- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Shingen #58361 üzenetére
"Végül is mind a 2 ips a kijelzője nem néztem élőben még melyik jeleníti meg szebben a színeket"
Itt a lenyeg. Ha megnezed a wayteq-et azt mondod korrekt. Ha utana megnezed az LG-t, azt mondod mi az a szar amit elobb neztem. A kijelzo minosege a wayteq-nel szerintem erezhetoen gyengebb. Meg kell nezned mindakettot. Nezd meg az Alcort is (nem baj ha kicsit tulmeretezett hardvert veszel ha belefer a keretbe, es eloben is megfelel, mert legalabb van benne tartalek). Utana tudsz donteni, es a dontesed jo lesz. Nem lehet csak es kizarolag a tech spec-bol (lehet hogy valamiben erosebb a hw, de kiprobalva eszre sem venni), es a masok leirasaibol valasztani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Update 08.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest