- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA® driverek topikja
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Ez lényegre törő volt.

(#9750) TTomax: Szerintem nem ellentmondás. Jelenleg a felbukkanó infó morzsákból nem az jön le, hogy a GCN-t kellene "igazolni". Aztán, hogy ez mennyire aktuális vagy sem, az tényleg később derül ki. Beleolvasgattam a külföldi fórumokba, amik a DX12 kontra NV-vel foglalkoznak, és meglepően sokan vannak mikloss2012 véleményén, miszerint az összes poharuk betelt az NVvel, és inkább AMD-re váltanak. Átverve érzik magukat. Nehezményezik, hogy rengeteg pénzt adtak a Ti-ért, ami nem is biztos, hogy dx12proof. NEm mond, hogy igazuk van... szerintem még senki sem tudja.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8a / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest