Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Fiuk alkalmazást keresek ami hívás után visszadob a főképernyőre, on call end- et használtam de nem tökéletes
Kösz előre isNe dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
_CICAFIU_
aktív tag
Brave böngészőt használok. Azt hogy lehet beállítani hogy a videókat ne a böngésző játsza le hanem a youtube alkalmazás?
Huawei P30
-
Bozek
nagyúr
válasz MikeWazowski #131196 üzenetére
Nem tudom, hogy milyen leveleket kaptál, de a mellékletek letöltése is okozhatta a problémát. Márpedig az kikapcsolható.
-
MikeWazowski
veterán
válasz Bozek #131143 üzenetére
Természetesen nem.
A Tesco parkolóba sétálgattam és már nem volt egyszer csak netem. Megnéztem és 700 megát "megevett" valahogy...Lehet beállítás probléma volt, de nekem már túl van akkor bonyolítva.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Márton
nagyúr
üdv,
van olyan free app, ami folyamatosan mutatja a mobil adathasználat mennyiségét a felső, értesítési sávban ÉS nem nullázódik egy telefon restart után? A Cool tool-t használom, de az sajna nem jegyzi meg. Miért?
kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
bigdady
nagyúr
Hali
Tudtok olyan email appot ami betölti a csatolmány képeket amit kapok egyből és nem kell kattintgatni (biztonsági kamera miatt)? Aqua mailt tudom, de tudja-e más app?[ Szerkesztve ]
-
sbwolf
aktív tag
válasz hitman77 #131191 üzenetére
Nem valószínű. Először nézed meg egy NFC reader-rel, hogy a kapúnyitó NFC-s e. Utána próbálkozhatsz.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Androidon van arra mód, hogy egy vélhetőleg NFC-s kapunyitó kulcstartót klónozzak a telefonra? A8 2018.
Köszönöm -
penge111
addikt
Sziasztok, androidon Mi a2 lite-on hogyan tudom beállítani azt, hogy egy lassítva felvett videónak csak egy része legyen lassú, a többi gyors. Magyarán felveszek 30 sec slow mo videot, de csak azt szeretnem, hogy 10 sec maradjon slow mo, a maradék 20 sec normál sebességű legyen.
Ipaden, iosen ez így fest:
“Miután a lassított kameramódban elkészítette a videót, beállíthatja, hogy annak melyik része legyen lassított hatású. Ez azt jelenti, hogy míg maga a videó normál sebességű, lelassíthatja azokat a részeket, amelyek a legfontosabbak.
iPhone, iPad vagy iPod touch készüléken koppintson a Szerkesztés elemre a szerkeszteni kívánt lassított videón. Macen egyszerűen mutasson rá a videóra az egérrel. Ezután a videó idővonalán látható, függőleges fehér vonalak segítségével állítsa be, hogy a lassítás hol kezdődjön el, és hol érjen véget”Valami program esetleg van erre android esetén, lányom mi a2 lite telefont kapott tőlem, de az ezt gyárilag nem tudja. Tik tok miatt kellene neki, köszönöm a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Bozek
nagyúr
válasz Bozek #131153 üzenetére
Hívásrögzítőt már találtam, a Boldbeast Call Recorder működik, lehet neki adni root jogot és Alsa módra állítva tökéletesen veszi fel mindkét fél hangját.
Már csak képernyőrögzítő kell internal hanggal.
-
kezman
őstag
válasz Viktor0610 #131181 üzenetére
👍
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok, korábban chromeban telón ranyomtam egy szóra, ki jelölte és alul pop upban mutatta a fordítást a Google translate. Ezt véletlenül kikapcsoltam valahogy, és nem tudom, hogyan lehet visszahozni? Most macerás, mert szöveg kijelölés után még két kattintás, mire feljon a Google translate pop up. Szóval vmi gyorsabb megoldást keresek, ami angol szót pikk pakk lefordit, néha ugyanis nem tudom, mit jelent egy angol cikkben. Vkinek tipp?
-
Fall-N
veterán
Nem tűnt el, hanem a gesztusok váltották. A kapszula ikon, ami a home, na azt kell felfelé húzni. Ha jobb oldalra húzod, akkor meg tudsz váltani a megnyitott alkalmazások között.
A1 is megkapta a héten, és attól függetlenül használom a virtuális sávot, hogy van rajta kapacitív gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
MODERÁTOR
-
kezman
őstag
válasz Somatom #131179 üzenetére
👍bocs a félreértésért, igazából nem érdekel csak nem bírtam megálni hogy ne írjak, legtöbbször éjszaka töltöm, reggel le veszem azt annyi, nehogymár a rabszolgája legyek, nem értem az embereket, kétszázezres telefont vesznek a cigit meg úgy töltik, csak ennyi.
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
Somatom
veterán
-
dunc
nagyúr
válasz Viktor0610 #131176 üzenetére
Mert gyors válasz kell, és a topikja hulla. Nokia 7.1
-
MODERÁTOR
-
dunc
nagyúr
Srácok pie alatt eltűnt az alkalmazásváltó gomb, és nem találom, hogy tudom visszaállítani. (eddig sikerült, de most valahogy nem találom)
-
F.E.K..
senior tag
Arra próbálam célozni hogy a telefon van értem és nem fordítva (a kép egyébként nem manipulált, csak méretes az akku).
Minek vesz az ember egy akkut ha annak csak a 80%-át használja ki? Elég lenne kisebb is akkor nem?
(Mellesleg lehet cserélni, de jellemzően elavul mire odáig jut a használatban az ember)
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
kano
nagyúr
válasz F.E.K.. #131170 üzenetére
Tudod, hogy ez semmit sem jelent egy másik infó nélkül. Én tudok akár 100 napos üzemidőt is produkálni, ha mindig csak 80%-ra töltök.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kezman
őstag
És ami nem csak jelez hanem ki is kapcsolja a töltést esetleg bizonyos %-nál? Annak lenne értelme szerintem, jelzésnek nem sok, főleg ha alszom😁
[ Szerkesztve ]
-
-
Bagyala
csendes tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Bagyala #131158 üzenetére
Ahogy Bozek is írta, jelzéshez automatizáló. Kapcsoláshoz külső hardver is kell.
DS39:
Nincs igazad. A Placebo is gyógyszer, a lelket nyugtatja meg. Ha a töltés ilyen módú szabályozása nem árt a készüléknek, viszont hozzásegíti a tulajt a lelki békéjének megteremtéséhez, akkor igenis, hasznos dolog.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Bagyala
csendes tag
válasz Viktor0610 #131157 üzenetére
Igazság szerint olyat szeretnék, ahol a lemerülés értékét is én állíthassam. A mai okostelefonokat nem kell teljesen feltölteni és lemeríteni. Olyan 80% körül kellene csak tölteni, és csak 35% ig meríteni. Erre keresek appot, hogy ezt be tudjam állítani.
Kösz.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Bagyala #131156 üzenetére
A lemerülés jelzés ugye gyárilag megvan, az X%-ra feltöltésnél jelzés az AccuBattery - Akku appal lehet meg.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Bagyala
csendes tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, ami hangjelzéssel értesít ha feltöltött a telefon, vagy éppen lemerülni készül. Jó lenne, ha tudná, hogy töltöttségi %-os értéket tudják beállítani, mikor jelezzen.
Előre is köszönöm.
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! -
addikt
Nekem Sony XZ Premium van, nincs semmi gondom a Pie-vel, kivéve amit Bozek is mond, hogy az ACR csak külső hangot tud felvenni android 9 alatt. Egyébként úgy oldottam meg, hogy kiválasztottam a beállításokban a legideálisabb felvételi opciót a külső hangszóróhoz. Amikor fontos dolog van, akkor felerősítem a hangerőt, így vissza tudom hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Bozek
nagyúr
Tud valaki olyan hívásrögzítőt mondani, ami megy Android Pie rendszeren? Root van, az nem akadály. Sajnos az ACR nem működik, miután a Google bezárta a kiskaput, root-os megoldás meg nincs benne.
A másik kérdés, hogy van-e olyan képernyőrögzítő, ami vesz fel belső hangot, nem csak mikrofont? Mert egyet találtam, ami elvileg pluginnal vesz fel, de hiába kapott root jogot, néma volt a videó. Na meg az elforgatott képet is állóban, összenyomva vette fel.
-
soldi3r
veterán
Szevasztok! Melyik applikacioval lehetne elocsalogatni a speech-to-text-et egy Mi A1-en?
E30 (oo=[][]=oo)
-
Zeki
nagyúr
Sziasztok!
Most végre ráérek a melóban, úgy gondoltam utána kellene járni, mi lehet a fiam Lenovo Tab7 Essential tabletjével.
Pár hónapja elkezdett jóval lassabban bebootolni, mint a lányom ugyanilyenje. De ezzel még nem foglalkoztam.
A gond az, hogy a Play áruház igen gyorsan leáll és utána a parancsikonra bökve azt írja: Ehhez az ikonhoz nincs alkalmazás telepítve.
Ha egyből újraindítás után indítom, akkor jó, leszed pár app frissítést, de nem tudja mindet telepíteni (pl Google Drive frissítés)
Ja, hangerő fel + power gombos gyári visszaállítás is megvolt már.Lehet hogy hardveresen nem okés/sérült a kütyü? Melyik appal lehetne ezt kideríteni?
Víruskergető is futott már rajta (pár fajta) nem talált semmit.Szóval ha van valakinek ötlete, mit próbáljak ki, kipróbálom.
-
dunc
nagyúr
Az Earth nálatok se működik valami jól? (wifivel nem az igazi) nokia 7.1
-
rjg
őstag
válasz Somatom #131142 üzenetére
Stabil, jól konfigurálható, kevés akkut fogyaszt. Egyszeri díjas - korábban használtam olyan klienst (Cloud Magic), ami ingyenesből havi díjas modellre váltott. Több protokollt és a push üzeneteket is támogatja. Nálam kb két éve ez fut, jelenleg négy domainnel és öt (volt amikor 7-8) fiókkal. Egy Chromebook Tabon is használom, - ott a Gmail fiókot is ebben olvasom - jól használható a tablet nézete is.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
-
MODERÁTOR
válasz MikeWazowski #131141 üzenetére
Ez szinte biztos, hogy
user errorbeállítási gond volt...Xiaomi 13T
-
Bozek
nagyúr
Egész télen? 3 hónap alatt?
Amúgy arra nem gondoltál, hogy esetleg másik kliens is annyi adatforgalmat használt volna? Engem mondjuk nem zavarna a 700 MB, van 11 GB egy hónapra.
(#131142) Somatom: Tasker beépülő. Szerintem többet nem is kell mondanom.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Gmail -t használok, ahhoz nekem jó a Google kliens. Amúgy sem vagyok nagy e-mail írogató. Csak kíváncsi vagyok, hogy mi az a plusz, ami 3600Ft -ba kerül.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz F.E.K.. #131122 üzenetére
Köszi, az ötletek jók. Mindössze évente 2x készítek 4-4 db képet egy bizonyos munkáról- egyszer a telefon meg hibásodása miatt elvesztek- szóval a képek fontosak de nem rendszeres- nekem a g. fotók szinkronnal tökéletesen megfelel, nem bonyolítanám.
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
MikeWazowski
veterán
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Csápájev
őstag
Sziasztok
Az új telefonomra át szeretnék másolni egy mappát,amiben 3000 kép van.
Sajnos ezt a legtöbb alkalmazás nem engedi,általában 500 a határ és egyenként kell kijelölgetni,elég macerás.
Tudnátok ajánlani olyan programot,.ami biztosan átmásol 3000 képet?
cm transfer , mi drop, qickpick wifi átvitel -t , Share datat -tpróbáltam,egyik sem jó.
Nagy segítség lenne[ Szerkesztve ]
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Az utóbbi napokban a telefonom nagyon elkezdett merülni.
Eddig egy Google clean megoldotta, de most nem nagyon. Már számos romot kipróbáltam a telefonon, de nem akar megjavulni. Most nálam van a gond, vagy a Google rontott már megint el valamit és a háttérben valami zabálja az aksit?
Más nem tapasztalt hirtelen merülést a telefonját?Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
kovisoft
őstag
válasz szabo.csabi #131121 üzenetére
Nem kell robot az EDS-hez, csak robot nélkül csinálja ezt a ki-bemásolgatást. De dokumentumokra, képekre ez nem olyan nagy gond, mert kicsi a fájlméret.
-
DrBubo77
veterán
válasz szabo.csabi #131121 üzenetére
A Samsung-okban erre van gyári megoldás, a Biztonságos mappa.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
F.E.K..
senior tag
válasz Bferibörs #131108 üzenetére
Amennyiben a munkádhoz fontosak a képek, akkor a munkáltató adjon online tárhelyet (eleve céges adatokat nem töltünk fel a céges eszközökön kívül máshova, adatgazdálkodási alapok ugye).
Ha csak magadnak fontos a dolog (mivel a munkához szükséges akkor feltételezhetően anyagilag is megéri) akkor vesz az ember saját eszközt (legalább egy nas-t és beállítatja egy hozzáértővel, de nekem például saját szerverem van ezekre), és arra küldi automatizáltan a fontos dolgokat (arról meg rendszeresen automatizált mentést készít).
Ha ez anyagilag nem fér bele... nos, akkor nem is olyan fontosak azok az adatok valójában.
Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!
-
szabo.csabi
tag
válasz kovisoft #131120 üzenetére
Köszönöm!
Viszont olyat keresnék, amihez nem kell root jogosultság, szimplán csak el akarok rejteni az avatatlan szemek elől néhány fájlt, leginkább fotót, ritkábban videót vagy szöveges fájlokat, táblázatokat.
Egyébként azt tudja valaki, hogy mi értelme annak, hogy egyik alkalmazásban el van rejtve egy fotó viszont fájlkezelőből simán meg lehet nyitni vagy másik képnézegetőben? :-)
-
kovisoft
őstag
válasz szabo.csabi #131117 üzenetére
Egy komolyabb titkosító alkalmazás az EDS. Ez létrehoz egy titkosított konténer fájlt, és ebben tárolja a védett fájlokat. Az ingyenes verzió nem tudja meghajtóként felcsatolni a konténert (de tudtommal ehhez a fizetősnek is root jogosultság kell), ezért minden használat előtt kipakolja a kért fájlt egy ideiglenes könyvtárba, majd használat után letörli onnan. Ezért nem annyira alkalmas nagy méretű fájlok (pl. videók) tárolására, inkább dokumentumok és képek titkosítására jó.
-
szabo.csabi
tag
Fájltitkosító alkalmazást keresek (fotók, videók és dokumentumok titkosítására), mit ajánlanátok?
Ha feltelepítek egy ilyen alkalmazást az globálisan titkosít például egy fotót, azaz másik képnézegetővel (vagy a készülés gyári alkalmazásával) sem fogom tudni megnyitni vagy csak akkor tűnik el a fájl, ha kizárólag a telepített alkalmazásban böngészek?
Ha ez utóbbi a helyzet (átfutva néhány cikket és a Play áruházat, mintha ez lenne a helyzet) akkor mi értelme így ezeknek az alkalmazásoknak?
-
kovisoft
őstag
válasz Somatom #131114 üzenetére
Nem csak mappás tárolás van, erre próbáltam rávilágítani. Mi van, ha a képek egy MySQL adatbázis rekordjaiban vannak tárolva? Mi van, ha a képek egy titkosított konténer fájlban vannak ömlesztve tárolva? Az album szerinted lehet hókuszpókusz, valójában a kötött mappásnál rugalmasabb adatrendszerezési módot valósít meg. És felhasználói oldalról lényegtelen, hogy fizikailag hogyan tárolják az adatokat.
-
bozont
veterán
Üdv
Létezik olyan könyvolvasó alkalmazás, mint pl a Wattman, ahol ingyenesen olvasható könyvek vannak, viszont magyarul? -
kovisoft
őstag
válasz Somatom #131109 üzenetére
Nem is írtam olyat, hogy az albumok fizikailag tárolnák a képeket. Amit a tárolási útról írsz, az a mappás tárolási módra igaz. Az albumokba szervezésnél a képek jellemzően ömleszte vannak, sőt nem is feltétlenül fájlokként vannak tárolva, lehetnek pl. rekordok egy MySQL adatbázisban. Ilyenkor a felhasználót jellemzően nem érdekli, hogy fizikailag hogyan tárolódnak az adatok. Mondjuk szerintem a legtöbb felhasználót a mappás tárolási módnál sem érdekli, csupán az, hogy milyen módon fogja megtalálni az általa keresett adatokat.
-
Somatom
veterán
válasz Bferibörs #131110 üzenetére
Bozek már írta. Foldersync. Mivel Tasker beépülő, ezért csomó olyan feltételt meg lehet adni, amit egyébként nem. Pl. azt talán lehet a Google -féle mentésben szabályozni, hogy Wifin, vagy mobilneten is szinkronizáljon. De, mi a helyzet a roaming -gal? Otthon korlátlan netem van, tehát nem gond az azonnali feltöltés. A roaming keretem viszont korlátozott.
-
-
Somatom
veterán
válasz kovisoft #131106 üzenetére
Az album nem tárol, hanem megjelenít. A kép elérési (tárolási) útja minden esetben megosztás -> könyvtár -> fájl. Az album nem a fájlt tárolja, hanem az elérési útját jegyzi a megjelenítéshez. Tulképp egy lejátszási lista.
Bferibörs:
Tehát, ha a Drive -ban, és a saját szerveremen tárolom a képeimről a mentést, akkor elvesznek?[ Szerkesztve ]
-
kovisoft
őstag
válasz Somatom #131105 üzenetére
Mennyivel bonyolultabb az albumokba szervezés, mint a mappákba szervezés? Ráadásul megvan az a rugalmassága, hogy egy képet több albumba is tehet az ember, tehát többféle szempont szerint is rendszerezheti őket. Mappák esetén minden képnek egyféle elérési újra lesz, minden kép szigorúan csak egy mappában lehet.
-
Somatom
veterán
válasz TODI1111 #131104 üzenetére
Kíváncsiságból belekukkantottam. Már az fura volt, hogy aktív volt a szinkron. Pedig, én biztosan nem kapcsoltam be. Nem szeretem az ilyet. Méghogy egyszerű! Az egészet nem értem. Album, meg fotóalbum, meg kollázs, stb. Miiiivaaan? Megosztások -> mappák -> fájlok. Ez egy normális szerver felépítése. Egyszerű, érthető. A Google Fotók nem az.
-
TODI1111
veterán
válasz Somatom #131101 üzenetére
Persze, igazad van. Eszem ágában sincs vitázni, egyszerűen csak arra próbáltam meg utalni, hogy nagyon sok embernek a legegyszerűbb fényképtárolás a google fotók.
"Következik a hangszórós kérdés. A Google -nek van fizetős tárhelyszolgáltatása. Miért ad korlátlan tárhelyet ingyen a Google Fotókban?"
Az ingyenesség csak abban az esetben igaz ha "butitott" képként tárolod, mert ha eredeti méretben töltöd fel és úgy tárolod akkor az a drive tárhelyed kapacitását csökkenti.
[ Szerkesztve ]
-
digitalentum
csendes tag
válasz digitalentum #131100 üzenetére
Bocsi, megtaláltam az app-ot (nem weboldal): myAppFree
[ Szerkesztve ]
Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!
-
Somatom
veterán
válasz TODI1111 #131098 üzenetére
Kicsit elkanyarodtunk az eredeti iránytól. Nem onnan indultunk, hogy kinek, mi a legjobb tárhely, hanem onnan, hogy van-e olyan user, aki nem a Google Fotókat használja. Nagy különbség!
Egyébként az egyszerűségét vitatom. Egy szervernél alap dolog a jogosultságok kiosztása és a szinkronizáció módjának beállítása. Csoport, tag, írási, olvasási jogosultság és szinkronizálási irány. Ha ez egy szervernél nincs meg, akkor az sztem bonyolultabb. Vajon mi az alapbeállítás az admintól alacsonyabb jogosultságokhoz? Tiltás, vagy engedélyezés?
Következik a hangszórós kérdés. A Google -nek van fizetős tárhelyszolgáltatása. Miért ad korlátlan tárhelyet ingyen a Google Fotókban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest