Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Nagyon tetszik hogy sokan meg mindig igazolni kivanjak a vasarlasukat es gurigatjak ide a tobb szazezres gepuket fikazva mindazokat akiknek nem tellik vagy nem kivannak annyi penzt adni par % kulonbsegert ( a mennyi lenyegtelen, az elmeny es az orom amit a gep, a jatek okoz az a lenyeg).
Azzal hogy egy vasarlo reteget az alapjan itelsz meg hogy milyen alkatreszekbol all a gepuk es a sajat kivagyisagodat a minel dragabb alkatreszek fitogtatasaval probalod demonstralni eleg gyatra bizonyitvanyt allitasz ki magadrol.Eletem egyik jobb idoszaka volt az FX 8350- 290X parositas, onnan neztem meg a 4790K-980Ti parositast ami szinten remek elmeny volt a maga nemeben ebbol lett most a 4790K-Fury X. Veszek melle csilli villi dolgokat, neha belinkelgetem par helyen jo fej arcoknak, megosztom a tapasztalatokat, de azert fikazni valakit mert neki "kevesebb" van az gusztustalan, lekezelo es primitiv.
Ez a forum arrol kelljen hogy szolljon hogy megosztjuk egymassal a tapasztalatokat es segitsuk a tobbieket a helyes vasarlas, gep bovites, kozossegepites iranyaba ehelyett ilyen pitianer dolgokkal frocsogik tele egyesek a topikokat

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tudományos Pandémia Klub
- 3D nyomtatás
- Mikrotik routerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell Precision munkaállomások
- Anime filmek és sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest