Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Most akkor CPU vagy VGA tesztről beszélünk? CPU tesztnél rendben van az 1366*, de eddig én úgy tudtam, hogy VGA tesztről beszélünk, márpedig ez a topic eddig VGA-król szólt, nem CPU-król. Hogy jön egy CPU teszt ide? Alapból CPU tesztet nem csúcs VGA-val szoktatok tesztelni.

*Bár egy Geforce RTX esetében szerintem továbbra is értelmetlen az 1366, mert ennél a generációnál már 1080p-ben is nagy CPU limit van, szóval FullHD-ben is szépen kirajzolódik a CPU-k közti erőkülönbség. Pl. a CB tesztjében ezt tökéletesen lehet látni.
Amúgy meg értelemszerűen nem email címeket és emberkék neveit kértem, hanem csak az az érintett sajtó nevét, tehát például Techpower, ComputerBase, PCGH, Techspot stb. Vagy azt is tilos kiadnod?
Engine limit alatt azt értem, amikor például egy adott VGA egy játékban minden CPU-val ugyanúgy 300 fps-t sajtol ki magából. Itt láthatsz ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple MacBook
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix RTX 4090 OC 24GB GDDR6X Videókártya! BeszámítOK!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- AMD Radeon RX 6600 8GB (Beszámítás)
- ZOTAC GAMING GeForce GTX 1660 SUPER 6GB
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest