- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam Deck
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Véletlen akadtam rá a beállítások- alkalmazások menüben az adreno graphics driver programra ami semmilyen adatot nem tartalmaz. Utána olvasva találtam egy két írást ahol azt taglalták, hogy javult az fps telepítés után. Lehet ez már pár évvel ezelőtti dolog mert a galaxy s8+ hoz nem találtam semmit.
Illetve régebben volt mobilokhoz olyan program ami letiltotta a "kutaszdroidokat" és felesleges programokat a telón. Van ilyesmi manapság?
-
törölt tag
Sziasztok.
Galaxy tab S8+ fényereje kritikán aluli ha kint ülök az erkélyen és süt a nap. Nem közvetlenül a tabletre de így sem látni semmit jóformán. Lehet ezt még valahogy erősíteni?
Telón ha be van kapcsolva az adaptív fényerő automatikusan bekapcsol a max fényerő. Tabletnél nincs ilyen. Lehet ezt aktiválni valahol? Esetleg fejlesztői beállításokban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst 1 év garancia Apple ajándék tok
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest