Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
_GT_
csendes tag
válasz csendes #58998 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Az tiszta, hogy kártyával tudom bővíteni a tárhelyet, csak abban nem vagyok biztos, hogy ez működés szempontjából megegyezik-e azzal mintha a belső tárhely lenne nagyobb. Arra gondolok, hogy ha az Android és a Windows miatt eltérő filerendszer kell a kártyára, akkor ketté kell partícionálni. Ezzel az a probléma, hogy a Windows és az Android is csak az első partíciót látja a kártyán, legalábbis valami ilyesmit olvastam a tablet fórumában itt.
Vagy nem bonyolult ennyire? Lehet 1 partíció a memóriakártyán, és az Android és a Windows is eléri ugyanazt a partíciót?
A 64 gigásra azért gondoltam, mert az még telepített programokkal is elég mindkét rendszernek, a memóriakártyára meg csak olyan dolgokat teszek amik a működő rendszernek szervesen nem részei.
-
petyus_
senior tag
válasz csendes #58997 üzenetére
Az a baj, hogy mindenképp hitelre szeretné, és 0%ra most csak ezeket lehet:
Lenovo Yoga 2
Lenovo A10-70
Samsung Galax Tab 4 10.1Ez a 3 közül melyiket választanád? A Yoga2 ugye kicsit drágább, de az FullHD kijelzős, viszont ez nem az Intel Atomos verzió, olvastam valahol, hogy esetleg gyenge lehet hozzá ez a processzor.
-
Innen tudsz rendelni:[link]. Keresővel találhatsz kupont (banggood coupon) is, amivel kb. 5%-ot meg lehet spórolni. Kb. hat hét alatt ideér, de kis szerencsével akár két hét alatt is. Az árra jön még 27% ÁFA + 2000 Ft a postától az ügyintézésért.
Azért az hozzátartozik, hogy a dual-boot egy kicsit lassúbb a szimpla változatokhoz képest. Nem tudom, hogy a 64GB hogyan van particionálva, mennyi van Androidos programok telepítésére hagyva, illetve a 32GB-os is bővíthető SD kártyával.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz petyus_ #58987 üzenetére
A Samsung Tab 4 10.1 is jó; az LG G-PAD 10.1 is jó, a Lenovo TAB A10 WiFi is elég és olcsó; erősebb hardver van az Asus Transformer Pad TF103C (Intel Soc) és az ASUS ME103K (Snapdragon S4 Pro SoC, amit a kolléga írt) tabletekben.
A kijelzőnél, összeszerelésnél, azért vannak különbségek, vegye kézbe őket, egyáltalán elég-e az1280x800 felbontás.
A keretbe belefér az Asus Transformer Pad TF303K, aminek már Full HD a kijelzője. Vagy az ASUS TF103C dokkolós verziója is érdekes lehet, nem is sokkal drágább a dokkoló nélkülinél, ha időnként szövegszerkesztésre is akarja használni a tabletet.[ Szerkesztve ]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
_GT_
csendes tag
válasz tjb007 #58991 üzenetére
Ez a dual boot nagyon tetszik, de félek, hogy a két oprendszernek kevés a 32GB tárhely. Láttam, hogy a Teclast X98 Air 3g-ből van 64GB-os belső tárhellyel is. Szerintem ez lesz az ideális választás.
Érdekelne mennyiért lehet beszerezni és milyen határidővel. Ebben tudsz segíteni, esetleg ajánlani valakit, aki foglalkozik a behozatallal?
Használtan találtam 32GB-osat, ha a 64-es túl drága, akkor szerintem megveszem ezt.
Kezdek megbarátkozni a fehér színnel, nem akarom pazarolni az idődet, túl sok energiát azért ne ölj sötétebb keresésébe.
Nagyon köszönöm az eddigi segítséged!
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tesóm jelenleg az USA-ban van, és azt kérdi, hogy megérné e ezt a tabletet megvenni itthoni használatra.
Bennem a következő dolgok merültek fel:
-Eu adapter jó lesz e hozzá?
-A 3g-t tudja e itthon használni?
-A kijelző IPS, vagy TN film?
Van még valami, aminek utána kell járjon? Illetve ezekre a kérdésekre tudtok választ adni?
Előre is köszi! -
Mákdaráló
tag
Sziasztok!
Édesanyámnak szeretnénk nővéremmel tabletet. Laptopot szeretett volna, azonban PC-je van.
10" körüli, gyors gépre volna szükség. Igazából a legjobb ár/értékarányú gép érdekelne. Minél olcsóbb, annál jobb, de ne menjen a minőség rovására. Jöhet a kínai noname is, jelenleg egy Jiayu telefont használok.
köszönöm
A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.
-
tjb007
nagyúr
-
-
gyurasz
tag
Köszönöm a megerősítéseket. Meg is vettem az asus me 103k-t. Francia fórumokon már láttam, hogy snapdragon 600 van benne, de jó volt látni, hogy a cpu-z szerint egy apq8064t snapdragon 600 van az itteni változatban is. Antutu 5 alatt 24882 pontszámot hozott.
Kérdezném, hogy a hangos töltő töltés közben normális jelenség? Még nem találkoztam ilyennel. -
taip
senior tag
válasz csendes #58964 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos. Szintetikus teszten hasonlóan teljesít a két SoC, de ha hozzászámoljuk, hogy az Intel esetében a teszt többet mutat, mint ami a tényleges használatnál lejön, akkor máris a MediaTek felé dől el a dolog.
Pár Geekbench 3 eredmény (single/multi):
Intel Z 2560: 450 / 1057
Mediatek MT8382: 352 / 1179
Snapi 400 APQ8026: 327 / 1075Utóbbit azért raktam be összehasonlításnak, mert ez van a sokat ajánlott LG G Pad 8.0-ban.
Csak ez alapján nem biztos, hogy lehet jó döntést hozni. Nézzük meg, mikori modell és a tablet mennyibe kerül, amibe beépítik.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Salex1
őstag
Milyen tabletet ajánlanátok 10" környékén (16:9-et preferálnám)? Filmre, netezésre, egyszerűbb játékokra kellene.
Jelenleg van egy Concorde Tab Speed-em, de az 7"-os ezért kicsi, illetve a gyenge kínai minőségből is elegem van, szóval csak valami nevesebb kellene.
Árban olyan 60 lenne a keret. -
Shingen
addikt
válasz Nr1_Ranger #58967 üzenetére
8" Lg Gpad 8.0 55 körül van pl. MM és hivatalos Lg garit kapsz 2 évet.
風林火山
-
cidalain
veterán
válasz mesehabbal #58975 üzenetére
A felújítottban ugyanaz a 2 évvel ezelőtti hardver van. A tabletek iszonyú módon fejlődnek. Ennek ellenére még mindig erősebb mint a mai alja kategória. Viszont a mostani legjobbaktól már kezd majd elmaradozni.
Most 50-ért kapsz szuper kijelzőt, fix háttértárat, ami nem bővíthető, gondolom ennyiért csak Wifis. Gari mennyi rá? Játék ha nem nagyon lesz, akkor viszont olcsóbban is vehetsz jó gépet 7"-on.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
mesehabbal
tag
Érdeklődtem már itt tablet ügyben, de egy kérdésre nem jött válasz: érdemes még foglalkozni felújított, 2013-as Nexus 7 tablettel, vagy mindenképp újabbat ajánlott nézni? Most 50k. ennyiért nem vagyok biztos benne, hogy feltétlenül kell az a 10".
[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Szerintem bőven elég a Lenovo, plusz filmezésre én biztos, hogy nem apple cuccot vennék, mivel 4:3-as képarányon egy csomó hely marad alul meg felül feketén. Plus nem kell itunes-szal szórakozni, csak rá kell dugni a gépre és mehet a másolás. Egyébként ez a gyurasz által említett Asus Memopad HD 10 (Me103K) sem rossz, annyi, hogy ennek csak HD a kijelzője, vagy még van a LG G-PAD 8.3, Samsung Galaxy Tab S 8.4 és10.5.
(#58971) gyurasz
Igen, jó lesz az.[ Szerkesztve ]
-
-
csyo
senior tag
válasz csendes #58966 üzenetére
Koszi, szukitettem a kort ezekre:
- Lenovo S8-50
- 64GB iPad Air 2
- 64GB iPad mini 2ha ajanlanal valami hasonlot, mint a Lenovo S8-50, vagy tudasban kb ugyanolyat, mint egy hasznalt iPad a fentiek kozul, szivesen fogadom a tanacsokat!
De ha az S8-50-nel nem kell nekem jobb az altalam keresett funkciokra, akkor megallok ezeknel, es innentol az ár lesz a donto...
Legyen szép a napod!
-
gyurasz
tag
Sziasztok, nem vagyok járatos a tabletek világában. Kérdésem, hogy egy Asus Memopad HD 10 (Me103K) [link] megfelelő választás lenne-e egy olcsó 10" tabletnek, amely elsősorban gyereknek játékra (70%), böngészésre (20%), DLNA film nézésre (10%) lenne használva?
Azt olvastam, hogy régebbi CPU Adreno 320 GPU-val, ami azért elég meggyőző teljesítménnyel bír a spec. szerint (gpu gflops: link)Tudnátok-e mást ajánlani (akár 8"-os méretben is!), ami a fenti célokra megfelelő, és max. 70-80k.
Lg G pad 8.0-ról azt olvastam, hogy az adreno 305 miatt játékokhoz egyáltalán nem ajánlott,
az Alcor Access O819M-re meg a szokásos kínai megbízhatatlansági problémák jellemzőek a topikja szerint (no meg csak 1 év garancia). Ha van valami ötlet, szívesen venném.Köszönettel.
[ Szerkesztve ]
-
válasz petyus_ #58969 üzenetére
8": Wayteq xTAB-8Q; LG G-PAD 8.0 4G (V490) [link]; Asus MeMoPad FHD 8 16GB Wifi + 4G/LTE
10" 1280x800 kijelzővel: Lenovo TAB A10-70 (59-409037) 16GB Wifi + 3G; Asus Transformer Pad (TF103CG-1A014A) 10" Wifi + 3G 16GB;Samsung Galaxy Tab 4 10.1 WiFi + LTE 16GB
Egy kicsivel a megadott ár fölött:
10" FHD kijelzővel: Lenovo Yoga2 10 (59-427815) 16GB + LTE tablet; Asus Transformer Pad TF303CL-1D012A 10" Wifi + LTE 16GB
MIndenképpen érdemes vásárlás előtt kézbe venni, megnézegetni, tetszik-e a külseje, összeszerelése, illetve a kijelzője.[ Szerkesztve ]
-
petyus_
senior tag
válasz csendes #58965 üzenetére
Nekem egy Kindle DX ebookom van (9,7"), annak a mérete megtetszett neki, de akkor megnézzük majd, hogy a 8"osok mekkorák.
És akkor 100Kért milyen 8 vagy 10"os tabletet ajánlanál alapfelhasználásra (net, film, néhány egyszerű játék, semmi komolyabb), ami tud 3G-t is?
[ Szerkesztve ]
-
Nr1_Ranger
csendes tag
Hali
Tablet témában új vagyok. Tudnátok ajánlani valami gépet, netes böngészésre, pdf, office dokumentumok olvasására, e-book olvasásra, filmnézésre kéne, kijelző 8-10 inch-re gondoltam, nemtudom a fent említettre mekkora méret az amin mondjuk a filmezés kényelmes/élvezhető. Árba olyan max 60-80k körül gondoltam, nem tudom mik a lehetőségek.
Előre is köszi -
A Lenovo S8-50 erre bőven elég. Természetesen össze lehet kötni USB-vel a laptoppal, de sokkal egyszerűbb például az otthoni helyi hálózaton WiFi-n keresztül megosztani a laptop megfelelő könyvtárait.
Az iPad másik kategória, más életérzés. Mondjuk a mini 1-ről 512 MB RAM-mal azért már lebeszélnélek 275 fontért, szóval ha gyors kell, akkor ezek közül Ipad Air 2.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz petyus_ #58962 üzenetére
A Yoga2-nek az a verziója, amire hivatkozol, nem 3G-s. Van 4G-s, Inteles verzió kicsit drágábban.
Utazás közben nem biztos, hogy a 10" a legjobb, E-book olvasónak is elég kisebb, talán 8". Ezt érdemes átgondolni, bemenni egy nagyobb üzletbe, ahol ki van téve, kézbe venni, megnézni, hogy befér-e a táskába, stb.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
-
csyo
senior tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnek vasarolni.
Alig hasznalt, vagy forgalmazo altal felujitott iPad vasarlasan gondolkozom.Amire hasznalni fogom:
- Filmeket nezni utazas kozben (repulon, vonaton, buszon)
- zenet hallgatni
- internet bongeszes, forumok, ebay, amazon, gmail, facebook
- egyszeruen bovitheto
- stabil, konnyen kezelheto
- eros aksi
- ne fagyjon le allandoan
- gyors, ne tokoljon
- kijelzo 8-10 inchAmi nem szempont:
- jatekokkal nem nagyon jatszom, eros grafika nem szempont
- 3D hatas sem annyira erdekel
- HD filmek elony, de nem feltetelamiket eztem eddig:
--
Alternativ megoldaskent ezeken is toprengek:Lenovo S8-50 16GB + 64Gb SD kari = 160 font
LG G-pad 8.0 16GB + 64Gb SD kari = 190 font
ASUS ME1810 16GB + 64Gb SD kari = 160 fontOlyan kene amit ossze tudok kotni a laptopommal USB kabellel.(vagy wifis vinyot vegyek?)
Mit ajanlanatok?---
64GB iPad mini 1. + wifis 1TB vinyo = 275 font
64GB iPad mini 3. + wifis 1TB vinyo = 435 font
16GB iPad Air 2. + wifis 1TB vinyo = 385 font
128GB iPad Air 1. + wifis 1TB vinyo = 435 fontNem igazan tudom mi a kulonbseg teljesitmenyben az iPadok kozt, de leginkabb amire en fogom hasznalni az szamottevo-e?
Legyen szép a napod!
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne venni egy tabletet, ebben kérném a segítségeteket. Főleg netezésre használná, utazás közben néha nézne 1-1 filmet, illetve ebookként is funkcionálna. Munkahelyi laptopjához van egy 3G kártya, ezt szeretné a tablettel használni.
Az Edigitalnál van most 0% THMes akció, ezeket nézte ki magának, melyiket ajánlanátok? Ha esetleg egyiket sem, akkor tudnátok adni pár tippet max 100K-ig?
-
Alapfeladatokra mindkettő ajánlott (böngészés, videók és filmek fejhallgatóval), játékra kevésbé a ma már gyenge GPU miatt. Az Alcatel Pop 8-ről itt mindent leírtak: [link], itt pedig a Lenovo A3500-FL fórum segíthet: [link]. A POP 8 akku 4100 mAh (8" kijelző), a Lenovo A7-50 3450 mAh (7" kijelző), mindkettő a saját kategóriájában erős közepes. Alap használattal (WiFi böngészés) mindkettő elmegy 7 órát. Videó is olyan 5-6 óra. Játékokkal, GPS-sel, illetve a Pop 8-nál 3G használattal ez akár feleannyira csökkenhet.
Azt viszont nem tudom, hogy függetlenül hol lehet normális áron a Pop 8-t venni. Hasonló tudással a Wayteq XTAB-8X valószínűleg olcsóbb [link]Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
kisza25
félisten
válasz csendes #58959 üzenetére
na igen nem írtam, hogy csak net, film, zene, youtube videók semmi extra, de a 3G az mindenképpen fontos,
igen néztem az Asus Transformer Pad (TF103CG-1A014A) 10" Wifi + 3G 16GB tablet, azzal csak annyi a gond, hogy mindenhol Quad-Core Z3745 -el írják (amivel már venném is), de közben a 3G-s csak a Intel® Atom™ Z2560 Kétmagos procival van és a sima WIFI-s van Z3745-elAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
válasz kisza25 #58955 üzenetére
Ezek már egy picit lassúcskák az MT8382 SoC-cal, egyébként netezni, filmet nézni nem rosszak. Ha a játék nem fontos és 3G, 10" és android legyen, akkor jó választás lehet ezen az áron az [Asus Transformer Pad (TF103CG-1A014A) 10" Wifi + 3G 16GB] (van 3G nélküli változata is, az olcsóbb).
Vagy, ha valaki bátor és mer EU kínai webshopból rendelni, akkor [CUBE TALK9X 32GB U65GT]
Ebben az árkategóriában még kompromisszumok mindenképpen vannak.[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Alcatel OneTouch Pop 8 és a Lenovo A7-50 A3500-FL tipusról érdeklődnék? Ajánlottnak mondható? Aksi időről tudtok esetleg valamit mondani?
-
_GT_
csendes tag
válasz tjb007 #58902 üzenetére
Ez a Teclast a leírás alapján nagyon jónak tűnik. A Teclast mint márka amúgy milyen, mennyire megbízható, van ezzel tapasztalat?
Látom, hogy amit linkeltél az Spanyolországból jönne. Feltételezem azért kicsit drágább mint ami a sima oldalon a tabletek között van, mert erre már tuti nem jön vám+áfa, jól gondolom?
Nézegettem az oldalon, hogy van-e sötétebb színben, de csak a fehéret találtam. Esetleg tudsz ajánlani hasonló tabletet sötétebb előlappal?
Köszönöm!
-
fityere
senior tag
válasz mesehabbal #58953 üzenetére
Nekem pár napja Yoga tablet 2 van es teljesen meg vagyok elegedve vele. Jo a fogása nekem kenyelmes, az aku üzemideje is megfelelö. Bar inkább a párom probálgatta de neki nagyon bejött
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
kisza25
félisten
sziasztok egy 3G 10+" tabletet szeretnék venni legalább 4magost amiket kinéztem, kíváncsi lennék mit ajánlatok :
PRESTIGIO PMT5001_3G_C_BK_CIS 10" 8GB fekete 54eFt
LENOVO A7600 10" 16GB 3G 70e FtAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
taip
senior tag
válasz csendes #58951 üzenetére
Ja, én is néztem, hogy jobbnak tűnik, csak nem értem, miért vették vissza a felbontást?
mesehabbal: Személyes tapasztalatom nincs, de én az LG G Pad, Lenovo IdeaTab, Asus MemoPad vonalon nézelődnék. Bár utóbbit nem szokták ajánlani ha fontos a játék, mert előre nem lehet tudni, hogy esetleg melyik játék nem fog futni az Intel proci miatt. A Samsung szerintem túl van árazva, de az is van még.
Ha nem vagy beszorítva anyagilag, akkor a noname márkákat javaslom mellőzd.Konkrét típust írjon az, aki jobban benne van, addig javasolnám a megbízható webshopok böngészését, leszűrve az általad fontosnak tartott szempontokra.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Van egy Concorde Tab Play tabletem, az lenneba gondom vele, hogy nem ott érzékel ahol kell. A másik pedig, hogy állandóan azt írja ki, hogy Android processing media leáll.
Valami ötlet? -
-
taip
senior tag
Úgy nézem, amit te linkeltél, az újabb modell lehet. Magyarországon szerintem még nem is nagyon forgalmazzák.
Sajnos a felbontás visszalépés, a SoC jobbnak tűnik, ha igaz a specifikáció. Azt meg nem tudom, hogy előny-e vagy hátrány, hogy külföldről jönne, amit néztél.Most nézem, hogy a Mediamarktban az is kapható 29e-ért amit mutattál és amit én linkeltem, az is csak ma akciós, egyébként az is 29e.
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
taip
senior tag
A noname gyártókat nem ismerem, nincs hozzá bizalmam.
Az 1 giga RAM ebben az árkategóriában általános. Ha jól van optimalizálva az Android és nincs telepakolva gyárilag felesleges alkalmazásokkal (lásd: Samsung) akkor elég az 1 giga.Szerintem ebben az árkategóriában most a legjobb vétel a Lenovo A7-40 A3500L. A Médiamarkt-ban most akciósan 25e.
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Sziasztok, szeretnék vásárolni egy android tabletet, kb a következő igényekkel:
7" (a keretbe nem is férne bele nagyobb gondolom), új legyen, legjobb lenne itthonról beszerezni, 1 giga ramja legyen azért és max olyan 30k-t szánnék rá: netezés, egyszerűbb játékok, programozás, olvasás, filmnézés.
Találtam egy egész olcsó 2magos+2giga ramos tabletet: [link]
Ebben az árkategóriában kb csak 1gigás+4magos tableteket találtam a feljebb linkelt tablet kivételével, csak nem tudom hogy 2mag+2gb ram jobb vagy a 4mag+1gb?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
taip
senior tag
válasz mesehabbal #58942 üzenetére
Hát ebből tényleg nem derül ki, mit szeretnél.
Legalább a méretet döntsd el, meg azt hogy Wifi-n akarsz Skype-olni vagy kell a mobilnet?
Meg miért pont a Yoga? Sokkal olcsóbban is kapható jó 10"-os tablet.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
cidalain
veterán
-
mesehabbal
tag
Sziasztok! Tudtok ajánlani 100k alatti, 10"-os tabletet skype-ra és némi játékra? Nem kell, hogy a Crysis 3 jégen csússzon rajta, de ne szaggasson minden. Amikkel eddig szemeztem: Tudom, nem 10-es, de megéri a felújított Nexus 7-es, 2013-as verzió 50-60 körül? Vagy Lenovo Yoga 2 10, 100k-ért? Nem tudok dönteni... Heeelp!
-
69er
csendes tag
Sziasztok
Elsősorban navigációra, másodsorban játékra vennék 7"-os tabletet. Asus memo pad 7 és Lg g pad 7.0 között vacilálok. mobilarena teszt szerint az asus gyorsabb de az lgben jobb a gps. Viszont az asusbol 16gb-os van annyiert mint az lgbol 8gb-os. Meg az asus 2 év garis az lg meg 1+1. Van vmi amiert mégis az lg-t vegyem?
-
csabbymtc
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem épen témába vágó kérdés, de jobb helyet nem találtam neki.
Nemrég vásároltunk édesapámnak egy Prestigio Wize 5002 10,1' tabot, ami hibátlanul teszi a dolgát, viszont most felmerült vele kapcsolatban egy új igény.
Apumék ausztriai munkásszállóján sajnos nincs WiFi, a készülék pedig sajnos nem SIM-kártyás, viszont OTG-képes...A kérdésem az lenne, hogy képes-e ez a típusú tablet egy USB-mobilnet-stick kezelésére, és ha igen, honnan lehet ilyet szerezni? (Osztrák mobilnet kártya már lenne hozzá egy ismerőstől...)
De ha ezt nem lehet így megoldani, esetleg tudnátok ajánlani egy jó árú Mifi-routert mellé?Köszönöm előre is!
-
fezsoo
aktív tag
Megint lesz az Aldiban egy tablet
Mit szóltok hozzá?
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
gg72
veterán
Úgy néz ki, hogy szüleimnek elromlott az op3endott tabletjük, mit ajánlanátok helyette 30-40ezer környékén 8 colos méretben? Amire hasznalják: netezés, facebook, skype, fotók nézegetése. Vagyis nincsenek nagy igények, a lényeg, hogy stabilan és megbízhatóan működjön, ne menjen tönkre 2 hónap után, mint a mostani.
-
Viki84
tag
válasz Shingen #58929 üzenetére
Én is gondoltam a Wayteq-re, de kicsit félek tőle. Nekem 100dci-m van, és az érintőkijelzője nem a legjobb. Főleg weblapokon linkeket nehéz megnyitni. Nem panaszkodom, én tudom használni, meg van már szokva hogy kell, de ez a tab egy idősebb embernek lesz, első ilyen eszköze. Esetleg érintőceruza könnyítené a használatot?
Samsung vagy az Asus-ok milyenek? -
xtend
senior tag
válasz Pityu. #58919 üzenetére
Root egyáltalán nem kell hozzá csak flash player letöltése és egy flash képes böngésző mint pl a dolphin browser
Flash Player 11.1 APK File
ezt letöltöd és a telón/tableten installa dolphin meg play áruházban ingyenesen letölthető
-
Shingen
addikt
válasz Viki84 #58928 üzenetére
Én úgy gondolom a felsorolt készülékek közül szerintem az Lg van a legjobb szervíz háttere és korrektek is.
Ellenben ez nem mondható el pl. Lenovo esetében.
De ha nem szeretnél ennyit áldozni és csak gps kellene mondanám a 2 wayteq-et azokat is szokták ajánlani.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Viki84
tag
Keresek 7"-os GPS-es tabletet. A következőket találtam:
WayteQ xTAB-7Q
Alcor Access D746I
Acer Iconia Tab B1-730
Acer Iconia Tab B1-721
Alcatel Tab Pop 7
Alcor Access Q781M
Alcor Access Q787I
Asus MeMO Pad HD 7 ME173X 16GB Refurbished tablet
WayteQ xTAB-7X Quad
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Lite / Goya (T113)
Asus Fonepad 7 FE170CG
Prestigio MultiPad Ranger 7.0 3G PMT3277_3G_C_BK
Asus MeMoPad HD 7 ME176CX
Acer Iconia Tab B1-750
Asus FonePad FE7010CG
Samsung Galaxy Tab4 T230
Lenovo IdeaPad A7-10
Asus MeMO Pad ME70CA lényeg a GPS lenne, nem tudom ebben mennyire térnek el a képességeik. Azon kívül böngészésre, dokumentum olvasásra, egyszerűbb játékokra lenne használva. 3G nem fontos, hogy legyen benne. Ha ezeken kívül van, az is jó, árban max 40k, de inkább 30-35.
A másik kérdés, hogy a flash támogatás nem léte mennyire hátrány?
-
Shingen
addikt
Hali!
Unokaöcsém tabján újra kell húzni az androidot, mert lefagyott aztán az adroid töltés képernyőn nem akar tovább lépni.
Beadtuk a szervizbe.Tudok olyan Yt videot leírást ahol részletesen le lenne írva egy android rendszer telepítésének menete?
Illetve ilyenkor a tab memóriájában lévő videok, képek, mind eltűnnek?
Mert pl. egy win telepítésnél sem kell újraformázni a hdd, csak ajánlott ugye.
Ilyen tab esetén, hogy is van ez?
köszi風林火山
-
pedro7
tag
wayteq xtab 7q-t lehet tölteni az usb-ről is, vagy csak a rendes hálózati töltőről ?
És ac3 megszólaltatásához milyen kódek vagy lejátszó kell ? Mert az mxplayer alapon nem szereti. -
Pityu.
nagyúr
Tableten nem lehet semmilyen flash videót megjeleníteni?Próbálkoztam pl a sportmotor.hu oldalon videót nézni de nem tudok egyet sem meg nézni,esetleg nincs valami okosság erre,vagy meg kell barátkozni azzal,hogy nem minden oldalon lehet videókat nézni?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
laceb
tag
Sziasztok!
Az lehetséges,hogy otthon a pc-n elkészítek egy powerpoint bemutatót és a tablet egy projektorra kötve lejátssza?
Mit ajánlotok erre a célra?HDMI a lényeg!Köszi!
Na és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
törölt tag
Sziasztok.
Szűkítettem a listát tablet vásárlás szempontjából. Az itteni ajánlatot is szemelőt tartva, 2-tablet maradt fent a rostán, ami elnyerte tetszésem. De ugye csak egy lehet a befutó, ez lenne a kérdésem hogy szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni?
Asus Memo Pad 7" (ME 176CX-1A014A)
Samsung Galaxy Tab4 7[ Szerkesztve ]
-
patow
senior tag
Sziasztok ,van egy lenovo s8 am és 4.4.2 android van rajta és a problémám az hogy ha belerakok egy memória kártyát csak fat32 be látja, ugyan az ha pedriv et csatlakoztatok hozzá, de így viszont nem tudok egy hd filmet rárakni, mi lehet a megoldás vagy ez minden 4.4,2 androidnál igy van? Légyszi segítsetek.
[ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
Nagyon köszönöm mindenkinek az infókat. Elvonulok másik vizekre most már kiokosodtam, hogy nem tablet kell nekem az autóba (vagyis nem csak az )
Szép napot
Üdv -
gduck
addikt
válasz tjb007 #58902 üzenetére
Fájlkezelőben sdcard0-nak látszik, tárhelynél USB storage, az alkalmazásoknál meg egyáltalán nem látszik... Akkor ez egy használhatatlan vacak, 200MB szabad helyre lehet telepíteni. Én még ilyet életemben nem láttam eddig Ilyet akkor NE VEGYEN SENKI!!! KATT IDE!
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Tableten,ha böngészni akarok a neten,muszáj vagyok csinálni egy google fiókot?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
tjb007
nagyúr
Van, a legolcsobb ilyen itthon kicsivel kevesebb mint 60 ezer forintba kerul, a hatar meg a csillagos eg.
Kulfoldrol pedig ennel nem sokkal tobbert olyan modellt is kaphatsz, ami dual OS-es, azaz Android es Windows 8.1 fut rajta es 3g modem is van benne.(#58901) gduck
Nem hiba, az a particio ezt a (azaz a mass storage) funkciot kapta (a masik az internal SD), szoval felesleges factory resetet csinalnod vagy szervizbe vinned, mert ezen semmi sem fog valtoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Sziasztok!
Egy 4.4.2-es androidos tabletben lenne 8GB MLC NAND flash (ebből 4,7GB szabad). A probléma az, hogy USB storagenek látja, így semmit nem lehet rá telepíteni. Jól gondolom hogy ez valami hiba? Ilyet még sose láttam... Érdemes factory resetet csinálni vagy szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest