Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
Pl. akkor Op3n Dott a tecskóba, ami 30k most és van topikja
WayteQ 7x 30k, WayteQ 7Q 25k, de ebbe a 30-35 ezres intervallumba belefér meg Lenovo és Asus, Alcor is (asszem amit felsoroltam mindnek van itt topikja), szóval lehetne még szűkíteni a kört, hogy kell-e bele 3G v. csak wifi only, GPS kell bele v. sem, stb, stb
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet venni, amit főleg netezésre, videó nézésre, fészbúkózásra használnám. Körülbelül 30-35 ezret tudnék rászánni, és ha lehet, akkor ne külföldrön kelljen rendelnem. Az se hátrány, ha itt van esetleg topicja.
-
smith1985
csendes tag
Sziasztok! nem vagyok benne biztos hogy jó helyen járok, de nem találtam jobb topicot. A probléma, amiben a segítségeteket szeretném kérni, a következő:
Adott egy kínai noname tablet, aminek a menüjében megtalálható pl a Gmail alkalmazás, viszont google play áruház nincs. Mikor hozzá szeretném adni a meglévő fiókomat a készülékhez (beállíátsok/fiók hozzáadás/google), akkor minden alkalommal ezt a választ kapom: Probléma merült fel a google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később.
A tablet wifin keresztül csatlakozik az internetre, azon keresztül be tudok lépni a play áruházba a meglévő fiókommal, de hozzáadni nem tudom a készülékhez. Ebből kifolyólag letölteni sem tudok az áruházból, így nem tudok használni egyetlen google-hoz kapcsolódó alkalmazást sem.
Kérdésem pedig az hogy van e erre valamilyen megoldás? Ha igen, meg tudom e oldani házilag, vagy inkább bízzam valakire aki gyakorlottabb.
Amennyiben kérdésem rossz topicba került, elnézéseteket kérem! Minden segítséget szívesen veszek, és köszönöm előre is! -
celf
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy lecserélem az iPad 2-met egy normálisan működő tabletra.
Az lenne a kérdésem, hogy mi az jelenleg, ami felveszi a versenyt egy iPad-el? Lehet, hogy veszek egy új iPadet, de rühellem az iOS-t. Nincs rájuk Google Calender, minden application le van butítva... De nem kell bemutatni nektek gondolom.
Viszont nagyon gyorsak és szépek az Apple termékek.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy mi az az andoridos tablet ami szép, gyors és nem bóvli műanyag? -
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok!
Ez pontosan melyik samsung tab lehet?
SAMSUNG GALAXY TAB P4 -
tjb007
nagyúr
válasz
weareinluck #58384 üzenetére
-
tjb007
nagyúr
válasz
#63253504 #58378 üzenetére
WayteQ xTAB-7Q, WayteQ xTAB-7X Quad, Lenovo A7
(#58380) weareinluck
Az a különbség, hogy az egyik Spanyolországból jön (vagyis pontosabban csak jönne, mert jelenleg nincs raktáron) a GeekBuying ottani "raktárából", tehát a szállítási költségen felül már semmit sem kéne pluszban fizetned, míg a másik Kínából jönne, amire még rájönne az áfa, a kezelési költség, plusz a szállítási költség, ha esetleg rövidebb idő alatt szeretnéd már használatba venni.
-
cidalain
veterán
válasz
weareinluck #58380 üzenetére
nem nagyon van különbség a leírás alapján: a csatlakozó portoknál az egyiknél nem írják a SIM-et és a micro USB-t, de ez nettó hülyeség, hisz az is 3G-s. meg az egyik könnyebb mint a másik. szerintem simán elírások, ezek egyformák. az olcsóbbat kell megvenni
-
weareinluck
tag
m.geekbuying.com/item/Teclast-X98-Air-3G-Dual-OS-Intel-Bay-Trail-T-Z3736F-Quad-Core-2-16-GHz-9-7-Inch-Tablet-PC-Phablet-Android-4-4---Windows-8-1-2048-1536-IPS-2GB-32GB-339221.html
m.geekbuying.com/item/-Spain-Stock--Teclast-X98-Air-3G-Dual-OS-Intel-Bay-Trail-T-Z3736F-Quad-Core-2-16-GHz-9-7-Inch-Tablet-PC-Phablet-Android-4-4---Windows-8-1-2048-1536-IPS-2GB-32GB-341431.html
Valakibmeg tudná mondani mi a különbség a 2 tablet között?
-
törölt tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm tabletet vásárolna a közeljövőben, 20k - 30k között. Ebben az árkategóriában melyik konkrét típus vagy típusok az ajánlottak. Én nem igazán vagyok otthon a tabletek terén, ezért kérném a ti segítségeteket.
-
q2w3
senior tag
válasz
stewe780 #58345 üzenetére
Én ismerek, vagyis olyanom van
Nvidia Shield Tablet. De ha googlebe beírod a kulcsszavakat, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne adja ki. Amugy olcsóbb picit mint a Samsung Tab S, viszont erősebb SoC van benne és mivel "csak" Fullhd a felbontás ezért mindent nevetve visz. Azt hiszem ez eléggé gaming tablet. Itthon nem kapni, viszont német,francia, angol ebayről bármikor tudsz rendelni hivatalos garanciával.
-
mr.tamasbiro
őstag
tjb007 és cidalain:Akkor marad a Lenovo.
köszi -
tjb007
nagyúr
válasz
Shingen #58366 üzenetére
Egyrészt nem tudsz rosszul választani, értelem szerűen ami sz@r az nincs ajánlva, másrészt meg már megtettem.
Mi szól a WayteQ 8X mellett ? A beépített 3G modem, és a telefonos funkciót.
Mi szól az LG G Pad 8.0 mellett ? A szebb kijelző, a jobb/erősebb processzor, és a jobb üzemidő.
Eldöntöd mi a fontosabb és az alapján választasz.(#58368) mr.tamasbiro
Itt csak és kizárólag az A7-ről olvashatsz véleményeket, tapasztalatokat, az egész topik erről szól. Ha nincs türelmed átbogarászni, akkor írj ott egy hozzászólást amiben arra kéred az ott lévőket, hogy osszák meg veled röviden eddig gyűjtött tapasztalataikat.
Mivel nem a legújabb 3D-s csilivili játékok a fő felhasználási kör, plusz az A7-ben nagyobb felbontású és jobb minőségű kijelző, valamint jelentősen nagyobb kapacitású akkumulátor van, így nem döntöttél rosszul, szóval nem kell lemondanod a rendelésed.(#58371) A_ScHuLcZ
Ha kiveszed a pipát, akkor valóban nem fogja attól a pillanattól kezdve menteni a letöltött és feltelepített alkalmazások listáját. Szelektálásra pedig nincs mód, legalábbis a Google-féle megoldás esetében.
Itt kérdezz utána, hátha létezik valami rugalmasabb megoldás: [link] -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
cidalain #58369 üzenetére
Értem amit mondasz, de nekem most elkezdte az összes telefonon található appomat rászinkronizálni a tabletre, miután bejelentkeztem a fiókommal.
Bejelentkezés után opcionálisan választható, hogy kérsz-e biztonsági mentést a fiókodról, azt bepipálva hagytam, feltételezem ezért szinkronizál. Ha viszont kiveszem, akkor attól tartok később sem fogja szinkronizálni az appokat, amik a tabletre kerültek, tehát egy újratelepítés után nem fogja nekem visszapakolni őket.
-
cidalain
veterán
válasz
mr.tamasbiro #58368 üzenetére
szerintem jól döntöttél. a lenovonak szebb a képe.
megjön, használod, ha nem tetszik 14 napod van visszaküldeni, indok nélkül. -
cidalain
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #58367 üzenetére
A google acc, csak a google égisze alá tartozó adatokat szinkronizálja (névjegyzék, levelek, google+...)
Ha az egyik motyódon fennt van a Szókereső játékprogram, a másikon meg nincs, akkor nem fogja szinkronizálás címszóval a másikra feltenni (vagy egyikről leszedni).
Ugyanúgy használom a dolgaimat ahogy te szeretnéd, soha nem állítottam semmit egyik kütyün se ezzel kapcsolatban, és semmi olyat nem csinált a szinkronizáció amitől tartasz. mindegyik cuccomon azok a programok futnak amiket én tettem fel, csomó olyan van amelyik csak egyik kütyün van.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Meglévő androidos telefonom mellé vásároltam táblagépet is, amit ugyanazzal a gmail-es címmel szinkronizálva szeretnék használni több okból is. Van rá mód, hogy külön szinkronizálja a feltelepített programjaimat eszköz szinten, de egy fiókon belül? Tehát nem pont ugyanazokat a programokat szeretném használni telefonon és tableten, csak egy részük közös, van arra mód, hogy ugyanazt a fiókot beállítva külön szinkronizálódjanak ezek (pl eszközök szerint), vagy ez csak úgy működhet, ha az egyiken kikapcsolom az alkalmazás szinkronizációt?
Köszönöm!
-
Shingen
addikt
válasz
cidalain #58362 üzenetére
Persze, igazad van meg kell tekinteni élőben.
De ahogy írtad mind a 2 ips, de Lg szebben jeleníti meg a színeket meg jobb a betekintési szöge.
Ez azért már sokat elárul, akkor jobb választás lenne az LG.#58365) tjb007
Ahelyett, hogy hosszú mondatokban fejteném ki leegyszerűsítem neked a választást.Örülnék neki ha megtennéd pár sorban, akár privátba, is, mert anyukámnak szeretném megvenni.
Nem akarok rosszul választani.
Köszönöm! -
mr.tamasbiro
őstag
Lenovo A7-es és WayteQ xTAB-7Q tabletről akinek ilyen van véleményeket és tapasztalatokat szeretném ha írnátok mert megrendeltem a Lenovot de ha rossz a véleményetek róla lemondom és a Wayteq lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
Shingen #58361 üzenetére
"Végül is mind a 2 ips a kijelzője nem néztem élőben még melyik jeleníti meg szebben a színeket"
Itt a lenyeg. Ha megnezed a wayteq-et azt mondod korrekt. Ha utana megnezed az LG-t, azt mondod mi az a szar amit elobb neztem. A kijelzo minosege a wayteq-nel szerintem erezhetoen gyengebb. Meg kell nezned mindakettot. Nezd meg az Alcort is (nem baj ha kicsit tulmeretezett hardvert veszel ha belefer a keretbe, es eloben is megfelel, mert legalabb van benne tartalek). Utana tudsz donteni, es a dontesed jo lesz. Nem lehet csak es kizarolag a tech spec-bol (lehet hogy valamiben erosebb a hw, de kiprobalva eszre sem venni), es a masok leirasaibol valasztani...
-
Shingen
addikt
A kamerát azt csak a különbségek felsorolása miatt írtam, nyilván nem érdekel különösen.
" Inkább úgy mérlegelj, hogy mire fogod használni, ha az olcsóbb készülék is tökéletesen tudja amire használnád "
Ebben igazad van én is így akarok mérlegelni.De amire kíváncsi vagyok, ha az alcort kizárjuk akkor az az Lg és a wayteq a Technikai jellemzők alapján azonosnak tűnik ezekben az apró dolgokba van eltérés mint pl. a kamera, vagy a 3g, dlna megosztás.
Végül is mind a 2 ips a kijelzője nem néztem élőben még melyik jeleníti meg szebben a színeket, melyiknek jobb a betekintési szöge.A 2 készülék között van 14 ezer különbség, ami engem legjobban zavar és érdekelne miért érné meg az Lg jobban????
Mert 14 ropi az nem oly kevés összeg.
Az már jobb router ára -
xtend
senior tag
válasz
Shingen #58359 üzenetére
A kamerákat sztem felejtsd el a taboknál, az ne legyen mérce. Nekem Samu Tab S 10.5 van amiben 8mpx a kamera, de ha nem természetes fényben csinálok vele képet akkor akár 0.3mpx kamera is lehetne, úgyhogy szvsz ez ne legyen támpont.
LG-nél nem tudom milyen a szervíz, de Alcornál egyes esetekben (értem én ezalatt, hogy garanciális javításnál igen, de pl szoftverfrissítéshez amit magad is el tudnál végezni nem) küldenek futárt a tabért és futár is viszi vissza, stb.
De, hogy ha nincs kihasználva a 8 mag, meg a 2GB RAM akkor felesleges a +10k-t rákölteni! Inkább úgy mérlegelj, hogy mire fogod használni, ha az olcsóbb készülék is tökéletesen tudja amire használnád, akkor meg már nincs min gondolkodni -
Shingen
addikt
válasz
tjb007 #58357 üzenetére
Megnéztem az LG G Pad 8.0 jónak tűnik.
Bár a tulajdonságokban nem tér el sokban elvileg a WayteQ xTAB-8X-tól a proci, rom, tárhely azonos a lg-ben 5 mp kamera van a way-be 2.
A 3G annyira nem fontos nálunk.
Lg van még dlna megosztás.
Teszteben elvileg jókat írnak az Lg-ről, nem akad be a tab.Ha ezt az Lg pl az Alcor Access O819M hasonlítanám össze akkor is az LG best by?
Vagy az alcor erősebb a tulajdonságokban, de ez érezhető a 2 készülék között?
Az Lg-nek jobb a szervizháttere is ez is pozitívum. -
tjb007
nagyúr
válasz
Shingen #58350 üzenetére
Mindegyik stabil, egyik sem akad, szóval ez alapján nem fogunk előrébb jutni.
Az akku már jobb kiindulópont. A 8X-hez még nem volt szerencsém, kelzsoca viszont már letesztelte, szóval azt lehet mondani, hogy átlagos, persze ez csak egy tesztmódszer, szóval nem kizárt, hogy többet is ki lehetne kihozni belőle. Az O819M is hasonló felhasználás és beállítások mellet a 8X-éhez hasonló szintem mozog, az A8 viszont 1-2 órával jobb teljesít. Azt azért tegyük hozzá, hogy a három közül kettő 3G-s, tehát ha ez is ki lenne használva, akkor erősen befolyásolnál az üzemidőt.„Az alcornál miben mutatkozna meg a 8 mag és a 2GB rom?”
Leginkább a multitaskingban, illetve a játékoknál.
Amúgy meg én gondolkodás nélkül beleugranék inkább egy LG G Pad 8.0-ába így, hogy el lehet hozni 50 ezer forintért.
(#58356) Frod
Lehet, hogy csak a beállítások között kéne szétnézni, de természetesen benne van a pakliban az is, hogy a tablettel van valami gond.
[ Módosította: koxx ]
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Remélem nem teljesen off amit írok, de segítséget szeretnék kérni.
Vázolom a helyzetet, a szereplők a következők:
- LG V700 (G Pad 10.1)
- TP-Link WDR 4300 router
- Ubee EVW3226 modemA probléma pedig az volna, hogy eddig tökéletesen ment a wifi két szobával odébb is az említett tableten, de nemrég tönkre ment a modem és a szolgáltató a fenti típust adta helyette. Ez már elvileg wifis, de én - mivel van egy saját, pöpec routerem - bridge módba állítottam, mivel azt tanácsolták, hogy ilyenkor fog csak modemként működni. Igen, de azóta 10 percenként száll el a wifi a tabletről. Ez a készülék hibája lenne? (Bár mivel épp most történt modemcsere, erős a gyanú, hogy annak van köze hozzá, bár nem értem miként ha azon nem fut a vezeték-nélküli szórás...)
Mit tudnátok javasolni? Tablet szervízbe wifi gondokkal? Vagy van valami megoldás, egy program telepítése esetleg, firmware, vagy csak egy beállítást elnéztem volna? (Érdekesség, hogy a telefonokon pl semmi gond a wifivel a lakásban, csak a tablet hülyéskedik) -
Shingen
addikt
válasz
tjb007 #58348 üzenetére
Illetve még ezeket a különbségeket találtam a készülékek között: Ahogy nézem a Lenovo nem jobb a wayteq-nél, az alcor igaz 10 drágább de abban 8 magos a proci 2GB ram, nagyobb a proci órajele, viszont az aksi picit gyengébb a wayteQ-nél.
Az alcornál miben mutatkozna meg a 8 mag és a 2GB rom? -
mr.tamasbiro
őstag
Lenovo A7-es és WayteQ xTAB-7Q tabletről akinek ilyen van véleményeket és tapasztalatokat szeretném ha írnátok mert megrendeltem a Lenovot de ha rossz a véleményetek róla lemondom és a Wayteq lesz.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Jeannie #58322 üzenetére
Ennyiért sajnos nem.
(#58325) stewe780
Az LG.
(#58329) gibae
Sajnos nincs rá lehetőség. Kísérletezni lehetne csak, de azzal már akár az első próbálkozásra is téglát varázsolhatsz belőle.
(#58342) patow
Gondolom be van kapcsolva az USB tár mód és úgy nem megy.
Próbáld meg azt, hogy az eszközkezelőben törlöd a hozzá tartozó eszközillesztőt és úgy csatlakoztatod a PC-hez. A még ennél is egyszerűbb megoldás az, hogy egy másik USB porta csatlakoztatod, néha ennyi is elég tud lenni.(#58347) mr.tamasbiro
Itt találsz mindkettőből bőségesen: [link]
--------------------------------------------------Biztos maradt még megválaszolatlan kérdés, szóval akinek ilyenje van jelezze!
-
mr.tamasbiro
őstag
Lenovo A7-es tabletről akinek ilyen van véleményeket és tapasztalatokat szeretném ha írnátok mert megrendeltem de ha rossz a véleményetek róla lemondom.
Köszi -
cidalain
veterán
válasz
stewe780 #58345 üzenetére
Szerintem azt hivjak gamer tabletnek amiben az elerheto legcsucsabb procit dobtak bele. Igaz ezegy normalis kozepkategorias gep haromszorosaba fog kerulni.
Igen tenyleg nagyon ugy tunik hogy egy tabot max 2 evre terveznek. Ennyi ido alatt rohamosan elavultta valik. Nem tudom csokken e a fejlesztesi tempo, az elmult 5 evben tapasztalttol, de van egy olyan erzesem hogy nem fog.Szerintem az LG egy korrekt cucc, en csak ajanlani tudom. A3500-hoz kepest szebb kepet, jobb akkuidot, szebb kinezetet, kisebb sulyt tapasztaltam, meg gordulekenyebb androidot. A facebook ugyanolyan gyorsan ment mindegyiken
-
stewe780
őstag
válasz
cidalain #58338 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy ma nincs is igazán gaming tablet. Az olcsója épp, hogy eldöcög, a felső kategóriában meg benne van a csúcshardver, de akkora felbontást pakolnak fölé, hogy attól szenved. Szóval ahogy én ma látom, ki van ez találva, hogy mindegy mennyit költesz rá, ma még épp, hogy jó, de nehogy már legyen benne 1 kis tartalék, hogy 1 év múlva ne legyen teljesen elavult.
De ha valaki ismer ma "gaming" tabletet, kérem ossza meg.
-
St3ven
addikt
válasz
westcoastog #58321 üzenetére
Azt próbáltad, hogy feltöltés után nem húzod le egyből a töltőről, hanem úgy kapcsolod be?
Nekem az Asus tabletemmel ha nem így járok el (azaz kihúzom a töltőt, és csak utána kapcsolom be), boot után egy-két másodperccel lezuhan 1%-ra. Igaz, tud vele 5-6 óra kijelzőidőt, folyamatos wifivel, de azért nem vicces.
-
patow
senior tag
Heló ,tudnátok segíteni asus memopad me 181 tabom van és nem enged semmit pc -ről másolni a tabra sem sd-re ,vagy belső memóriára.
-
-
cidalain
veterán
válasz
stewe780 #58336 üzenetére
Nem azt kell megkerdezni hogy melyiket vegyek, hanem oszinten hogy a real racing hogy fut. Nem fogjak azt mondani hogy jol, ha szar. Es forditva sem.
Itt es itt nem irtak rola olyan rosszat mint a "diavetites" hatas.
Egyik sem hardcore gamer tab azt azerttudni kell, max grafikat visszabb kell venni az boritekolhato.(En is elfogult vagyok, de en nem jatszom, igy nekem tokeletes az Lg)
MM-ben holnap 10% akcio van, lehet faragni az LG arabol is. Mar ha eppen van naluk raktaron.
-
kopogo
tag
Segítség
Hol találok alcatel one touch pop 8 lcd kijelzőt?? -
cidalain
veterán
válasz
stewe780 #58325 üzenetére
Ha nem hasznalnad izzasztos jatekokkal az Lg-t mondanam.
De szerintem az ilyet a Samu sem fogja jobban futtani.
Lg topicban sokan hasznalnak sokfele komoly gamet, gyere at kerdezd meg konkretan melyik jatek hogy fut. -
Shingen
addikt
válasz
westcoastog #58328 üzenetére
érdekes.........
-
gibae
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Silver Tech 9,7'-os A10-es táblagépet.
Android 4.0.2-es van rajta. Lehetne ezt valahogyan frissíteni?
Előre is köszönöm ha segít valaki! Éva -
westcoastog
veterán
válasz
csendes #58327 üzenetére
Most hogy szétszedtem, és mielőtt összeraktam a gépet, tettem szivacsot a hátlap és az akksi közé, így ha kicsit megrázom nem lötyög a belseje a gépnek, de nem is merül mint az állat.
Lehet a lötyögéstől elmozdult valami az akksinál és azért hülyéskedett?Most egész jól bírja. De azért még nem vonok le messzemenő következtetéseket.
-
csendes
addikt
válasz
westcoastog #58320 üzenetére
Aliexpress-en beütöd, hogy "3556142".
-
csendes
addikt
válasz
CPT.Pirk #58293 üzenetére
Van sok root módszer, ha keresel, találsz olyat, ami működik. Ajánlani azért nehéz, mert az új android verzióknál, illetve a gyári ROM-ok frissítésénél is igyekeznek azokat az "exploit"-okat befoltozni, amiket a rootolást lehetővé teszik. Nekem konkrétan Android 4.4.2-vel ötödik próbálkozásra a Kingroot működött, ami egyből telepíti a saját jogosultságkezelőjét is, de fogalmam sincs róla, hogy nincs-e benne rosszindulatú kód.
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Az edigitalos -15%-al a samu tab4 7" az lg heteséhez ereszkedik le árban. Szerintetek azonos áron melyik éri meg jobban? Általános böngészés és a processzor (gpu) izzasztós játékoknál melyik teljesít jobban? -
Jeannie
senior tag
Sziasztok, 8" körüli, 4:3 képarányú, 1024x768 fölötti felbontású androidos tabot szeretnék. Egy Open Dott tabot kaptam karácsonyra, nagyon bejött, de kiütik a szememet a pixelek, valami hasonlót keresek, csak nagyobb felbontással. Tudtok ajánlani valamit? Kb. 50 ezret tudok szánni rá, persze nem baj, ha olcsóbb
-
westcoastog
veterán
Ma kikapcsolva töltöttem, levettem a töltőről, bekapcsoltam, 33%, jól van mondom, most bekapcsolom, szintén 33%, lezárom, majd feloldom a kijelzőt, 96%.
fene sem igazodik ki.Na most töltésvisszajelzés nem jó, ezt mi végzi? Vagy az akksi nem jó, ez a legesélyesebb, harmadik hibalehetőség?
-
westcoastog
veterán
Nem tudom mennyire off ez itt vagy sem, de megkérdem.
Ilyen akksi van a wayteq s7-ben:
Ebayen ezt néztem 3000mAh polymer lith Li-ion, ez jó lenne bele, vagy esetleg egy 4500mah-sat is bele lehet barkácsolni? Vagy csak az eleve benne lévő kapacitásút szabad beletenni?
-
xtend
senior tag
válasz
Shingen #58312 üzenetére
Szvsz az erőssége, inkább a komolyabb játékoknál jön ki, ahol használja is a 2GB RAM-ot, a 8 mag én úgy tudom, hogy app függő, hogy tud-e multicore-t vagy csak singlecore-t. Tehát ha nem vagy nagy játékos, akkor felesleges
Meg nem akarok én senkit sem meggyőzni, nem érdekemCsak ha pl. valaki felállít egy mércét, hogy pl 7-8" meg 50k a keret akkor ebben a mércében az O819M is benne van, mint ahogy más is szokta ajánlani nem csak én
-
taip
senior tag
Én meg nem vagyok lenovo ügynök, csak én meg amellett döntöttem.
Nálam a Wayteq-nél kizáró ok volt, hogy fehér és a lenovora amúgy is 2 év gari van. Szerintem jól össze van rakva, a tartósságát majd meglátjuk. Hardverileg hasonló a kettő, mondjuk a lenovot jó érzés megfogni és a két előlapi hangszóró is jól jöhet. -
xtend
senior tag
válasz
Shingen #58303 üzenetére
Nincs a WayteQ-el semmi baj, nagyon jó vétel
(#58304) taip
LOLL most lebuktamNa de most komolyan, sokáig keresgéltem én is tabot, de ennyiért, ilyet nem láttam, max ebay-en, de arra még ÁFA is jönne, tehát már nem ennyi lenne az ára! Az Alcor-t akartam megvenni, nagyon sok levelet váltottam az Alcor support-jával is! Csak közben lejárt a hűségem T-mobile-nál és kamatmentes részletre ki tudtam hozni a Tab S 10.5-t...ennyi a történet
Na meg az Alcor a DVB-T tunereknél már lerakta a nevét a piacon, szvsz a taboknál is le fogja, főleg ha bevezet egy kis MEO-t is a gyártás során -
szacsee
nagyúr
válasz
cidalain #58258 üzenetére
No megjött a Tab. Elsőre nem rossz, talán az érintésekre lehet némi panasz néha, de nem vészes.
Rendelésnél szét voltam csúszva és azt hittem csak USB kábel lesz a dobozban, de volt töltő, így van pluszba egy 1A-es töltőm és 1,8m-es USB-micro USB kábelem, amit már be is fogtam. Töltő meg jó lesz melóhelyre telót tölteni, a tabot nem bíznám rá, bár nem a fent említett gagyi márka lett végül. -
xtend
senior tag
válasz
Shingen #58297 üzenetére
Itt leszögezném, hogy nem vagyok az Alcor fizetett embere, hogy reklámozzam őket, de egy-két gyengesége ellenére (anyaghasználat, hangszóró hangzása) megéri a pénzét!
Bivaly erős gép, jó kijelző, 16GB háttértár, 2GB memória,GPS, FM rádió, 3G, stb, stb.... véleményeket róla a saját topikjában olvashattok [link]Ha ez a tab ugyanilyen minőségben, hardverben, stb maradna csak nem Alcor, hanem pl Samsung lenne ráírva, akkor 80k-tól indulna az ára! Na de ez csak az én véleményem a WayteQ is bizonyított már nem egyszer, hogy tud tabot, pna-t gyártani
A Lenovo-t nem ismerem...
Ha teheted, akkor vásárlás előtt menj el olyan helyre, ahol árulják ezeket és nyomkodd meg, csinálj összehasonlítást magadnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest