-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #33909 üzenetére
Nem értek egyet. A pt mód esetén semmit nem befolyásol a dekodolt hangcsatornak száma.
Az én erősítőm hd-7.1-ig kompatibilis, így minden pt mód be van kapcsolva és mind működik is (kivéve ez az utóbbi anomalia ami simán az erősítő miatt lesz), ha aac hangsav van akkor az viszont nem mehet őt módban, a dekoder mód így 7.1re van állítva és működik is a pcm 7.1.
Az atmos/dts-x amit írsz az fura, mert ezek szerint csak dekodolva/transkodolva jön ki neked a boxból? Mivel ilyet nem tud az erősítőm, ezért nem tudom ellenőrizni, hogy sima pt módban kijonnek-e ezek a hangok, bár szerintem ezek visszafelé kompatibilisek és van bennük DD vagy DTS core.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gamer PC RTX4070 Ryzen 9
- ÚJ GAMER ELIT: Azonnal harcra kész ERŐMŰ! Új, Garanciás, INGYENES szállítással!
- Bivalyerős gamer/workstation PC RX 7900 XTX + Ryzen 9 + 64 GB RAM!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest