- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujtelefon
csendes tag
Üdv!
Milyen oprendszer ideális: Android 4.4, vagy 4.2, vagy 4.1.
Játékra.
-
howey
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt megvenném erről a tabról szeretnék véleményt,illetve értékelést, hátha valaki használ ilyet:LG G-PAD 10.1 16GB tablet, Black (Android) vagy estleg Asus Transformer Pad (TF103CX-1A007A) 10" Wifi 8GB melyik éri meg jobban?
Előre is köszönöm -
-
tjb007
nagyúr
-
R19
senior tag
válasz
s3nsitivity #56185 üzenetére
Szerintem a hangzása miatt sem kell aggódni.
-
bagosanyika
újonc
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szeretném meglepni magam egy Tablettel,
de nem tudok dönteni, mivel még nagyon nem volt hozzá szerencsém!
A Kérdésem, hogy általános dolgokra használnám pl. Film nézés, zene hallgatás, letöltések,
játékok, netezés, stb... Ami fontos, hogy jó felbontású legyen, árban mivel az (Amazonon) néztem olyan
max.350 euro, ja és 3G/LTE, GPS, és az Akkuja is jól bírja! Nekem ami tetszett a Samsung Galaxy Tab 10.1 T535 4 4G 16GB,
vagy Asus MeMo Pad Full HD10 ME302C, de más Tabok is jöhetnek, és amit elfelejtettem, hogy 10 colos kijelző!
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
törölt tag
Ami az LG oldalán van összehasonlítás az tökéletes?
A nagyobbikban van FM rádió, nagyobb kamera, nagyobb aksi és más processzor?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ClioRS #56186 üzenetére
Se a játék se a frissítés annyira nem parás, amíg eldöcög normálisan, a fő cél úgyis az olvasás és a filmezés rajta.
Szerintem akkor ez tökéletes lesz neki.Nekem meg a 7-es G-pad, annyi embernek ajánlottátok már, hogy ez vagy egy nagyszabású összeesküvés a PH ellen vagy tényleg jó gép.
-
cidalain
veterán
válasz
#12928000 #56182 üzenetére
Nekem eleg a 8gb egyenlore, 2,7 van meg szabadon (de root megoldott, sd hely meg van, ha kell nem lesz problema a bovites sem. A lg tab topicban errol bo leiras van)
Nem nagyon jatszok, amivel igen az egy taviranyiton is elfutna
De azt mondjak paran, hkgy eleg jo ez a vas komolyabb dolgokra is. De gyere at a topicjaba, masok tudnak mondani jatekos tapasztalatokat. -
ClioRS
őstag
Semmit sem számít a plusz fél giga, most adtam el a 8.0-át azért, mert folyamatosan bezárogatta az ablakokat, ha 2 volt megnyitva a böngészőben....
A SoC meg jobb az LG-ben, ha a 7-eseket nézzük.(#56176) asdwtf
Vagy a 7-es LG, vagy a 8-as(#56177) s3nsitivity
Játékoknál meg kellene nézni, hogy mivel megy, meg mivel nem, mert van, ami el sem indul Intelen. Egyébként lehet vele élni, átlagos használatra elég. De frissítés már nem lesz rá, nem egy új cucc...(#56181) nova001
Asus Transformer Pad TF303K, Samsung Galaxy Tab S 10.5 -
R19
senior tag
válasz
s3nsitivity #56177 üzenetére
Az Asus MeMoPad 7 ME70C szerintem bőven jó erre a használatra amit írtál.
Jó ez a két magos Atom proci, az akksival is jól gazdálkodik, a wifi is pöpec.
Kompatibilitási gond is csak 1 appnál (Smart Tools) jelentkezett, pedig rendesen "be van lakva".
A böngészők (CM Browser, Chrome) is hasítanak rajta.Kb. 3 heti használat tapasztalatait írtam le.
-
törölt tag
válasz
cidalain #56179 üzenetére
Most hogy így emltetted a 7 colos LG-t ez is volt az alternatívák között de vlahogy elfelejtettem és kimondottan jó az ár/érték aránya. Az lenne még a kérdésem hogy a 8gb belső elég-e neked (feltételezem nekem is akkor), illetve hogy játékok kompatibilisek-e vele? (tesóm elkérné néha, subway surf, pókemberes rohangálós, 1-2 3d-s gamma) Köszi előre is!
-
nova001
senior tag
hello
szeretnék venni mostában tábla gépet. 10colos, wifi,gps, hdmi, jo felbontás a fontos, a többi nem olyan lényeges. Tudtok valamit ajánlani?
-
howey
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt megvenném erről a tabról szeretnék véleményt,illetve értékelést, hátha valaki használ ilyet:LG G-PAD 10.1 16GB tablet, Black (Android) vagy estleg Asus Transformer Pad (TF103CX-1A007A) 10" Wifi 8GB melyik éri meg jobban?Előre is köszönöm
-
cidalain
veterán
válasz
#12928000 #56176 üzenetére
Ha eleg a 7 col akkor gpad 7.0, es sporoltal egy 10-est.
Ha jo a nagyobb kepernyo, akkor meg...
A 7-es es a 8-as lg hardverileg egyforma, +kijelzo+hattertar+akkuAz lg jol van optimalizalva, nalam most 550 mega foglalt a memoriabol: fut a rendszer, face, messenger, gmail, chrome 3 tabbal, avast, meg amit meg az android nyomat
-
s3nsitivity
addikt
Ismét csak a bajom van a nőkek.. izé, még mindig.
Mi a véleményetek az Asus MeMoPad 7 ME70C - ről?
Ez a 2 magos atomka mennyit bír?
Netezés, olvasás esetleg filmezés nagyon max apró 2D-s játékokra lenne használva de az elenyésző mennyiségben.
Mit véltek? Elég rá?Más.. sajátomon még mindgi filózok, vagy iPad Mini használtan vagy egy zsír új G-Pad 7.0 ..
-
törölt tag
Sziasztok! 2 tablet közül nemigazán tudom eldönteni melyik lenne az ideális.
Samsung Galaxy Tab 4 7.0 VAGY LG G-pad 8.0. Mind2 50ezer, soc különböző, 7 col vs 8 col, 1 gigaram vs 1,5 giga ram, tft-lcd vs ips. Ti melyiket ajánljátok, leginkább játékokra, internetre? -
ClioRS
őstag
válasz
#65388800 #56167 üzenetére
Én 14 gigát olvasok a tesztben, legalábbis ami a mobilarénán van.
(#56174) Szabix01
Ezt mi is megszenvedtük itthon anyukámmal.... Tablet lett a vége a sokrétűbb használhatóság miatt. De nem volt könnyű döntés
Ha nem zavar, hogy nem e-ink a kijelző, akkor legyen tablet. Ha zavar, akkor viszont érdemes elgondokodni egy ebookon. Ha meg tabletet kéne a plusz funkciók miatt, de zavar a kijelző, akkor vehetsz mellé esetleg egy használt olvasó olcsón.Egyébként ennyiért Wayteq 8Q.
-
Szabix01
tag
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni egy tabletet vagy egy ebookot de nem tudok választani dönteni melyik lenne jobb, elsősorban olvasnék a nagyobb kijelzőn de a 30e Ftot már sajnálom egy ebookra és az alatt (érintős) ebookat jót nem talál az emberígy gondoltam kikérem véleményeteket milyen tabletet érdemes venni ha azt vennék:
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
7" vagy 8"- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Inkább újat szeretnék a garancia miatt és persze az új"szag" miatt- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
Itthon a kiszállítás miatt de ha van jó ajánlat külföldről az is szóba jöhet.- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Leginkább olvasásra, netezésre, film és játék annyira nem.- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
Maximum 30(egykéthárom) ezer FtSegítségetek előre is köszönöm.
Esetleg érveket is szívesen fogadok tablet /ebook mellettÜdv
Szabix01 -
tjb007
nagyúr
válasz
l.skywalker #56164 üzenetére
Inkább az LG.
(#56168) daniel2121
Semelyik.
A nem-warezolással és minimális odafigyeléssel nullára csökkenthető annak az esélye, hogy összeszedj bármi is. -
kátú
őstag
válasz
daniel2121 #56168 üzenetére
A vírusirtó szerintem hülyeség, androidra még alig van egy-egy kószafa++áló vírus
-
daniel2121
őstag
válasz
s3nsitivity #56169 üzenetére
Kinek a pap.... Én ha tv akkor csak Sony tudom túlárazott stb. de ennek ellenére.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
daniel2121 #56165 üzenetére
Itt sincs semmi problem az LG IPS TV-vel.
Sőt.. -
daniel2121
őstag
Tabletre melyik vírusírtó ajánlott szerintetek?
-
l.skywalker
titán
válasz
tjb007 #56161 üzenetére
Köszönöm.
Közben annyiban változott, hogy a 8.3-at drágának ítélte a díszes társaság.
Ezek közül melyik?
LG G-Pad 8.0
Lenovo Yoga Tablet 8
ASUS MemoPAD 8
Alcor Access O819
ASUS Nexus 7 (2012) Refubrished 90 napos garanciával
ill. nem Androidos vonalról:
Apple Ipad MiniKöszi és bocsi a kavarásért...
-
ujtelefon
csendes tag
válasz
kelzsoca #56145 üzenetére
ClioRS
Tisztában vagyok vele, de gyereknek kell, és pár év múlva úgy is kell majd komolyabb, addig meg zenélni, gagyi játékokra ezek is jók lehetnek. De mivel nem nekem kell csak kérdezek, lehet ki is szállok, mert így is ciki volt megkérdezni ezeket, az általam is igen gyengének tartott valamiket.
Köszönöm!
-
tjb007
nagyúr
válasz
l.skywalker #56155 üzenetére
Ezek közül az G Pad 8.3.
(#56157) kalm007
Elírás.
A G Pad 8.0-ból csak 16GB-os létezik (ahogy a 10.1-ből is), 8GB-os nem. Ami 8GB-os és csak az, az a 7.0. -
ClioRS
őstag
válasz
l.skywalker #56155 üzenetére
Ezek közül én az LG G Pad 8.3-at választanám, az a legerősebb gép, az LG jó gyártó.
-
BRIKLY
veterán
-
l.skywalker
titán
válasz
tjb007 #56151 üzenetére
Köszi:
akkor írom, hogy miket néztünk ki. Értsd úgy, hogy ezekre vagyunk hajlandóak áldozni, ezek tetszenek!
LG G-Pad 8.0
LG G-Pad 8.3
Lenovo Yoga Tablet 8
ASUS MemoPAD 8
Alcor Access O819
ASUS Nexus 7 (2012) Refubrished 90 napos garanciávalill. nem Androidos vonalról:
Apple Ipad MiniMelyiket vegyük ezek közül? Melyik a Best Buy? Az ár a fenti felsorolásban nem számít, pontosabban Ár/Érték arányban mégis. Remélem érthető vagyok
Köszi előre is
-
törölt tag
-
tjb007
nagyúr
válasz
l.skywalker #56150 üzenetére
Mindkét Nexus 7-est az ASUS gyártotta, azoknak azért volt egy "kis súlyuk" a tabletek világában.
A Transfomer Pad szériájuk szintén elég népszerű, úttörőnek is számított az első ilyen. Az alsóbb kategóriákba pozicionált olcsóbb modellekkel nem igazán voltak eddig jelen piacon, idén kezdték még el csak jobban nyomni a gázt.Amit belinkeltél azzal nincs tól sok tapasztalat, konkrétan semennyi. Papíron amúgy rendben van.
„van 50k körül olyan tablet, amelyikben Tegra pöcög?”
Nincsen.
-
tjb007
nagyúr
válasz
l.skywalker #56148 üzenetére
LG G Pad 8.0, ASUS MeMO Pad 8 (ME181C/CX)
-
l.skywalker
titán
Sziasztok,
keresek:8"-os kijelzővel rendelkező
Új készüléket
Amit itthon, Magyarországon meg lehet vásárolni karácsonyig
Böngészésre, filmnézésre (NEM JÁTÉK)
50k HUF-ért, nagyon maximum 60k...Egy amit kinéztünk eddig:
http://www.alcordigital.hu/termek/alcor_access_o819m_tablagep
WayteQ nem jön szóba semmilyen körülmények között sem!!!
-
ujtelefon
csendes tag
Üdv !
Újra kérdeznék!
Ezek közül kell választanom:DPS IQ7 Quad-Core
OVERMAX TB08+KL01
DPS TITAN8
BEEX S4 Quad-Core
BeeX S5
ALCATEL TAB 7 B
Köszönöm!
-
Samsung SPS
tag
válasz
daniel2121 #56016 üzenetére
Szia! A router is bezavarhat, sztem próbáld ki több hálózattal, és ha megy, akkor router reset, ha nem megy, a tab gyári gyalulása lehet a megoldás, csak ments adatot, mert ezzel mindent töröl a belső memóriából.
-
Siriusb
veterán
Tudnátok ajánlani tablet-et 6 éves gyereknek csak játékra, max 30.000 Ft-ig, magyarországi beszerzéssel?
-
encory
tag
Hello 100k körüli összegért szeretnék tabletet, internet film stb.-re kijelző legalább 8-9< legyen. Tudtok adni ötleteket? Eddig a Samsung Galaxy TAB S T800-at néztem ki. Hasonlóra kellenének alternatívák.
Ja és erről mi a véleményetek: WayteQ xTAB-9 ?
-
tjb007
nagyúr
válasz
sbazsi #56129 üzenetére
Itthon ennyiért olyat, ami ajánlott is nem kapsz (főleg nem valami erősebb processzorral rendelkezőt).
A kínaiakkal meg az a gond, hogy ami tényleg jónak mondható (pl. Cube Talk 9X, ONDA V975m/V979m), az nem fér bele a 50 ezres keretbe.(#56131) ujtelefon
LG G Pad 7.0, WayteQ xTAB-8Q
(#56132) tilbury
Méretileg az első lenne a legjobb, de az Overmax nem éppen az ajánlott(abb) márkák közé tartozik. A Samsungot pedig csak 1 év bolti garanciával, doboz és tartozékok nélkül fogod annyiért megkapni.
Marad a WayteQ és az Alcor, amik közül utóbbit csak akkor lenne érdemes választani, ha szükség lenne a 3G-re, de ugye nincs.(#56133) Ferenc1989
A másodikat.
Jobb alternatíva pedig nincs, ennyi pénzért ez(ek) a legjobb(ak). -
mexicanraven
senior tag
válasz
s3nsitivity #56130 üzenetére
Azt hiszem itt olvastam, de sokan panaszkodnak az ipadok minőségére...
G-pad az Lg-s fórumból hibás eddig egy darab volt, azt is cserélték az edigitalban egyből. (a 10-es ha jól emlékszem) -
howey
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt megvenném erről a tabról szeretnék véleményt,illetve értékelést, hátha valaki használ ilyet:LG G-PAD 10.1 16GB tablet, Black (Android)
Előre is köszönöm -
Ferenc1989
tag
Helló!
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni? Egy árban vannak 55.000 Ft.Lenovo TAB A10 (59-407938) 10" 16GB Wifi
Asus Transformer Pad (TF103CX-1A007A) 10" Wifi 8GBFontos lenne a 10" és ennél többet nem szívesen adnék érte. Van esetleg más alternatíva vagy ezek a legjobbak ebben az árkategóriában?
Köszi
-
tilbury
csendes tag
Sziasztok!
Egyik idősebb (58+) ismerősöm szeretne venni tabletet.
Használat: böngészés, képek nézegetése és filmek nézése, youtube (oldschool, retro klippek nosztaligából)
3G, gps nem szükséges.
Max ár: 40k (de lehet kevesebb is)
Nem vagyok járatos tabletekben, de elsőre min. 10"-t néztem neki (filmek,képek miatt).
De beláttam ebben az árkategóriában nem igazán van "jó" minőségű :-(
Olvasgattam fórumokat (itt is) sokan a Wayteq xTAB-8Q-t ajánlják, ez nekem is tetszene csak nemtom az a 8" jó lenne-e erre a feladatra?
Van még pár jelölt:
[Overmax OV-Exellen 10.1]
[Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310]
[Alcor Access Q881M]Csak wifivel lenne használva (pincéből), szóval vmi erős wifis kellene.
Ezek közül melyiket ajánlanátok? illetve ha van más alternatíva azt is megköszönném.ui: jah és még 1 (lehet hülye) kérdés: tabletet lehet simán pl. usb-n összekötni pc-vel (másolni ár adatokat)?
-
ujtelefon
csendes tag
Üdv!
Gyereknek vennék tabletet, zene + játék céljából, 7-8 col. Magyarországról venném.
Gondolom 20 e alatti nem is tudom milyen márkák kizárva,
milyet tudnátok ajánlani 30-40 e Ft. körül. illetve milyen márkák jöhetnek szóba.Köszönöm.
-
oOBanditaOo
csendes tag
Sziasztok!
Szintén Tablet vásárláson agyalok az igényeimnek megfelelően összegyűjtöttem párat de lehet némi szaktudásra is szükségem lesz. Tehát az igényem a következő:
Motoros túrákhoz jól jönne egy telefonnál nagyobb kijelzővel rendelkező GPS képes eszköz amin a hosszabb túra útvonalak is szépen átnézhetőek a térképen. Ráadásul néha a telefonom is megmakacsolja magát így a GPS funkcióval duplán bebiztosítanám magam. Természetesen nem menetközbe használnám hanem félre állok tervezek stb. Tehát napfénynél is lehetőleg látható legyen a kijelzője és a GPS se legyen lomha. 3G előny de nem feltétel.
Az akciókamerával felvett videókat a nap végén a tablettel nézném meg (A videók 1080P/30FPS .MOV formátumúak) illetve menteném le a Tabletben elhelyezett nagyobb sd kártyára mivel a kamerám csak 16gb-ot támogat. Ja és nem utolsó sorban megbízható legyen.Így, hogy eleget tegyek a fórum szabályzatnak is
a következő paraméterekre gondoltam:
- Kijelző méret: 8"-tól felfele
- Kijelző felbontás: 1280x800-tól felfele
- új készüléket szeretnék vásárolni (pár hónapos vagy refurbished is belefér)
- Itthon vásárlás előny de eu-n belüli megbízható forgalmazók is számításba jöhetnek
- Felhasználás: a fent említett túrákon kívül az esős napokon esti filmezésre internetezésre használnám. Bár autós játékokat szeretem, nem hiszem, hogy túl sokat játszanék majd rajta.
- Piszkos anyagiak: 50 ezer Ft-ig.Amiket én eddig nézegettem:
1. Wayteq xTAB-8Q (8", 1280x800, Cortex-A7 Quad 1.3Ghz, 1GB Ram, Mali-450, GPS):
Viszonylag jó kijelző ehhez a felbontáshoz erős (legalábbis a Mali-400-nál jobb) VGA párosul viszont az 1GB-ot kevésnek érzem bár lehet, hogy ekkora felbontáshoz még elég. Magyar forgalmazónak köszönhetően még a garanciális ügyintézés se lehet túl nagy macera.2. Alcor Access O819M (8", 1280x800, Cortex A7 Octa 1.6, 2GB, Mali-450, GPS, 3G):
Kb mint a Wayteq csak ez elvileg nem 4 hanem már 8 magos ráadásul a GPS-en kívül 3G is van benne. Ára viszont 17 ezerrel több mint a Wayteq-é így annyira nem érzem jó vételnek.3. Cube Talk 9x (9,7", 2048x1536, MTK 8392 Octa 1.7, 2GB, Mali-450, GPS, 3G):
A száraz adatokat nézve semmire se lehetne panaszom, ráadásul ilyen teljesítményért a 200 dolláros ár sem vészes. Viszont megbízhatóság és garancia szempontjából kételyeim támadnak pl. a merrimobiles 3 hónap saját gari után már csak a gyártói garancia érvényes ami azt jelenti, hogy elküldöm nekik, ők meg tovább küldik a gyártónak Kínába... Tehát a garanciális ügyintézés miatt hetekre Tablet nélkül maradhatok ami főleg nyári szezonban eléggé bosszantó lenne.Futottak még kategória:
ALCOR Access Q881M / PRESTIGIO PMT5487_3G_D (8", 1280x800, ??? Quad 1.3, 1Gb, Mali-400, GPS, 3G):
A 3G-t leszámítva mindenben jobb a Wayteq xTAB 8Q ráadásul olcsóbb is.Wayteq xTAB-100qcr / Alcor Zest Q933RS (9,7", 2048x1536, Cortex A9 Quad 1.6, 2GB, Mali-400): Ezeket igazából ki is zártam annak ellenére hogy hatalmas a kijelzőjük, a Mali-400 sajna elég gyenge ekkora felbontáshoz valahol azt olvastam, hogy még a menü is beszaggat. Továbbá külső GPS vevőre is szükségem lenne mert ezekben nincsen.
Szerintetek a 3 említett Tablet közül melyik a jobb választás arra a feladatkörre amit fent írtam? Én a Wayteq fele hajlok, mert tudtommal a jelenlegi 8 magos procik azok valójában 2x4 magosak és nagyobb teljesítmény igénynél az erősebb 4est kevesebnél pedigg a kisebb 4 magot használják így nem hiszem, hogy annyival erősebb lenne az Alcor vagy a Cube mint amennyivel drágábbak.
-
cidalain
veterán
válasz
s3nsitivity #56122 üzenetére
Akkor csak az ipad mini marad...
Tudom, azzal az volt a baj hogy draga
NokIlyen feltetelekkel nincs szep, eros, es olcso.
Csak ket parametert lehet valasztani.
Ami olcso es eros az ronda.
Ami eros es szep az nem olcso.
Ami olcso es szep, az hasznalhatatlanul gyenge.Ez ilyen orok igazsag fele atforditva a tabletekre. Rakjon ra egy 10-est azt vegyen Lg-t.
-
Superkee
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Asus memo pad 10 (me103k) vagy Asus transformer tf103cx
Mindkettő egyáron van szinte annyi különbséggel hogy az egyikbe Snapdragon s4 pro van míg a másikba meg Intel Z3745 van -
kpityu2
addikt
Bárki bármilyen tabot vesz, az üzletben KAPCSOLTASSA BE ÉS PRÓBÁLJA KI A KÉSZÜLÉKET!
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Egy Akai tab-9800 DC-t kellene unroot-olni. Legjobban annak örülnék,ha egy teljesen friss,gyári rendszert tudnák húzni rá.
Hogy működik ez ennél a tabletnál? Gyártó honlapját sem találom,ami találat van,az meg nem elérhető.
Tudnátok segíteni?Köszi előre is.
-
nub
újonc
válasz
Bandoras #56055 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok, pdf olvasgatásra keresek a mostani 7 colos tabinál valami nagyobbat max 50-60 ezért. Én 4:3 képarányú készülékekben gondolkodtam hiszen akkor pont elférnének az átlag pdf-k. ezt a kettöt néztem ki eddig:
[link]
[link]Valaki valami véleményt tudna mondani?
Pdf olvasáson kivül hearthstone és a wifi lenne fontos
Esetleg ezek is átmatricázott kinaik, és ha igen akkor mi az eredeti nevük?
-
cidalain
veterán
válasz
s3nsitivity #56114 üzenetére
Lenovo a3500?
-
tjb007
nagyúr
válasz
sbazsi #56087 üzenetére
Az AnTuTu már semennyire. Egyrészt legalább háromszor frissült már azóta az alkalmazás mióta ez a teszt megjelent, másrészt meg állítólag ennél is volt valami susmus. Az 5.2-es verzióval már "csak" 30000 pont körül kap. Az V989-es csalásról bővebben: [link]
Hogy mi megy, mi nem megy arra elég nehéz válaszolni. Ez csak kipróbálás útján derülhet ki.
Az 50 ezer forintos keretet úgy kell érteni, hogy már benne van az áfa is, vagy anélkül ?(#56092) howey
Annyival többet maximum akkor érne meg, ha adnának mellé egy fűszoknyás lányt is, de ha neked az tetszik jobban, akkor válaszd azt.
(#56102) Met
Mik a lehetőségek ? Elég sok 30 ezer forinttól egészen 300 ezer forintig.
Ennek tudatában jó lenne egy maximumot megszabni.(#56107) Kucsmagomba
1. Senki sem tudja azt előre, látatlanban megmondani, hogy az a sufnigéesem éppen melyik régióból, melyik országból származó készüléket forgalmaz, és hogy azon a készüléken milyen szoftver fut.
Ennek ellenére 100%, hogy lesz magyar nyelved is.2. Valamilyen garancia mindenképpen van, mert kötelesek vállalni a jogszabályban előírt egy évet.
Azzal azért jó, ha tisztában vagy, hogy sok ilyen sufnigéesem megvonja már akkor is garanciát, ha otthon frissíteni mered a készüléked szoftverét.3. Lásd előző pont.
(#56115) Vasinger!
Nincs ilyen, legalábbis újonnan. Ennyiért még az ipari hulladék kategóriába tartozókat sem kapod meg, nem hogy egy normálisat.
A használt piacon kéne szétnézned. -
Vasinger!
nagyúr
Buta kérdés:
Melyik az a legolcsóbb tablet, amelyik még éppen hogy, de használható valamennyire? A lényeg, hogy 10k alatt legyen.
-
s3nsitivity
addikt
-
ClioRS
őstag
válasz
s3nsitivity #56112 üzenetére
Wayteq 7Q?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ClioRS #56111 üzenetére
Igazság szerint két felé nézelődök.
Egy ismerősöm is zaklat, nem bántom szegényt főleg mert lány, hogy hülye minden műszaki dologhoz.
Neki még annyira se kéne amire nekem de mégis nehezebben találok neki tabot.. főleg mert kinézetre is meg kell felelni az ízlésének.
Eggyel kisebb kategória.. max 30e
Szintén kompakt, olvasásra, filmezésre, netezésre, semmi 3D játék csak facebook.
De, hogy eddig mindennel van valami baja.Én meg valószínűleg a héten beballagok az edibe és kihozok egy G Pad 7-et 42-ért.
-
ClioRS
őstag
válasz
s3nsitivity #56110 üzenetére
Alapvetően nem volt rossz cucc anno, ma már azért gyengécske. Ez hogyan jött a képbe?
-
s3nsitivity
addikt
Samu Glaxy Tab 2 7.0 -ról valakinek valami vélemény?
-
ClioRS
őstag
Ha nem akarod játékra használni, akkor jó lehet az Asus is. Ha igen, akkor inkább a Samsung. Vagy ide lehetne még venni az LG G Pad 10-et is.
(#56099) kalm007
Akkor inkább egy Concorde Q10.(#56102) Met
Asus Tranformer pad TF103CX, Lenevo A10, LG G Pad 10, Samsung Galaxy tab 4 10.1
(#56105) Gameszidh
Asus Transformer Pad TF303CL + dokkoló, de ez drágább. Talán Samsung Galaxy Tab S 10.5. Vagy esetleg valami windows-os kütyü, de azokból meg nincs 3G-s, legalábbis ahogy én látom. Külföldről nem tudok nyilatkozni.(#56107) Kucsmagomba
Mivel a Tab Pro nem jelent meg itthon hivatalosan, nincs rá gyári garancia. Viszont nem sokkal drágábban a Samsung Galaxy Tab S 10.5 van gyári garanciával: [link]
Rá kellene kérdezni, de tudomásom szerint gyári garanciás cuccokat árulnak. De itt már biztos gyári a garancia, megéri azt a plusz párezret. -
cidalain
veterán
válasz
Kucsmagomba #56107 üzenetére
Mo-on eladott 10e forint feletti muszaki cikkeknel 1 ev kotelezo garanciat vallalnia kell az eladonak. Ez torveny.
Sok helyen bolti garancia van. A garancialis fefeltetelet a bolt szabja meg, o vegzi a bevizsgalast, az elbiralast, szukseg eseten a javitast. Namost itt szokott lenni a bibi, hisz siman mondhat barmit hogy eppen szerinte miert nem garis a javitas. (Ha van kulserelmi nyom, siman ramondhatja hogy leejtetted es mar nem garis. Holott lehet hogy semmi koze a hibahoz. Meg ilyen nyalanksagok). Persze nincs ilyen tapasztalatom, ettol meg lehet hogy van becsuletes sufnigsm is.
-
Kucsmagomba
csendes tag
Sziasztok, garanciával kapcsolatos kérdésem lenne.
Vannak ezek a "sufnigéesem" online csomagküldő cégek, akiknél általában a legolcsóbbak a kütyük.
Viszont ahogy az eddigi hozzászólásokból kivettem, olyan garanciát sem nyújtanak, mint pl a MM vagy Euronics..stb.
Sőt..egy egy bolton belül is külön termékként fut ugyanaz a készülék a csomagolásától(?) függően:
Konkretizálva:
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1: - 98 800 Ft OEM készülék (német nyelvű táblagép akkumulátorral töltővel)
Samsung Galaxy Tab Pro 10.1: - 109 900 Ft (Teljes gyári kiszerelés magyar nyelvű táblagép 12 hónap teljes körű, 24 hónap korlátozott szoftvergaranciával).Kérdéseim:
1. Az hogy német nyelvű, ez jelent bármiféle problémát, vagy nehézséget, ha át akarom állítani magyar nyelvre (hogy például szövegbevitelkor ne német, hanem magyar nyelvű ötletekkel jöjjön...)2. Az hogy az olcsóbb verziónál nem is említi a garanciát, ez azt jelenti, hogy abszolute nincsen rá semmiféle garancia? Ha van milyen van, és hogyan tudom érvényesíteni gond esetén?
3. Mennyire lehet szívás egy ilyen készüléknél a garanciahiány, magyarán mekkora kockázatot vállalnék ezért a 11 ezer Ft-os árelőnyért?
-
Gameszidh
csendes tag
Sziasztok,
Egy tabletet szeretnék vásárolni, de nem tudom hogy androidban létezik e az igényeimnek megfelelő gép (nem értek hozzá, ezért fordulok a profikhoz :-) ):
-Kijelző 9-10", de lehessen rátenni külső monitorra/TV-re minden különösebb kiegészítő és varázslat nélkül, mivel sokat utazom, nem lehet nagyobb, de sok helyen, akár hotelben is tudnék mondjuk a TV-n filemt nézni, vagy éppen dolgozni...
-Munkára és játékra is használnám, amiből a munka a szűk keresztmetszet, mert AutoCAD és SolidWorks kellene hogy fusson rajta. AutoCAD-hez tudok androidos megoldást, de Solidhoz... illetve van arra lehetőség, hogy win95-ös programot futtassak (ha nincs az nem kizáró ok)?
-3G kell!
-Esetleg billentyűzetes dokkoló (nem kizáró ok a hiánya, BT-s megoldás is szóbajöhet...)
-Memóriát meg ilyeneket nem tudok, mint írtam nem értek hozzá, de azt hiszem az ár ezt majd megmondja: 120e pénzem van rá.
-Ja, külföld is opció, németben sokat járok, ausztria sincs messze, de USA is megoldható.Előre is köszönöm a segítséget!
Gameszidh
-
cidalain
veterán
válasz
mr.tamasbiro #56103 üzenetére
csak 1.
de itt is lehet böngészőből facebookozni, úgy akárhány ember be tud jelentkezni.
ha többen használják, akkor érdemes figyelni a fiókkezelésre, hisz akkor a gmail levelezést mindenki elolvashatja, ha fennt van privátnak a fb kliens akkor abba is bele lehet olvasni, stbstb. -
mr.tamasbiro
őstag
1 hülye kérdés lehet.
Facebookot ha rárakom akkor ugyanúgy mint egy laptopon több személy is bejelentkezhet róla vagy csak egy személy?Mert messengernél egy személy az tuti. -
Met
nagyúr
- hány hüvelykes legyen a kijelző?
9-10"
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció?
itthonról
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
netezés (youtube videók) képnézegetés, játék nem lesz
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum?
mik a lehetőségek?Megbízható márka kellene.
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #56100 üzenetére
Jó hát az nem valami fényes
Most olvastam a gyártó honlapján, hogy az aksi élettartama 4 óra. Kicsit elírták emagon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Netflix
- Mobil flották
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Motoros topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest