- Autós kamerák
- Nikon DSLR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Papíron szuperfantasztikus, csak hát kérdés mi mennyire igaz belőle.
4K kijelzőnek hirdetik a 1600 x 2560 kijelzőt, ami másnál 2.5K-nak számít.
Widevine L1-et ír, de nem tudni, hogy Netflixnél is whitelisten van-e.
A fényerőt 600 nitnek írja, de ezt is jó lenne tesztben megerősítve látni.
Mivel pár hetes tablet, nem igazán vannak review-k sem.
Amivel jobban jársz, az a Samsung S7 FE, ahhoz jár toll alapból, tudja a FHD Netflixet és topligás a fénysűrűsége. -
A buktatója? Ez egy kínai eladó, akitől jönne a tablet. Ez azt jelenti, hogy nem tudni mikor érkezne. Most BF miatt főleg. Én csak EU raktárból vennék. Aztán gyanúsan olcsó, bár azt írja global, nem kínai belpiacos. Gyanús. Kamuszagú.
A tablettel nincs szerintem gond, létező termék. Jó hardverrel. Az, hogy euban nem ismert, nekünk van alldocube tabletünk 2 is, tökéletesen működnek, pedig nem Samsungok.
Ezt, amit írtál, én konkrétan nem venném (Aliról amúgy sem, sok a kamuzós eladó), mert gyanúsan olcsó és mert egyenesen Kínából jönne, ami miatt sokáig húzódhat a kiszállítás. -
72 000 forint és még tokot és képernyővédő fóliát is kapsz.
-
Pl Teclast T50 a bangoodon. G99-es proci 8Gb ram, 256 Gb tárhely, 11 colos, 4g modemmel, ac-s wifivel, gps, android 13-al 95000-ért. Sajnos jelenleg csak ennyiért és Kínában van.
Volt nem rég akciósan kuponnal 80 körül eu raktárból. Black Friday-es akcióban. Nem rég rendeltem egy tabletet eu raktárról (nem ezt), egy hét alatt megjött perfekt.
Nyílván a gari nem játszik. -
borbar
tag
Szervusz!
Tavaly én innen vásároltam. De ahogy nézem, van ahol még olcsóbb. És a BlackFriday során...Érdemes a követők számát, alapítás évét, és a pozitív visszajelzéseket figyelni, az alapján dönteni.
A tablet egyébként remek, főleg most, hogy már megkapta az Android13-at. Egyszerűbb irodai alkalmazásokra és tartalomfogyasztásra használom, játszani kevesebbett.
CN verziót válassz, ne engedd, hogy az eladó global ROM-mal behúzzon a csőbe. (A kínai verzióról szinte csont nélkül le lehet szedni a kínai programokat, nem nagyon akasztja meg semmi.) -
KubanitoS
veterán
Alcatel OneTouch Pixi 3 10" 35 ezer körül.
Magyarországi vásárlás esetén best buy ár/érték arányban 10"-en. Nekem is van egy ilyenem, teljesen korrekt masina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest