- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scale
őstag
válasz
tjb007 #59498 üzenetére
Értem, köszi, igaz én valami más videót néztem csak simán rákerestem a dual os váltásra és valami atomerőmű tabletes videót dobott ki ( ezt néztem ).
Esetleg Te vagy valaki aki benne van jobban ebben a kínai tablet témában tud ajánlani ehhez a Chuwihoz hasonló tabletet amit megérné megvenni? Mert próbáltam keresgélni aliexpressen, ezen banggood-on de akkora a választék hogy kb esélytelen találni magamtól olyat ami jó ár/érték arányú, és normálisan működik.
Meg nekem ez a dual bootos dolog amúgy se kellene, simán androidos tablet hasonló tudással tökéletes lenne. -
tjb007
nagyúr
Nem fogja meg, nem visz el RAM-ot, nem öt másodperc a váltás [hanem legalább fél perc, de inkább több (1 percet is mértem már a váltógomb megnyomásától számítva), itt van pár szemléltető videó is: [link], [link]], és nem is fut a háttérben, mivel ez nem egy virtuális gép (olyan megoldások is léteznek, de a kínaiak nem alkalmazzák, legalábbis eddig még nem tették).
-
Scale
őstag
válasz
Ramoskaa #59496 üzenetére
Köszi, nem is gondoltam hogy így rákeresek.
Amúgy néztem sok videót róla és az OS váltás kb 5mp.. Tuti hogy az hogy dual bootos a tablet nem fogja meg? Nem visz el ramot ez? Ezt most abból gondolom, hogy ha 5mp alatt lehet váltogatni a 2 között akkor az bizony valahogy fut a háttérben..
-
tjb007
nagyúr
Mennyit szánnál rá maximum ?
(#59485) Scale
Mint a többi Intel Atom processzorral szerelt modell: kompromisszummal (főleg az Android esetében).
Semennyire sem fogja vissza, mert nem párhuzamosan fut a két rendszer. Annyi a negatívum, hogy magától értetődően mindegyik rendszernek szüksége van a működéshez tárhelyre, így ez a névleges 32GB el van osztva a két rendszer között. Kiiktatni meg elméletileg ki lehet, de inkább csak az Androidot, és ez sem igazán ajánlott.(#59486) Ramoskaa
Van magyar nyelv, átalakítót meg adnak hozzá.
„Ha micro sd-vel bővítem, akkor oda tudok játékokat másolni, igaz?”
Attól függ melyik rendszerről van, és hogy milyen játékról.
A linkelt videón pedig a sima Vi8 látható, nem a szóban forgó Vi8 Super Edition. -
Scale
őstag
válasz
Ramoskaa #59486 üzenetére
Szerintem magyar nyelv tuti nincs benne.
Másik oldalon ezt találtam ugyanennéla tabletnél: English,Russian,Spanish,Swedish,Turkish,Italian,German,Chinese,French,Japanese,Polish,UkrainianIgaz nekem akkor se kéne magyar nyelv ha lenne rajta.
Én nekem a telefonom is kínai és adapteresen kaptam a töltőt hozzá, volt hozzá EU-s átalakító, ehhez nem tudom adnak-e.
-
-
Scale
őstag
válasz
herdsman12 #59472 üzenetére
Ez a GPU ami benne van mennyire viszi a játékokat? Illetve ezt a dualbootos finomságot ki lehet belőle lőni utólag, bár nem tudom hogy ez mennyire fogja vissza a masinát?!
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Eddig az LG g pad 8.3 -al szemeztem de nem nagyon lehet beszerezni.
Tudnátok ajánlani valami hasonló alternatívát?- hány hüvelykes legyen a kijelző?
8'+
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
opció a külföld is
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, film
Főleg játék (Hearthstone) és netezésre.Üdv,
hEngi -
cidalain
veterán
ha nem kell a hátlapi kamera akkor talán inkább a Lenovo.
ha növelhető a keret akkor a 176CX
ha kell a kamera, és a keret is fix akkor csak a 173X maradde menjetek el személyesen, nézzétek meg, tapizzátok meg, sokat segít a döntésben. sokszor van olyan érzete az embernek hogy ilyenkor azt mondja:
-simán megéri a többletpénzt, és kifizeti mert tapasztalja hogy jobb.
-vagy semmivel sem jobb, inkább az olcsóbbat veszem -
mm89
őstag
válasz
tjb007 #59471 üzenetére
+ cidalain
Köszönöm szépen a válaszokat, néztem azt a modellt is, csak ugye az túl van a kereten, de azért felajánlom majd nekik.
Ha úgy döntene, hogy mindenképpen 30 a plafon, akkor inkább mondjanak le a hátlapi kameráról és legyen a lenovo? Az edigital adatlapon a hozzászólások alapján az FL verziót forgalmazzák.
Esetleg még egy refurbished ME173X ? -
cidalain
veterán
ezt mindig is utáltam, hogy a honlapon van kiírva. ha holnap megváltozik a honlapon, akkor mit csinálok? az lenne a legtutibb ha a nálam lévő gyári doksin 2 év lenne.
amikor megveszem (vagy akár most), akkor viszont lehet reklamálni hogy hahó a honlapon 2 év van a papíron meg egy. tessék küldeni nekem postán egy 2 éves garijegyet, köszi. -
-
taip
senior tag
válasz
Shingen #59476 üzenetére
Lenovoéknál furcsán megy a garijegy kitöltése. A múltkor egy laptopnál csak annyi szerepelt, hogy "a gyártó által meghatározott" időtartam, most pedig hiába van ráírva 24 hónap, nem lehetek biztos benne.
Sajnos a Warranty Check szerint 1 év, szóval érdekes...tjb007: Ok, kíváncsi vagyok rá. Ha a honlapjukon 1 év szerepelne, akkor azt mondom, hogy tényleg csak elírták. Így viszont mondhatom azt, hogy ha a honlapon és a garijegyen is 2 év van, akkor jogosan hiszem, hogy ennyi.
Nem is elsősorban magam miatt vetettem fel, hanem azért, mert nem mindegy, hogy a leendő vásárlók mire számíthatnak, ez is szempont a vásárlásnál és akkor már hirdessük az igazat. -
-
tjb007
nagyúr
A Lenovo A7-ből négyféle verzió létezik, abból az egyiknél nincs a hátlapon kamera. Eddig még egyszerű lenne a történet, csakhogy a forgalmazók közül szinte senki sem tünteti fel pontosan, hogy melyik modellről van szó. Az Extereme Digital például csak annyit ír, hogy A7, és a leírásban sem említik a másik kamera meglétét ami lehet, hogy csak szimpla elírás. A Media Marktnál sem jobb a helyet, ők csak annyit írnak, hogy A3500L, amivel csak annyi a gond, hogy ilyen modellszám nem létezik, a kamerák meglétéről pedig semmi információ nem található a leírásban.
Az ASUS MeMO Pad HD 7 sem lenne végső soron egy rossz választás, bár én nem igazán ajánlanám továbbra sem a nulla támogatás és bizonyos funkciók hiánya miatt.A barátod inkább szánjon rá még 5 ezer forintot és vegyen egy ASUS MeMO Pad 7 ME176CX-et, ami most akciós is és személyesen is meg tudja Szegeden vásárolni (ahol van is raktáron).
-
cidalain
veterán
Többféle kiépítése van ennek a Lenovonak, amik általában nálunk kaphatóak, az az A7-40 vagy másnéven A3500FL típus. Ezeknek nincs hátlapi kamerájuk. Tjb007 összeszedte nemrég a verziókat. A típust rendszerint elrontják a webshopok, mert A7-50-ként hírdetik a 40-est aminek meg lenne ugye. Vagy csak simán A3500-nak, de olyan meg nincs is mert utána kell még egy betű legalább.
Jó cucc egyébként, ha oké ha nem lesz hátlapi kamera. 1 év gariAsus Memopad ME173CX már lassan 2 éves modell. Akkor jó volt, most is vannak nála szarabbak, még drágábban is... 1 év gari
Most Edigitalban akciós az Asus ME176CX 35-ért, szerintem az most a legjobb vétel, ha nem kell komolyabb játszásra. Előlapi/hátlapi kamera van, de jelzés értékű: csak skypolni jó, hátlapi meg arra hogy valamit hirtelen lefotózzak, de a családi összejövetelek megörökítésére alkalmatlan. 2 év gari
Szerintem ez utóbbi a másikakhoz képest megéri a felárat: erős proci, fél éves tab kb, 2 év garancia.
-
Scale
őstag
válasz
herdsman12 #59459 üzenetére
Ez igen komolynak tűnik, még talán én is elgondolkodom hogy rendelek egy ilyet.
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Egy barátom kért meg, hogy keressek neki tabletet ezen paraméterek alapján:
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
mindegy, de ahogy nézem az árakat 7 leszJó lenne 8
minimum 1280x800
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthonról, legjobb lenne személyesen, Szegeden
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
facebook, internet, képnézegetés, képkészítés. Tudom, nem a legjobb képeket csinálják ezek a gépek, de találtam olyan modellt, amin nincs hátlapi kamera. Az azért kell
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
30.000Én személy szerint ezeket javasolnám neki, segítsetek dönteni, illetve ha tudtok jobbat, akkor szívesen fogadom!
Asus MeMO Pad HD 7 Bár újat szeretnének, de ez talán még belefér
Lenovo A7Segítségeteket előre is köszönöm!
szerk.:
Most olvasom a kommenteket, a Lenovon nincs hátlapi kamera? A leírásban pedig az szerepel -
Shingen
addikt
válasz
Attila xy #59466 üzenetére
Persze, hogy jól döntöttél, mint írtuk az Lg nagyon jó optimalizált tab.
Nem akadozik, szépen megy.
Meg nem tudom hol vetted, de hivatalos viszonteladónál pl. MM ott 2 év gyári garit adnak, nem mind 1.
Főleg, hogy az Lg nagyon jó a szervizháttere.Mennyit enged feltelepíteni erre (#59461) cidalain adott választ.
Úgy emlékszem 16BG-ból 12 GB állt rendelkezésre amikor bekapcsoltuk a tabot.
Mert az android meg a gyárilag telepített appok 4 GB lefoglaltak.
Amúgy meg a Lg gpad 8.0 van már droid 5 lollipop is lehet frissíteni a kitkat-ot ha akarod.gyere ide: [link] nézelődhetsz
-
-
Attila xy
tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
herdsman12 #59459 üzenetére
Igen, szabad.
A garancia általában egy év, a csomagolás miatt meg nem kell aggódni. Az esetek 99%-ában tényleg azért cserélik le, mert a gyári annyira rossz, vagy épp így rendelték meg a költségek lefaragása érdekében. -
cidalain
veterán
válasz
Attila xy #59458 üzenetére
van olyan hogy bizonyos taboknál fel volt osztva a tárhely, és azok egy része doksiknak van egy rész meg a telepítésekre. volt olyan felosztás hogy csak 1 GB-nyi hely volt kb telepíteni... De ezt hogy hogyan van nem szokták feltüntetni.
a 8/16 GB-ból az android kapásból levesz 3-at (vagy 5-öt ha sok szart rárak a gyártó), a maradék lehet felosztva telepítési célból/user háttértárnak. -
herdsman12
őstag
Szabad ilyet, ennyiért venni Kínából?
Garanciáról semmi infó, lehet valami stikli a nem eredeti csomagolásban?
Chuwi Vi8 Super Z3735F Quad Core 1.83GHz 8 Inch Dual Boot Tablet 89USD -
Attila xy
tag
Erre az lg tabra 1 giga ramra,abból mennyi a valós,mennyi játék program fér 2-3 nagyobb?
-
cidalain
veterán
válasz
gyurasz #59449 üzenetére
Ennyi penzert nem nagyon van jobb valasztas
Olyat kell jatszani ami elfut rajta. A topicjaban irogatnak mindenfelet hogy mivel jatszanak, akad koztuk komolyabb jatek is. Oda kell menni megkerdezni toluk hogy mi hogyan fut rajta. Biztos lesz visszajelzes. -
ph0nak
csendes tag
válasz
Shingen #59439 üzenetére
Anno amikor 2 éve a Nexus 7-et vettem tőlük, az is használt volt, de talán fel is volt tüntetve valahol eldugva, hogy "refurbished". Eleve 2012-es modell volt, 2013-ban, azért volt gyanúsan olcsó (mármint viszonylag, nyilván kaptam volna használtat olcsóbban is pl. hardveraprón). Nem volt kopott, ujjlenyomatokkal se volt tele, működött rendesen (de voltak nyomai, hogy már használták, nem volt fóliában, és volt nyoma a progikban, hogy használta már vki. Szóval eszembe se jutott visszaadni.
-
cidalain
veterán
válasz
Attila xy #59440 üzenetére
például LG G-Pad 8.0 V480: Edigitalnal 49900 most akcióban.
Jó wifi, szép kép, nagyon jó akku. játszogatni is lehet vele (akár komolyabbakkal is, bővebb infóért látogass a topicjába utánakérdezni). Van rá android 5.0 is gyárilag.
Szerintem ezzel meg lennél elégedve. Ha lehet nyomogasd meg valahol ahol ki van állítva.Vannak olcsóbb 8-asok, de szerintem ez megéri a több pénzt.
Wayteq 8x: 40000 (+3G)
Lenovo A8: 45000Illetve Acer/Asus is van de azok meg Intelesek, ami nem fekszik komolyabb játékra.
-
Attila xy
tag
Üdv!
Javíthatatlanná vált Prestigio Multipad Pro Duo 8 colos tabletem helyett szeretnék másikat,szerviz által küldött cserére jogosító javíthatatlanságot igazoló dokumentummal.
Az a kérdésem a hozzá értőkhöz hogy milyen tabletet ajánlanak?
Ennek az ára akkoriban 40 ezer volt,50-nél többet semmiképp sem szánnék rá.
Ezzel a tablettel nem voltam megelégedve mert voltak gyári hibái,rossz betekintési szög,gyenge hang,rosszul kalibrált-használhatatlan g szenzor,bluetooth hiánya-ez az újnál sem feltétel de jó ha van.Viszont a wifit sosem dobálta el és játékra is jól használható volt a megfelelő belső memória által.
Nos milyen készülékre lenne érdemes cseréltetni a rosszat 8 colban megfelelő ár-érték arányban,a fent említett hibákat kiküszöbölve,játékra is használva?Valamint volt-e már valakinek ilyen szerviz által küldött csere igazolással tapasztalata,akadékoskodnak-e az eladók?
-
zozor76
tag
válasz
cidalain #59410 üzenetére
Köszönöm,
Tjb007 neked is!
Nem kifejezetten MM-ból, lehet Extrem Digitál-tól venném. Árban ugyanott vannak, csak a kijelző valamint a tárhelyben van különbség. Akkor a jobb kijelzővel rendelkező Lenovo, vagy a nagyobb tárhelyes Acer, vagy igazából mindegy? Gondolom tudásra nagyjából ugyanazt tudják. -
tjb007
nagyúr
válasz
Greenbook #59415 üzenetére
ASUS Transformer Book T100TAM, Lenovo Miix 3 10
(#59420) Mr.Grey
Maximum mennyit szánnál rá ?
(#59424) hEngi
LG
(#59425) surgery
WayteQ xTAB-8X, Prestigio MultiPad Color 7.0 3G, esetleg még az ASUS Fonepad 7 (FE170CG).
(#59428) ZolikaE46
Természetesen van(nak) és eddig is volt(ak), csak az(ok) nem ennyibe kerül(nek).
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy van e már ennél valami újabb vagy jobb ami tudja a 3g-t legalább: WayteQ xTAB-7X Quad
-
cidalain
veterán
válasz
kisza25 #59426 üzenetére
Csináltak utódot. A Lenovo azért szeret futószalagon gyártani.
Most hogy ez miért van nem tudom: simán lehet hogy ők nem gondolkoznak előre, és megveszik az elfekvő alkatrészeket potom áron, 67000 darab procit mondjuk, és abból csinálnak gépet. azt ha elfogy a proci nem vesznek utána, mert az úgy már drága lenne. Mit gondolsz az újba miért került kisebb felbontású kijelző? Hát mert ilyet kaptak olcsón nagy tételben...
Mig egy másik gyártó mondjuk Asus vagy LG meg nem így gondolkozik, hanem hogy el akar adni x darabot, akkor azt legyártatja, aztán ha másfél év alatt adja el akkor annyi. Most jöttek be 2-3 hete a Refurbished Asus ME173C tabok. Amit 2 éve mutattak be lassan. Fél éve kivonták a piacról az ME176 miatt. Most meg újra visszakerültek, kb 5-tel olcsóbban mint szeptemberben voltak. Miért? mert még volt raktáron nekik egy csomó...
Lenovo alulbecsülte az igényeket, az Asus meg túl. Az biztos hogy hiába van valamire kereslet, ha elfogyott akkor egy új sorozatot legyártatni ugyanabból nem olcsóbb mint egy teljesen más sorozatot legyártatni. Ellenben fontos hogy ugyanazok az alkatrészek is rendelkezésre álljanak. Itt szokott bukni a sztori, és lesz inkább egy új modell
-
surgery
senior tag
Sziasztok 3g s tabletet szeretnék venni 30-40 ezer forintig miket tudtok ajánlani ami jó is és az aksi is elfogadható. Kis filmezésre kevés böngészésre és zene hallgatásra kellene.
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Két tablet között vacillálok:
LG G Pad 8.3 és Alcor Access Q819M
Otthon használnám esetleg útközben filmezni.
Hearthstone-ozni esetleg.Köszi,
hEngi -
törölt tag
Rendelni szerettem volna a Lenovo A7-40 táblát, erre már nem kapható. Marad a Lenovo A7-10 csak azt sajnálom hogy ennek gyengusz a kijelzője.
-
Mr.Grey
tag
A lehető legolcsóbb megoldást keresem egy internetrádió projekthez (tablet + aktív hangfal).
Egyedüli kritériumok: a normális, stabil wifi és elfogadható minőségű, sztereo, 3.5 jack hangkimenet.
A kijelző mérete lényegtelen, a CPU, GPU sem fontos, egy alap (akár 2,3 is jó) Android fusson rajta egy XiiaLive apk-val (Bár, ha mond valaki jobb Shoutcast-ot kezelő progit, még ez sem fontos).
Első körben egy Samsung Galaxy S Wifi player 5-re gondoltam, de még ennél is kevesebből ki lehetne hozni, ha valamelyik DPS (Titan vagy a Dual 7) jó ilyesmire, bár az alsó árszegmens versenyzőiről nagyon vegyes véleményeket olvastam, ami a wifi stabilitását illetve hatótávolságát illeti, de ez nem csak a DPS-re igaz, hanem a MyAudio-kra is. A hangjukat is van aki szidja, van aki dicséri (egyazon tipusnál)
Természetesen használt is lehet...
Mire érdemes figyelni és melyek lehetnek számomra jó készülékek? -
ClioRS
őstag
válasz
IZGŐ-MOZGÓ #59417 üzenetére
A hasonló ár +20 ezer, ha gyári garisat nézel, ami a hasonlótól messze van ilyen árkategóriánál. Ha nem gyári garanciás, hanem bolti (meg jár hozzá egy töltő, semmi doboz), akkor van olcsóbb is....
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Most nézem, hogy Samu Tab 4 10.1 wifi only hasonló árban van mint a Prestigio 5002. Samu 16 GB + SD-re lehet tenni az alkalmazást. Akkor jobban megéri a Samu. Vagy van valami "buktató"?
-
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Ha az alkalmazásokat nem lehet SD-re tenni, akkor nem kevés a 8 GB?
Nem értem a tervezőket. Készítenek egy viszonylag jó tabot, jó áron és akkor "spórolásból" beletesznek 8 GB. Most azt a kb. 10 jüant spórolták meg, amivel többe kerül az előállítási költsége a 16 GB-nak?
-
dev200
csendes tag
Sziasztok!
Van egy koobe x7 slim tabletem. Egy éve nem használtam és még mikor letettem elfelejtettem leszedni róla a feloldó kódot. Ezt már épp elégszer el is rontottam. Ami a furcsa, hogy a felregisztrált google accountot és jelszót se fogadja el.
Valaki tud valami tuti tippet, hogyan lehet rajta factory resetet csinálni? (+,-,power és reset gomb van rajta)
Válaszokat előre is köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
csudri #59404 üzenetére
Tudnál mutatni példát rá, vagy valami hasonlót ? Csak hogy tudjam mit értesz kihajthatós alatt.
(#59406) Greenbook
Ilyen jellegű felhasználás esetén nem lenne jobb inkább egy Windows 8.1-es tablet ? Nem rábeszélni szeretnélek, csak az irodai jellegű felhasználásra jobban fekszik.
(#59407) taip
Én is rosszul írtam.
És akkor igazodjon igazodjon el rajta az egyszeri vásárló azon a weboldalon, ahol csak annyit írnak, hogy A3500 (és akkor a leírásokban szereplő elírásokról meg szó sem esett).
(#59408) zozor76
Ha mindenképpen a Media Marktnál szeretnéd venni, akkor inkább a Lenovo. Máshol amúgy megkapod 30 ezer forintért a HD kijelzős B1-730HD-t is.
Tokból meg természetesen jók az univerzálisok is.(#59410) cidalain
A GSMArenan rosszul szerepel. A B1-730 a WSVGA felbontású, a B1-730HD pedig a WXGA felbontású változat.
-
törölt tag
-
zozor76
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy tabletet venni saját célra, ezek lennének a kívánalmak első oldal alapján:
- 7";
- új;
- itthoni vásárlás esetleges garancia miatt;
- kis internet, navigáció, filmnézés, esetleg egyszerű játékok;
- 30 ezerig bezárólag.Ezt a kettőt néztem Mediamarkt-on:
Lenovo A3500L
Acer Iconia Tab B1-730Nagyon feltűnik a Lenovo képe a jobb felbontással, vagy nagy a nagyobb tárhellyel inkább az Acer a nyerő?
Köszönöm!
ui.: ja és tok hozzá: ezekhez jó az univerzális tok, vagy pl. az Acer-hez csak a gyári jó? (honlapjukon az szerepel, csak ahhoz való tok kell.
-
taip
senior tag
válasz
tjb007 #59403 üzenetére
Érdekes, a lenovo.hu külön modellnek veszi az A7-40 és A7-50 modelleket és szerinte az 50-esből is van Wifi only verzió. Viszont pl. ebben van hátlapi kamera, a 40-esben csak előlapi.
Mondjuk érdekes, hogy egy eltérés miatt más modellnek hívják. Már ha igaz ami a honlapon van. -
Greenbook
tag
Tisztelt Fórumtársak!
Némi segítséget kérnék vásárlás előtt.
A "követelmények" a tablethez:Kijelző: 9"-10"
Új terméket legyen.
Beszerzés: Magyarország, számlával
Használat: Irodai alkalmazások, internet
Jó akku üzemidő.
A rászánt összeg feleljen meg az ár/érték arány viszonylatban, csak a "név" miatt ne legyen feláras.Processzor és memória tekintetében gondolom a 4 mag és az 1-2 Giga memória nem túl nagy elvárás.
Köszönettel az ötletelésért!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Drón topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest