- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszty81
tag
-
tjb007
nagyúr
Én speciel az OfficeSuite -ot szoktam használni (telefonon és tableten is) meg néha napján a Google Docs -ot de kinek a pap........
Próbálj ki többet, így azért könnyebb egynél megállapodni. -
terios
csendes tag
Ötletnek nem rossz, de ajándékot se el-se tovább nem illik passzolni.
Tapasztalatok:
Gyerekek! nagyon ki van találva ez a kütyü. Érintő kijelzőn 3-5 sornál többet gépelni rémálom. Sebaj vegyünk hozzá usb-és billentyűzetet, jelzem itt már elvesztette azt amiért megvásároltuk(helyette netbook). Viszont sérülékeny a kijelző, vegyünk hozzá még tokot is.
Jó a marketing!! -
Pantok
aktív tag
Igen, csak mi nem kapjuk meg az olcsó árat, a szolgáltatásokat, esélyesen nem fogad el semmilyen fizetést MO kártyával.
Mire behozzuk, +áfa +vám +szállítás -garancia -amazon szolgáltatásai, gyakorlatilag csak kapsz egy átlagos hardverű rootolást kívánó gépet, valószínűleg fogsz találni hasonló pénzért ugyanilyet.Persze majd meglátjuk.
-
Nara19
aktív tag
-
Nara19
aktív tag
Elsősorban olvasásra használom. Az ingyenes office programokkal - általában - olvasni lehet az MS állományokat, szerkeszteni a fizetősekkel lehet.
Tom1939:
Nem csak pdf, hanem különböző szöveges állományok is jól olvashatók: rtf, doc, txt..
Ajánlom Cool Reader-t az olvasásukhoz. -
Nara19
aktív tag
A Slim 7 jó, a (gyári) fw csere után gyakorlatilag hibamentes. A felbontása csak 800*480 és nyilván nem ips. GPS jól használható, nekem a wifi és wifi nélküli üzemmódban vegyesen 6-8 óra használat fér bele. A moblinetről nem tudok nyilatkozni, nekem wifi only.
A gyári launc csak fekvő üzemmódú, a "Tájolás" más programokkal korrekt.Bővebb tapasztalat a fórumán és Bakter24 kolléga Redlinepc oldalán.
Én bérlem a gépemet 2 évig. Ha 30 körül adnának (Vatera garival) lehet hogy vennék még egyet.
Nyilván nincs se 2 magos proci, se full HD, de Angry megy rajta
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Dacia topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest