-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr.NX
Topikgazda
Papíron szuperfantasztikus, csak hát kérdés mi mennyire igaz belőle.
4K kijelzőnek hirdetik a 1600 x 2560 kijelzőt, ami másnál 2.5K-nak számít.
Widevine L1-et ír, de nem tudni, hogy Netflixnél is whitelisten van-e.
A fényerőt 600 nitnek írja, de ezt is jó lenne tesztben megerősítve látni.
Mivel pár hetes tablet, nem igazán vannak review-k sem.
Amivel jobban jársz, az a Samsung S7 FE, ahhoz jár toll alapból, tudja a FHD Netflixet és topligás a fénysűrűsége. -
A buktatója? Ez egy kínai eladó, akitől jönne a tablet. Ez azt jelenti, hogy nem tudni mikor érkezne. Most BF miatt főleg. Én csak EU raktárból vennék. Aztán gyanúsan olcsó, bár azt írja global, nem kínai belpiacos. Gyanús. Kamuszagú.
A tablettel nincs szerintem gond, létező termék. Jó hardverrel. Az, hogy euban nem ismert, nekünk van alldocube tabletünk 2 is, tökéletesen működnek, pedig nem Samsungok.
Ezt, amit írtál, én konkrétan nem venném (Aliról amúgy sem, sok a kamuzós eladó), mert gyanúsan olcsó és mert egyenesen Kínából jönne, ami miatt sokáig húzódhat a kiszállítás. -
72 000 forint és még tokot és képernyővédő fóliát is kapsz.
-
Pl Teclast T50 a bangoodon. G99-es proci 8Gb ram, 256 Gb tárhely, 11 colos, 4g modemmel, ac-s wifivel, gps, android 13-al 95000-ért. Sajnos jelenleg csak ennyiért és Kínában van.
Volt nem rég akciósan kuponnal 80 körül eu raktárból. Black Friday-es akcióban. Nem rég rendeltem egy tabletet eu raktárról (nem ezt), egy hét alatt megjött perfekt.
Nyílván a gari nem játszik. -
borbar
tag
Szervusz!
Tavaly én innen vásároltam. De ahogy nézem, van ahol még olcsóbb. És a BlackFriday során...Érdemes a követők számát, alapítás évét, és a pozitív visszajelzéseket figyelni, az alapján dönteni.
A tablet egyébként remek, főleg most, hogy már megkapta az Android13-at. Egyszerűbb irodai alkalmazásokra és tartalomfogyasztásra használom, játszani kevesebbett.
CN verziót válassz, ne engedd, hogy az eladó global ROM-mal behúzzon a csőbe. (A kínai verzióról szinte csont nélkül le lehet szedni a kínai programokat, nem nagyon akasztja meg semmi.) -
KubanitoS
veterán
Alcatel OneTouch Pixi 3 10" 35 ezer körül.
Magyarországi vásárlás esetén best buy ár/érték arányban 10"-en. Nekem is van egy ilyenem, teljesen korrekt masina.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged