Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
smith1985
csendes tag
Sziasztok! nem vagyok benne biztos hogy jó helyen járok, de nem találtam jobb topicot. A probléma, amiben a segítségeteket szeretném kérni, a következő:
Adott egy kínai noname tablet, aminek a menüjében megtalálható pl a Gmail alkalmazás, viszont google play áruház nincs. Mikor hozzá szeretném adni a meglévő fiókomat a készülékhez (beállíátsok/fiók hozzáadás/google), akkor minden alkalommal ezt a választ kapom: Probléma merült fel a google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később.
A tablet wifin keresztül csatlakozik az internetre, azon keresztül be tudok lépni a play áruházba a meglévő fiókommal, de hozzáadni nem tudom a készülékhez. Ebből kifolyólag letölteni sem tudok az áruházból, így nem tudok használni egyetlen google-hoz kapcsolódó alkalmazást sem.
Kérdésem pedig az hogy van e erre valamilyen megoldás? Ha igen, meg tudom e oldani házilag, vagy inkább bízzam valakire aki gyakorlottabb.
Amennyiben kérdésem rossz topicba került, elnézéseteket kérem! Minden segítséget szívesen veszek, és köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest