Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
nem a marketing, hanem az időeltolódás értsd már meg!Ezek a kártyák válaszként érkeztek egy erősebb gyártó kártyáira amire ráharapott a piac 1 év alatt aki akart váltott rohantak megvenni a 970 kártyát mert leverte a felsőházat a p-- ba olcsón! és éppen hozni tudták őket sokkal nagyobb fogyasztással ! Ahhoz, hogy a piac változzon nem elég az" i'ppen hogy" nem elég ha 10 ből 3-4 játékban gyorsabb 1 év múlva, nem elég ha picit olcsóbb, lásd 580 ami most a legolcsóbb 8 GB 86 K a legolcsóbb 6 GB 1060 meg 89 K ugyan abban a boltban! ezek nem piacfordító tényezők!
A táblázathoz meg megnéztem de ezek szerint vak vagyok vagy nem tudom,de neked kellene megnézni!gyengébbek kedvéért zöld Nvidia- piros Radeon. felül a felbontás....

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Synology NAS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Gigabyte Windforce OC RTX 5090 / Asus TUF RTX 5090 3 év 27%
- Gyűjtői makulátlan , dobozos , bontatlan , fóliás , ROG GTX 1080 !!!
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.02
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest