-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Véletlen akadtam rá a beállítások- alkalmazások menüben az adreno graphics driver programra ami semmilyen adatot nem tartalmaz. Utána olvasva találtam egy két írást ahol azt taglalták, hogy javult az fps telepítés után. Lehet ez már pár évvel ezelőtti dolog mert a galaxy s8+ hoz nem találtam semmit.
Illetve régebben volt mobilokhoz olyan program ami letiltotta a "kutaszdroidokat" és felesleges programokat a telón. Van ilyesmi manapság?
-
törölt tag
Sziasztok.
Galaxy tab S8+ fényereje kritikán aluli ha kint ülök az erkélyen és süt a nap. Nem közvetlenül a tabletre de így sem látni semmit jóformán. Lehet ezt még valahogy erősíteni?
Telón ha be van kapcsolva az adaptív fényerő automatikusan bekapcsol a max fényerő. Tabletnél nincs ilyen. Lehet ezt aktiválni valahol? Esetleg fejlesztői beállításokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest