Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Polllen #21414 üzenetére
Szívesen
és gondoltam hogy a méretre utalsz,
1 biztos: Maxellt ne vegyél
Tudod mire lennék kíváncsi?
arra lennék kíváncsi hogy van ez a Archos nevű cég, nem tudom hallotál-e róla ők winycsesztert tesznek a tabletba, engem az érdekelne hogy ha zsebbe van nem akad a zene?
szerintem akad, ez pont olyan mint a Vosonic, (nem tudom ismered-e) bár az nem tablet......
vélemény?
Kicsit off:
Az a baj hogy Vosonic termékkel csak 1 cég foglalkozik Budapesten ( jo bent Pest szívében találhatók meg ők) ill csak maga a gép asszem 100.000 ft+ hozzá a winyo, de cserélhető, ismerősőmnek mutattam a szorólapját azt mondta brutális
Archos termékkel meg úgy tudom a pixmánia foglalkozik de lehet más is........
várom a véleményeiteket
On:
szerintem a memória kártyába nincs semmi mozgó elem mint a winyoban
de majd ti megmondjátok ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest