- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Amazon Fire TV stick/box
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Papíron szuperfantasztikus, csak hát kérdés mi mennyire igaz belőle.
4K kijelzőnek hirdetik a 1600 x 2560 kijelzőt, ami másnál 2.5K-nak számít.
Widevine L1-et ír, de nem tudni, hogy Netflixnél is whitelisten van-e.
A fényerőt 600 nitnek írja, de ezt is jó lenne tesztben megerősítve látni.
Mivel pár hetes tablet, nem igazán vannak review-k sem.
Amivel jobban jársz, az a Samsung S7 FE, ahhoz jár toll alapból, tudja a FHD Netflixet és topligás a fénysűrűsége. -
A buktatója? Ez egy kínai eladó, akitől jönne a tablet. Ez azt jelenti, hogy nem tudni mikor érkezne. Most BF miatt főleg. Én csak EU raktárból vennék. Aztán gyanúsan olcsó, bár azt írja global, nem kínai belpiacos. Gyanús. Kamuszagú.
A tablettel nincs szerintem gond, létező termék. Jó hardverrel. Az, hogy euban nem ismert, nekünk van alldocube tabletünk 2 is, tökéletesen működnek, pedig nem Samsungok.
Ezt, amit írtál, én konkrétan nem venném (Aliról amúgy sem, sok a kamuzós eladó), mert gyanúsan olcsó és mert egyenesen Kínából jönne, ami miatt sokáig húzódhat a kiszállítás. -
72 000 forint és még tokot és képernyővédő fóliát is kapsz.
-
Pl Teclast T50 a bangoodon. G99-es proci 8Gb ram, 256 Gb tárhely, 11 colos, 4g modemmel, ac-s wifivel, gps, android 13-al 95000-ért. Sajnos jelenleg csak ennyiért és Kínában van.
Volt nem rég akciósan kuponnal 80 körül eu raktárból. Black Friday-es akcióban. Nem rég rendeltem egy tabletet eu raktárról (nem ezt), egy hét alatt megjött perfekt.
Nyílván a gari nem játszik. -
borbar
tag
Szervusz!
Tavaly én innen vásároltam. De ahogy nézem, van ahol még olcsóbb. És a BlackFriday során...Érdemes a követők számát, alapítás évét, és a pozitív visszajelzéseket figyelni, az alapján dönteni.
A tablet egyébként remek, főleg most, hogy már megkapta az Android13-at. Egyszerűbb irodai alkalmazásokra és tartalomfogyasztásra használom, játszani kevesebbett.
CN verziót válassz, ne engedd, hogy az eladó global ROM-mal behúzzon a csőbe. (A kínai verzióról szinte csont nélkül le lehet szedni a kínai programokat, nem nagyon akasztja meg semmi.) -
KubanitoS
veterán
Alcatel OneTouch Pixi 3 10" 35 ezer körül.
Magyarországi vásárlás esetén best buy ár/érték arányban 10"-en. Nekem is van egy ilyenem, teljesen korrekt masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest