsi hogy a kiskínai vert át vagy más gond van."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
feket663
tag
Sziasztok! Hátha tudnátok segíteni rajtam...
Egy olyan zenelejátszó programot keresek, ami mondjuk egy könyvtárban levő mappákat lejátszik, és lenne a képernyőn egy gomb, amivel egyszerűen a következő mappát kezdi el játszani. Autóban használnám, és nem szeretnék sokat tapickolni, oda vissza lépkedni a könyvtárak között, mint ahogyan az általam ismert zenelejátszó programokban van ez megoldva. Az se olyan jó megoldás, hogy 1 lejátszási listára teszem az összes albumot, mert akkor nem tudok váltogatni könnyedén az albumok között, csak, ha végigléptetem az összes dalt az adott albumon. Nagyon nagy igényeim vannak? Tud esetleg ilyesmi programot ajánlani?
Próbáltam már jó néhány programot, de egyiknél sem találtam ilyen lehetőséget, persze lehet én keresem rosszul.... -
törölt tag
Valaki ?
-
S e t h
nagyúr
Az új samu böngészőben azt is sikeresen elcseszték, hogy nem tudom 1-2 gomnyomással elintézni, hogy bizonyos oldalakon engedélyezze a reklámokat. Most egyesével kell tiltanom a blokkolókat, ami így általános érvényű, minden oldalra vonatkozik, utána meg állítgathatom vissza.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
pc360
addikt
válasz Bozek #130426 üzenetére
Mert éppen menet közben vagy, vagy ha szabad a kezed, akkor is sokkal kényelmesebb az egyujjas zoom. Még akár az ágyban fetrengve is. Aki más programoknál már megszokta, annak nagyon is alap marad. Minden valamirevaló térképszoftver és böngésző tudja ezt.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanád, hogy scroll gomb nélkül is lehet görgetni, ha elkapod az oldalsávot. Lehetni mindent lehet, max nem kényelmes. Nem az én bajom, ha nem tud valamit egy app, hanem az a készítők figyelmetlenségét jelzi, hisz még a konkurencia tudását se preprodukálták (egyelőre). Ennyi erővel minden jól megírt, kényelmes launcher, vagy bármilyen egyéb UI a "lustaság" eredménye.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
Nem belemakogtam, hanem korrigáltam. Az meg egyikőtök se fogja nekem megmondani, hogy mire mikor válaszolok, az a helyzet.
A nem értetted sor valóban fölösleges volt, ezt leszámítva kár megint itt offtopikolnotok valami vélt sérelem miatt. Azért a sorért meg bocs.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
NewPipe 14.2 nem játszik le YT videót a háttérben, ha pl. kikapcsolom a kijelzőt.
(Guru Meditation hibával).
Korábban (pár hete?) jó volt, szóval feltételezem, hogy valami odaát romlott el, de azért megkérdezem, hogy más is tapasztalt ilyet? Esetleg valami javaslat? Google-vel nem nagyon találtam segítséget.Elfogadom a sütiket.
-
Takuun
aktív tag
Szükségem lenne egy programra, ami segítene a hívásaim időtartamának rögzítésében. A készülékben két SIM-et használok és jó lenne látni, hogy egyiken és másikon mennyi volt az adott hónapban a kimenő hívás időtartama. Valaki használ ilyet? Mert sajnos a készülék nem tudja alapból.
-
beg
veterán
válasz Somatom #130420 üzenetére
Olyan sem nagyon szokott lenni, hogy mérges kék mókusként belemakogok más vitájába amíg az kulturált mederben zajlik . Szerintem ez is hozzátartozik egy nyilvános topik íratlan szabályához. Ugyanis az onnantól már nem man2man, hanem beleállás az egyik félbe.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Somatom
veterán
"Zeon is meg Somatom is már pár millió kilométert beletoltak a csattogós lepkéjükbe"
A stílusa nekem sem szimpi, azt viszont halkan megjegyezném a mondandóddal kapcsolatban, hogy egy nyílvános topikban nincs olyan, hogy "ketten beszélgetünk".
-
őstag
válasz DeathAdder #130408 üzenetére
Elnézést. Töltő helyére dugott microusb-s kártyaolvasó, és abba microsd extfat-ra formázva?
-
beg
veterán
válasz pc360 #130415 üzenetére
Ketten beszélgettek, de most mégis neked áll feljebb. Zeon is meg Somatom is már pár millió kilométert beletoltak a csattogós lepkéjükbe, majd megoldják felnőtt emberekhez méltóan. A te stílusod az ami nem hiányzik ebből a párbeszédből.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz pc360 #130413 üzenetére
Pontosan tudom, hogy miről beszélt, én is használom máshol.
Ebből nekem nem hiányzik, de ismerve az ő szokásait, neki igen.
Amit somatom használ, az nálam kifejezetten rosszul teljesít, talán a hardver, talán a szoftver miatt, de nincs kedvem kikeresni, amikor itt írtam róla.Plusz tedd meg, hogy nem válaszolsz, köszönöm!
#?*@&!
-
pc360
addikt
válasz zeon.hu #130412 üzenetére
Tudod, térképeknél is létezik az a fajta zoom-olás, amikor dupla kopp után nem engeded fel az ujjad, hanem még fel/le húzgálod a képernyőn. Na, olyankor tudod beállítani a zoom mértékét. Ettől függetlenül a sima duplatap is zoom-ol, de csak előre beállított értékre és vissza. Egy normális appnak mindkét módszert ismernie kell, mi erről beszéltünk. Nem alszom jobban, csak zavart, hogy félrebeszélsz.
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
Sziasztok!
Szoktatok használni olyan hasznos alkalmazást, mint az Electrodroid, Wolframalpha? Csak másban, mondjuk mértékegységátváltó, vagy mechanikai segéd. De olyan, ahol beírogatni kell az adatokat és abból számol.
Nem iskolásnak kellene, hanem bárkinek a mindennapi életben, ami jól jön,
Excel táblázatokkal, vagy webes calculatorokkal könnyű megcsinálni mindent, amire szükségem van, de ilyen alkalmazásokat, amik ilyeneket foglalnak össze, nem nagyon találok. Elég rosszak. Ezért érdekelne, hogy ti milyen hasonló appokat használtok. -
DeathAdder
veterán
Igen, OP3-nál nincs lehetőség memória bővítésre
Kicsit utánaolvastam, sokaknak meggyűlt a baja ezzel, a belső hang felvevéssel szintén.
Érdekes hogy iphone, samsung, xiaomi gyári romon is tudja, míg több eszköz esetében még roottal sem lehet ezt elérni, de még custom rommal sem -
őstag
válasz DeathAdder #130400 üzenetére
Ahogy Bozek írta Extfat-on nem futnál file méret korlátba.
Pc-n Android emulátor és pc-s programmal felvenni a képet és hangot még egy lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #130400 üzenetére
Az az érdekes, hogy a Samsung saját Game Launcher-ben lévő belső videórögzítése is max ekkora videót tud.
-
Somatom
veterán
válasz zeon.hu #130401 üzenetére
Előnyeit? Mihez képest? Melyik az a böngésző, amelyik dupla koppra nem nagyít?
"Mellesleg a Te igényeid kb a tökéletes böngészőt eredményeznék, ha egyszer valaki megcsinálná "
Ehhez három dolog szükséges: anyagi erőforrás, szakképzett humán erőforrás, jogosultság. A Samsung -nál, vagy a Google -nél vajon melyik hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest