- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
blakey #33909 üzenetére
Nem értek egyet. A pt mód esetén semmit nem befolyásol a dekodolt hangcsatornak száma.
Az én erősítőm hd-7.1-ig kompatibilis, így minden pt mód be van kapcsolva és mind működik is (kivéve ez az utóbbi anomalia ami simán az erősítő miatt lesz), ha aac hangsav van akkor az viszont nem mehet őt módban, a dekoder mód így 7.1re van állítva és működik is a pcm 7.1.
Az atmos/dts-x amit írsz az fura, mert ezek szerint csak dekodolva/transkodolva jön ki neked a boxból? Mivel ilyet nem tud az erősítőm, ezért nem tudom ellenőrizni, hogy sima pt módban kijonnek-e ezek a hangok, bár szerintem ezek visszafelé kompatibilisek és van bennük DD vagy DTS core.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Komplett PC eladó!/4060Ti/5600G/16GB/500GB
- Apple iMAC 24" M3 8/256 Green
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- ASUS ROG STRIX B450-F GAMING II Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest