- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- HiMedia lejátszók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
válasz
stewe780 #58345 üzenetére
Én ismerek, vagyis olyanom van
Nvidia Shield Tablet. De ha googlebe beírod a kulcsszavakat, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne adja ki. Amugy olcsóbb picit mint a Samsung Tab S, viszont erősebb SoC van benne és mivel "csak" Fullhd a felbontás ezért mindent nevetve visz. Azt hiszem ez eléggé gaming tablet. Itthon nem kapni, viszont német,francia, angol ebayről bármikor tudsz rendelni hivatalos garanciával.
-
cidalain
veterán
válasz
stewe780 #58345 üzenetére
Szerintem azt hivjak gamer tabletnek amiben az elerheto legcsucsabb procit dobtak bele. Igaz ezegy normalis kozepkategorias gep haromszorosaba fog kerulni.
Igen tenyleg nagyon ugy tunik hogy egy tabot max 2 evre terveznek. Ennyi ido alatt rohamosan elavultta valik. Nem tudom csokken e a fejlesztesi tempo, az elmult 5 evben tapasztalttol, de van egy olyan erzesem hogy nem fog.Szerintem az LG egy korrekt cucc, en csak ajanlani tudom. A3500-hoz kepest szebb kepet, jobb akkuidot, szebb kinezetet, kisebb sulyt tapasztaltam, meg gordulekenyebb androidot. A facebook ugyanolyan gyorsan ment mindegyiken
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 65 wattos Socket AM4 platformon alapuló, passzív PC az Arctic portfóliójából
- Fotók, videók mobillal
- Vallás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab 7 Essential
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest