- iPad topik
- RAM topik
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cole10
csendes tag
Sziasztok!!
Tudnátok nekem jó kis játékokat és alkalmazásokat ajánlani amik ingyenesek???
Előre is köszi szépen!
-
Cole10
csendes tag
Azt hogyan kell mert nem tudom megoldani, hogy a számítógép a modem és a wifi egyszerre össze legyen dugvan mert a modemen csak egy olyan hely van ahova rá tudom dugni a wifit, de akkor hogyan dugjam rá a számítógépre?
-
Cole10
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ConCorde tab 9.7 IPS tabletet, nem volt sehól a közelünkben elérhető wifi ezért rendeltem egy wifi routert, hogy megoszam a számítógépes inviteles netemet ma megjott a router rádugtam a modemre adtam neki 220-at majd bekapcsoltam a tabletet bementem a beállításokba majd wifi megkreste érzékelte csatlakoztatva van kiírva alá visazlépkedtem rámentem az alap böngészőre ami alapból fent van, de semmi azt írja hogy nem elérhető a weboldal néztem több oldalt is, de mindnél ez van kiírva nem jön be a google play sem semmi! Mi lehet a baj mit csináljak, hogy működjön??? Légyszi segítsetek előre is köszi szépen a segítséget!
Sziasztok!
-
Cole10
csendes tag
Ti mivel szoktátok tisztítani a tablet képernyőjét?
-
Cole10
csendes tag
tjb007!
Szerinted akkor ezt vegyem meg ConCorde Tab 9.7 IPS??? Ezen tuti futnak a jobb gamek is??
-
Cole10
csendes tag
Akkor melyiket vegyem meg, hogy élvezhessem a jó minőségű filmeket jó játékokat zenéket stb stb??
-
Cole10
csendes tag
Pusihusi köszi az ajánlatot, de nekem ez a masina tetszik a legjobban Internet tablet, Polaroid 3D Tablet T863-3D csak azt szeretném megtudni róla, hogy ezen elfutnak e a nagyobb gamek is pl Madden NFL 2012 meg, hogy ez aakkor le tudja játszani a 3D-s filmeket?? Szerintetek megéri az árát érdemes megvenni! Légyszi segítsetek!
Leírom, hogy mit tud légyszi válaszoljatok a fent említett kérdésekre előre is köszi!
CPU ARM Cortex-A9 Dual-Core
CPU sebesség 1GHz
Bővíthető memória MicroSD/MicroSDHC
Belső memória 8GB
Operációs rendszer Android 4.0
Magyar nyelv Igen
Kijelző típus 3D kapacitív
Kijelző méret 8"
Kijelző felbontás 768 x 1280
Kamera Van
Kamera max. felbontás 1600 x 1200
Másodlagos kamera Igen
3G Opcionális
WLAN 802.11 b/g/n
Bluetooth v2.1+EDR
GPS Nincs
HDMI 1
USB portok száma 1
Magasság (mm)143
Szélesség (mm) 219
Vastagság (mm) 13
Súly 530 -
Cole10
csendes tag
Az én kérdéseimre is tudnátok választ adni?
-
Cole10
csendes tag
És akkor ezek küzül melyiket ajánljátok ezekre a célokra??
Internet tablet, Polaroid 3D Tablet T863-3D
ConCorde Tab 9.7 IPS
MyAudio Series 9 16GB
Wayteq xTAB-100isAz elsővel akár 3D-s filmekte is lehet nézni?? Filmnézésre, zenehalgatásra, netezésre (Wifi), dokumentumok szerkesztése olvasása, képek nézése, játszásra szeretném használni?? Ezeket a tableteken elfutnak a nagyobb játékok is pl Madden NFL 2012, FIFA12???? Ha az én helyenben lennétek akkor melyiket választanátok???
-
Cole10
csendes tag
Sziasztok!
Körül néztem még a tabletek világában és találtam még egy kettőt és most van 4 tablet amivel szemezgetek szeretném ha mondanátok véleményeket róluk és lenne egy két kérdésem még a témával kapcsolatban!
Az első tablet!
Internet tablet, Polaroid 3D Tablet T863-3D
http://www.speedshop.hu/termekek/60706/internet-tablet-polaroid-3d-tablet-t863-3d-4gb.html
Ennél az lenne a kérdésem, hogy mit takar pontosan a 3d???
A második tablet!
ConCorde Tab 9.7 IPS
http://tablet-pc.arukereso.hu/concorde/tab-9-7-ips-p92605423/termek-leiras.html#properties
A harmadik tablet!
MyAudio Series 9 16GB
http://tablet-pc.arukereso.hu/myaudio/series-9-16gb-p105243665/termek-leiras.html#properties
A negyedik tablet!
Wayteq xTAB-100is
http://tablet-pc.arukereso.hu/wayteq/xtab-100is-p91696421/termek-leiras.html#properties
Filmnézésre, zenehalgatásra, netezésre (Wifi), dokumentumok szerkesztése olvasása, képek nézése, játszásra szeretném használni?? Ezeket a tableteken elfutnak a nagyobb játékok is pl Madden NFL 2012, FIFA12???? Ha az én helyenben lennétek akkor melyiket választanátok???
Szeretném megköszöni az eddig segítséget mindenkinek nagyon ilyen jó és rendes társasággal már rég találkoztam fórumon! Légyszi ezekben a kérdésekben segítstek még nekem! Előre is köszi szépen!
Üdv: Cole10
-
Cole10
csendes tag
Ezekről mi a véleményetek?
Wayteq xTAB-100is
MyAudio Series 9 16GB
NoviTab 9.7
Goclever A971
ConCorde Tab 9.7 IPS
Navon Platinum 10
Melyik lenne a legjobb választás?? Vagy 65 ért tud ezeknél jobbat mutatni valaki???
-
Cole10
csendes tag
Szóval akkor szerintetek ez jó lenne ConCorde Tab 9.7 IPS vagy tudtok ennél jobbat 65.000 ért??
-
Cole10
csendes tag
Úgy döntöttem, hogy veszek egy Tabletet, de nem tudok dönteni nem vagyok jártas a témában! Első sorban netezni, filmet nézni, esetleg játszani akarom használni, hiszen el kell ütni valahogy az időt a fősulin
!! 65.000 Ft szánok rá fontos, hogy magyar legyen a rendszer két gépet néztem ki szeretném ha megnéznétek és mondanátok véleményt az egyik Navon Platinum 10 a másik ConCorde Tab 9.7 IPS !! Melyik a jobb és miért?? Ha tudok jobbat egyiért akkor szívesen veszem az ajánlatokat légyszíves segítsetek!
Ja és még egy kérdés van egy ilyen fejhalgatóm http://www.geeks.hu/hirek/120216_genius_cavimanus_71_es_headset ezt tudja kezelni??
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest