Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

Nagyon tetszik hogy sokan meg mindig igazolni kivanjak a vasarlasukat es gurigatjak ide a tobb szazezres gepuket fikazva mindazokat akiknek nem tellik vagy nem kivannak annyi penzt adni par % kulonbsegert ( a mennyi lenyegtelen, az elmeny es az orom amit a gep, a jatek okoz az a lenyeg).
    Azzal hogy egy vasarlo reteget az alapjan itelsz meg hogy milyen alkatreszekbol all a gepuk es a sajat kivagyisagodat a minel dragabb alkatreszek fitogtatasaval probalod demonstralni eleg gyatra bizonyitvanyt allitasz ki magadrol.

Eletem egyik jobb idoszaka volt az FX 8350- 290X parositas, onnan neztem meg a 4790K-980Ti parositast ami szinten remek elmeny volt a maga nemeben ebbol lett most a 4790K-Fury X. Veszek melle csilli villi dolgokat, neha belinkelgetem par helyen jo fej arcoknak, megosztom a tapasztalatokat, de azert fikazni valakit mert neki "kevesebb" van az gusztustalan, lekezelo es primitiv.

Ez a forum arrol kelljen hogy szolljon hogy megosztjuk egymassal a tapasztalatokat es segitsuk a tobbieket a helyes vasarlas, gep bovites, kozossegepites iranyaba ehelyett ilyen pitianer dolgokkal frocsogik tele egyesek a topikokat :U

Új hozzászólás Aktív témák