Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
Hogyan működik hivatalosan a szervizelés, ha netán szükség volna rá? Európai központba küldöd (ha létezik ilyen) vagy a nagy vízen túl, esetleg az amazon boltja?
A vibrálás nem jelentkezett nálad, vagy a frissítés javította?
A kütyü sarkai épek, nincs repedés?
A rendszer folyamatossága, alkalmazások, böngészés, játékok terén tényleg annyira hibátlan, mint amekkora lóerőt belepakoltak? A lalipop jobban teljesít, mint a kitkat?[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
Én meg pont azért nézegetem a Z3 Compact tabletet,mert Z2-t használok,és ez a telefon - meg a Z1,Z1C is,amik voltak nekem az elmúlt időben - amit nem kell mókolni,buherálni,hogy normálisan szaladjon rajta minden,egy hónap után is. Egyedül az Adaway miatt rootoltam,más minden jól megy benne,nem kell piszkálni.Meg sok kis apróság van, amihez nagyon hozzá tud szokni az ember.
-
tjb007
nagyúr
Ez rendben van, de a kérdése arra irányult, hogy Magyarországon, nem pedig Magyarországról.
(#55683) laukotomi
Az IPS is TFT.
A kinézet Samsung a gyártó többi alsóbb kategóriás termékéhez hasonlóan elég rossz ár/érték arány mutatóval rendelkezik, emiatt nem is nagyon szokott ajánlva lenni. Ennek ellenére, mivel nálad a fontossági sorrendben a kijelző minősége áll az első helyen, abban pedig a Tab 3 8.0 jobb (főleg a színek tekintetében) a MeMO Pad 8-nál azt mondom maradj annál, amint kinéztél. Persze a legeslegjobb az lenne, ha személyesen meg tudnád nézni, ki tudnád próbálni mindkettőt.
Harmadik lehetőségkén az LG G Pad 8.0 jöhetett volna még be a képbe, de annak csak a hátlapja fehér.(#55685) csudri
Használattól és használótól függ.
Akinek például meg van nyitva egyszerre 20 fül a böngészőben, és ugyanennyi alkalmazás is fut a háttérben, annak kevés lesz még a 2 is.(#55686) VIBO
ASUS Transformer Pad TF103CX, LG G Pad 10.1
Szolgáltatóit inkább nem írok, mert ahhoz tudni kéne pontosan, hogy új vagy meglévő előfizetés mellé, milyen csomaggal, és azt maximum mennyiért.(#55688) dashe
Szigorúan 50, vagy lehet egy kicsivel több is ?
-
Ármester
Ok, köszi. Akkor utánanézek, hogy kell rootolni.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
Egy gond van. Megpróbáltam de nem engedte mivel nincs root-olva. Pedig a gép eleve root-olva érkezett. Bár volt 1 rendszerfrissítés (4.4-re) amiatt lehet, hogy újra rootolni kellene?
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
ityam
őstag
egy 6.5 colos telefonom van. azon is rengeteget játszok, csak zavar hogy jobb játékok vannak rá mint az ipadomra. De méretben mindenképp a 10 col körüli kell mert játszani sokkal jobb a nagyobb.
Túlárazott Samsung és Sonyk nem érdekelnek. inkább a gazdaságosabb kínai megoldások.
[ Szerkesztve ]
-
con_di_B
tag
Nagyon koszi, errol eddig meg nem hallottam, de a kepeken (tudom, nagyon tudomanyos...) nagyon-nagyon megtetszett, specifikacio reszemrol rendben van, review-kba majd még beleásom magam.
Lenovo-éknál már mennyire veszik komolyan az Android frissítést, általában? Erre a SoC-ra az Intel speciel támogatja az 5.0-t, szóval rajtuk nem múlik.
-
tjb007
nagyúr
CPU-ban erős a Bay Trail-T, GPU-ban viszont csak középmezőny. Ez idén várhatóan nem is nagyon fog változni, de ez az Androidos tabletek szempontjából annyira nem is nagy baj a olcsóbb Moorefield érkezése miatt. Abban már igaz nem olyan nagyon sokkal, de erősebb GPU lesz (G6430). A MeMO Pad 8-ból (ME581CL) is fog érkezni egy ilyennel szerelt Full HD kijelzős, 2GB RAM-os, LTE modemes változat.
-
khalox
őstag
Papíron az Inteles ketyere jó 30%-kal gyorsabb kellene legyen, mint a Nexus 7 a harapós sárkányokkal.
Ez elvileg ki is jön.
Pl. ebben az (angol) cikkben pont a 2 Nexus-sal hasonlítják össze a 7''-es ME176C verziót (ami gyakorlatilag csak a kijelzőméretben különbözik a ME181C-től).
Az Ice Storm tesztjére érdemes egy pillantást vetni (offscreen renderel).tjb007: na ebból aztán most találjuk ki
[ Szerkesztve ]
-
khalox
őstag
Tényleg, 70 000-et akartam írni, de már nem tudom javítani.
A kijelzőméretben természetesen igazad van. Azért írtam mégis a Nexus 7-et, mert a 2Gib/32GB és az 1920x1200, meg az elsőkénti frissítés azért mellette szól, árban pedig most kb. egyformák. Ezzel szemben van +1'' jóval kisebb felbontáson, fele RAM, és fele SD (igaz bővíthető).
Szóval igenis alternatívája neki.A ZenUI OK és a ME176C is árban jó helyen van valóban. abban egyetértünk .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest